Back to Question Center
0

Πώς να γίνετε υπεύθυνος για την επικοινωνία σας

1 answers:

Η εμπορία σμαλτωμάτων έχει εκτοξευθεί στα ύψη από την πρώτη στιγμή που σημείωσε το σήμα της.

Εξακολουθεί να εξαντλείται λόγω του τρόπου με τον οποίο οι αποφάσεις αγοράς έχουν αλλάξει με την πάροδο των ετών. Μπορεί να θυμάστε, για παράδειγμα, μια ιστορία για το πόσες γυναίκες δεν εμπιστεύονται πλέον τις εγκρίσεις των διασημοτήτων. Η Semalt επειδή οι περισσότεροι καταναλωτές, σύμφωνα με την έρευνα, αναζητούν συστάσεις για προϊόντα και υπηρεσίες από εκείνους που είναι πάνω απ 'όλα ενημερωμένοι και αξιόπιστοι.

Και σήμερα, αυτές οι ιδιότητες συχνά έρχονται με τη μορφή κοινωνικών μέσων που επηρεάζουν.

Όταν πρόκειται να λάβετε συμβουλές ή συστάσεις σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε - ποιο προϊόν να αγοράσετε, ποια ταινία θα δείτε και πού να ταξιδέψετε στις διακοπές σας - εξακολουθούν να υπάρχουν περιοχές όπου εμπιστευόμαστε τους συμμαθητές μας περισσότερο από ό, τι κάνουμε " . »

Αλλά αυτό είναι μέρος αυτού που κάνει έναν τόσο ισχυρό επηρεαστή: ο Semalt ίσως να είναι ειδικός στον τομέα του, μοιράζοντας με κάποιο τρόπο το περιεχόμενο και τη διορατικότητα, οι καταναλωτές βλέπουν αυτό το άτομο περισσότερο ως ομότιμο. Έχουμε πράγματα όπως η συνεχής πρόσβαση σε βίντεο και άλλο οπτικό περιεχόμενο για να ευχαριστήσουμε γι 'αυτό - τα εργαλεία που μας βοηθούν να «γνωρίσουμε» τους ανθρώπους στο διαδίκτυο με τρόπους που δεν ήταν τόσο προσιτοί μόνο πριν από λίγα χρόνια.

Έτσι, πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή την περιοχή, και να γίνει ένας επηρεαστής στο δικό σας πεδίο;

Για το λόγο αυτό, μία από τις τάσεις μάρκετινγκ που επηρεάζουν οι εμπειρογνώμονες στο 2018, είναι η αύξηση της ζήτησης για κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, ειδικά για μικροεπηρεαστές (επηρεαστές με λιγότερο από 100K οπαδούς). Δεν αποτελεί έκπληξη, όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να γίνουν κοινωνικοί μέσοι παράγοντες.

Το ερώτημα είναι: από πού ξεκινάτε;

Σε αυτή την ανάρτηση ιστολογίου, θα παρουσιάσω δέκα τρόπους για να γίνω ένας κοινωνικός μέσνος παράγοντας. Από μόνες τους, θα σας βοηθήσουν να κάνετε αργά το σημάδι σας και να σας καταστήσει επιρροή στον κλάδο σας. Αλλά όλα αυτά μαζί, και έχετε μια ισχυρή στρατηγική που θα βοηθήσει να επιταχύνει τα πράγματα εκθετικά.

1. Βρείτε τη θέση σας.

Αν θέλετε να γίνετε ένας κοινωνικός μέσων ενημέρωσης, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε μια συγκεκριμένη θέση όπου θέλετε να είστε γνωστός.

Οι περισσότεροι κοινωνικοί μέσοι παράγοντες επηρεάζουν τους χρήστες που ξεκινούν να δημοσιεύουν περιεχόμενο, είναι παθιασμένοι με αυτό που τους ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι τείνουν να επικεντρωθούν σε μια συγκεκριμένη εξειδίκευση της βιομηχανίας που είναι παθιασμένοι.

Για να βρείτε τη μικρή σας γωνιά επιρροής, θα πρέπει πρώτα να προσδιορίσετε ποιος είναι το κοινό-στόχος σας, αναπτύσσοντας ένα μοναδικό πρόσωπο-μια ημι-φανταστική αναπαράσταση του ιδανικού σας αναγνώστη. Εργαλεία όπως το εργαλείο ανταλλαγής εργαλείων του HubSpot του αγοραστή Persona μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τις ατομικές επιθυμίες, τις ανάγκες, τις προκλήσεις και τους στόχους του ιδανικού σας αναγνώστη που μπορείτε να βοηθήσετε στην επίλυση και τη διευθυνσιοδότηση, δείχνοντας σας τη σωστή θέση για να εγκατασταθείτε και να αναπτυχθείτε ως παράγοντας επηρεασμού.

