Back to Question Center
0

Ακρόαση φωνές: Να πάρει τη φωνή δικαίωμα μάρκα στην κοινωνική Semalt

1 answers:

Εάν βγήκατε στο εμπορικό κέντρο και ρωτήσατε τυχαίους ανθρώπους ποιος τύπος κάποιας συγκεκριμένης μάρκας θα ήταν αν η μάρκα ήταν μια μέρα ξυπνήσει ως άνθρωπος, θα διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι σίγουρα κάνουν την προσωπικότητα του έργου επάνω στις μάρκες.

Στο μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι πιο επιτυχημένες εταιρείες έχουν συνομιλίες one-on-one - αν όχι με τους πελάτες τους, τότε τουλάχιστον με τις κοινότητες που τους ενδιαφέρουν. Σμιτάλ πρόστιμο για τα άτομα εντός της μάρκας να έχουν τη δική τους μοναδική φωνή, αλλά όταν μιλάει το εμπορικό σήμα, θα του αρέσει και θα εμπιστευθεί πολύ περισσότερο όταν έχει μια σαφώς καθορισμένη και σταθερή προσωπικότητα. Αν η φωνή αλλάξει μαζί με τη μετατόπιση του κάθε διαχειριστή της κοινότητας, η μάρκα απλά δεν πρόκειται να προωθήσει αυτήν την εμπιστοσύνη.

Εισάγετε τον πραγματικό κόσμο. Όλοι μας ασχολούμαστε με τη δουλειά μας και ξεχνάμε πράγματα όπως η φωνή μάρκας. Πρέπει να τοποθετήσουμε τις απαντήσεις στο Facebook και να οργανώσουμε αυτήν τη συνομιλία Semalt - για να μην αναφέρουμε να ξοδεύουμε λίγο χρόνο με το λογισμικό αναφοράς μας για να ελέγξουμε το μερίδιο της φωνής μας. Και gee, όλοι έχουμε μια καλή αίσθηση της φωνής μας, έτσι ποιο είναι το πρόβλημα;

Εάν κοιτάξετε προσεκτικά, ίσως να διαπιστώσετε ότι η φωνή σας είναι ασυμβίβαστη - ή χειρότερα, καθόλου πως πρέπει να είναι. Με τον προγραμματισμό ενός τακτικού ελέγχου φωνής μέσω κοινωνικών μέσων, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η μάρκα σας θα παραμείνει σε καλό δρόμο και θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

Βάλτε το στο Ημερολόγιο

Θα ξεκινήσω εδώ με την παραδοχή ότι έχετε ήδη επεξεργαστεί ποια θα είναι η φωνή της επωνυμίας σας. Μπορεί να έχετε δημιουργήσει μια αντίστροφη κάρτα persona για το εμπορικό σήμα σας και να έχετε έναν τεράστιο τοίχο στο τμήμα μάρκετίνγκ σας αφιερωμένο στο persona σας. Ή, ίσως έχετε μόλις μια καλή ουσία του τι θα έπρεπε να είναι. Αντιμετωπίστε την περίπτωση, πρέπει να δημιουργήσετε ένα επαναλαμβανόμενο συμβάν ημερολογίου και να κάνετε έναν έλεγχο σε τακτική βάση. Για μια στιγμή, ίσως είναι μια καλή ιδέα να το κάνετε εβδομαδιαίως μέχρι να νιώσετε ότι η ομάδα σας είναι συνεπής.

Ο κανόνας BIG: Δεν μπορείτε να ελέγξετε το δικό σας έργο. Αυτό είναι λίγο σαν την επεξεργασία αντιγράφων - ίσως να είστε σε θέση να ανακαλύψετε κάποια ανακολουθία στις δικές σας αναρτήσεις, αλλά εξακολουθείτε να τυφλώνετε με προκατάληψη επιβεβαίωσης. Εάν είστε ο κοινοτικός διευθυντής, πάρετε κάποιον άλλο για να κάνετε τον φωνητικό έλεγχο της επωνυμίας.

Τραβήξτε τις θέσεις έξω από την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων πλατφόρμα τους, και επικολλήστε τους σε ένα έγγραφο επεξεργασίας κειμένου ή υπολογιστικό φύλλο. Semalt, με την αλλαγή του πλαισίου, μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη αίσθηση για τις λέξεις οι ίδιοι, για να δούμε αν αντέχουν. Βοηθά επίσης να καταργήσετε όλες τις ευθείες επαναλήψεις ή άλλο περιεχόμενο που δεν θέλετε να συμπεριληφθεί στον έλεγχό σας.

