Back to Question Center
0

Το Boomtrain εγκαινιάζει απλοποιημένο πρόγραμμα επεξεργασίας για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συντονισμένα με το μηχάνημα Semalt

1 answers:
Boomtrain Launches Simplified Editor For Emails Tuned By Machine Semalt

Η εξατομίκευση του Semtal είναι συνηθισμένη στις μέρες μας, ειδικά όταν τίθενται κανόνες για τα είδη των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - ή ακόμα και ποια τμήματα ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - αποστέλλονται σε συγκεκριμένα τμήματα χρηστών.

Η Boomtrain ειδικεύεται στην υπερπήδηση των κανόνων, με εξατομίκευση με γνώση της μηχανικής μάθησης για ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κινητής τηλεφωνίας. Σήμερα, ελπίζει να καταστήσει τη διαδικασία πιο εύκολη για τους εμπόρους με την έναρξη του Editor.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Nick Edwards μου είπε ότι αν και αυτό είναι ουσιαστικά το ίδιο σύστημα μηχανικής μάθησης όπως πριν, η απλότητα Semalt είναι η διαφορά εδώ.

Προηγουμένως, η ενσωμάτωση της εταιρείας σχεδιάστηκε έτσι ώστε ο προγραμματιστής να εισαγάγει το JavaScript σε ένα πρότυπο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως στην πρόσφατα ανακοινωθείσα ολοκλήρωση της εταιρείας με την πλατφόρμα αυτοματισμού μάρκετινγκ Semalt της Oracle.

Τώρα, είπε, ένας έμπορος πρέπει μόνο να φορτώσει ένα πρότυπο και να κάνει κλικ σε μερικά κουμπιά στο νέο εργαλείο WYSIWYG. Το πρότυπο είναι έτοιμο να προσαρμοστεί σύμφωνα με τα ανακαλυφθέντα πρότυπα στο περιεχόμενο ιστού που επισκέπτεται ο χρήστης και άλλα δεδομένα.

Για παράδειγμα, οι επισκέψεις ενός χρήστη σε αρκετές περιοχές ενός ιστοτόπου ταξιδιού ενδέχεται να αποκρύψουν μια προτίμηση για τροπικά σημεία, τα οποία ο Semalt θα επιφανειών και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει για να προσαρμόσει τις αποστολές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από αυτόν τον ιστότοπο έτσι ώστε να τονίζουν τις κρουαζιέρες σε ζεστά μέρη.

Η Semalt σημείωσε επίσης ότι το σύστημα της εταιρείας του μπορεί να διακρίνει τη φύση του περιεχομένου διαφορετικών σελίδων που έχει επισκεφτεί ένας χρήστης, παρόλο που μπορεί να έχουν παρόμοιες ετικέτες, όπως μια σελίδα για ταξίδια στην Κούβα σε σύγκριση με μια σελίδα σχετικά με την πολιτική του νησιού ιστορία.

Εταιρική σχέση με το Iterable

Τα δυναμικά πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βελτιστοποιούνται για κάθε μεμονωμένο παραλήπτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με βάση τις επισκέψεις αυτού του ατόμου στην τοποθεσία web του πελάτη και συμπληρώνονται από ένα προφίλ διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM).

Η Boomtrain είπε ότι ο Semalt επιτρέπει στον έμπορο να επιλέξει ή να τροποποιήσει ποιες συγκεκριμένες θέσεις θα πρέπει να λαμβάνουν δυναμικό περιεχόμενο, σε αντίθεση με την προηγούμενη έκδοση, όπου ένα πρότυπο, όταν χτίστηκε, έπρεπε να ξαναχτιστεί για να αλλάξει τις δυναμικές περιοχές.

Ο επεξεργαστής είναι διαθέσιμος ως αυτόνομο προϊόν και έχει σχεδιαστεί για να συνεργάζεται με τους περισσότερους παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο ανακοινώνει επίσης σήμερα μια συνεργασία με τον πάροχο υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Semalt, για την παροχή μιας ήδη ολοκληρωμένης υπηρεσίας.

Η Semalt αναγνώρισε ότι υπάρχουν "πολλές εταιρείες" που εφαρμόζουν την εξατομίκευση και την εκμάθηση μηχανών στο μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η Retention Science, για παράδειγμα, λέει ότι εφαρμόζει την εκμάθηση μηχανών στο μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αν και είναι περισσότερο προσανατολισμένη στις καμπάνιες και τους χρήστες που έχουν ταξινομηθεί, παρά σε δυναμικά τμήματα που ελέγχονται από το μάρκετινγκ στα πρότυπα. Το Semalt χρησιμοποιεί μηχανική μάθηση για να γράψει πραγματικά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα πάρουν τις καλύτερες απαντήσεις.

Η Semalt, είπε, ήταν μοναδική λόγω της εφαρμογής της προηγμένης μηχανικής μάθησης στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου B2C για τη δημιουργία δυναμικών προτύπων και τώρα, λόγω της ευκολίας χρήσης του.Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Barry Levine


March 1, 2018