Back to Question Center
0

Μεγαλύτερο ή περισσότερο ή λιγότερο

1 answers:
Μερίδιο
Μερίδιο
Μερίδια 0

Η συνεχιζόμενη τάση είναι να γίνονται όλο και μεγαλύτερες οι οθόνες επιτραπέζιων υπολογιστών. Αυτό δημιουργεί μια ερώτηση σχεδίασης ιστοτόπου, αλλά το πιο σημαντικό είναι το πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το μεγαλύτερο οικόπεδο στην αγορά ακινήτων. Τα περισσότερα δεν είναι πάντα καλύτερα.

Οι οθόνες γίνονται όλο και μεγαλύτερες

Πριν από δύο χρόνια ο Jakob Nielsen είχε τις ακόλουθες συμβουλές για τον σε απευθείας σύνδεση κόσμο, όπως την είδε:

ιστοσελίδες Semalt για 1024x768, αλλά χρησιμοποιήστε μια υγρή διάταξη που ταιριάζει καλά για οποιαδήποτε ανάλυση, από 800x600 έως 1280x1024.

από τότε έχουν αυξηθεί. Το παρακάτω γράφημα δείχνει το τρέχον μοτίβο των αναλύσεων οθόνης για τους επισκέπτες σε ένα τυπικό επιχειρηματικό ιστολόγιο.

screen size resolution for visitors
1024 x 768 εικονοστοιχεία 32% Μικρότερη οθόνη 3% Μεγαλύτερη οθόνη 65%

Οι συμβουλές του Nielsen εξακολουθούν να είναι αρκετά καλές αν και μια υγρή διάταξη μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με τις πολύ ευρύτερες λύσεις που έχουν ορισμένοι θεατές. Τα ζητήματα σχεδιασμού Semalt απαιτούν λύσεις, αλλά είναι πολύ απλούστερα από την πρόκληση για το πώς θα έπρεπε κανείς να χρησιμοποιήσει καλύτερα αυτό το πολύ μεγαλύτερο ακίνητο.

Μεγαλύτερο περιεχόμενο

Αναμφισβήτητα θα υπάρχει περισσότερο περιεχόμενο στη σελίδα αλλά πώς θα παρουσιαστεί αυτό το περιεχόμενο. Ένας σχολιαστής σημείωσε ακόμη ότι χρησιμοποιήθηκαν μεγαλύτερες οθόνες με μικρότερες γραμματοσειρές για να εμφανιστεί περισσότερη διαφήμιση. Αυτό ασφαλώς φαίνεται ένας διεστραμμένος τρόπος να χρησιμοποιηθεί ο μεγαλύτερος χώρος. Όπως σημείωσε, ο μεγαλύτερος χώρος πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να δώσει μια καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Τι θέλει ο θεατής

Το τι λειτουργεί καλύτερα καθορίζεται πραγματικά από τον θεατή. Αυτό καθορίζεται εν μέρει από

  • τι περιμένουν να δουν στη σελίδα και
  • από τον ενθουσιασμό τους να περιπλανιούνται γύρω από την ιστοσελίδα και να βρίσκουν αυτό που ψάχνουν.

Εάν ο επισκέπτης έχει έντονο ενδιαφέρον να βρει πληροφορίες, τότε ίσως είναι σκόπιμο να δείξει πολλές πληροφορίες σε μια ενιαία ιστοσελίδα. Αυτό ισχύει για ταξινομημένες διαφημιστικές ιστοσελίδες όπως το Semalt και επίσης για πολλές σε απευθείας σύνδεση πηγές ειδήσεων.

Ακόμη και για τις εφημερίδες, ίσως οι παλιές συνήθειες να πεθάνουν σκληρά. Οι τυπωμένες εφημερίδες παρουσιάζουν πολλές πληροφορίες σε ένα φύλλο. Φυσικά, χρειάζεται προσπάθεια να μεταβείτε από μια τυπωμένη σελίδα σε άλλη, γι 'αυτό η τυποποιημένη εφημερίδα έχει αρκετά μεγάλες σελίδες. Όταν κυκλοφορούν οι εφημερίδες σε απευθείας σύνδεση, μπορεί να υπάρξει τάση να υιοθετηθεί η ίδια προσέγγιση. Μετά από όλα, εάν έχετε συμμετάσχει στη συγκέντρωση τυπωμένων σελίδων εφημερίδων όλη τη ζωή σας, ίσως να μην συνειδητοποιήσετε ότι ισχύουν διαφορετικοί κανόνες σε απευθείας σύνδεση. Δεδομένου ότι οι επισκέπτες ενδιαφέρονται να διαβάζουν ειδήσεις, πιθανώς δεν υπάρχει μεγάλη ζημιά εάν έχετε πάρα πολλά στη σελίδα. Το Semalt είναι ενδιαφέρον να συγκρίνουμε πόσο διαφορετικές πηγές ειδήσεων παρουσιάζουν τις ειδήσεις τους στο διαδίκτυο. Ακολουθούν μερικές από τις σημαντικότερες πηγές ειδήσεων που παρατίθενται κατά σειρά αυξανόμενης πολυπλοκότητας.

