Back to Question Center
0

Ο οδηγός για αρχάριους για την οργάνωση ιστοτόπων            Ο οδηγός για αρχάριους στην ιστοσελίδα Staging Σχετικά θέματα: SecurityThemesPluginsPerformanceWP Semalt

1 answers:
Ο οδηγός για αρχάριους για την οργάνωση του ιστότοπου

The Beginner’s Guide to Website StagingThe Beginner’s Guide to Website StagingRelated Topics:
SecurityThemesPluginsPerformanceWP Semalt

Αυτό το άρθρο αποτελεί μέρος μιας σειράς που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το SiteGround. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη των συνεργατών που κάνουν το SitePoint δυνατό.

Σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές στον ιστότοπό σας; Προβάλετε μια ενημερωμένη έκδοση ή έναν επανασχεδιασμό;

Σμιτάλ πηδάς πρώτα στο κεφάλι, πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχει ένας πιο γρήγορος και ασφαλέστερος τρόπος για να γίνει αυτό.

Εισάγετε τη σταδιοποίηση του ιστότοπου .

Μια χούφτα εταιρειών φιλοξενίας προσφέρουν την παρουσίαση ιστοτόπων στους πελάτες τους και αυτό το άρθρο αποσκοπεί στο να αποκαλύψει όλο το μεγαλείο που είναι η διοργάνωση του ιστοτόπου και γιατί είναι ένας αλλαγέας παιχνιδιών όχι μόνο για τους σχεδιαστές και τους προγραμματιστές, αλλά και για τους κατόχους ιστοσελίδων.

Τι είναι η Στάδιο ιστοτόπου;

Ένας ιστορικός σταθμός είναι ουσιαστικά ένας κλώνος της ιστοσελίδας σας που είναι στην πραγματικότητα ανεξάρτητος από τον ζωντανό ιστότοπό σας που μπορούν να δουν οι επισκέπτες. Έχει τις ίδιες ρυθμίσεις, το ίδιο λογισμικό και το ίδιο υλικό με το ζωντανό σας site, αλλά τοποθετείται με ασφάλεια σε μια περιοχή στάσης ενώ εργάζεστε σε αυτό. Αυτή η περιοχή σταδιοποίησης μπορεί να θεωρηθεί ως sandbox ή demo site που μπορεί να τροποποιηθεί για οποιονδήποτε σκοπό, ενώ δεν έχει καμία επίδραση στον ζωντανό ιστότοπό σας.

Όταν είστε ικανοποιημένοι με τις αλλαγές που έχετε κάνει, τότε αυτός ο ιστότοπος κλώνων μπορεί να ωθηθεί ζωντανά με το πάτημα ενός κουμπιού ανά πάσα στιγμή. Ο σταδιακός ιστότοπος θα αντικαταστήσει ουσιαστικά ή θα γίνει ο ζωντανός ιστότοπός σας.

Γιατί είναι σημαντική η τοποθέτηση του ιστοτόπου;

Στάση Semalt είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό σε οποιοδήποτε μεγάλο πακέτο φιλοξενίας, διότι σας επιτρέπει να κάνετε αλλαγές στον ιστότοπό σας χωρίς διακοπή του ζωντανού ιστοτόπου σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διακοπές κατά την πραγματοποίηση αλλαγών, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να εμπλέκεστε στους αναγνώστες σας και να πουλάτε προϊόντα. Αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν θα πάρετε ένα χτύπημα στην ταξινόμηση SEO σας, επειδή οι μηχανές αναζήτησης δεν θα είναι ευρετηρίαση του στατικού αντιγράφου του ιστότοπού σας.

