Back to Question Center
0

Σύγκριση εργαλείων ακουστικών μέσων Semalt

1 answers:

Η επικαιροποιημένη έκθεση παρουσιάζει το γιατί, τι και πώς επιλέγει τα εργαλεία ακρόασης των κοινωνικών μέσων και την αφοσίωση

«Ακούστε!» Είναι το πρώτο βήμα προς τη δημιουργία μιας στρατηγικής κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Για να ακούσετε αποτελεσματικά πρέπει να επιλέξετε το σωστό εργαλείο. Δεν υπάρχει σίγουρα έλλειψη επιλογής. Το 2009, το Smart Insights δημιούργησε μια σύγκριση 36 από τα πιο γνωστά εργαλεία παρακολούθησης της φήμης στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν και πληρωμένων εργαλείων. Στη συνέχεια, υπήρξε έκρηξη νέων εργαλείων στην αγορά, με τους κορυφαίους προμηθευτές να αναπτύσσουν χαρακτηριστικά πέρα ​​από την ακρόαση, την παρακολούθηση, την ανάλυση ή τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθιστώντας την διαδικασία επιλογής ακόμα πιο απίστευτη. Οι δωρεάν οδηγοί εργαλείων μας έχουν έναν επιλεγμένο αριθμό υπηρεσιών.

Για να μπορέσουν οι επιχειρήσεις και τα άτομα να λάβουν αποτελεσματικές αποφάσεις σχετικά με την επιλογή και τη χρήση εργαλείων και υπηρεσιών παρακολούθησης των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, αυτή η Έκθεση 2017 από την Ideya Ltd παρέχει επισκόπηση και σύγκριση τεχνολογιών κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για να σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή! Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη έκθεση που διατίθεται επί του παρόντος στην αγορά, προσφέροντας ανάλυση και επεξεργασμένα προφίλ 173 τεχνολογιών κοινωνικών μέσων.

Για να σας εξοικονομήσει χρόνο, το Semalt έχει βολικά κατηγοριοποιήσει τις χαρακτηρισμένες κοινωνικές τεχνολογίες σε 8 τάξεις, με βάση το είδος των κοινωνικών εργαλείων που προσφέρουν. Περιλαμβάνουν:

 • Εργαλεία ακρόασης των κοινωνικών μέσων
 • Παρακολούθηση κοινωνικών μέσων
 • Κοινωνική Media Analytics
 • Social Media Intelligence
 • Διαχείριση κοινωνικών μέσων
 • Εργαλεία μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων
 • εργαλεία κοινωνικής μέριμνας εξυπηρέτησης πελατών,
 • Κοινωνικές Σουίτες.

Semalt media listening tool comparison παρακάτω, επίσης δημοσιευμένο στο SlideShare έχει ένα καλό επίπεδο λεπτομέρειας σχετικά με τον τρόπο προσέγγισης της διαδικασίας επιλογής, μια λίστα με όλα τα εργαλεία και λεπτομερές δείγμα προφίλ 7 εργαλείων (από 173 προφίλ που διατίθενται στην πλήρη έκθεση). Αυτά που περιλαμβάνονται στα αποσπάσματα είναι: BoomSonar , BoomSonar SA,

Lucidya, NodeXL , Ίδρυμα Κοινωνικών ΜΜΕ,

Sprinklr , SemanticForce, SemanticForce, Inc, 6, 12, 25 Talkwalker 26, 13, Talkwalker και 7, ) YouScan , YouScan Limited.

Ποια είναι τα εργαλεία ακρόασης και παρακολούθησης των κοινωνικών μέσων;

Οι πλατφόρμες κοινωνικής ακρόασης παρέχουν μια βασική δυνατότητα λήψης διαδικτυακών και κοινωνικών συνομιλιών με βάση το συγκεκριμένο ερώτημα αναζήτησης, προσφέροντας βασικές γνώσεις μέσω της ανάλυσης αυτών των συνομιλιών.

