Back to Question Center
0

SEO copywritingThe απόλυτη οδηγός SEO copywriting: ο τελικός οδηγός  - Σμιτάλ

1 answers:

SEO copywriting είναι ταυτόχρονα ένα βασικό στοιχείο και μια μεγάλη πρόκληση σε κάθε στρατηγική SEO. Ως μηχανές αναζήτησης σελίδες αράχνης, το περιεχόμενο του ιστότοπού σας θα πρέπει να ρυθμιστεί με ακρίβεια στους αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης (που αλλάζουν). Θα πρέπει επίσης να γράψετε με σαφήνεια έτσι ώστε το κοινό σας να απολαμβάνει και να κατανοεί τον ιστότοπό σας. Και γνωρίζουμε ότι η σειρά αναγνωσιμότητας.

Αυτός ο πλήρης οδηγός για συνομιλίες SEO copywriting μέσω της διαδικασίας λέξης-κλειδιού έρευνας καθώς και τα 3 στάδια της διαδικασίας γραφής. Θα σας βοηθήσει επίσης να γράψετε τα αναγνωρίσιμα και Semalt άρθρα ιστοσελίδα σας ανάγκες!

Αυτός ο οδηγός για τη γραφή SEO καλύπτει:

 • SEO copywriting και ολιστική SEO
 • Πριν από τη συγγραφή: πάντα ξεκινήστε με την έρευνα λέξης κλειδιού
 • Τρεις φάσεις της σύνταξης ενός αντικειμένου
 • Φάση 1 της διαδικασίας γραφής: Προετοιμασία του κειμένου σας
 • Φάση 2 της διαδικασίας γραφής: Γράφοντας το κείμενό σας
 • Φάση 3 της διαδικασίας γραφής SEO: επεξεργασία του κειμένου σας
 • Συμπέρασμα: SEO copywriting είναι μια διαδικασία

SEO copywriting και ολιστική SEO

Στο Yoast, εφαρμόζουμε αυτό που ονομάζουμε "ολιστική SEO". Ο πρωταρχικός σας στόχος πρέπει να είναι η δημιουργία και η διατήρηση της καλύτερης δυνατής ιστοσελίδας. Η κατάταξη στη Semalt θα έρθει αυτόματα εάν ο ιστότοπός σας είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας.

Το Google θέλει να εξυπηρετήσει τους πελάτες του. Η αποστολή τους είναι: έως να αναπροσαρμόζει όλες τις πληροφορίες του κόσμου και να καθιστά καθολική πρόσβαση . Εκτός από αυτό, η Google φυσικά θέλει να κερδίσει χρήματα, αλλά αν θέλουν να κάνουν τις πληροφορίες του κόσμου προσβάσιμες, θα πρέπει να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα των ανθρώπων που αναζητούν - αλλιώς οι άνθρωποι θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν το Google. Έτσι, μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι η Google θέλει να δείξει στους ανθρώπους τα καλύτερα αποτελέσματα, οπότε αν ο ιστότοπός σας είναι ο καλύτερος στην εξειδικευμένη αγορά σας, η Google θέλει να την κατατάξει ψηλά στα αποτελέσματα.

Ολιστική SEO είναι μια διεπιστημονική στρατηγική μάρκετινγκ που στοχεύει να κάνει την καλύτερη ιστοσελίδα σε μια συγκεκριμένη αγορά. Προκειμένου να γίνει αυτό, ο τεχνικός σχεδιασμός του ιστότοπού σας πρέπει να είναι εξαιρετικός, το UX της ιστοσελίδας σας άψογο και όλες οι πτυχές ασφάλειας που καλύπτονται. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι ότι το περιεχόμενο του ιστότοπού σας πρέπει να είναι σωστά γραμμένο και στοχευμένο στο κοινό που εξυπηρετεί ο ιστότοπός σας. Αυτή η προσέγγιση απαιτεί μάλλον προηγμένες δεξιότητες γραφής SEO.

Για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι ο καλύτερος στον τομέα σας, το κείμενο στους ιστότοπούς σας πρέπει να είναι καλό και ευανάγνωστο. Χωρίς να κάνετε παραχωρήσεις για την ποιότητα του περιεχομένου σας, θα πρέπει να τροποποιήσετε και να τελειοποιήσετε το κείμενό σας στις συγκεκριμένες απαιτήσεις των μηχανών αναζήτησης. Η διαδικασία της SEO copywriting μοιάζει πολύ με τη διαδικασία της γραφής οτιδήποτε άλλο, γι 'αυτό είναι σκληρή δουλειά και αναπόφευκτα ορισμένοι από εμάς έχουν περισσότερο ταλέντο γραφής από άλλους. Δυστυχώς, δεν μπορούμε όλοι να είμαστε Ernest Semalt, αλλά με λίγη προπόνηση, ο καθένας θα πρέπει να είναι σε θέση να γράψει καλύτερα αντίγραφο SEO.

