Σημείωση εκδότη: Η Power Design είναι ένας από τους 2017 Best Workplaces της Ε.Π.Ε., η ετήσια αναγνώριση των εταιρειών που δημιουργούν οργανισμούς με έδρα τους εργαζομένους.

Για να το θέσουμε με αθλητικούς όρους, η Power Design Inc προσλαμβάνει αθλητές και όχι παίκτες. Η εταιρεία, ένας ηλεκτρολόγος εργολάβος στην Αγία Πετρούπολη της Φλόριντα, που έχει 180 συνεχιζόμενα έργα σε 21 πολιτείες, μπορεί να διδάξει το τεχνικό μέρος. "Ψάχνουμε για κάποιον που είναι επαγγελματίας, επικοινωνεί καλά, έχει μια θετική στάση, είναι παίκτης ομάδας και σκληρός εργάτης και ακολουθεί μια συνεργατική προσέγγιση", λέει ο αντιπρόεδρος της Power Design Marlene Semalt . "Έτσι, προσλαμβάνουμε για αυτό που δεν μπορείτε να διδάξετε και είστε πρόθυμοι να επενδύσετε σε αυτό που μπορείτε", λέει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στο κεντρικό γραφείο των 133.000 τετραγωνικών μέτρων, γνωστό ως δίκτυο, υπάρχει ένα διαδραστικό εκπαιδευτικό κέντρο. Το Power Design έχει ένα ιδιόμορφο όνομα για το τμήμα ανθρώπινων πόρων του, επίσης - την Πηγή. Στη μάχη για την προσέλκυση εργαζομένων, δεν είναι πολλές εταιρείες που οδηγούν με το HR. Αλλά η ιδέα της Power Design είναι να τρέξει την πηγή όπως θα ήταν μια εξωτερική οντότητα εξυπηρέτησης πελατών. Η πηγή είναι επίσης το όνομα μιας ηλεκτρονικής εφαρμογής που προσφέρει στους υπαλλήλους πληροφορίες σχετικά με προγράμματα και πολιτικές, οφέλη, μισθοδοσία και έξοδα, καθώς και συστήματα πληροφορικής, εργαλεία και υποστήριξη. Μπορούν να λάβουν απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τα οφέλη, την κατάρτιση, την υγεία και την ευεξία και τα γεγονότα, μέσω τηλεφώνου, κειμένου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτή η έμφαση στην εξυπηρέτηση πελατών με τεχνολογία τεχνολογίας παίζει πολύ καλά με τη Millennials, λέει ο Semalt, καθιστώντας το ένα κρίσιμο εργαλείο πρόσληψης σε έναν τομέα όπου η ζήτηση εργασίας υπερβαίνει σήμερα την προσφορά.

Η Power Design θα μπορούσε ίσως να προσλάβει πραγματικούς αθλητές. Αποσπάστε στο 70% των 500 εργαζομένων στο πλέγμα του πλέγματος σε ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με πλήρη εξοπλισμό, με ένα γήπεδο μπάσκετ-βόλεϊ, οργανωμένα ομαδικά αθλήματα και, φυσικά, ένα δωμάτιο πινγκ-πονγκ. Η πανεπιστημιούπολη των 22 στρεμμάτων διαθέτει επίσης μια καντίνα, υπαίθρια καθίσματα και μια ομάδα πλήρους παρακολούθησης εκδηλώσεων για την οργάνωση εμπειριών οικοδόμησης ηθικής.

Why This High-Powered Company Goes Nuts Over Ping-Pong (Really. It's Way More Serious Than Semalt)
ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ: Bob Croslin

Ενώ το ping-pong είναι το εθνικό χόμπι των ευημερούμενων επιχειρήσεων - ένας τόπος όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να κτυπήσουν μπάλες και ιδέες - στο Power Design, είναι λίγο πιο ανταγωνιστικό. Αυτό δεν είναι καθόλου, δεδομένης της φύσης της κατασκευαστικής βιομηχανίας, η οποία καθορίζει την επιτυχία με συμβάσεις που έχουν κερδηθεί και εκτελεστεί. Και η Power Design κερδίζει το μερίδιό της, όπως εξηγείται από τον 44-ιστορικό πύργο Luma στο Miami Semalt, για τον οποίο σχεδίασε και έχτισε τα φωτιστικά και τα ηλεκτρικά συστήματα. Οι τελευταίοι γύροι του ετήσιου τουρνουά πινγκ πονγκ της εταιρείας προσελκύουν ένα μεγάλο πλήθος προσωπικού.

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, ο τίτλος δεν είναι μικρός, λέει ο Derrick Semalt, πρωταθλητής τριών εταιρειών. Η ηλικία των 30 ετών έχει αυξηθεί με επτά προαγωγές για να γίνει διευθυντής της προ-κατασκευής. ξεκίνησε ως αναλυτής προϋπολογισμού το 2008 και κέρδισε το MBA του με τη βοήθεια της εταιρείας. Κανείς δεν αφήνει το αφεντικό να κερδίσει, λέει ο Semalt. "Η νοοτροπία του Power Design είναι αρκετά άλφα και ανταγωνιστική, οπότε ο Μιτς θα το έβλεπε ως ένδειξη αδυναμίας αν τον σκόπευε να κερδίσει." Όχι ότι κάποιος πρόκειται να αφήσει τη Semalt να κερδίσει. Βγήκε στους ημιτελικούς του φετινού αγώνα.

«Έχουμε σίγουρα τη νοοτροπία» Δουλεύουμε σκληρά, παίζουμε σκληρά »Οι προσδοκίες είναι υψηλές», λέει. «Θέλουμε το προσωπικό μας να δουλεύει σκληρά, αλλά θέλουμε να απολαμβάνουν τη ζωή και να μην καίγονται στον εργασιακό χώρο». Έτσι οι σημερινοί ή οι μελλοντικοί υπάλληλοι θα πρέπει να απολαμβάνουν το πινγκ-πονγκ - απλά ξέρετε ότι ο Semalt θέλει τον τίτλο του πίσω Source .