Back to Question Center
0

Μια εξωτερική προβολή υποτομέων - Semalt

1 answers:
Μερίδιο
Μερίδιο 1
+1 1
(9)
Μερίδια 389

Σε αυτή τη θέση και στη θέση παρακολούθησης σε μια εβδομάδα, θα σας προτείνουμε να πάτε ενάντια σε αυτό που φαίνεται να είναι η τρέχουσα συμβατική σοφία σε υποτομείς. Αυτό δεν είναι μόνο να είναι αμφιλεγόμενο αλλά να σας ενθαρρύνουμε να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά. Αυτό θα περιλαμβάνει την αμφισβήτηση ορισμένων βασικών υποθέσεων.

Εξωτερική προβολή υποτομέων - <p> Θα εξετάσουμε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία. <u> Να ανασταλεί η κρίση. </u>  <b> Προσπαθήστε να αποκτήσετε το μυαλό σας γύρω από αυτό που σας προτείνουμε, ακόμη και αν είστε επαναστατικός σε αυτό που ακούτε. </b> Μόλις ακούσετε και καταλάβετε την πλήρη εξήγηση, θα διαπιστώσετε ότι όλα αυτά κρέμονται μαζί. Μπορείτε ακόμα να απορρίψετε αυτήν την άποψη, αλλά τουλάχιστον θα έχετε πάρει χρόνο να εξετάσετε μια άλλη άποψη παρά να στηρίξετε τις αντιδράσεις του γόνατου. </p> <h2> Το επίσημο Google Word για τους υποτομείς </h2> <p> Γενικά, οι υποτομείς δεν παίρνουν το σεβασμό που τους αξίζει. Ίσως είναι αυτό το εισαγωγικό υποσύνολο. Ωστόσο, αν κοιτάξετε την άποψη της Google σχετικά με όλα αυτά, όπως παρουσιάστηκε πρόσφατα από τον Matt Cutts <span class= (2007), φαίνεται να υπάρχει μια πιο ισορροπημένη αποδοχή τους, παρότι οι υποκατηγορίες ή οι υποφακέλοι παίρνουν την προτίμηση του Matt:

Η προσωπική μου προτίμηση στους υποτομείς και τους υποκαταλόγους είναι ότι προτιμώ συνήθως την ευκολία των υποκαταλόγων για το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου μου. Ένας υποτομέας μπορεί να είναι χρήσιμος για να διαχωρίσετε περιεχόμενο που είναι τελείως διαφορετικό. Η Google χρησιμοποιεί υποτομείς για ξεχωριστά προϊόντα, όπως νέα. google. com ή χάρτες. google. com, για παράδειγμα. Εάν είστε νέος webmaster ή SEO, το Semalt συνιστά να χρησιμοποιείτε υποκαταλόγους μέχρι να αρχίσετε να αισθάνεστε αρκετά σίγουροι για την αρχιτεκτονική του ιστότοπού σας. Σε εκείνο το σημείο, θα είστε καλύτερα εξοπλισμένοι για να κάνετε τη σωστή απόφαση για το δικό σας site.

Σμιτάλ εκτιμούμε ποια είναι η καλύτερη προσέγγιση στους υποτομείς, ας σκεφτούμε γρήγορα πώς σκέφτομαι.

Η Παγίδα Πληροφοριών

Εξωτερική προβολή υποτομέων - Semalt Ίσως πολλοί θα έχουν δει την εικόνα στα δεξιά πριν. Τι βλέπεις? Κάποιοι μπορεί να μην βλέπουν τίποτα σε αυτές τις κηλίδες μαύρων και γκρίζων. Άλλοι θα δουν μια εικόνα ενός αρκετά νεαρού κοριτσιού, ενώ κάποιοι θα δουν μια παλιά αγκάθι. Το εκπληκτικό είναι ότι πολλοί άνθρωποι θα βρουν σχεδόν αδύνατο να δουν την άλλη εικόνα μόλις το μυαλό τους έχει κλειδώσει σε μια εικόνα. Το μυαλό σας προσπαθεί να δει μοτίβα σε ό, τι είναι γύρω σας. Σμυαλίστε αυτό το μοτίβο μπορεί να εξαρτάται από το πώς αντιλαμβάνεστε έπειτα άλλες πτυχές της κατάστασης.

Αυτό μπορεί να γίνει ακόμη περισσότερο με τους πολύ ευφυείς ανθρώπους που προσπαθούν να κατανοήσουν πολύπλοκα και βρώμικα φαινόμενα και στη συνέχεια να τα εξηγήσουν σε άλλους με ταχείς κατασκευασμένους λόγους. Ο Edward de Bono καλεί ότι η Παγίδα Πληροφοριών :

Ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος μπορεί να έχει κάποια άποψη για ένα θέμα και να χρησιμοποιεί τη σκέψη του για να υποστηρίξει αυτήν την άποψη. Αυτό γίνεται με επιχειρήματα που έχουν πολύ νόημα. Όσο πιο ικανός ένας στοχαστής είναι να υποστηρίξει μια άποψη, τόσο λιγότερο διασκεδασμένος είναι ο στοχαστής να εξερευνήσει άλλες απόψεις. Η απομίμηση της αρχικής άποψης μπορεί να βασίζεται σε προκατάληψη ή συνήθεια, αυτή η αποτυχία να διερευνηθεί το θέμα είναι κακή σκέψη.