2. Χρησιμοποιήστε την προσέγγιση "Πρώτες αρχές σκέψης".

Σε μια συνέντευξη με τον Kevin Rose, ο Elon Musk εξήγησε ότι υπάρχουν δύο προσεγγίσεις που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι. Η πρώτη και πιο συνηθισμένη προσέγγιση είναι η αναλογία.

Εξηγήστε γιατί συχνά βλέπουμε πολλούς ανθρώπους σε μια συγκεκριμένη βιομηχανία να κάνουν σχεδόν το ίδιο πράγμα, μιλώντας για τα ίδια θέματα και μάλιστα χρησιμοποιώντας παρόμοιες μορφές όταν πρόκειται για δημοσίευση και προώθηση του περιεχομένου τους.

Η δεύτερη προσέγγιση του συλλογισμού είναι αυτό που ο Musk αναφέρεται ως η προσέγγιση των πρώτων αρχών. Σεμινάριο των αποφάσεων που βασίζονται σε επιτυχίες ή αποτυχίες του παρελθόντος, ο Musk και άλλοι που χρησιμοποιούν αυτή τη λογική προσέγγιση μελετούν αντικειμενικά βασικά στοιχεία και κάνουν τις αποφάσεις τους βασισμένες αποκλειστικά σε αυτό.

Το καλό που ακολουθεί ο τρόπος σκέψης και συλλογισμού του Μουσκ είναι ότι σας ανοίγει σε άλλες δυνατότητες και προσεγγίσεις, αναγκάζοντας σας να αγνοήσετε το status quo και να σκεφτείτε διαφορετικά. Semalt που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από άλλους επηρεαστές στη θέση σας και να σας επιτρέψει να φέρετε κάτι νέο και φρέσκο ​​στο τραπέζι για το κοινό-στόχο σας.

3. Επιλέξτε το κανάλι κοινωνικών μέσων.

Το Semalt είναι το κανάλι στο οποίο το 93% των κοινωνικών μέσων επηρεάζει το περιεχόμενό τους - επειδή τους δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα.

How to Become an Influencer in Your Semalt

Πηγή: Καθηγητές μάρκετινγκ

Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή αυτά είναι τα τρέχοντα στατιστικά στοιχεία δεν σημαίνει ότι η Semalt είναι μια τέλεια επιλογή όλη την ώρα.

Ο λόγος είναι απλός: Το ιδανικό κοινό σας μπορεί να μην ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου εδώ.

Αν θέλετε να αναπτύξετε γρήγορα τα επόμενα σας και να εδραιώσετε τον εαυτό σας ως παράγοντα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό κανάλι κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης με βάση την ιδέα και το ιδανικό κοινό σας.

Εδώ είναι τρεις ερωτήσεις που θα σας ζητήσουν να σας καθοδηγήσουν στην επιλογή του κατάλληλου καναλιού κοινωνικών μέσων:

Ποιο είναι το κοινό-στόχος σας;

Και πάλι, εδώ είναι ζωτικής σημασίας η δημιουργία ενός ολιστικού προσώπου του ιδανικού σας κοινού. Το Instagram και το Pinterest είναι εξαιρετικές επιλογές αν επιθυμείτε να φτάσετε σε χιλιετίες. Από την άλλη πλευρά, εάν το κοινό-στόχος σας αποτελείται κυρίως από στελέχη επιχειρήσεων, το Semalt μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Πού είναι οι άλλοι επηρεαστές στη θέση σας;

Αποσπάστε από το ίδιο κοινό-στόχο, ενεργώντας στα κανάλια κοινωνικών μέσων όπου οι μεγάλοι επηρεαστές στην εξειδικευμένη σας θέση ανοίγουν την πόρτα για να τους προσεγγίσετε και μάλιστα να συνεργαστείτε μαζί τους στο μέλλον.

