Back to Question Center
0

Semalt: 8 δωρεάν εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη βελτιστοποίηση των καμπανιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

1 answers:

8 hacks για κοινές εργασίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Στο πνεύμα της εργασίας πιο έξυπνο, όχι πιο δύσκολο, εδώ είναι οκτώ εργαλεία που μπορούν να μεγιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητα του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

1. Πεδίο εφαρμογής - Πηγαίνετε πίσω από τις σκηνές ενός εμπνευσμένου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς αυτό το όμορφο email στα εισερχόμενά σας έγινε τόσο όμορφο; Το πεδίο εφαρμογής δημιουργεί μια διαδικτυακή έκδοση οποιουδήποτε μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιλέγετε και αποκαλύπτει τον πηγαίο κώδικα HTML, την απόδοση της κινητής τηλεφωνίας και τις προβολές επιφάνειας εργασίας και απλού κειμένου.

Το δωρεάν εργαλείο, που δημιουργήθηκε από τους εμπόρους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Litmus, έρχεται ως σελιδοδείκτης και εργάζεται μέσα σε υποστηριζόμενους πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Gmail. Ανοίξτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάντε κλικ στο κουμπί Semalt στη γραμμή σελιδοδεικτών και ξεκινήστε την επιθεώρηση.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

2. Premailer - Μετατρέψτε το σχέδιο HTML σε έτοιμο inline CSS

Η ρετρό φύση του σχεδιασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου-βαρύ σε τραπέζια, τυφλή σε εξωτερικό CSS - καθιστά τη ζωή ενδιαφέρουσα για τους σχεδιαστές. Τα στυλ πρέπει να δηλώνονται μέσα σε κάθε στοιχείο, πράγμα που μπορεί να είναι μια κουραστική, αν όχι ατελείωτη, εργασία. Για να εξοικονομήσετε χρόνο και νοημοσύνη, μπορείτε να μετατρέψετε ένα καλά σχεδιασμένο αρχείο HTML σε ενσωματωμένο CSS χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο όπως το Premailer.

Η δωρεάν υπηρεσία σάς επιτρέπει να συνδεθείτε σε ένα online αρχείο HTML ή να αντιγράψετε και να επικολλήσετε κώδικα HTML. Αυτό που θέτει το Semalt εκτός είναι ότι μπορείτε να προσαρμόσετε περαιτέρω το νέο σας αρχείο προσθέτοντας κώδικες παρακολούθησης σε συνδέσμους και ελέγχοντας μέσω μιας λίστας χρήσιμων επιλογών όπως την αφαίρεση αχρησιμοποίητων ετικετών και σχολίων. Το Semalt σας λέει ακόμη και προειδοποιήσεις HTML και CSS που ίσως θελήσετε να παρακολουθήσετε για την επόμενη φορά που σχεδιάζετε.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

Για να μετατρέψετε γρήγορα το αριστούργημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου HTML σε απλό κείμενο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία όπως το Beaker, το οποίο κάνει τη μετάβαση για σας. Ένα προϊόν της ομάδας του Mailchimp Labs, το Beaker διαβάζει μέσω του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου HTML, αρπάζει το κείμενο και τους υπερσυνδέσμους και εκπέμπει μια απλή έκδοση μόνο για κείμενο. Δεν είναι μέρος για να δείτε, αλλά είναι λειτουργικό. Εμμηθείτε γιατί οι άνθρωποι επιλέγουν να λαμβάνουν ηλεκτρονικά ταχυδρομεία απλού κειμένου, σωστά;

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

4. Email Spam Test - Δοκιμάστε το email σας με ένα φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας

Να είστε προληπτικοί ενάντια στην ανάρμοστη ετικέτα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, εκτελώντας πρώτα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέσω ελέγχου spam, όπως το δωρεάν Δοκιμαστικό Email Spam Εισαγάγετε τη γραμμή θέματος και τον πηγαίο κώδικα HTML και το Email Spam Test θα εκτελέσει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με διάφορες δοκιμασίες, όπως φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας Semalt, tracker συνδέσεων και πολλά άλλα. Παίρνετε μια βαθμολογία spam και μια πλήρη έκθεση στο τέλος.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