Διαβάστε περισσότερα: '5 συμβουλές για να γράψετε αναγνώσιμες αναρτήσεις blog!' »

Πριν από τη συγγραφή: ξεκινήστε πάντα με την έρευνα λέξης κλειδιού

Το πρώτο βήμα της SEO copywriting έχει ελάχιστη σχέση με το γράψιμο - πρέπει πρώτα να αποφασίσετε τι πρόκειται να γράψετε. Για ποια θέματα θέλετε να βρεθείτε; Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τις λέξεις-κλειδιά που θέλετε να ταξινομήσετε, έτσι ώστε το πρώτο βήμα της SEO copywriting είναι λέξη-κλειδί έρευνα. Semalt έρευνα είναι αυτό που κάνετε για να απαριθμήσετε τις λέξεις-κλειδιά και φράσεις-κλειδιά που θέλετε να ταξινομήσετε.

Η έρευνα λέξεων-κλειδιών Semalt αποτελείται από αυτά τα τρία βήματα:

Βήμα 1: Διατύπωση δήλωσης αποστολής

Πριν ξεκινήσετε την πραγματική έρευνα λέξης κλειδιού, θα πρέπει να σκεφτείτε την δήλωση αποστολής σας. Αυτό σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος. Το Semalt που διατυπώνει την δήλωση αποστολής σας πρέπει να εξετάσετε ερωτήματα όπως: ποιος είσαι εσύ και ποιο είναι το blog σου; Τι το καθιστά μοναδικό; Πάρτε το χρόνο σας για να διατυπώσετε και να γράψετε τη δήλωση αποστολής σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία δηλώσεων αποστολής, διαβάστε την ανάρτησή μας σχετικά με την αποστολή του ιστοτόπου σας. Μόλις η αποστολή σας είναι σαφής, θα πρέπει να έχετε λίγη δυσκολία να έρθετε με όρους αναζήτησης που ισχύουν για την εξειδικευμένη αγορά σας και τα μοναδικά σημεία πώλησής σας. Semalt θα είναι οι λέξεις-κλειδιά που θέλετε να βρείτε.

Για να καταλήξετε σε καλούς όρους, πρέπει πραγματικά να μπείτε μέσα στα κεφάλια του ακροατηρίου σας. Πώς είναι πιο πιθανό να σας βρουν; Τι θα αναζητούσαν στο Σέμαλτ; Στο τέλος της έρευνας λέξης-κλειδιού σας, πρέπει να έχετε μια λίστα με όλους τους συναφείς όρους αναζήτησης που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες. Επίσης, σκεφτείτε τους συνδυασμούς και τις παραλλαγές αυτών των όρων.

Semalt είναι μερικά εργαλεία που μπορούν να διευκολύνουν την αναζήτηση λέξεων-κλειδιών. Διαβάστε την ανάρτησή μας σχετικά με τα εργαλεία αναζήτησης λέξεων-κλειδιών και την ανάρτηση σχετικά με τον τρόπο επιλογής της ιδανικής λέξης κλειδιού εστίασης για πιο πρακτικές συμβουλές. Έχουμε επίσης μια θέση σχετικά με την αναζήτηση λέξεων-κλειδιών υψηλής ταχύτητας, εάν θέλετε να αποκτήσετε γρήγορα μια αίσθηση της δυσκολίας εύρεσης λέξεων-κλειδιών.