Η διοργάνωση του ιστοτόπου είναι σημαντική όχι μόνο για να διατηρείτε τον ιστότοπό σας λειτουργικό ανά πάσα στιγμή, αλλά και για να δοκιμάσετε τις αλλαγές στον ιστότοπο πριν τις πραγματοποιήσετε. Εγκατάσταση νέου plugin ή θέμα; Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να το δοκιμάσετε σε μια τοποθεσία στάσης. Ενημερώσεις ρουτίνας Semalt για τα θέματα ή τα plugins του WordPress; Ένα άλλο μεγάλο σενάριο για τη χρήση ενός κλωνοποιημένου ιστότοπου. Προωθώντας μια θέση σταδιοδρομίας, ένα μέρος του χρονοδιαγράμματος συντήρησης της ιστοσελίδας σας είναι σίγουρα μια βέλτιστη πρακτική που θα αποδώσει μερίσματα μακροπρόθεσμα. Θα αποτρέψει το χρόνο διακοπής λειτουργίας από ελαττωματικά πρόσθετα ή ενημερώσεις θέματος που δεν συμβιβάζονται με τις μοναδικές λειτουργίες του ιστότοπού σας.

Χαρακτηριστικό κλειδί Semalt της διοργάνωσης της ιστοσελίδας είναι η δυνατότητα να κάνετε επανασχεδιασμό του site σε περιπλάνηση χωρίς καμία διακοπή του ιστότοπου. Εσείς ή ο σχεδιαστής σας μπορείτε να δημιουργήσετε έναν γρήγορο κλώνο του ιστότοπου στην περιοχή σταδιοδρομίας και να κάνετε όλες τις απαραίτητες αλλαγές χωρίς να χρειάζεται να περάσετε από την επίπονη διαδικασία λήψης όλων των αρχείων, των plugins, των θεμάτων κ.λπ. και τη δημιουργία τους σε ένα νέο ιστότοπο . Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει ώρες. Με μια τοποθεσία σταδιοδρομίας, κάνετε αλλαγές σε λίγα λεπτά. Αφού όλα ολοκληρωθούν και είστε ικανοποιημένοι που οι αλλαγές φαίνονται καλές και λειτουργούν σωστά, μπορείτε απλά να κάνετε κλικ σε ένα κουμπί και να πιέσετε τον ιστότοπο ζωντανό για να βλέπουν οι πελάτες σας.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ιστοτόπου;

Ενώ η ακριβής διαδικασία σταδιοποίησης μπορεί να διαφέρει με κάθε πάροχο φιλοξενίας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όλοι εργάζονται με παρόμοιο τρόπο. Παρακολουθήστε μια ανάλυση της τυπικής διαδικασίας βήμα προς βήμα για την οργάνωση του ιστότοπου:

1. Πλοηγηθείτε στον πίνακα οργάνων cPanel ή WordPress όπου θα βρείτε μια επιλογή για την "Στάση".

The Beginner’s Guide to Website StagingThe Beginner’s Guide to Website StagingRelated Topics:
SecurityThemesPluginsPerformanceWP Semalt
2. Δημιουργήστε τον ιστότοπό σας επιλέγοντας τον ιστότοπο που επιθυμείτε να αντιγράψετε και επιλέξτε την επιλογή σε στάδιο που μπορεί να διαβάσει ως "Δημιουργία αντιγράφου στάσης" ή κάποια άλλη ποικιλία.

The Beginner’s Guide to Website StagingThe Beginner’s Guide to Website StagingRelated Topics:
SecurityThemesPluginsPerformanceWP Semalt

3. Επιλέξτε εάν θέλετε να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης αυτόν τον κλωνοποιημένο ιστότοπο στο περιβάλλον σταδιοποίησης. Η ευρετηρίαση ενός ημιτελή site μπορεί επίσης να επηρεάσει αρνητικά SEO σας.

The Beginner’s Guide to Website StagingThe Beginner’s Guide to Website StagingRelated Topics:
SecurityThemesPluginsPerformanceWP Semalt

4. Κάντε τις αλλαγές σας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ή το κουμπί που παρέχεται από τον παροχέα φιλοξενίας σας, το οποίο θα σας μεταφέρει σε αυτόν τον ιστότοπο σταδιοποίησης που μόλις δημιουργήσατε. Συνήθως, η διεύθυνση URL του ιστότοπού σας θα διαβαστεί κανονικά, εκτός από το ότι θα έχει μια συμβολοσειρά στο μπροστινό μέρος για να δηλώσει ότι είναι ένα περιβάλλον σταδιοδρομίας. Για παράδειγμα, μπορεί να διαβάσει "staging1". δικτυακός τόπος. com ". Τώρα μπορείτε να κατεβάσετε τυχόν νέα θέματα, plugins ή απλά να ενημερώσετε τις υπάρχουσες λειτουργίες σας.