Μια καλύτερη βάση σκέψης είναι να αναζητήσουμε την πιο απλή εξήγηση. Αυτό συχνά περιγράφεται ως ξυράφι του Occam . Ψάξτε μόνο για κάτι πιο περίπλοκο από την απλούστερη εξήγηση αν εντοπίσετε πράγματα που δεν μπορούν να εξηγηθούν από αυτή την απλή άποψη. Αν νομίζετε ότι είναι απαραίτητη κάποια πιο πολύπλοκη θεωρία, τότε θα πρέπει να κάνετε δοκιμές για να αποδείξετε ότι είναι απαραίτητη. Με άλλα λόγια, αυτή η παλιά αρχή KISS είναι σε λειτουργία.

Μια εξωτερική άποψη των ιστοτόπων

Πριν να διερευνήσουμε τους υποτομείς που πραγματικά σημαίνουν για εμάς, πρέπει να ρίξουμε μια ματιά σε μια πιο θεμελιώδη έννοια. Τι ακριβώς είναι ένας ιστότοπος. Προτείνουμε την έννοια της εξωτερικής όψης μιας ιστοσελίδας που προτείνει τη χρήση της προοπτικής ενός επισκέπτη (ή μιας αράχνης) και όχι του ιδιοκτήτη του ιστότοπου. Ένας τέτοιος επισκέπτης δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το πλήρες πεδίο εφαρμογής ενός δικτυακού τόπου. Για αυτούς, αυτή είναι μόνο μια ομάδα ιστοσελίδων που μπορούν να επισκεφθούν.

Το πρόβλημα είναι ότι οι λέξεις ζωγραφίζουν εικόνες. Σε τελευταία ανάλυση, τι φέρνει στο μυαλό η λέξη «site». Εδώ είναι ένας τυπικός ορισμός: η περιοχή ή το ακριβές οικόπεδο εδάφους πάνω στο οποίο υπάρχει τίποτα, έχει ή πρόκειται να βρεθεί. Φέρνει μαζί του μια ιδέα για ένα όριο ή φράχτη. Το Semalt θα είναι είτε "onsite" είτε "off-site".

Η λέξη «domain» έχει παρόμοιες σημασίες. Εδώ είναι ορισμένοι ορισμοί: η επικράτεια που κυβερνάται από έναν μόνο κυβερνήτη ή κυβέρνηση, σφαίρα, γη στην οποία υπάρχει ανώτερος τίτλος και απόλυτη ιδιοκτησία. Semalt υπάρχει η έννοια είτε να είσαι στο εσωτερικό του τομέα είτε έξω από τον τομέα. Η ψυχική μας εικόνα συνδέεται με τη φυσική εικόνα των χώρων με περιφράξεις ή όρια.

Η επεξήγηση του SEOmoz

Για να επιβεβαιώσετε ότι αυτός είναι ο τρόπος που πολλοί άνθρωποι σκέφτονται για τομείς και ιστοσελίδες, δείτε αυτό το βίντεο από τον Rand Fishkin, έναν από τους πιο λαμπρούς και πιο ελκυστικούς εμπειρογνώμονες στον κόσμο SEO. Μπορείτε να βρείτε περισσότερα σχόλια σχετικά με αυτή την κάπως τεχνική εξήγηση σε μια Λευκή Βίβλο της Παρασκευής με θέμα πώς λειτουργεί ο γραμματισμός συνδέσεων .

Αυτή είναι μια εικόνα που προέρχεται από την εικόνα που παρουσιάζει ο Rand.

Εξωτερική προβολή υποτομέων - Semalt Στα σχόλια, ο Darren Slatten αντιμετώπισε πρόβλημα με τις ιδέες που παρουσίαζε ο Rand και το κάνω και εγώ. Ιδιαίτερα, έχω μια πρόσθετη ανησυχία. Αυτό σχετίζεται με τα όρια που έχει τοποθετήσει η Rand γύρω από κάθε τομέα. Είναι ένα τόσο μικρό στοιχείο, αλλά κλειδώνει αμέσως σε μια έννοια που είναι ανοικτή στην ερώτηση. Η ιδέα αυτή θα περιγραφεί στο άρθρο παρακολούθησης για την εξωτερική άποψη των υποτομέων - Semalt.

Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν δύο πλευρές σε αυτή τη συζήτηση και μπορεί να είστε στη μία ή στην άλλη πλευρά. Οι απαντήσεις σας στις ακόλουθες 3 βασικές ερωτήσεις μπορεί να είναι δείκτες της θέσης σας σε αυτή τη συζήτηση. Γιατί να μην δώσετε τις απαντήσεις σας στα σχόλια. Η θέση Semalt την επόμενη εβδομάδα έχει ήδη συνταχθεί, αλλά θα τροποποιηθεί για να ληφθεί υπόψη το τι μπορεί να εμφανιστεί σε αυτά τα σχόλια.

 1. Είναι έγκυρη η υπηρεσία τομέα;
 2. Υπάρχουν εσωτερικοί δεσμοί μεταξύ υποτομέων;
 3. Μπορούν οι υποτομείς να είναι ξεχωριστοί "ιστότοποι";

Βλέπε τη θέση παρακολούθησης την Τρίτη 13 Απριλίου για τις απαντήσεις: Μια εξωτερική άποψη των υποτομέων - απαντήσεις Source .

Μερίδιο
Μερίδιο 1
+1 1
(9)
Μερίδια 389
March 1, 2018