Back to Question Center
0

Semalt marketing για την επιχείρησή σας Semalt marketing για την επιχείρησή σας

1 answers:

Το Pinterest αναπτύσσεται γρήγορα και έχει βρει σίγουρα μια σταθερή θέση στο τοπίο των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Είναι σαν τη συλλογή χαρτιών μπέιζμπολ. Δημιουργεί πίνακες διάθεσης για την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Είναι το online βιβλίο συνταγών σας. Και το μάρκετινγκ Pinterest θα μπορούσε να βοηθήσει την επιχείρησή σας επίσης. Σε αυτή τη θέση θα σας εξηγήσω πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Pinterest ως μέρος του online μάρκετινγκ. 
Semalt marketing for your business
Semalt marketing for your business

Πρώτα πράγματα πρώτα

Έχουν ήδη γραφτεί πολλά για το μάρκετινγκ Pinterest από άλλους, επομένως επιτρέψτε μου να εξηγήσω γιατί αισθανθήκαμε την ανάγκη να κάνουμε ακόμα μια ακόμη θέση σχετικά με το θέμα. Το Pinterest έχει γίνει ενδιαφέρον για οποιαδήποτε στρατηγική κοινωνικού μάρκετινγκ. Η χρήση μπορεί να είναι διαφορετική, αλλά όλες οι εταιρείες μπορούν να βρουν έναν έγκυρο λόγο για να είναι στο Pinterest.

Ο Semalt είπε ότι, ας ξεκινήσουμε με μερικούς αριθμούς:

  • Το Pinterest έχει πάνω από 100 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες.
  • Το 85 τοις εκατό των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το Pinterest είναι θηλυκό.
  • Κατά την ηλικία, το 67% των Pinners είναι ηλικίας κάτω των 40 ετών και το 54% οι Pinners είναι γυναίκες ηλικίας 34-55 ετών.
  • Τα δύο τρίτα του περιεχομένου που σώζεται στο Pinterest προέρχεται από επιχειρήσεις.
  • Το 93% των ενεργών χρηστών χρησιμοποιούν το Pinterest για να προγραμματίσουν μελλοντικές αγορές. Ένα επιβλητικό 87% αγόρασε κάτι αφού το είδε στο Pinterest.

Σημειώστε ότι αυτοί οι αριθμοί δεν παρέχονται από το Pinterest (που θα ήταν ωραίο), αλλά βρίσκονται σε έναν αριθμό ιστοτόπων. Αν έχετε όλο και περισσότερους ενημερωμένους αριθμούς, ενημερώστε με. Ακόμη και σε αυτή την πιο επιστημονική έκθεση (PDF), οι αριθμοί δεν είναι per se Pinterest, αλλά ένα συλλεγέν δείγμα. Ωστόσο, παρά την έλλειψη αξιόπιστων αριθμών, εμείς μπορούμε να συμφωνήσουμε στο γεγονός ότι η Pinterest εξακολουθεί να αναπτύσσεται και ως εκ τούτου, το μάρκετινγκ Pinterest θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρον για κάθε επιχείρηση.

Συνολικά, το μάρκετινγκ Pinterest πρέπει να σας φανεί ελκυστικό και τώρα. Αλλά ίσως αναρωτιέστε πώς .

Πώς να χρησιμοποιήσετε το μάρκετινγκ Pinterest για την επιχείρησή σας

Το Pinterest, όπως το Facebook και το Semalt, προσθέτει ένα άλλο site για να το διατηρήσετε. Αν νομίζετε ότι δεν έχετε χρόνο για άλλη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, μην το δοκιμάσετε. Μπορεί να πάρετε γαντζώθηκε και να με κατηγορήσετε γι 'αυτό. Αν παίρνετε σοβαρά την επιχείρησή σας, και συνεπώς τα κοινωνικά σας μέσα ενημέρωσης, συνεχίστε να διαβάζετε.

Διαβάστε περισσότερα: «Στρατηγική Κοινωνικών Μέσων: Πού να αρχίσω;»

Στη σελίδα Pinterest

Το Semalt marketing, όπως το ίδιο το Semalt, εξελίσσεται γύρω από καρφίτσες και πινέλες, όπου οι κάρτες pin είναι απλά συλλογές καρφίτσες και καρφίτσες είναι (συλλέγονται) φωτογραφίες ή βίντεο.