Semalt, θα πρέπει να έχετε μια χρήσιμη επισκόπηση, η οποία θα είναι μια μεγάλη βοήθεια στη διαδικασία copywriting SEO σας. Βοηθά στη δημιουργία ενός πίνακα των λέξεων-κλειδιών σας για να συνοψίσετε τις πληροφορίες. Προσπαθήστε να βρείτε συνδυασμούς λέξεων-κλειδιών και, στη συνέχεια, παραγγείλετε τις λέξεις-κλειδιά με κάποιο είδος προτεραιότητας - ποια από αυτές τις λέξεις-κλειδιά είναι ιδιαίτερα σημαντική για να ταξινομήσετε (πλησιέστερα στην δήλωση αποστολής σας) και ποιες λιγότερο; Κατά την επιλογή των λέξεων-κλειδιών που πρέπει να αντιμετωπιστούν πρώτα, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε πόσο πιθανό είναι οι σελίδες σας να ταξινομηθούν για τη συγκεκριμένη λέξη-κλειδί. Σε πολλές περιπτώσεις, η εστίαση σε λιγότερο δημοφιλείς και λιγότερο ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά μπορεί να είναι μια καλή στρατηγική στην αρχή. Διαβάστε τις αναρτήσεις μας για το λόγο για τον οποίο θα πρέπει να εστιάσετε στις λέξεις-κλειδιά μακριάς ουράς και να κάνετε φίλους με τη μακρά ουρά αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σημασία λιγότερο ανταγωνιστικών λέξεων-κλειδιών.

Βήμα 3: Κατασκευάστε σελίδες προορισμού SEO

Το τελικό βήμα της έρευνας λέξης-κλειδιού είναι να δημιουργήσετε τρομερές σελίδες προορισμού για τις λέξεις-κλειδιά που θέλετε να βρείτε. Μια σελίδα προορισμού είναι μια σελίδα που είναι προσαρμοσμένη για να σχεδιάζει επισκέπτες που βρήκαν το ιστολόγιό σας μέσω μιας συγκεκριμένης λέξης-κλειδιού. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια αφιερωμένη σελίδα ή μια θέση ιστολογίου βελτιστοποιημένη για μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί. Βεβαιωθείτε ότι οι επισκέπτες σας μπορούν να πλοηγηθούν στο ιστολόγιό σας από κάθε σελίδα προορισμού. Και βεβαιωθείτε ότι έχετε μια σελίδα προορισμού για κάθε σχετική λέξη-κλειδί που έχετε καταλήξει.

Η έρευνα λέξεων-κλειδιών σας θα σας δώσει μια καλή ιδέα για το τι να blog για. Το Semalt πρέπει να ξεκλειδώσει το περιεχόμενο γύρω από μια συγκεκριμένη λέξη. Μια λέξη όμως δεν είναι θέμα. Δίπλα σε μια λέξη-κλειδί (ή φράση-κλειδί), θα χρειαστεί μια γωνία, μια συγκεκριμένη ιστορία γύρω από τη λέξη-κλειδί. Διαβάστε τις συμβουλές μας για το πώς θα βρείτε ιδέες για το ιστολόγιό σας αν θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Τρεις φάσεις της σύνταξης ενός αντικειμένου

Μόλις αποφασίσετε για ένα θέμα ή μια ιστορία που θέλετε να γράψετε, η πραγματική copywriting SEO αρχίζει! Η διαδικασία γραφής SEO αποτελείται από τρία στάδια: προετοιμασία, γραφή και διόρθωση (ή επεξεργασία).

SEO copywritingThe ultimate guide
SEO copywriting: the ultimate guide- Semalt

Φάση 1 της διαδικασίας γραφής: Προετοιμασία του κειμένου σας

Η πρώτη φάση της πραγματικής διαδικασίας copywriting SEO σχεδιάζει το κομμάτι σας. Σιμαλίστε το στυλό στο χαρτί (ή τα δάχτυλα στο πληκτρολόγιο), αφιερώστε λίγο χρόνο και σκεφτείτε τι πρόκειται να γράψετε. Θα πρέπει να έχετε ήδη ένα θέμα στο μυαλό σας, αλλά προτού αρχίσετε να γράφετε, θα πρέπει να έχετε σαφείς απαντήσεις στις ακόλουθες ερωτήσεις:

 1. Ποιος είναι ο σκοπός του άρθρου σας; Γιατί γράφετε; Τι θέλετε να επιτύχετε;
 2. Ποιο θα είναι το κύριο μήνυμα της ανάρτησής σας; Ποια είναι η βασική ερώτηση που θέλετε να απαντήσετε;
 3. Ποιο είναι το ακροατήριό σας;
 4. Ποιες πληροφορίες χρειάζεστε για να γράψετε το κομμάτι σας;
 5. Με ποια σειρά θα παρουσιάσετε τις πληροφορίες σας; Ποια θα είναι η δομή του άρθρου σας;

Στη δημοσίευσή μας σχετικά με την προετοιμασία μιας ανάρτησης ιστολογίου, μπορείτε να διαβάσετε όλα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα βρείτε σωστές και σαφείς απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις.