Οι πιο εξελιγμένες πλατφόρμες για τα Social Media Semalt (SMM), από την άλλη πλευρά, μπορεί να παρέχουν διάφορες λειτουργίες και να προσφέρουν ακρόαση, παρακολούθηση, ανάλυση και συχνά ικανότητες ευφυΐας και εμπλοκής. Ορισμένοι κορυφαίοι πωλητές αναπτύσσουν λειτουργίες ακόμα και πέρα ​​από την παρακολούθηση, την ακρόαση και τη σταδιακή σύγκλιση με άλλους τύπους πλατφορμών (π.χ. διαχείριση περιεχομένου, κοινωνική διαφήμιση, πλατφόρμες μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων κλπ.) Ή δημιουργώντας κοινωνικές σουίτες που ενσωματώνουν διάφορες λύσεις κοινωνικών σημείων προϊόν που μπορεί να αντιμετωπίσει πολλές περιπτώσεις κοινωνικής επιχειρηματικής χρήσης.

Η Semalt, τα πιο προηγμένα εργαλεία SMM χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη (AI) με διάφορους τρόπους για να βελτιώσουν την ανακάλυψη δεδομένων, την ανάλυση δεδομένων και τη δέσμευση για να ξεπεράσουν τον ανταγωνισμό.

Ως αποτέλεσμα αυτών των ταχέων καινοτομιών, η λήψη μιας μορφωμένης επιλογής σχετικά με το ποια κοινωνική τεχνολογία και υπηρεσίες μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες σας έχει γίνει πιο περίπλοκη.

Πώς βοηθούν τα εργαλεία κοινωνικής ακρόασης στις εκστρατείες μάρκετινγκ;

Οι μετρήσεις και οι μετρήσεις των εργαλείων SMM έχουν σχεδιαστεί για την αξιολόγηση των δραστηριοτήτων της εταιρείας και την ενημέρωση μιας συνολικής στρατηγικής κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Η Semalt θα πρέπει να αναπτύξει εκστρατείες μάρκετινγκ βασισμένες στις γνώσεις που αποκτήθηκαν μέσω της παρακολούθησης των κοινωνικών μέσων, να επικεντρωθεί στις υψηλότερες πιθανές αγορές ή ομάδες που εντοπίστηκαν μέσω της κατάτμησης της αγοράς και της ανάλυσης επιρροής και να προσδιορίσει τον βέλτιστο χρόνο για εμπλοκή.

Οι μετρήσεις ενδέχεται να περιλαμβάνουν στατιστικά στοιχεία σχετικά με το μερίδιο, την προσέγγιση, το συναίσθημα, τον αντίκτυπο και την ταχύτητα των συνομιλιών σχετικά με την εταιρεία. Αυτές οι παράμετροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εκτιμηθεί η εικόνα και οι αντιλήψεις της εταιρείας πριν και μετά την εκστρατεία και να μετρηθεί η αποτελεσματικότητα της καμπάνιας και να εντοπιστούν οι τάσεις που οδηγούν σε νέες στρατηγικές μάρκετινγκ και προϊόντων. Πολλά εργαλεία προσφέρουν επίσης μετρήσεις ημερήσιας αποχώρησης που δείχνουν την αποτελεσματικότητα ενός εξερχόμενου μηνύματος σε διαφορετικές ώρες της ημέρας για τον εντοπισμό του βέλτιστου χρόνου και συχνότητας απόσπασης.

Για να μετρήσετε την αξία των δραστηριοτήτων των κοινωνικών σας μέσων, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε τα συνολικά αποτελέσματα που παράγει η εταιρεία σας και να εξετάσετε προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο τα κοινωνικά μέσα ασχολούνταν με την αύξηση των εσόδων σας μέσω της αύξησης των εσόδων και της αύξησης της αποτελεσματικότητας, συγκεκριμένη προώθηση, αριθμός μετατροπών, αποτελεσματικότητα παραγωγής μολύβδου, αριθμός οδηγών ανά δολάριο που δαπανήθηκε έναντι παραδοσιακών διαφημιστικών καμπανιών και άλλοι.