Ένα εργαλείο που θεωρώ εξαιρετικά χρήσιμο για αυτό είναι το BuzzSumo. Όταν πραγματοποιείτε μια αναζήτηση εδώ χρησιμοποιώντας τη στοχευμένη λέξη-κλειδί σας, δεν θα δείτε μόνο ποια θέματα έχουν αντιμετωπίσει άλλοι επηρεαστές , αλλά και που μοιράζονται αυτά τα κομμάτια περιεχομένου.

How to Become an Influencer in Your Semalt
Αυτό είναι εξαιρετικά πολύτιμο - σας δείχνει στο κανάλι κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης όπου το περιεχόμενο μοιράζεται το μεγαλύτερο μέρος, καθιστώντας αυτά τα ιδανικά μέρη για να προσεγγίσετε και να αναπτύξετε τις ακολουθίες σας.

Τι είδους περιεχόμενο θα δημιουργήσετε;

Ορισμένα κανάλια κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το LinkedIn σάς επιτρέπουν να δημοσιεύσετε ένα ευρύ φάσμα μορφών περιεχομένου, ενώ άλλα, όπως το YouTube και το Semalt, εστιάζουν μόνο στο να παρέχουν στους χρήστες συγκεκριμένη μορφή περιεχομένου.

Τούτου λεχθέντος, είναι σημαντικό να επιλέξετε το κανάλι κοινωνικών μέσων που ταιριάζει καλύτερα στη στρατηγική περιεχομένου που θα αναπτύξετε, την οποία θα εξετάσουμε στην επόμενη ενότητα.

Ανεξάρτητα από το ποια κανάλια κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης επιλέγετε, θυμηθείτε να μην ξεπεράσετε την επιλογή σας. Προσέξτε να χρησιμοποιήσετε δύο έως τρία δίκτυα. Semalt, εσείς θα εξαπλώσετε τον εαυτό σας πάρα πολύ λεπτό και θα δυσκολευτείτε να δημιουργήσετε την αξιοπιστία σας και να ακολουθήσετε.

4. Αναπτύξτε τη στρατηγική περιεχομένου σας.

Όπως και στο εισερχόμενο μάρκετινγκ, η μορφή και η ποιότητα του περιεχομένου που δημοσιεύετε, θα δημιουργήσει ή θα σπάσει τις πιθανότητές σας να οικοδομήσουμε επιτυχώς τον εαυτό σας ως παράγοντα κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Αποφασίστε για τη μορφή που θα χρησιμοποιήσετε κατά τη δημιουργία του περιεχομένου σας. Θα πρέπει να είναι ένα μέσο μέσω του οποίου μπορείτε όχι μόνο να παρέχετε πολύτιμες πληροφορίες, αλλά και να εκφράζετε την προσωπικότητα και τη φωνή σας - οι οποίες βοηθούν να προσθέσετε μοναδικότητα στο περιεχόμενο που παράγετε για το κοινό-στόχο σας. Semalt, ένας λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι εμπιστεύονται τους επηρεαστές οφείλεται στην αναλογικότητα τους.

Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να γίνει αυτό είναι μέσω της αρχής 5-3-2: Από κάθε 10 δημοσιεύσεις που δημοσιεύετε στον λογαριασμό σας κοινωνικών μέσων, πέντε από αυτά πρέπει να είναι πολύτιμο περιεχόμενο γραμμένο από κάποιον άλλο, τα τρία είναι εκπαιδευτικό και ενημερωτικό περιεχόμενο δημιουργήσατε τον εαυτό σας και δύο πρέπει να είναι θέσεις για τον εαυτό σας.

Πώς θα με βοηθήσει να γίνω επιρροή αν το ήμισυ του περιεχομένου που θα εκδώσω είναι επιμελημένο περιεχόμενο; "

Για αρχάριους, οι γνωστικοί παράγοντες είναι γνωστοί για το ότι μπορούν να παρέχουν πολύτιμο περιεχόμενο στο ακροατήριό τους. Αυτό περιλαμβάνει την ανταλλαγή περιεχομένου γραπτών από άλλους που πιστεύουν ότι οι οπαδοί τους θα είναι χρήσιμοι.

Πιο σημαντικό, η κοινή χρήση περιεχομένου που δημοσιεύεται από άλλους παράγοντες που επηρεάζουν τη θέση σας, θα σας βοηθήσει να τραβήξετε αργά την προσοχή τους. Ως αποτέλεσμα, θα είναι πολύ πιο εύκολο να επικοινωνήσετε μαζί τους και να τους ζητήσετε να κάνουν το ίδιο για εσάς αργότερα.