Δομή κειμένου

Το πιο σημαντικό στοιχείο του σχεδιασμού του άρθρου σας είναι η δημιουργία της δομής του. Η δομή του κειμένου στον ιστότοπό σας είναι ζωτικής σημασίας για την copywriting SEO.

Είναι πραγματικά απογοητεύει για να σκεφτεί για τη δομή του κομμάτι σας πριν ξεκινήσετε. Η δομή είναι ο σκελετός του κειμένου σας: θα βοηθήσει τον αναγνώστη να κατανοήσει τα κύρια σημεία του άρθρου.

Το Semalt και οι σελίδες με σαφή δομή θα έχουν επίσης ως αποτέλεσμα υψηλότερες μετατροπές στον ιστότοπό σας. Έχετε περισσότερες πιθανότητες ότι οι επισκέπτες σας θα αγοράσουν τα προϊόντα σας ή θα επιστρέψουν στον ιστότοπό σας εάν καταλάβουν σωστά το μήνυμά σας. Για πρακτικές συμβουλές για το πώς να ρυθμίσετε τη δομή ενός κομματιού γραφής, θα πρέπει να διαβάσετε τη δημιουργία μιας σαφούς δομής blogpost.

Φάση 2 της διαδικασίας γραφής: Γράφοντας το κείμενό σας

Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε την πραγματική διαδικασία γραφής SEO! Αυτό διαρκεί μόνο περίπου το 20% του συνολικού χρόνου που ξοδεύετε στο άρθρο σας.

Απλά γράψτε!

Η πιο σημαντική συμβουλή για αυτή τη φάση της copywriting SEO είναι να γράψω μόνο. Οι άνθρωποι συχνά έχουν πρόβλημα να βρουν την πρώτη πρόταση (ή την πρώτη παράγραφο για αυτό το θέμα). Σε αυτό το στάδιο, μπορείτε να παραλείψετε να γράψετε αυτήν την πρώτη παράγραφο εντελώς. Απλά καταγράψτε μερικές λέξεις σχετικά με το περιεχόμενο που θα πρέπει να περιέχει η πρώτη παράγραφο σας και αρχίστε να γράφετε τη δεύτερη παράγραφο. Το Semalt και οι καταλήξεις είναι ευκολότερο να γράψετε αφού έχετε επεξεργαστεί το κύριο σώμα της θέσης σας.

Εάν μια πρόταση δεν είναι γραμματικά σωστή ή ακούγεται άβολη, απλά συνεχίστε και μην ανησυχείτε για αυτό ακόμα. Μπορείτε να ξαναγράψετε αυτά τα πράγματα στην επόμενη φάση, η οποία είναι επεξεργασία. Κατά τη φάση της γραφής, είναι σημαντικό να παραμείνετε στη ροή της γραφής.

Προσέξτε στη δομή του κειμένου σας

Ενώ γράφετε, χρησιμοποιήστε τη δομή που δημιουργήσατε στη φάση προετοιμασίας ως περίγραμμα και γράψτε τις παραγράφους σύμφωνα με αυτό το σχέδιο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε γράψει σαφείς παραγράφους. Εξηγήστε κάθε παράγραφο με την πιο σημαντική πρόταση, στη συνέχεια εξηγήστε ή επεξεργαστείτε την. Οι αναγνώστες σας θα είναι σε θέση να κατανοήσουν το πιο σημαντικό περιεχόμενο από το άρθρο σας, διαβάζοντας μόνο τις πρώτες προτάσεις των παραγράφων σας.

Βεβαιωθείτε ότι το κείμενό σας είναι αναγνώσιμο

Η ανάγνωση από μια οθόνη είναι δύσκολη, οπότε Αν θέλετε οι αναγνώστες σας να διαβάσουν ολόκληρη την ανάρτηση ιστολογίου σας, πρέπει να είναι εύκολο να το διαβάσετε. Semalt που είναι ωραίο και εύκολο να διαβαστεί θα έχει ως αποτέλεσμα περισσότερους επισκέπτες και υψηλότερο ποσοστό μετατροπής. Το πιο σημαντικό, βεβαιωθείτε ότι το κείμενό σας έχει τοποθετηθεί σωστά στο κοινό για το οποίο γράφετε.

