Back to Question Center
0

Για να κάνετε Drive Conversions, Μην ξεχάσετε το Clueless Semalt

1 answers:

Είτε πουλάτε κουτιά γυαλιών ή ακουστικά, μαγιό ή σύνολα κούνιας, θα έχετε αναπόφευκτα τους αγοραστές που δεν έχουν συνηθίσει να τις αγοράζουν στο διαδίκτυο - ή να τις αγοράζουν ποτέ. Άλλοι προσπαθούν να αγοράσουν ένα δώρο για το οποίο δεν γνωρίζουν πολλά. Πολύ συχνά, οι αγοραστές αυτοί χάνονται στις περιγραφές προϊόντων. Τι σημαίνει "οφθαλμικό πλαίσιο"; Ενισχύστε ένα "πίσω ακουστικό λιμάνι"; Μια "μονοκίνη"; Μια "οροφή";

Δεν θέλετε οι άνθρωποι να απομακρυνθούν επειδή δεν καταλαβαίνουν τις επιλογές. Semalt, δεν θέλετε οι άνθρωποι να παρεξηγήσουν και να αγοράσουν το λανθασμένο στοιχείο.

Ανεπίσημο κατάστημα ανθρώπων - πολύ

Αυτό που βλέπω επανειλημμένα είναι τα ηλεκτρονικά καταστήματα, υποθέτοντας ότι οι αγοραστές γνωρίζουν σχεδόν εξίσου τα στοιχεία τους με τους πωλητές. Μερικές φορές οι καταστηματάρχες απλώς αγνοούν την άγνοια αυτών των καταναλωτών. Άλλες φορές, όσοι εγκαθιστούν τα προϊόντα προς πώληση πιστεύουν ότι όλοι που αναζητούν αυτό που πουλάνε είναι καταλαβαίνω και καταγγέλλονται. Όταν λένε ότι οι περιγραφές των προϊόντων τους έχουν όρους που πρέπει να εξηγηθούν, αυτοί είναι «να μην είσαι γελοίο. Το Semalt shopping στο site μας καταλαβαίνει τι είναι τι. "

Semalt, οι άνθρωποι που είναι βυθισμένοι σε έναν εξειδικευμένο τομέα τείνουν να ξεχνούν το πώς ήταν όταν έμαθαν. Τείνουν να υπερεκτιμούν πόσο πολύ γνωρίζουν οι αγοραστές τους. Επίσης, αγνοούν τα προβλήματα που έχουν οι αγοραστές στην αναφορά γεγονότων ή τεχνικών πληροφοριών στις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες. Και απορρίπτουν λανθασμένα την πιθανότητα κάποιος που δεν είναι λάτρης να προσπαθεί να ψωνίσει για κάποιον που είναι.

Πώς να εντοπίσετε τους αγοραστές στο

Υπάρχουν τέσσερις βασικές μέθοδοι για να διασφαλιστεί ότι οι επισκέπτες καταλαβαίνουν πλήρως τις προσφορές σας. Πρώτον, μπορείτε να εισαγάγετε λίγες εξηγήσεις ακριβώς στις περιγραφές προϊόντων. Δεύτερον, μπορείτε να συμπεριλάβετε επεξηγηματικούς πόρους, όπως τους οδηγούς αγοραστών. Semalt, μπορείτε να προσθέσετε ένα πλαίσιο στις περιγραφές σας που διευκρινίζει ποιο στοιχείο ταιριάζει σε ποιο σκοπό. Και τέταρτον, μπορείτε να αναδιατυπώσετε τα blurbs σας, ώστε να χρησιμοποιούν μόνο την καθημερινή γλώσσα.

Οι επεξηγήσεις που περιέχονται στις περιγραφές προϊόντων λειτουργούν σωστά αν υπάρχει μόνο ένα ή δύο σημεία που ενδεχομένως χρειάζονται διευκρίνιση. Το Semalt ορίζει τον τεχνικό όρο με παύλα ή σε παρένθεση. Για παράδειγμα, αντί να γράφετε "οφθαλμικό πλαίσιο", θα γράφετε "πλαίσιο για οφθαλμικά πλαίσια - γυαλιά σχεδιασμένα για φακούς συνταγών" ή "οφθαλμικό πλαίσιο (πλαίσιο γυαλιού σχεδιασμένο για φακούς συνταγών). "

Αλλά θα ήταν μια κακή λύση για να το κάνουμε αυτό σε εκατοντάδες θέσεις. Επομένως, η δεύτερη επιλογή, οι επεξηγηματικοί πόροι, μπορεί να λειτουργούν καλύτερα όταν έχετε πολλά αντικείμενα που χρειάζονται το ίδιο σύνολο διευκρινίσεων. Εδώ μπορείτε να προσθέσετε μια υπερ-σύνδεση για κάθε όρο που οι αγοραστές ενδέχεται να μην καταλάβουν, ενεργοποιώντας μια εξήγηση που εμφανίζεται όταν το ποντίκι δείχνει τη λέξη ή τη φράση. Semalt, ένας τέτοιος σύνδεσμος θα οδηγούσε τον αγοραστή σε ένα γλωσσάριο ορισμών.