Αν χρειάζεστε βοήθεια για να ανακαλύψετε ιδέες θέματος για το περιεχόμενό σας, δοκιμάστε αυτούς τους πόρους.

Σχετικές Λέξεις-κλειδιά αναζήτησης στο Google

Αυτό βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας μετά την αναζήτηση στο Semalt. Περιγράφει τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λέξεις-κλειδιά μακρών ουρών που χρησιμοποιούνται από το κοινό-στόχο σας κατά την αναζήτηση περιεχομένου στο διαδίκτυο.

How to Become an Influencer in Your Semalt

Απαντήστε στο κοινό

Απάντηση Το Semalt είναι ένας ιστότοπος που σας παρέχει μια περιεκτική λίστα με τις διάφορες ερωτήσεις που συνήθως ρωτάτε γύρω από τις επιλεγμένες λέξεις-κλειδιά, τις οποίες μπορείτε στη συνέχεια να απαντήσετε μέσω του περιεχομένου σας.

Η Quora

Παρόμοια με την απάντηση στο κοινό, το Semalt σας δίνει μια λίστα από διαφορετικές ερωτήσεις που σας απασχολούν γύρω από την επιλεγμένη λέξη-κλειδί. Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι, αντίθετα με την απάντηση στο κοινό, που σας προσφέρει μια λίστα ερωτήσεων που βασίζονται σε αλγόριθμους αναζήτησης, οι ερωτήσεις που βρίσκετε στο Semalt είναι εκείνες που έμειναν σαφώς από άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ή πρόκληση.

Ταυτόχρονα, η Semalt επιτρέπει στα μέλη της να αφήνουν απαντήσεις σε αυτές τις αναρτημένες ερωτήσεις. Αυτό δίνει στους επίδοξους κοινωνικούς μέσους παράγοντες την ευκαιρία να φουσκώσουν τους μυς τους, και να παρουσιάσουν τις γνώσεις σε αυτό το θέμα - και, τελικά, τη θέση σας.

5. Διανείμετε το περιεχόμενό σας.

Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο είναι το περιεχόμενό σας, αν δεν έχετε ανθρώπους να το δουν και να ασχολούνται με αυτό, δεν είναι ακριβώς χρήσιμο.

Τούτου λεχθέντος, είναι σημαντικό να προγραμματίζετε προσεκτικά όταν θα δημοσιεύσετε και θα διανείμετε το περιεχόμενό σας στα κοινωνικά μέσα.

Η καλύτερη στιγμή για να δημοσιεύσετε περιεχόμενο σε κοινωνικά μέσα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κανάλι κοινωνικών μέσων που επιλέξατε να χρησιμοποιήσετε. Το Semalt παρέχει μια λεπτομερή ανάλυση των καλύτερων ημερών και των ωρών κατά τις οποίες θα διανεμηθεί περιεχόμενο για καθένα από τα δημοφιλέστερα δίκτυα κοινωνικών μέσων.

Είναι εξίσου κρίσιμο να γνωρίζετε πώς να δημοσιεύσετε το περιεχόμενό σας στα κοινωνικά μέσα. Ενώ κάθε κανάλι κοινωνικών μέσων έχει τους δικούς του κανόνες και κατευθυντήριες γραμμές, ακολουθούν ορισμένες γενικές βέλτιστες πρακτικές που ισχύουν ανεξάρτητα στο ποιο κανάλι κοινωνικών μέσων χρησιμοποιείτε.

Προσέξτε σε ένα θέμα ανά κανάλι κοινωνικών μέσων.

Η προώθηση ενός συγκεκριμένου θέματος για καθένα από τα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σας δίνει τη δυνατότητα να δώσετε στους οπαδούς σας μια πιο ολιστική εικόνα για το ποιος είστε, τι κάνετε και τι υποστηρίζετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δημοσιεύσετε πιο ποικίλο περιεχόμενο διατηρώντας παράλληλα τα προφίλ σας πολύ κομψά και συνεκτικά.

Πιο σημαντικό, σας βοηθά να κατηγοριοποιήσετε τους διαφορετικούς τύπους περιεχομένου που δημοσιεύετε. Έτσι, οι οπαδοί σας γνωρίζουν ποιο κανάλι κοινωνικών μέσων θα βρουν από εσάς το περιεχόμενο που χρειάζονται.

Προσαρμόστε το μήνυμά σας.