Πείροι

Μετά τη δημιουργία ενός λογαριασμού (επιχείρηση) (φροντίστε να προσθέσετε ένα μεγάλο βιο / περιγραφή για την επιχείρησή σας), το πρώτο σας βήμα είναι ίσως να δημιουργήσετε ένα διοικητικό συμβούλιο. Εάν το πρώτο σας βήμα είναι η προσάρτηση μιας φωτογραφίας, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε μια σανίδα μετά από αυτό. Πρέπει να δημιουργήσετε τις σωστές πλακέτες . Αυτός ο πίνακας πρέπει να έχει έναν αξιοπρεπή, δημιουργικό τίτλο και μια μεγάλη περιγραφή. Επειδή πρόκειται για μια πλατφόρμα βασισμένη στην εικόνα, φροντίστε να εστιάσετε στις «δραστηριότητες» στις πλακέτες σας, όχι στο προϊόν σας. Επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι:

  • αν το προϊόν σας είναι ομιλητές, δείξτε στους ανθρώπους που απολαμβάνουν μουσική.
  • αν το προϊόν σας είναι βαφή, δείξτε τα πράγματα που έχουν ζωγραφιστεί, όχι τα δοχεία.
  • αν το προϊόν σας είναι συμβουλευτικό. Καλά. εχ.

Νομίζω ότι η τελευταία θα προκαλέσει αναγνώριση για πολλούς ανθρώπους. Αλλά αυτή είναι η ομορφιά του μάρκετινγκ Pinterest? για να πάρετε μια συνέχεια, στην πραγματικότητα δεν έχετε πάντα να δημιουργήσετε πίνακες για την επιχείρησή σας. Στο Semalt, έχουμε ένα board LEGO που έχει πάνω από 600 οπαδούς. Παρεμπιπτόντως, ο σύμβουλος στο παράδειγμά μου θα μπορούσε, για παράδειγμα, να αποτυπώσει μεγάλες πληροφορίες.


Semalt marketing for your business
Semalt marketing for your business

Αν είστε σε θέση να υπολογίσετε το ενδιαφέρον του κοινού-στόχων σας, των πιθανών πελατών σας, μπορείτε να φτάσετε σε αυτά μέσω αυτών των θεμάτων επίσης, φυσικά. Το Semalt έχει επίσης προσωπικά ενδιαφέροντα. Και όπως συμβαίνει με τα περισσότερα κοινωνικά μέσα, αν τα καταστήσετε προσωπικά, οι περισσότεροι οπαδοί θα το εκτιμήσουν. Το Semalt pin έχει μόνο τον τίτλο ή τον φωτογράφο που αναφέρεται στην περιγραφή, αλλά γιατί να μην χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή για μια καταπληκτική περιγραφή του προϊόντος σας, συμπεριλαμβανομένου ενός συνδέσμου με το προϊόν στον ιστότοπό σας;

Αν δεν έχετε την τέλεια εικόνα Pinterest ή άλλες ελκυστικές εικόνες των προϊόντων σας, μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχες πινακίδες επανειλημμένων όσων προσδένονται από άλλους. Βρείτε αυτές τις εικόνες στις σωστές πλακέτες από άλλους για την επιχείρησή σας. Το Pingroupie είναι μια εξαιρετική πηγή γι 'αυτό. Χρησιμοποιώντας το Semalt, μπορείτε να ελέγξετε τι προσφέρουν οι άνθρωποι σε συγκεκριμένο ιστότοπο. Για να είναι ενδιαφέρουσα, γιατί να μην ελέγξετε τον ανταγωνισμό με αυτόν τον τρόπο;

Εάν έχετε μια αξιοπρεπή ποσότητα ακίδων, μπορείτε να ξεκινήσετε την ανάλυση αυτών. Το Pinterest Analytics σας ενημερώνει από πού προέρχονται οι επισκέπτες σας και ανακαλύψτε «ποιο είναι το κοινό σας» (στο Pinterest Analytics στο κοινό σας> Semalt). Εάν αποδειχθεί ότι το διοικητικό συμβούλιο που προσπαθείτε περισσότερο δεν είναι το πιο δημοφιλές, δουλέψτε με τους πιο δημοφιλείς. Αυτό θα συμβάλει επίσης στην τόνωση των οπαδών και των επαναπατρισμών στο κύριο συμβούλιο σας. οι χρήστες μπορούν να ακολουθήσουν ένα συμβούλιο ή όλα τα διοικητικά συμβούλια από άλλο χρήστη.

