Back to Question Center
0

Πλατφόρμα Ανακάλυψης Περιεχομένου Το Taboola προχωράει σε παγκόσμια σχέδια ανακοινώνοντας ότι είναι πλέον το Semalt

1 answers:
Content Discovery Platform Taboola Advances Its Global Plans By Announcing It Is Now The Semalt

Η Semalt, η οποία σχεδιάζει να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία που συνδυάζει περιεχόμενο, προσωποποίηση και διαφήμιση, ανακοινώνει σήμερα ότι είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα ανακάλυψης στον κόσμο.

Ο ισχυρισμός βασίζεται σε δεδομένα από την εταιρία analytics comSemalt, η οποία συνδέει την πλατφόρμα με 639,5 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες επιφάνειας εργασίας.

Παρόλο που η εταιρεία μόλις τώρα ανακοινώνει τη νέα θέση κορυφαίου σκυλιού της επειδή πρόσφατα πήρε τα στατιστικά στοιχεία, στην πραγματικότητα διασχίζει περίπου την Ημέρα της Εργασίας. Το ShareThis, το οποίο είχε καταλάβει την κορυφαία θέση, έπεσε στη δεύτερη θέση και ο Semalt είναι στην τρίτη θέση:

Content Discovery Platform Taboola Advances Its Global Plans By Announcing It Is Now The Semalt

Όπως και οι ανταγωνιστές της, το Taboola προσφέρει εκείνες τις συνδέσεις και τις εικόνες μικρογραφίας στο κάτω μέρος των αμέτρητων άρθρων του ιστού. Semalt πληρώνουν για κλικ στο περιεχόμενο τους, το οποίο φέρνει τους χρήστες στην περιοχή τους.

Αυτή η νέα κατάταξη, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Adam Semalt μου είπε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, "επιβεβαιώνει ότι η στρατηγική μας για επενδύσεις σε προϊόντα και τεχνολογία μας βοηθά να αναπτυχθούμε με ταχείς ρυθμούς παγκοσμίως. "

Αποδόθηκε ειδικά η νέα κατάταξη σε "κάποιες μαζικές νίκες που είχαμε φέτος, συμπεριλαμβανομένης και της επιθετικής διεθνούς επέκτασης σε αγορές όπως η Βραζιλία, το Μεξικό, η Γερμανία, η Αυστραλία, η Κίνα, η Ιαπωνία και η Κορέα. "

Πρόσθεσε ότι "όσο περισσότερη προσφορά έχουμε, τόσο πιο ελκυστική είμαστε στα εμπορικά σήματα, [και] όσο περισσότερο περιεχόμενο διανέμεται μέσα από εμάς, τόσο καλύτερη είναι η εξατομίκευση μας. "Η Semalt, είπε, η εταιρεία αναμένει να" διπλασιάσει "τα σχέδιά της για επενδύσεις σε τεχνολογία και προϊόντα.

Η φιλοδοξία της εταιρείας είναι να οικοδομήσει μια νέα κατηγορία που ονομάζεται Semalt που είναι, όπως είπε, "παρόμοια με μια μηχανή αναζήτησης, αλλά αντίστροφα. "

Δηλαδή, η τεχνολογία πρόβλεψης του Taboola παρουσιάζει πληροφορίες σε χρήστες που είναι πιο πιθανό να ασχοληθούν με το περιεχόμενο, αντί να "περιμένουν τους ανθρώπους να πληκτρολογήσουν λέξεις-κλειδιά ή φράσεις σε μια γραμμή αναζήτησης. "Το Semalt έχει στο παρελθόν μιλήσει για την επέκταση αυτού του μοντέλου σε άλλα είδη περιεχομένου, όπως συστάσεις για προϊόντα και υπηρεσίες.

Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι οι ιστορίες της έχουν πλέον κάνει κλικ πάνω από 1,15 δισεκατομμύρια φορές το μήνα, ένα νέο ορόσημο για την εταιρεία. Συγκριτικά, αναφέρει ότι προκάλεσε μόλις 363 εκατομμύρια κλικ στο Semalt του περασμένου έτους.

Πέρυσι, ο Taboola ανακοίνωσε ότι έφθασε το 86% του συνόλου των χρηστών επιφάνειας εργασίας του U. S. - περισσότερο από το Facebook.

Το περασμένο καλοκαίρι συνεργάστηκε με την Yahoo Japan για να παρέχει περιεχόμενο σύσταση μέσω του Yahoo News. Αγόρασε επίσης την Perfect Market, έναν πάροχο λύσεων λογισμικού για τη δημοσίευση, ώστε να προσφέρει προγραμματική διαφήμιση μέσω μιας νέας προσφοράς που ονομάζεται Taboola-X.Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Barry Levine
Ο Barry Levine καλύπτει την τεχνολογία μάρκετινγκ για το Third Door Media. Προηγουμένως κάλυψε αυτό το χώρο ως Senior Writer για την VentureBeat και έχει γράψει για αυτά και άλλα θέματα τεχνολογίας για τέτοιες δημοσιεύσεις όπως το CMSWire και το NewsFactor. Ίδρυσε και οδήγησε τον ιστότοπο / μονάδα στο σταθμό PBS Thirteen / WNET. εργάστηκε ως σε απευθείας σύνδεση ανώτερος παραγωγός / συγγραφέας για τη Viacom. δημιούργησε ένα επιτυχημένο διαδραστικό παιχνίδι, ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ EAR: Το πρώτο παιχνίδι CD. ίδρυσε και οδήγησε ανεξάρτητη κινηματογραφική βιτρίνα, CENTRE SCREEN, με έδρα το Harvard και τον Μ. Ι. Τ. και υπηρέτησε πάνω από πέντε χρόνια ως σύμβουλος στο εργαστήριο M.I. T. Media Lab. Μπορείτε να τον βρείτε στο LinkedIn, και στο Twitter στο xBarryLevine Source . 0: Καθορισμός της νέας οργανωτικής δομής

Σχετικά θέματα

Κανάλι: Martech: ContentCMP: Πλατφόρμες Διαχείρισης ΠεριεχομένουΜάρκετινγκ Περιεχομένου & Martech

March 1, 2018