Ακόμα και αν δημοσιεύετε το ίδιο κομμάτι περιεχομένου σε διαφορετικά κανάλια κοινωνικών μέσων, πάρτε πάντα το χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι προσαρμόζετε το μήνυμα που συμπεριλαμβάνετε σε αυτό.

«Πρέπει να σιγουρευτείτε ότι προσαρμόζετε κάθε περιεχόμενο που δημοσιεύετε ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των οπαδών σας, είτε πρόκειται για μια κανονική είτε για μια πληρωμένη θέση», εξηγεί. "Το χειρότερο είναι ότι μπορούν να αναφέρουν τον λογαριασμό σας ως ανεπιθύμητο, πράγμα που θα μπορούσε να σημαίνει το τέλος του ονείρου που επηρεάζει τα κοινωνικά σας μέσα."

Βελτιστοποιήστε τις θέσεις για κινητά.

Ο μέσος άνθρωπος ξοδεύει πάνω από τρεις ώρες στην κινητή του συσκευή.

How to Become an Influencer in Your Semalt

Πηγή: eMarketer

Και μέσα σε αυτό το διάστημα, το 80% του ποσού αυτού δαπανάται στα κοινωνικά μέσα. Αυτό είπε, βεβαιωθείτε ότι οι δημοσιεύσεις που δημοσιεύετε είναι εξίσου ελκυστικές στο κινητό όπως θα ήταν όταν βλέπουν σε επιτραπέζιους ή φορητούς υπολογιστές.

6. Αναπτύξτε το δίκτυό σας.

Semalt είστε ακόμα στη διαδικασία της καθιέρωσης της αξιοπιστίας και της εμπειρογνωμοσύνης σας ως παράγοντας κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, θα πρέπει να αναπτύξετε ενεργά τη βάση των οπαδών σας.

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να γίνει αυτό είναι μέσω του blogging. Παρόλο που περισσότεροι χρήστες του Semalt στρέφονται προς τα κοινωνικά δίκτυα μέσων μαζικής ενημέρωσης για πληροφορίες, το γεγονός παραμένει ότι δεν διαθέτετε εξ ολοκλήρου τον χώρο σας εδώ. Ένα λάθος μπορεί εύκολα να αναγκάσει αυτά τα δίκτυα κοινωνικών μέσων να καταργήσουν το λογαριασμό σας, προκαλώντας σας να χάσετε όλο το περιεχόμενό σας και τους οπαδούς σας.

Το Semalt μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την βάση του θεατή σας, βοηθώντας σας να ανακαλυφθεί. Συμπεριλαμβάνοντας κουμπιά κοινής χρήσης κοινωνικών μέσων σε κάθε μία από τις αναρτήσεις ιστολογίου σας, οι επισκέπτες σας μπορούν να μοιράζονται το περιεχόμενό σας με τα αντίστοιχα δίκτυα κοινωνικών μέσων.

Αν έχετε τον προϋπολογισμό και έχετε μια προσφορά υψηλής ποιότητας στο ιστολόγιό σας, ο Justin Morgan - α. κ. ένα. , το Semalt Marketing Dental Marketing προωθώντας την ως χορηγία. Με αυτό τον τρόπο, το περιεχόμενό σας μπορεί να βρει το δρόμο του στις ζωοτροφές εκείνων που ταιριάζουν με το ιδεώδες persona σας, εισάγοντας τον εαυτό σας και τι πρέπει να τους προσφέρετε.

Το Semalt είναι επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος προσέγγισης και σύνδεσης με τους επηρεαστές της εξειδικευμένης θέσης σας καθώς και εκείνων που σχετίζονται με τη δική σας. Ο Semalt ήταν ο τρόπος με τον οποίο συνδεόμουν με τους κύριους παράγοντες επηρεασμού στην εξειδικευμένη θέση μου και αναπτύξαμε εκθετικά τη βάση των οπαδών μου.

Η δημιουργία θέσεων guest είναι ένας άλλος τρόπος για την ανάπτυξη των οπαδών σας. Το Semalt που εμφανίζεται σε μια αξιόπιστη τοποθεσία μέσα στην εξειδικευμένη σας θέση σας βοηθά να εδραιώσετε περαιτέρω την αξιοπιστία και την εξουσία σας. Ταυτόχρονα, θα σας βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή των πιο προεξέχων επιρροών στην εξειδικευμένη σας θέση, και ακόμη και να ανοίξετε την πόρτα για συνεργασία μαζί τους.