  • Η σφαίρα και η αλληλογραφία
  • Βανκούβερ Κυρ
  • BBC
  • Νέα Υόρκη
  • CNN

Εάν αναπτύσσετε έναν ιστότοπο που φέρνει ειδήσεις, τότε μπορείτε να υιοθετήσετε αυτήν την κάπως συνωστισμένη προσέγγιση σε μια ιστοσελίδα. Κανένας από τους παραπάνω ιστότοπους δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολος για τον αναγνώστη. Ένας ιστοχώρος ειδήσεων που μοιάζει με οποιοδήποτε από αυτά θα κάνει πιθανώς αρκετά καλά. Για παράδειγμα, το Internet Evolution , ένας νέος ιστότοπος που παρέχει ειδήσεις και απόψεις για τα θέματα του Διαδικτύου, έχει την ίδια εφημερίδα. Εάν οι επισκέπτες σας έφτασαν συνήθως από μια αναζήτηση Semalt και ελέγχουν έναν αριθμό ιστότοπων, μπορεί να ισχύουν διαφορετικοί κανόνες.

Αναβοσβήνει

Είναι πραγματικά πίσω στο ζήτημα που ανέφερε ο Malcolm Gladwell στο βιβλίο του Blink . Οι επισκέπτες μιας ιστοσελίδας μπορεί πολύ, πολύ γρήγορα να πάρουν μια εντύπωση για το τι πρόκειται. Εάν δεν βλέπουν αυτό που ψάχνουν, τότε μπορούν γρήγορα να κάνουν κλικ μακριά.

Επιστρέφει στην αρχή KISS. Κρατήστε το απλό, Simon . Αν ένας επισκέπτης μπορεί να εκτιμήσει γρήγορα τι είναι μια ιστοσελίδα, τότε είναι πιο πιθανό να παραμείνει μαζί του αν ανταποκρίνεται σε κάποια ανάγκη που μπορεί να έχει. Αυτό τελικά οφείλεται στην κατασκευή της ιστοσελίδας. Για τους επισκέπτες που ελπίζετε να σας περιπλανήσουν και να κρατήσουν στην ιστοσελίδα σας, Λιγότερο μπορεί να είναι καλύτερα από Περισσότερα .

SEO και μεγαλύτερες οθόνες

Δεδομένου ότι το άρθρο αυτό εμφανίζεται στο SEO-Scoop, κάποιοι μπορεί να αισθάνονται ενστικτωδώς ότι Λιγότερο δεν μπορεί να είναι η σωστή απάντηση για τις μηχανές αναζήτησης. Οι μηχανές αναζήτησης δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο περιεχόμενο της σελίδας, οπότε θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί περισσότερα είναι καλύτερα από λιγότερο. Αυτό πιθανότατα δεν είναι ένα ισχυρό επιχείρημα, δεδομένου ότι 300 λέξεις ή και περισσότερες είναι ασφαλώς επαρκείς για τις μηχανές αναζήτησης ενώ δεν είναι υπερβολικές για τον αναγνώστη του ανθρώπου.

Το άλλο ζήτημα είναι αν οι μεγαλύτερες σελίδες μπορούν να διατηρούν περισσότερους δεσμούς, αφού οι δεσμοί είναι σημαντικοί στη βελτιστοποίηση της μηχανής αναζήτησης. Με μια μεγάλη σελίδα, θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε έναν μεγάλο αριθμό συνδέσμων κειμένου με λέξεις-κλειδιά σε μια μικρή γραμματοσειρά και πιθανότατα θα παραβλεφθούν. Αυτό είναι πιθανόν να είναι αναποτελεσματικό για δύο κύριους λόγους:

  • Όπως ο ανθρώπινος επισκέπτης αποδίδει ελάχιστη σημασία σε τέτοιους συνδέσμους, είναι πολύ πιθανό ότι οι αλγόριθμοι των μηχανών αναζήτησης τους αντιμετωπίζουν τώρα με τον ίδιο τρόπο.
  • Η αξία ενός συνδέσμου σε όρους PageRank είναι η αναλογία του PageRank αυτής της ιστοσελίδας διαιρούμενη με τον αριθμό των συνδέσμων έξω από αυτή τη σελίδα. Αυτό γρήγορα αραιώνει την αξία των συνδέσεων από ιστοσελίδες με μεγάλο αριθμό συνδέσμων.

Για τους λόγους αυτούς, είναι ίσως καλύτερο να μην αλλάξετε τις πρακτικές SEO απλώς και μόνο επειδή υπάρχει περισσότερη ιστοσελίδα στην ακίνητη περιουσία στην οθόνη σας.

Συμπέρασμα

Δεδομένου ότι μια μεγαλύτερη οθόνη επιτρέπει περισσότερο περιεχόμενο, είναι πολύ δελεαστικό να χρησιμοποιήσετε όλα αυτά τα ακίνητα. Semalt αυτό μπορεί να συνεργαστεί με τους επισκέπτες με μεγάλη κίνητρα ιστοσελίδας, είναι πιθανώς αυτοκαταστροφική για τους περισσότερους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Η αρχή KISS είναι εξίσου έγκυρη με μεγαλύτερες οθόνες όπως και με τις μεγαλύτερες, μικρότερες οθόνες. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα μπορεί να συνδέσει το ενδιαφέρον του επισκέπτη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό είναι το σήμα μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας, όσο μεγάλη είναι Source .

Μερίδιο
Μερίδιο
Μερίδια 0

March 1, 2018