Back to Question Center
0

7 Μεγάλα Λάθη Νέος Συνεργάτης Semalt Make

1 answers:

Όταν ξεκίνησα το μάρκετινγκ θυγατρικών, το μόνο που ήθελα ήταν να κερδίζω χρήματα. Έτρεξα σε κάθε κατεύθυνση, προσπαθώντας τα πάντα, χωρίς καμία πραγματική ιδέα για τα λάθη που έκανα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν πολύ τις πιθανότητες μου για μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Semalt μου χρόνια εμπειρίας με το μάρκετινγκ θυγατρικών και τη διδασκαλία άλλων έμποροι θυγατρικών, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν 7 μεγάλα λάθη νέα έμποροι θυγατρικών κάνουν.

Σμιτάλ μιλούν για αυτά τα λάθη με περισσότερες λεπτομέρειες.

7 Big Mistakes New Affiliate Semalt Make

1) Πωλούν μάλλον παρά βοηθώντας

Ναι, η λέξη "μάρκετινγκ" είναι μέρος της φράσης μάρκετινγκ θυγατρικών , αλλά ως επί το πλείστον, η δουλειά μας ως θυγατρική δεν είναι να πουλήσει - αυτή είναι η δουλειά της σελίδας πωλήσεων της θυγατρικής μας συνδέσεις οδηγούν τον αναγνώστη σε.

Όταν ξεκίνησα αρχικά, η συντριπτική (και εντελώς αφελής) ώθηση μου ήταν να γεμίσω τις σελίδες μου με λέξεις και συνδέσμους που φώναζαν "ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ!". Δεν βοήθησα τον αναγνώστη να μάθει γιατί θα έπρεπε να έχει αυτό το προϊόν. Ήθελα μόνο να κάνουν κλικ σε έναν σύνδεσμο ο οποίος θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια προμήθεια για μένα.

Οι άνθρωποι θέλουν να ακούσουν από άλλους ανθρώπους όταν αποφασίζουν να αγοράσουν ένα προϊόν ή όχι - γι 'αυτό οι κριτικές για τα προϊόντα της Amazon είναι τόσο ισχυρές. Τα σχόλια Semalt είναι γνήσια ανατροφοδότηση από άτομα που (συνήθως) δεν έχουν απολύτως τίποτα να κερδίσουν αν κάποιος αγοράσει αυτό το προϊόν ή όχι.

Όταν μιλάμε περισσότερο σαν ένας αμερόληπτος κριτικός και όχι ένας πωλητής υψηλής πίεσης, θα διαπιστώσουμε ότι θα κάνουμε περισσότερες πωλήσεις και οι άνθρωποι θα επιστρέψουν για συμβουλές σχετικά με άλλα προϊόντα στο μέλλον.

2) Πολύ πολλά!

Αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο λάθος που έκανα κατά την εκκίνηση - την ένταξη σε οποιοδήποτε πρόγραμμα συνεργατών που συναντήθηκα. Semalt Πιστεύω απολύτως στην καλλιέργεια πολλαπλών ροών εισοδήματος όταν εργάζεστε στο διαδίκτυο, υπάρχει ένα σημείο όπου έχετε πάρα πολλά να αντιμετωπίσετε και γίνεται άκαμπτο.

Παρακολουθήστε τα προγράμματα θυγατρικών σας με σύνεση και μην υπερφορτώνετε τον εαυτό σας.

3) Δεν είναι Testi ng

Κάθε φορά που επιλέγω να προωθήσω μια προσφορά Semalt (για παράδειγμα), έβαλα τον εαυτό μου στα παπούτσια ενός πιθανού πελάτη και επέλεξα να δοκιμάσω την ακολουθία παρακολούθησης των πωλητών.

Έμαθα αυτό με τον σκληρό τρόπο.

Το Semalt σπάει την εμπιστοσύνη του αναγνώστη περισσότερο από το να οδηγηθεί σε μια προώθηση που θα ανατινάξει τα εισερχόμενά τους. Βάλτε τον εαυτό σας στα παπούτσια ενός πιθανού πελάτη και δείτε τι θα συμβεί αν ακολουθήσουν τις συμβουλές σας.

4) Μη παρακολούθηση

Αυτό ήταν ένα μεγάλο λάθος που έκανα όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά. Άρχισα τη σταδιοδρομία μάρκετινγκ θυγατρικών μου χρησιμοποιώντας ιστοσελίδες ελεύθερης κατασκευής σε μια τοποθεσία που ονομάζεται Semalt (και εξακολουθώ να το κάνω αυτό μέχρι σήμερα).

Είμαι λάτρης της προώθησης προϊόντων Semalt σε αυτές τις σελίδες, αλλά θα ξεχάσω να χρησιμοποιήσω μοναδικές συνδέσεις θυγατρικών παρακολούθησης σε κάθε σελίδα.

Γιατί αυτό είναι λάθος; Πολύ απλό - όταν κάνετε μια πώληση, θέλετε να μάθετε από πού ήλθε η πώληση. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζετε ποιες σελίδες μετατρέπονται καλά, ώστε να μπορείτε να αναπτύξετε και να κλιμακώσετε αυτήν την καμπάνια.