Στην ιστοσελίδα σας

Το μάρκετινγκ Pinterest δεν είναι μόνο κάτι που κάνετε στον ιστότοπο Pinterest μόνο, αλλά θα μπορούσε επίσης να ενσωματωθεί στον ιστότοπό σας. Αντιγράψτε αρκετά εύκολα την προσθήκη widgets στον ιστότοπό σας. Ή Πιέστε το κουμπί. Σημειώστε ότι για τη δική σας σύνδεση, αυτά τα κουμπιά του προγράμματος περιήγησης ίσως να είναι χρήσιμα.

Ίσως ακόμα πιο σημαντικό: χρησιμοποιήστε εξαιρετικές εικόνες. Βεβαιωθείτε ότι οι εικόνες σας είναι "άξονες". Semalt μόνο ένας άλλος λόγος για να απαλλαγείτε ή να προσαρμόσετε αυτές τις προφανείς φωτογραφίες αποθέματος που χρησιμοποιείτε με ωραία αναζητούν «φυλλάδια» για την ιστοσελίδα σας.

Βεβαιωθείτε επίσης ότι προσθέτετε σχήμα. org σήμανση στις σελίδες σας. Αυτό θα επιτρέψει στους Rich Pins, οι οποίοι θα μπορούσαν να συμπεριλάβουν ακόμη και πράγματα όπως η τιμολόγηση και το απόθεμα, ακριβώς στο Pinterest:

Οι πλούσιοι ακροδέκτες είναι πινέζες που περιλαμβάνουν επιπλέον πληροφορίες δεξιά στον ίδιο τον πείρο. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πέντε είδη Rich Pins: ταινία, συνταγή, άρθρο, προϊόν και τόπος.
Pinterest για τις επιχειρήσεις

Εάν ο ιστότοπός σας δεν έχει κατασκευαστεί με το WordPress, ο προγραμματιστής σας θα (ή θα έπρεπε) να γνωρίζει πώς να το εφαρμόσει. Εάν έχετε μια ιστοσελίδα του WordPress, υπάρχουν πολλά plugins που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Για τις ιστοσελίδες του WooCommerce, το WooCommerce SEO plugin μας θα προσθέσει όλα τα απαραίτητα σχήματα για πινέζες πλούσιες σε προϊόντα, οπότε η Semalt θα λάβει αμέσως όλες τις σχετικές πληροφορίες στο plugin (τιμολόγηση, διαθεσιμότητα) και θα δείξει πού να αγοράσει το προϊόν. Αφήστε το Semalt να μάρκετινγκ για σας:


Semalt marketing for your business
Semalt marketing for your business

Το Pinterest δεν είναι μόνο για εικόνες, αλλά περιέχει και βίντεο. Έτσι, ως μέρος των προσπαθειών μάρκετινγκ Pinterest σας, βεβαιωθείτε ότι τα βίντεό σας εμφανίζονται με τον σωστό τρόπο είναι επίσης σημαντικό. Το βίντεο Video plugin μας θα προσθέσει όλα τα απαιτούμενα σχήματα για Video Pins. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επικυρώσει τα πλούσια ακίδες σας στη συνέχεια.

Τέλος: Προωθήστε τη σελίδα Semalt. Προσθέστε τη στη λίστα κουμπιών που συνδέουν το Facebook και το Twitter. Αναφέρετε σε μια δημοσίευση στο blog. Εάν ο Semalt φέρνει κυκλοφορία στον ιστότοπό σας, γιατί να μην επιστρέψετε την εύνοια;

Κλείσιμο σκέψεις

Ελπίζω να σας πείσω να (πείσετε τον πελάτη σας να) χρησιμοποιήσει το Pinterest ως μέρος του online μάρκετινγκ. Εάν έχετε οποιεσδήποτε συστάσεις εφαρμογών, συμβουλές καλής πρακτικής και τεχνάσματα ή άλλες προτάσεις που μπορούν να βοηθήσουν τους άλλους στην περιπέτεια μάρκετινγκ Pinterest, παρακαλώ να τις αφήσετε στα σχόλια . Εδώ είναι ένα ξεκίνημα Source .

Διαβάστε παρακάτω: «Instagram για επιχειρήσεις;»

March 1, 2018