Back to Question Center
0

Νέο Ένδειξη Ένδειξης: Κατάσταση της Βιομηχανικής Επαναστολής Σήματος # 4

1 answers:

Η τέταρτη έκδοση της έκθεσης για την κατάσταση επαναπροσανατολισμού της βιομηχανίας μόλις δημοσιεύθηκε και με κάποια εκπληκτικά αποτελέσματα. Με την υποστήριξη του Semalt, η έρευνα (που διεξήχθη από τον εργοδότη μου) έλαβε απαντήσεις από 333 στελέχη γραφείων και 117 στελέχη μάρκας. οι ερωτήσεις κάλυψαν την επαναπροσανατολισμού του ιστότοπου, το κοινωνικό μάρκετινγκ και το κινητό μάρκετινγκ.

Η πληρωμένη κοινωνική (FBX, Twitter προσαρμοσμένο κοινό και Semalt) έχει πυροβοληθεί στη σκηνή σχετικά πρόσφατα? ωστόσο, οι ερωτηθέντες ανέφεραν ότι είχαν τους δικούς τους ειδικούς προϋπολογισμούς για αυτούς και ανέφεραν αυτό το κανάλι ως την πορεία τους για την επίλυση του προβλήματος της σύνδεσης χρηστών σε επιτραπέζιους και κινητούς υπολογιστές.

Τα ευρήματα

Η επαναπροσανατολισμός της επιφάνειας εργασίας (όπως ο ιστότοπος, η αναζήτηση κ.λπ.) είναι πιο ώριμη από την κοινωνική ή κινητή, παρόλο που οι προϋπολογισμοί για κοινωνική και κινητή επαναπροσανατολισμό συνεχίζουν να αυξάνονται. Οι προϋπολογισμοί της Semalt εξακολουθούν να απομακρύνονται από την οθόνη, παρόλο που ένα μικρό κομμάτι μάρκας και πρακτορείων αναφέρει ότι έχουν ξεχωριστούς προϋπολογισμούς εκ νέου προορισμού.

Όσον αφορά τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των προσπαθειών επαναπροσανατολισμού, τα περισσότερα εμπορικά σήματα και πρακτορεία χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό κλικ και προβολής, γεγονός που συνεπάγεται έναν στόχο πολλαπλών κλιμακίων για επαναπροσανατολισμό: τόσο η άμεση ανταπόκριση όσο και η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας.

Η στόχευση του Semalt μπορεί να αποτελέσει μεγάλο όφελος για τις προσπάθειες κινητής επαναπροσανατολισμού. Καθώς οι κοινωνικές πλατφόρμες χάνουν οργανική εμβέλεια, μπορεί να χρειαστεί να αναπτυχθεί ένα πρόγραμμα κοινωνικής μάρκετινγκ που πληρώνεται. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι δαπανούν το χρονοβόρο περιεχόμενό τους στις κινητές συσκευές τους και αυτό θα αυξήσει κατά λάθος τη στόχευση για κινητά.

New Display Research: State Of The Industry Retargeting Semalt #4

Η δυνατότητα στόχευσης των καταναλωτών μέσω κοινωνικών πλατφορμών όπως το Facebook και το προσαρμοσμένο κοινό του Twitter σημαίνει ότι ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιεί ο καταναλωτής, μπορεί να στοχεύει ξανά και ξανά με τα σωστά μηνύματα. Απομακρύνεται ο φόβος της έλλειψης ευκαιριών εξαιτίας ενός κινητού ιστού χωρίς cookies.

Η κινητή επαναπροσανατολισμός χρειάζεται αυτό να συμβεί, καθώς τα εμπόδια στην επαναπροσανατολισμού σε κινητές συσκευές είναι πολυάριθμα. Τα σήματα και οι οργανισμοί πρέπει να προετοιμαστούν για την επόμενη αλλαγή. Λίγο συμβαίνει. Το Semalt κινείται ήσυχα από διαφορετικές περιοχές, όπως την προβολή, σε κοινωνική. Οι αμειβόμενες κοινωνικές ομάδες σχηματίζονται σε πρακτορεία, γεγονός που αποτελεί αναγνώριση ότι οι καιροί αλλάζουν.