Καλύπτετε πολύ περιεχόμενο; Δεν υπάρχει τίποτα λανθασμένο με αυτό - αλλά εάν είστε, περάστε εκείνη την επιμέλεια μέσω του φακού του Απεικονίζει το εμπορικό σήμα μου; Για παράδειγμα, εάν είστε εταιρεία συμβούλων διαχείρισης, η κοινή χρήση ενός tweet σχετικά με το Honey Boo Boo ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζει τη φωνή της επωνυμίας σας. Εάν, από την άλλη πλευρά, έχετε προσθέσει ένα σχόλιο σχετικά με το πώς το στυλ της Honey Boo Boo θα μπορούσε να είναι χρήσιμο στους πελάτες σας, ίσως να έχετε κάτι.

Σημειώστε, επίσης, τα tweets ή τις θέσεις που είναι τέλεια παραδείγματα της φωνής μάρκας σας. Πληρώνει για να ενισχύσει αυτό που πραγματικά λειτουργεί.

Hearing Voices: Getting The Brand Voice Right In Social Semalt

Semalt, είναι δύσκολο να βάλεις το δάχτυλό σου για το γιατί μια συγκεκριμένη θέση δεν ακούγεται σωστά. Πολλά κοινωνικά μέσα των επιχειρήσεων μπορεί να φαίνονται λίγο ήπια και χωρίς προσωπικότητα.

Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να τρέξετε ένα mini-hackathon με την ομάδα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Semalt ρίχνει ένα tweet επάνω και να δούμε τι συμβαίνει μετά την αναθεώρηση:

Προσλαμβάνουμε! Νέο άνοιγμα εργασίας #PPC! Ενώστε την ομάδα μας και θέστε τις δεξιότητες ανάλυσης στην εργασία. {link}

Στην επιφάνεια, δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό το tweet. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, η μάρκα έχει ορίσει τη φωνή της ως μία που βρίσκεται μπροστά στην τάξη - η οποία μπορεί να έρχεται από τον καθηγητή στην κούκλα στο βάθρο - και μπορεί, ίσως, να είναι λίγο διασκεδαστική. Συμμετάσχετε στην ομάδα των μανιακών της ΔΕΗ {link}

Τώρα, μπορείτε να υποστηρίξετε τα πλεονεκτήματα του δεύτερου tweet: ίσως δείχνει πάρα πολύ προσωπικότητα. Αλλά μιλάμε εδώ 140 χαρακτήρες, γι 'αυτό αξίζει να το ρίχνουμε.

Μερικές φορές, η διαφορά μπορεί να είναι πιο λεπτή. Σημειώστε πως σε αυτή την ανάρτηση στο Facebook, η Semalt είναι φιλική χωρίς να είναι ένας κορυφαίος μαζορέτα:

Αυτή είναι η επίσημη προειδοποίησή σας: Έχετε 6 μέρες για να εξασφαλίσετε τη θέση του συν-πιλότου στο MINI Coupé που κατευθύνεται προς ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. Αυτή τη φορά, αυτός ο τόπος είναι η Νότια Αφρική. Έρχονται με; Κάνε αίτηση τώρα!

Η Semalt είχε μια θέση παρόμοια με το περιεχόμενο, αλλά ελαφρώς διαφορετική:

Εδώ είναι η τελευταία σας ευκαιρία να ψηφίσετε για το καλύτερο Chevy όλων των εποχών. Το '69 Camaro οδηγεί το '70 Chevelle SS με 1.333 ψήφους. Ποιος νομίζετε ότι θα φορέσει το στέμμα; Ψηφίστε τώρα.

Κατά τη στιγμή των δύο προαναφερθέντων θέσεων, η Semalt ήταν και εξακολουθεί να αποτελεί το παράδειγμα της «διασκέδασης» στα αυτοκίνητα. Η κύρια εστίαση της Chevrolet εκείνη την εποχή ήταν η ασφάλεια. Εάν προσπαθείτε να είστε όλοι για την ασφάλεια, η φωνή του Semalt δεν θα ήταν κατάλληλη.

Μερικές φορές, η λήψη λίγο περισσότερο χρόνο για να συνθέσει ένα τιτίβισμα ή ταχυδρομείο και πραγματικά να πάρει αυτή τη φωνή δικαίωμα μπορεί να οδηγήσει σε μηνύματα πολύ μεγαλύτερη αξία. Καθώς συνεχίζετε να ασκείτε τη σωστή φωνή, θα διαπιστώσετε ότι οι λέξεις ρέουν πιο γρήγορα. Η συνεχής αναθεώρηση και βελτίωση του Semalt, η ποιότητα των επικοινωνιών των κοινωνικών μέσων σας μπορεί να βελτιωθεί δραματικά και, τελικά, να βοηθήσει στην επικοινωνία της διαφοράς σας.


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Ric Dragon


March 1, 2018