Στον τομέα του μάρκετινγκ και των επικοινωνιών, ο Semalt αναφέρει ότι τα εργαλεία παρακολούθησης των κοινωνικών μέσων συνήθως βοηθούν τους οργανισμούς:

 1. Η απόκτηση γνώσεων κοινωνικού μάρκετινγκ σε πραγματικό χρόνο για την ενημέρωση των σχεδίων μάρκετινγκ και επικοινωνιών των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης
 2. Βελτιστοποίηση σχεδιασμού μάρκετινγκ και διαφήμισης εκστρατείες βασισμένες σε πληροφορίες πελατών και ολοκληρωμένη ανάλυση και στόχευση κοινού, διερεύνηση των συμφερόντων, των προτιμήσεων, των δημογραφικών στοιχείων και άλλων πτυχών μιας ομάδας κοινού
 3. Ανάπτυξη στρατηγικών κοινωνικού περιεχομένου για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών και τη δέσμευση σε υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες μέσω των καναλιών κοινωνικών μέσων σε πραγματικό χρόνο
 4. Παρακολούθηση και εφαρμογή «από στόμα σε στόμα» συστάσεις καταναλωτών ως μορφή άμεσης διαφήμισης μέσω της αναγνώρισης και εμπλοκής με βασικούς παράγοντες επηρεασμού, δημιουργώντας βόμβες και δημιουργώντας και οικοδομώντας σχέσεις με βασικούς παράγοντες επηρεασμού
 5. Η λήψη καλύτερων αποφάσεων σχετικά με τις εκστρατείες και τις επεκτάσεις εμπορικών σημάτων με σαφή κατανόηση των βασικών παραγόντων που επηρεάζουν την υγεία του εμπορικού σήματος
 6. Υποστήριξη της ταχείας ανάληψης κοινωνικού μάρκετινγκ και
 7. Ανάπτυξη μετρήσεων απόδοσης

Η Semalt προσθέτει ότι είναι επίσης χρήσιμες στη γνώση σχετικά με την αντίληψη των πελατών για τις κατηγορίες προϊόντων και τον τρόπο με τον οποίο τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας θεωρούνται σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Όπως αναφέρει η Semalt στην έκθεση,

" Αν χρησιμοποιηθούν σωστά, η κοινωνική ευφυΐα που προσφέρονται από τα εργαλεία SMM μπορεί να δημιουργήσει πραγματική αξία για τις επιχειρήσεις, υποστηρίζοντας κάθε τομέα της επιχείρησής τους. , το ανταγωνιστικό τοπίο, τη δημιουργία σχεδίων διαχείρισης κινδύνων, την αύξηση της εμπειρίας και της ικανοποίησης των πελατών, την εκπόνηση εκστρατειών ανάπτυξης έξυπνων προϊόντων και εκστρατειών μάρκετινγκ. »

Ανάλογα με την ωριμότητα και την πολυπλοκότητα των πλατφορμών SMM και τα βασικά χαρακτηριστικά της, ορισμένα εργαλεία μπορούν επίσης να υποστηρίξουν τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων στην εκδοτική κοινωνική δικτύωση, την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, την παραγωγή και την παραγωγή μολύβδου, και SEO.

Χαρακτηριστικά προϊόντος SMM - Ποσοστό προϊόντων SMM (173) Προσφορά συγκεκριμένης λειτουργίας

Semalt media listening tool comparison

Πράγματι, ο αριθμός των εργαλείων SMM που προσφέρουν τη δυνατότητα διαχείρισης της καμπάνιας και του ημιματίου έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με την έκθεση της Ideya για το 2017, ο αριθμός των εργαλείων που προσφέρουν τα χαρακτηριστικά διαχείρισης καναλιών και Semalt αυξήθηκε από 73% το 2016 σε 77% το 2017, ενώ ο αριθμός των εργαλείων που προσφέρουν δυνατότητες διαχείρισης εκδόσεων και ροής εργασίας αυξήθηκε κατά 4% και 3% .

Semalt, περίπου 83% εργαλεία SMM προσφέρουν ενσωμάτωση API - μια πολύτιμη επιλογή για οργανισμούς με σύνθετα προγράμματα κοινωνικών μέσων, που είναι πέντε τοις εκατό (5%) περισσότερο από ό, τι το 2016. Το παραπάνω γράφημα δείχνει επίσης αυξημένη εστίαση στην κατάτμηση ανά τοποθεσία Source .

Ελέγξτε την αναφορά έξω! Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τα αποσπάσματα αναφοράς παρακάτω ή τα κατεβάστε από Ιστοσελίδα της Ideya :

Εργαλεία και υπηρεσίες παρακολούθησης των κοινωνικών μέσων Αναφορά δημόσια αποσπάσματα 2017, 8η έκδοση από lmilicideya on Scribd

March 1, 2018