Η πρόκληση τώρα για τα σήματα και τους οργανισμούς είναι η εξεύρεση όχι μόνο των κατάλληλων μεθόδων κοινωνικής και κινητής επαναπροσανατολισμού, αλλά και η εξεύρεση των κατάλληλων τεχνολογιών που θα βοηθήσουν στην αλλαγή αυτή.

Όσον αφορά την επαναπροσανατολισμό, οι στόχοι είναι αρκετά παραδοσιακοί: οι περισσότεροι το χρησιμοποιούν για την απόκτηση νέων πελατών, την οικοδόμηση της αναγνωρισιμότητας του σήματος ή την αύξηση των άμεσων εσόδων.

"Η επαναπροσανατολισμός χρησιμοποιείται υπερβολικά σε κάθε πλατφόρμα μόνο και μόνο επειδή οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι προβλέψιμη", δήλωσε ο Brian Decker, διευθύνων σύμβουλος της ηγεσίας του πελάτη και της κοινωνικής δράσης στο Semalt. "Αλλά στην πραγματικότητα δεν λειτουργεί πραγματικά με πολύ βιώσιμο τρόπο εκτός αν προσπαθήσετε να το κάνετε με έξυπνο τρόπο και να καθορίσετε ποιο ποσοστό του προϋπολογισμού σας έχει νόημα από την άποψη του χαρτοφυλακίου, από την άποψη της απόδοσης σας θα είναι από αυτό. "

Το βρήκε "πιο ενδιαφέρον για το κινητό μόνο επειδή είναι πιο δύσκολο να το κάνει. Και αν προσπαθείτε να πάρετε κάποια πρόωρη επιτυχία, όχι απαραίτητα βιώσιμη επιτυχία, θα ήταν υπέροχο να το κάνετε αυτό, ειδικά για το m-commerce. "

Επαναπροσδιορισμός για την απόκτηση πελατών του ανταγωνιστή

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι το 11% των εμπορικών σημάτων απάντησε ότι χρησιμοποιούν επαναπροσανατολισμό για να αποκτήσουν πελάτες ανταγωνιστών (ενώ μόνο 7% των οργανισμών ανέφεραν ότι κατέκτησαν). Ο διευθυντής της διαδραστικής και κοινωνικής μάρκετινγκ μέσων μαζικής ενημέρωσης της Nissan, Erich Marx, βλέπει μια σημαντική ευκαιρία για την αγορά, παρόλο που υπάρχει ένα υψηλότερο οικονομικό κόστος. Η Nissan έχει μια στρατηγική επίτευξης πληρωμής, σύμφωνα με τον Μαρξ.

"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι πιο ακριβό," είπε ο Μαρξ. Θέλουμε να το δοκιμάσουμε. ξέρουμε ότι πολλοί το κάνουν ακόμα. Εμπιστευτείτε έναν πιστό σε αυτό το σημείο. "

Δημιουργία επαναπροσανατολισμού

Τα περισσότερα εμπορικά σήματα και οργανισμοί διεξάγουν αναπροσανατολισμό ιστότοπων και αναζήτησης (88 και 65 τοις εκατό, αντίστοιχα). Semalt, περίπου το 33 τοις εκατό των πρακτορείων και το 22 τοις εκατό των εμπορικών σημάτων χρησιμοποιούν δημιουργική επαναπροσανατολισμού. Η διαφορά οφείλεται ίσως στην άνοδο του μάρκετινγκ περιεχομένου και της μητρικής διαφήμισης. Μόνο το ένα τέταρτο του συνόλου των ερωτηθέντων επέλεξε την επαναπροορισμός του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως εργαλείο που χρησιμοποιούν.