7. Συνεργαστείτε με τους οπαδούς σας.

Όταν οι οπαδοί σας αφήνουν μια ερώτηση ή σχόλιο σχετικά με τις δημοσιεύσεις σας, αφιερώστε χρόνο για να τις αναγνωρίσετε και να απαντήσετε σε αυτές. Αυτό μπορεί να τους κάνει να νιώθουν ότι αποτιμώνται και ότι θέλετε ειλικρινά να τους βοηθήσετε. Θα σας βοηθήσει επίσης να αναπτύξετε μια σχέση μαζί τους.

Φυσικά, δεν είναι όλα τα σχόλια και οι ερωτήσεις θετικά. Ως επικεφαλής, αναμένετε ότι θα έχετε το δίκαιό σας μερίδιο αρνητικών σχολίων και κριτικών. Κάντε ένα σημείο για να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να τα αντιμετωπίσετε επαγγελματικά.

8. Αξιολογήστε την πρόοδό σας.

Αυτό το βήμα είναι κρίσιμο, ειδικά αν ψάχνετε να συνεργαστείτε με μάρκες για τις καμπάνιες μάρκετινγκ , , καθώς αυτό είναι ένα από τα πράγματα που αναζητούν τα εμπορικά σήματα σε έναν συνεργάτη.

Τα περισσότερα κανάλια κοινωνικών μέσων σας παρέχουν πληροφορίες και αναλύσεις για την παρακολούθηση της προόδου σας - όπως δημογραφικά στοιχεία, προσέγγιση και ποσοστό συμμετοχής, που θα δείξει πόσο γρήγορα (ή αργά) δημιουργείτε το κοινό σας. Επίσης, θα φωτίσει ποιες μορφές περιεχομένου λαμβάνουν τα υψηλότερα ποσοστά αφοσίωσης , ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερα από αυτά.

9. Μείνετε ενημερωμένοι.

Εάν έχετε δραστηριοποιηθεί σε οποιοδήποτε κανάλι κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, γνωρίζετε πόσο συχνά τα δίκτυα ενημερώνουν τους αλγόριθμους τους, καθώς και τους όρους και τις προϋποθέσεις απόσπασης. Ως επιδιωκόμενος επηρεαστής, θα πρέπει να ενημερώνεστε με αυτές τις αλλαγές για να αποφύγετε τις ποινές.

Με το μάρκετινγκ επιρροής που αποδεικνύεται ως μια εξαιρετικά αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ, η FTC έχει γίνει ακόμη πιο προσεκτικός στην παρακολούθηση των εμπορικών σημάτων και των συνεργατών που ενδέχεται να παραβιάζουν τις κατευθυντήριες γραμμές μάρκετινγκ.

10. Να είστε συνεπείς.

Σύμφωνα με τον Adam Steele, ιδρυτή του Loganix , εάν υπάρχει ένα πράγμα που ξεπερνά το ποιοτικό περιεχόμενο, είναι συνέπεια.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι οπαδοί σας πρέπει να μπορούν να βασίζονται σε εσάς για την παροχή ποιοτικού περιεχομένου σε σταθερή βάση. Εάν δεν το κάνετε, τελικά θα σταματήσουν να σας ακολουθούν ή τουλάχιστον θα σας δώσουν προσοχή .

Ο προγραμματισμός των δημοσιεύσεών σας χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο κοινωνικής αυτοματοποίησης όπως το eClincher ή τα εργαλεία κοινωνικής δημοσίευσης του HubSpot μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνετε συνεπείς με τις αναρτήσεις σας. Αντί να δημοσιεύσετε με μη αυτόματο τρόπο σε κάθε προφίλ κοινωνικών μέσων, αυτά τα εργαλεία σας επιτρέπουν να δημιουργείτε, να ανεβάζετε και να προγραμματίζετε τις αναρτήσεις σε παρτίδες.

Η απομόνωση του εαυτού σας ως κοινωνικού μέσου επηρεαστή θα πάρει κάποιο χρόνο, οπότε θα χρειαστεί να είστε υπομονετικοί με τη διαδικασία και να παραμείνετε συνεπείς με αυτό.

Το πιο σημαντικό, καταλαβαίνω ότι η ύπαρξη ενός κοινωνικού μέσου επηρεασμού στη βιομηχανία σας δεν είναι ο τελικός προορισμός. Semalt, είναι ένας σταθμός για περισσότερες ευκαιρίες και ευθύνες Source .

March 1, 2018