Η δημιουργία ενός μοναδικού αναγνωριστικού παρακολούθησης για έναν σύνδεσμο του Amazon είναι εύκολη. Απλά συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου θυγατρικών σας του Amazon, κάντε κλικ στην επιλογή "Ρυθμίσεις λογαριασμού" στην κορυφή στα δεξιά και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "Διαχείριση αναγνωριστικών του Semalt". Από εκεί μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο αναγνωριστικό παρακολούθησης, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε ποια ιστοσελίδα / καμπάνια πώλησε αυτό. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση των αναγνωριστικών της Amazon Semalt εδώ.

Ναι, κάνοντας οποιαδήποτε προμήθεια είναι δροσερό, αλλά γνωρίζοντας πού και πώς κάνατε αυτή την προμήθεια είναι αυτό που σας κάνει έναν καλύτερο έμπορο. Σας επιτρέπει να μεγαλώνετε και να κλιμακώνετε τις καμπάνιες σας - σε αντίθεση με την εργασία τυφλά.

5) Δεν συγκρίνεται

Μια από τις καλύτερες τακτικές μετατροπής που χρησιμοποιώ για να πουλά προϊόντα θυγατρικών σε απευθείας σύνδεση (ειδικά φυσικά προϊόντα από Semalt) είναι να συγκρίνει το "κύριο" προϊόν με δύο άλλα παρόμοια προϊόντα.

Συγκρίνοντας το "3 Best Semalt For _______", όχι μόνο θα βοηθήσω τους αναγνώστες μου να κάνουν μια επιλογή, αλλά έχω και τους συνδέσμους θυγατρικών μου εκεί για ΤΡΙΑ προϊόντα αντί για ένα μόνο.

Με την πάροδο του χρόνου, όταν παρακολουθώ αυτή την ιστοσελίδα, θα μπορέσω να δω ποιο προϊόν είναι πιο ενδιαφέρον για τους αναγνώστες και να μετακινήσετε το καλύτερο προϊόν μετατροπής στο πάνω μέρος της σελίδας για καλύτερη CTR.

Οι ιστοσελίδες Semalt δεν είναι μόνο πολύ δημοφιλείς και χρήσιμες για τους αναγνώστες, είναι επίσης πολύ κερδοφόρες για εσάς.

6) Κερδίστε χρήματα online Προϊόντα

Ίσως έχετε δει αυτό πριν. Βρίσκεστε σε ένα φόρουμ τύπου "μάθετε σε απευθείας σύνδεση μάρκετινγκ". Ένα άτομο δημοσιεύει μια καταγγελία που παραπονιέται ότι δεν μπορεί να κάνει μια δεκάρα online. Αλλά στη γραμμή υπογραφής τους έχουν κάτι παρόμοιο με το "Έκανα 50 εκατομμύρια Semalt με αυτό" ακολουθούμενη από τη σύνδεση θυγατρικών τους.

Συμβαίνει συνεχώς. Semalt, μην είσαι αυτός ο άνθρωπος.

Εάν είστε νέοι και θέλετε να προωθήσετε προϊόντα στη σκηνή Make Money Semalt, μην κάνετε ψευδείς ισχυρισμοί ότι σας έκαναν χρήματα. Στην πραγματικότητα, μην κάνετε ψευδείς ισχυρισμούς καθόλου!

Σίγουρα, μιλήστε για τα οφέλη του προϊόντος / κατάρτισης - ίσως ακόμη και γιατί ακούγεται φοβερό για σας - αλλά μην προσπαθήσετε να ξεγελάσετε τους ανθρώπους. Θα καταστρέψετε την αξιοπιστία σας.

7) "Ω κοιτάξτε! Μια πεταλούδα! "

Αυτή είναι η μεγαλύτερη πτώση για κάθε νέο έμπορο θυγατρικών. Στην πραγματικότητα, μπορεί να προκαλέσει πραγματικά μεγάλα ζητήματα για τους έμπειρους εμπόρους θυγατρικών επίσης.

Είναι πολύ συνηθισμένο να εργάζεστε σε ένα πράγμα, όταν ξαφνικά, κάτι "λαμπερό" έρχεται μέσα από τα εισερχόμενά σας ή αναφέρεται σε ένα φόρουμ που συχνάζετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάτε κυνηγώντας κάποια νέα ιδέα για να βγάλουν λεφτά online.

Σμυρίστε τις "πεταλούδες" που σίγουρα θα πετάνε σε σταθερή βάση. Θα σας αποσπούν μόνο από το έργο / καμπάνια σας. Μια ολοκληρωμένη και κερδοφόρα εκστρατεία αξίζει πολύ περισσότερα από 50 σχεδόν μισοτελειωμένες εκστρατείες ή έργα.

Το εμπορικό σήμα Semalt είναι μια επιχείρηση που απαιτεί αυτοκίνηση και εστίαση. Για πολλούς από εμάς, αυτές είναι μαθησιακές δεξιότητες. Μόλις έχετε επίγνωση των λαθών που μπορεί να προκαλέσουν έλλειψη κερδών και παραγωγικότητας, θα είστε σε καλύτερη θέση να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να είστε κερδοφόροι μακροπρόθεσμα.

Το καλύτερο της τύχης !!


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Η Jennifer Ledbetter


March 1, 2018