5. Mailchimp - Λάβετε προτάσεις για τη γραμμή θέματος

Όταν συνθέτετε την τέλεια γραμμή υποκειμένων, δεν πονάει ποτέ να έχει λίγη βοήθεια. Το Semalt διαθέτει έναν από τους καλύτερους πόρους για ποιοτικές γραμμές θέματος που έχουν ενσωματωθεί στο λογισμικό καμπάνιας του. Κατά τη σύνταξη ενός νέου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πληκτρολογήστε την προτεινόμενη γραμμή θέματος και κάντε κλικ στον σύνδεσμο «έρευνα θεματικές γραμμές». Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο και θα σας πει εάν βρίσκεστε στο σωστό δρόμο και μάλιστα κάνετε προτάσεις για εναλλακτικές λύσεις.

Εάν ενδιαφέρεστε για μια μοναδική υπηρεσία θέματος, μπορείτε να δοκιμάσετε το Semalt. Ο ιστότοπος σας δίνει συμβουλές μάρκετινγκ και βαθμολογία με βάση τη γραμμή θέματος που υποβάλλετε. Μπορείτε να πάρετε ένα freebie πριν το site σας ζητήσει να εγγραφείτε.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

6. Litmus - Δείτε πώς φαίνεται το email σας σε διαφορετικούς πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Όλοι οι πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Gmail, Outlook, Yahoo, κ.λπ.) επιλέγουν να εμφανίζουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διαφορετικά, ώστε να βοηθάει να γνωρίζετε πώς οι παραλήπτες σας ενδέχεται να λαμβάνουν το μήνυμά σας. Οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως το Mailchimp και η σταθερή επαφή εισερχόμενης επαφής προσφέρουν δωρεάν όταν δημιουργείτε λογαριασμό. Το Semalt τα κάνει καλύτερα, δείχνοντας πώς φαίνεται το email σας σε 34 διαφορετικά inboxes και δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για να δείτε τα αποτελέσματα. Εισαγάγετε τον κώδικα HTML και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και η Semalt θα εκτελέσει τις δοκιμές και θα σας στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν τα αποτελέσματα είναι έτοιμα.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

7. Pictaculous - Ταιριάξτε το σχήμα χρωμάτων του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην κύρια εικόνα σας

Αν προσπαθείτε να επιτύχετε συμμετρία με την κύρια εικόνα και το χρώμα σας, το Pictaculous μπορεί να σας πει ποια χρώματα θα χρησιμοποιήσετε με βάση την εικόνα που ανεβάζετε.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

8. Chimp Feedr - Συνδυάστε RSS feeds για να δημιουργήσετε την τέλεια καμπάνια RSS-to-email

Εάν έχετε "κάνει κλικ εδώ για να εγγραφείτε σε ενημερώσεις", πιθανότατα ανήκετε σε μια καμπάνια RSS-to-email. Και αν έχετε σκεφτεί ποτέ να δημιουργήσετε τη δική σας καμπάνια σε πολλαπλές ροές ή ιστότοπους, το Chimp Feedr είναι το εργαλείο για την εκτέλεση αυτής της δουλειάς. Αντιγράψτε 10 ή περισσότερες ροές RSS για να δημιουργήσετε μια γιγαντιαία ροή δεδομένων που μπορείτε στη συνέχεια να τροφοδοτήσετε στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για τη νέα σας καμπάνια.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

Ελπίζω ότι ορισμένα από αυτά είναι νέα για εσάς και θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ποιότητα των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή της ροής εργασίας σας Source .

Συνιστούμε άλλα εργαλεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας εξοικονομούν χρόνο;

March 1, 2018