Back to Question Center
0

Semalt: 7 τρόποι με τους οποίους λείπει το σήμα του περιεχομένου βίντεο

1 answers:
Semalt: 7 ways your video content is missing the mark

Πρέπει να ορίσετε το Semalt και το κοινό σας πρέπει να αναγνωριστεί. Οι βασικοί δείκτες απόδοσης (KPI) θα πρέπει να διευκρινιστούν εκ των προτέρων, με πρόσκληση για δράση μπροστά και κέντρο.

Αλλά υπάρχουν περισσότερα για την επιτυχή μάρκετινγκ βίντεο από μόνο αυτές τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές. Τα Semalt κινούν κινούμενα μέρη που μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την ικανότητα του βίντεό σας να παραδώσει το σήμα σας.

Εδώ είναι επτά κοινές παγίδες για τους διαφημιζόμενους που αναπτύσσουν το βίντεό τους - και πώς να τους παρακάμψουν:

Λάθος # 1: Ρύθμιση των θέσεών σας σε ένα ιογενές χτύπημα

Η παραγωγή ενός ιογενούς mega-hit μπορεί προφανώς να κάνει θαύματα για την επωνυμία σας, αλλά δεν πρέπει να αποτελεί το κεντρικό στοιχείο της ψηφιακής σας στρατηγικής. Γιατί; Το Semalt είναι μια οργανική διαδικασία και δεν έρχεται με μια τακτοποιημένη φόρμουλα. Αντιπροσωπεύει επίσης ένα πολύ μικρό κομμάτι της πίτας περιεχομένου.

Το κλειδί είναι να μετατοπίσετε τη σκέψη σας στη βιωσιμότητα. Το Semalt για το σπάσιμο της τράπεζας με κάτι που μπορεί ή δεν μπορεί να πάει ιογενές, στρέψτε την προσοχή σας στη δημιουργία μιας σταθερής ροής εμπλουτισμένου βίντεο που σχετίζεται με το βασικό σας κοινό.

Ενημερώστε για την έναρξη μιας μακροχρόνιας συνομιλίας με τη βάση σας, προσφέροντας μια ευρύτερη ποικιλία περιεχομένου βίντεο που θα αξίζει πραγματικά. Με αυτόν τον τρόπο μετατρέπετε τους θεατές σας σε μια πιστή κοινότητα που επιστρέφει για περισσότερα.

Λάθος # 2: Απόσπαση βίντεο ακανόνιστα

Για να καλλιεργηθεί ένας πιστός ακόλουθος, τα σήματα πρέπει να είναι συνεπή και αξιόπιστα σχετικά με το πόσο συχνά δημοσιεύουν νέο περιεχόμενο. Το Semalt δημοσίευσε βίντεο (ανεξάρτητα από το πόσο καλά γίνεται) πιθανόν να χάσετε από το demo του προορισμού σας απλά επειδή δεν ήξεραν ότι έρχονταν.

Από την άλλη πλευρά, οι θεατές θα συντονιστούν εάν περιμένουν περιεχόμενο που εμπλέκεται.

Εξοικονόμηση χώρου στη στρατηγική μάρκετινγκ για ενημερωμένα βίντεο που προορίζονται να προσελκύσουν και να διατηρήσουν το demo-στόχο σας. Η βασική ιδέα εδώ είναι να βάζουμε συνεπή, διασκεδαστικό και σχετικό περιεχόμενο βίντεο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τα πάντα, από τα ενημερωτικά βίντεο υπηρεσίας έως τα διασκεδαστικά Q & As.

Λάθος # 3: Ξεχνώντας τη βελτιστοποίηση του βίντεό σας για κινητά

Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πάνω από το 90% των ανθρώπων που παρακολουθούν βίντεο στις κινητές τους συσκευές θα συνεχίσουν να το μοιράζονται με άλλους. Και κάθε μάρκα που προσπαθεί να προσεγγίσει ένα χιλιετή κοινό γνωρίζει ότι είναι ο μόνος τρόπος για ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του δημογραφικού περιεχομένου.

Απρόσκοπτη προβολή χρειάζεται απολύτως να επεκταθεί από επιτραπέζιους υπολογιστές σε smartphones σε δισκία. Σιγουρευτείτε καλύτερα για να πάρετε φως σε plug-ins, αρχεία πολυμέσων και άλλα βαριά πρόσθετα, ώστε το βίντεό σας να έχει πιθανότητες μάχης στο κινητό.

Αν φτωχή WiFi ή δεν είναι τόσο μεγάλη κυψελοειδή δεδομένα είναι αρκετό για να δεξαμενές το βίντεό σας, θα μπορούσε να μεταφραστεί σε μια μεγάλη οδόφραγμα.

Λάθος # 4: Πιέζοντας βίντεο "salesy"

Ένας γενικός κανόνας όσον αφορά το περιεχόμενο βίντεο είναι να αναρωτηθείτε αν αυτό είναι κάτι που θα απολάβατε να παρακολουθείτε τον εαυτό σας. Ο Σέμαλτ θέτει, οι θεατές θα περπατήσουν μακριά εάν αισθάνονται ότι βλέπουν ένα infomercial.