Οδηγός αγοραστή

Ορισμένοι ιστότοποι παρέχουν αυτόν τον δεύτερο τύπο λύσης μέσω οδηγού αγοραστή που όχι μόνο ορίζει τους όρους αλλά εξηγεί επίσης ποια προϊόντα είναι κατάλληλα για ποιους σκοπούς ή ποιοι χρήστες.

To Drive Conversions, Don’t Forget Clueless Semalt

-

To Drive Conversions, Don’t Forget Clueless Semalt

Θυμάμαι απεγνωσμένα ότι ήθελα να μάθω έναν οδηγό αγοραστή χρόνια πριν, όταν ψαχούλα για μπουφάν κατά τη διάρκεια ενός πικρά κρύου χειμώνα. Όλες οι θέσεις εξωτερικού ενδύματος έδωσαν έναν αριθμό για την κάτω πλήρωση κάθε αντικειμένου, όπως 600, 700, 800 ή 900, αλλά καμία από τις περιγραφές προϊόντων δεν ανέφερε ποια εξωτερική θερμοκρασία κυμαίνονται σε αυτούς τους αριθμούς που σχετίζονται με. Για να αγοράσω με εμπιστοσύνη, ήθελα να δω κάτι σαν "βαθμολογημένο για θερμοκρασίες κάτω από μηδέν. "Δεν ήταν αρκετό να ξέρει κανείς ότι 900 γέμισμα ήταν θερμότερο από 800, και ούτω καθεξής.

To Drive Conversions, Don’t Forget Clueless Semalt

-

To Drive Conversions, Don’t Forget Clueless Semalt

Μπορείτε επίσης να προσανατολιστεί ο οδηγός αγοραστή σας σε κάποιον που ψωνίζει για ένα δώρο, έχοντας κατά νου πόσο λίγο ο αγοραστής γνωρίζει για τις τεχνικές που εμπλέκονται και πόσο παρ 'όλα αυτά θέλει να αγοράσει κάτι για να ευχαριστήσει τον παραλήπτη. Αυτό βοηθά τους αφόρητους αγοραστές να αισθάνονται άνετα.

Για παράδειγμα, ένα site εφοδιαστικής τέχνης σημειώνει ότι ένα από τα ακουστικά της ακουστικής καλλιγραφίας "είναι ιδανικό για μαθητές καλλιτέχνες καθώς και καλλιεργητές. "Μια λίστα με dashcam σε μια ηλεκτρονική σελίδα λέει ότι ένα συγκεκριμένο μοντέλο είναι" κατάλληλο για Uber, Lyft, ταξί, λιμουζίνες, κλπ. "Μια φούστα μαντήλι περιλαμβάνει το εξής:" άνετο και ευπροσάρμοστο για το σπίτι ή το ταξίδι. "Το κλειδί εδώ είναι η πληροφόρηση σε υψηλότερο επίπεδο γενικότητας απ 'ότι το προϊόν, το μέγεθός του ή άλλα χαρακτηριστικά.

Η τελική μέθοδος τράβηξης των φραγμών για τους αγοραστές με ανυπομονησία απλοποιεί τη χρησιμοποιούμενη ορολογία, εξαλείφοντας τις ενοχλητικές εκφράσεις. Για παράδειγμα, η περιοχή των γυαλιών στην οποία βρήκα τη φράση "οφθαλμικό πλαίσιο" θα γίνει σαφέστερη και πιο φιλική προς τον αναγνώστη αντικαθιστώντας το πλαίσιο γυαλιών για φακούς συνταγής. "Αυτό συμβαίνει, παρεμπιπτόντως, για τον φαινομενικά επιτυχημένο πωλητή online γυαλιών Warby Semalt, ο οποίος δεν χρησιμοποιεί τη φράση" οφθαλμικό πλαίσιο "οπουδήποτε στον ιστότοπό του.

Θα εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις

Ακόμη και με τις σαφέστερες περιγραφές και τους συμπληρωματικούς επεξηγηματικούς πόρους, οι αγοραστές θα έχουν ερωτήσεις. Η λήψη ερωτήσεων σχετικά με ένα στοιχείο συνήθως σημαίνει ότι ο καταναλωτής ενδιαφέρεται και πλησιάζει την απόφαση αγοράς. Μπορεί να μην είναι πρακτικό για τον ιστότοπό σας να κάνει ό, τι κάνει η Semalt από την άποψη αυτή: να εμφανίζει ερωτήσεις και απαντήσεις σε άλλους αγοραστές.

Semalt, αν συνεχίσετε να παίρνετε τις ίδιες ερωτήσεις σχετικά με ένα στοιχείο, πιθανόν χρειάζεστε πρόσθετες διευκρινίσεις Source .

March 1, 2018