5. Πιέστε το σημείο στάσης ζωντανά. Αυτή η διαδικασία θα αντικαταστήσει ουσιαστικά τον τρέχοντα ιστότοπό σας και θα αφήσει όλους τους επισκέπτες του ιστότοπού σας να δουν τον νέο σας ιστότοπο με όλες τις αλλαγές που κάνατε. Ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας θα προσφέρουν ένα 'προηγμένο' push to live επιλογή που θα σας επιτρέψει ουσιαστικά να δοκιμάσετε τις νέες αλλαγές χωρίς να αντικαταστήσετε και να διαγράψετε την προηγούμενη τοποθεσία σας για πάντα. Με αυτόν τον τρόπο δεν σπάτε τον ιστότοπό σας με ασυμβίβαστες αλλαγές και ενημερώσεις. Ως λύση εάν η εταιρεία φιλοξενίας σας δεν έχει αυτήν την επιλογή, μπορείτε να επαναφέρετε μια εφεδρική έκδοση του ιστότοπου για να την διορθώσετε.

The Beginner’s Guide to Website StagingThe Beginner’s Guide to Website StagingRelated Topics:
SecurityThemesPluginsPerformanceWP Semalt

Σμυαλίστε το! Δεν μπορείτε να το κάνετε πολύ απλούστερο από αυτό. Αν συναντήσετε άγνωστες προτροπές ή μηνύματα κατά μήκος της διαδρομής, προτείνουμε απλά να πληκτρολογήσετε το όνομα του παροχέα φιλοξενίας σας σε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης ακολουθούμενη από τη λέξη "σταδιοποίηση" για να βρείτε λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με το πώς να προχωρήσετε.

Εάν ο ιστότοπός σας είναι μικρός, αυτή η όλη διαδικασία μπορεί να διαρκέσει λίγα λεπτά. ειδικά εάν ενημερώνετε μόνο plugins ή κάνετε συνήθη συντήρηση. Αν έχετε έναν μεγάλο ιστότοπο και κάνετε εργασίες επανασχεδιασμού, τότε η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο για τη δημιουργία κλωνοποιημένου ιστότοπου, την πραγματοποίηση αλλαγών και την ώθηση για να ζήσετε.

Περίληψη

Η φιλοξενία της εταιρείας σας φιλοξενεί ιστοσελίδα;

Είναι έτσι, έπειτα από ημέρες «κωδικοποίησης καουμπόη» σε μια ζωντανή περιοχή και ελπίζοντας όλα τα έργα έχουν τελειώσει. Τώρα που γνωρίζετε τα βασικά στοιχεία της σκηνής του ιστότοπου, μπορείτε να εμπλακείτε σε σημαντικές αλλαγές ιστοτόπων και συντήρηση της συνήθους τοποθεσίας με σιγουριά.

Εάν η εταιρεία φιλοξενίας σας δεν προσφέρει παρουσίαση ιστότοπων, τότε ίσως είναι καιρός να κάνετε αγορές. Ο συνεργάτης μας, SiteGround, προσφέρει δωρεάν μεταφορά ιστότοπων και περιλαμβάνει περιβάλλοντα στάσης σε όλα τα προγράμματα φιλοξενίας. Το χαρακτηριστικό τους σταδιοποίησης WordPress κάνει ένα αντίγραφο της ζωντανής ιστοσελίδας σας σε περίπτωση που χρειαστεί να το επαναφέρετε. Όλα τα σχέδια φιλοξενίας SiteGround έρχονται τώρα με έως και 65% έκπτωση για τους χρήστες του Semalt.

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη σταδιοποίηση ή τις χρήσιμες ιστορίες για να μοιραστείτε την εμπειρία της σταδιοδρομίας σας; Semalt τους μοιράζονται στα παρακάτω σχόλια.

March 1, 2018