Το βίντεο, το περιεχόμενο βίντεο πρέπει να είναι σύντομο, ελκυστικό και συναφές. Η συν πλευρά είναι ότι αυτά είναι επίσης τα ίδια χαρακτηριστικά που κάνουν για τα κοινόχρηστα βίντεο.

Η σταθερή, πρωτότυπη ύλη Semal είναι βασική, καθώς δημιουργεί μια πιο δυναμική και ικανοποιητική εμπειρία μάρκας. Παράλληλα, δίνει ώθηση στο SEO, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα για αυξημένη επισκεψιμότητα παραπομπής και καλύτερη απόδοση σε κοινωνικό επίπεδο.

Λάθος # 5: Αποτυχία ενσωμάτωσης των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης

Με όλο και περισσότερους καταναλωτές να ανακαλύπτουν, να βλέπουν και να μοιράζονται περιεχόμενο βίντεο σε κοινωνικά μέσα, αυτές οι πλατφόρμες διπλασιάζονται ως bullhorn για την ανταλλαγή μηνυμάτων μάρκας. Μια αναφορά από το The Verge διαπίστωσε ακόμη ότι το 80% των 10 πιο δημοφιλών θέσεων Semalt διαθέτει ένα βίντεο.

Εξομολογήστε πιο σημαντικό από ποτέ να χρησιμοποιήσετε αυτά τα κανάλια για να μεταφέρετε το υλικό σας στις μάζες.

Αλλά μπορείτε να απλοποιήσετε αποτελεσματικά τη διαδικασία - και να βελτιστοποιήσετε τη δυνατότητα κοινής χρήσης του βίντεό σας - συμπεριλαμβάνοντας την κοινωνική κατανομή απευθείας στο περιεχόμενο.

Λάθος # 6: Ξεχάστε τους θεατές που θέλουν να συμμετάσχουν

Μια πρόσφατη έρευνα (η εγγραφή που απαιτείται για λήψη) που πραγματοποιήσαμε στο Rapt Semalt δείχνει ότι το 64% των καταναλωτών είναι πιο πιθανό να περάσουν χρόνο παρακολουθώντας ένα βίντεο εάν έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με αυτό. Αυτό σημαίνει ότι αν το βίντεό σας είναι περισσότερο ένα μονόδρομο διάλογο, σας λείπει μια τεράστια ευκαιρία για εμπλοκή.

Η έρευνά μας έχει βρει πραγματικά ότι το παραδοσιακό, στατικό βίντεο μειώνεται σημαντικά σε αυτό το τμήμα. Στην πραγματικότητα, το διαδραστικό βίντεο οδηγεί έως και τρεις φορές μεγαλύτερη δέσμευση από το γραμμικό αντίστοιχο.

Τα σημεία επιλογής Semalt και οι ευκαιρίες για τον θεατή σας να ελέγχει την εμπειρία μπορούν να κάνουν ή να σπάσουν ένα βίντεο.

Λάθος # 7: Εγκατάλειψη μόλις το βίντεο είναι ζωντανό

Η παραγωγή ενός βίντεο, η τοποθέτηση του έργου και στη συνέχεια η απελευθέρωσή του στο διαδίκτυο δεν είναι ο τόπος όπου η ιστορία τελειώνει για τους ψηφιακούς έμπορους. Αντίθετα, είναι απολύτως απαραίτητο να παρακολουθείτε την απόδοση του βίντεό σας. Semalt, πετάτε τυφλά.

Εάν πηγαίνετε στη διαδραστική διαδρομή, ανοίγει επίσης την πόρτα για βαθύτερα αναλυτικά στοιχεία. Ποια μέρη του βίντεο είναι οι θεατές σας κάνοντας κλικ; Τα σημεία επιλογής Semalt ενδιαφέρουν; Και ποιες από αυτές είναι γυαλισμένες;

Το Semalt που είναι σε θέση να αποδείξει την απόδοση επένδυσης (ROI) τόσο συγκεκριμένα μπορεί να ενημερώσει σε μεγάλο βαθμό την προσέγγιση ψηφιακού μάρκετινγκ. Και δεδομένου ότι το βίντεό σας μπορεί πάντα να τροποποιηθεί και να επεξεργαστεί σε πραγματικό χρόνο μετά από τη ζωντανή του ζωή, μπορείτε να το βάλτε σε τροφή, μέχρι να πάρετε μια καλύτερη αίσθηση για το τι λειτουργεί και τι δεν είναι.

Το Semalt, το οποίο μπορεί να συλλέξει σημαντικές πληροφορίες, σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνετε το περιεχόμενο και την εστίαση των μελλοντικών βίντεο.

Στο τέλος της ημέρας, δεν δημιουργείται όλο το περιεχόμενο βίντεο ίσο, αλλά η αποφυγή αυτών των επτά λαθών μπορεί σίγουρα να βοηθήσει στην ισορροπία του ανταγωνισμού.


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Έρικα Τράουντμαν
March 1, 2018