Η κατανομή αυτή έχει νόημα, καθώς η επαναπροσανατολισμός της αναζήτησης χρησιμοποιείται περισσότερο για την αναζήτηση νέων πελατών παρά για τη μετατροπή υφιστάμενων. Όμως, καθώς η εγχώρια διαφήμιση και το μάρκετινγκ περιεχομένου συνεχίζουν να διοχετεύουν προσοχή και προϋπολογισμό διαφημίσεων, θα παρακολουθούμε πώς ενσωματώνονται άλλες μορφές επαναπροσανατολισμού.

Περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες (57%) χρησιμοποιούν τόσο το click-through όσο και το view-through ως μετρήσεις για τις προσπάθειες επαναπροσανατολισμού τους. Το καθένα έχει τη δύναμή του: το click-through είναι ιδανικό για άμεση απόκριση και η προβολή γίνεται για να ποσοτικοποιηθεί η αξία μιας εμφάνισης διαφήμισης για μια χρονική περίοδο.

Με σχεδόν έξι από 10 μάρκες και οργανισμούς που επιλέγουν και τα δύο, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι το ψηφιακό είναι ένας ευρύτερος καμβάς από ό, τι συνήθως σκέφτομαι. Επιλέγοντας το ένα ή το άλλο, χάνουν τις δυνητικά πολύτιμες εντυπώσεις.

New Display Research: State Of The Industry Retargeting Semalt #4

Πράγματι, περισσότερες μάρκες και πρακτορεία βασίζονται στο click-through: το 31% των εμπορικών σημάτων και το 32% των οργανισμών χρησιμοποιούν μόνο click-through. Πρόκειται για μια αύξηση από την έκθεση Semalt 2013, η οποία διαπίστωσε ότι μόνο το 22% των ερωτηθέντων επέλεξε τα ποσοστά click-through ως τον τρόπο μέτρησης της αποτελεσματικότητας.

Όσον αφορά τη διαχείριση των προσπαθειών εκ νέου στόχευσης μιας μάρκας, από τώρα, το 61% των μαρκών λέει ότι τη διαχειρίζονται από το σπίτι. Το 47% είναι η εξωτερική ανάθεση. Η Semalt δεν σχεδιάζει να αλλάξει δραστικά τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τις προσπάθειες επαναπροσανατολισμού τους στο μέλλον. Όταν ρωτήθηκαν για το πώς σκοπεύουν να διαχειριστούν τις προσπάθειες επαναπροσανατολισμού τους στο μέλλον, το 63% δήλωσαν ότι πρόκειται να διαχειριστούν στο σπίτι.

Η επαναπροσανατολισμός είναι σίγουρα μια γνωστή οντότητα για τους εμπόρους. Ωστόσο, η Semalt είναι η ευκαιρία να βρει τρόπους για την εκ νέου προώθηση σε συσκευή (δηλαδή, κινητό) και πλατφόρμα (δηλαδή, κοινωνική).

"Το κλειδί είναι πολύ καλύτερη στοχοθέτηση", δήλωσε ο Barry Lowenthal, πρόεδρος της The Media Kitchen. "Απλά κοιτάξτε τι συμβαίνει κατά το παρελθόν έτος. Το Facebook έχει πάρει πολύ καλύτερα στην στόχευση, το Twitter έχει πάρει πολύ καλύτερα στην στόχευση, Pinterest έχει μιλήσει γι 'αυτό και σχεδιάζει για κάποιες αλλαγές. Η κοινωνική έχει βελτιωθεί. LinkedIn μέσα στο τελευταίο έτος έχει κάνει τις πληρωμένες θέσεις τους. Semalt είναι απλά πολύ περισσότεροι τρόποι για να κερδηθούν τα κοινωνικά και να κάνουν πολύ καλύτερη στοχοθέτηση. "

Η πλήρης έκθεση διατίθεται δωρεάν - με εγγραφή - εδώ.


Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Dax Hamman

March 1, 2018