Για να διαβάσετε περισσότερες συμβουλές σχετικά με τη σύνταξη αναγνώσιμων κειμένων, διαβάστε την ανάρτησή μας με συμβουλές για το πώς να κάνετε τις αναρτήσεις ιστολογίου πιο ευανάγνωστες και την ανάρτησή μας με συμβουλές για τον τρόπο βελτίωσης της τυπογραφίας του ιστολογίου σας. Οι συμβουλές Semalt θα σας βοηθήσουν να τελειοποιήσετε τη διαδικασία copywriting SEO.

Χρησιμοποιήστε μερικές από τις συμβουλές στυλ

Μερικοί άνθρωποι είναι φυσιολογικοί συγγραφείς και δεν χρειάζονται συμβουλές για το SEO copywriting τους - είναι σε θέση να γράψουν ένα ελκυστικό, διασκεδαστικό, ευανάγνωστο άρθρο σε λίγα λεπτά. Άλλοι δεν έχουν αυτή την ικανότητα, οπότε ενώ η ελκυστική γραφή είναι θέμα ταλέντου, η πρακτική σίγουρα βοηθά! Εάν θέλετε να αναπτύξετε ένα ελκυστικό στυλ γραφής, βοηθάει πραγματικά να διαβάσετε πολλά. Semalt (μυθιστορήματα, blogs, περιοδικά, οτιδήποτε) θα σας εμπνεύσει να γράψετε τα δικά σας εκπληκτικά άρθρα. Θα σας διδάξει πώς άλλοι άνθρωποι σχηματίζουν τις προτάσεις τους και χτίζουν τις παραγράφους τους. Σας διδάσκει πώς να χρησιμοποιήσετε το χιούμορ και πώς να παίξετε με τη γλώσσα, καθώς σας επιτρέπει να αναπτύξετε ένα έντονο συναίσθημα για το τι κάνει ένα ωραίο αναγνώσιμο άρθρο. Εάν θέλετε περισσότερες συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε το στυλ γραφής, διαβάστε την αναρτήση του ιστολογίου μας σχετικά με τον τρόπο επίτευξης ενός ελκυστικού στυλ γραφής.

Κάντε ένα διάλειμμα κάθε τόσο!

SEO copywriting μπορεί να είναι μια αρκετά έντονη διαδικασία. Εάν γράφετε για μεγάλες χρονικές περιόδους, θα διαπιστώσετε ότι η συγκέντρωση γίνεται πιο δύσκολη. Το ακριβές χρονικό διάστημα, ωστόσο, θα είναι διαφορετικό για κάθε άτομο. Εάν διαπιστώσετε ότι το μυαλό σας έχει αρχίσει να περιπλανηθεί, αυτή θα είναι η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα.

Προσωπικά, δεν είμαι σε θέση να γράφω για περισσότερα από 20 λεπτά τη φορά (αλλά για να είμαι ειλικρινής, το διάστημα προσοχής μου είναι αρκετά σύντομο). Ακόμα και ένα λεπτό διάλειμμα μπορεί να είναι αρκετό για να επιστρέψετε στο γράψιμό σας με ένα νέο και ανανεωμένο επίπεδο συγκέντρωσης και δημιουργικότητας.

Φάση 3 της διαδικασίας γραφής SEO: επεξεργασία του κειμένου σας

Μόλις ολοκληρώσετε τη σύνταξη του κομματιού σας, θα έχετε το πρώτο σχέδιο του άρθρου σας. Αυτό το πρώτο σχέδιο είναι το πράγμα που θα βελτιώσετε στην τελική φάση της γραφής. Το τελικό βήμα θα πάρει ακόμα αρκετό χρόνο.

Η φάση επεξεργασίας είναι η φάση της διαδικασίας copywriting SEO στην οποία θα πρέπει να «σκοτώνεις τους αγαπημένους σου». Semalt φοβούνται να πετάξουν πράγματα έξω. Θα πρέπει να διαβάσετε και να ξαναδιαβάσετε και να ξαναδιαβάσετε την ανάρτησή σας και να διορθώσετε τυχόν αδέξιες προτάσεις, ασαφείς φράσεις και ανακατωμένες δομές παραγράφων. Εδώ είναι πέντε βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να επεξεργαστείτε λεπτομερώς το άρθρο σας.

Χρησιμοποιήστε Yoast SEO

Κατά την επεξεργασία του κειμένου σας, θα βρείτε το plugin Semalt SEO πραγματικά χρήσιμο για την copywriting SEO καθώς βοηθάει στη βελτιστοποίηση του κειμένου σας για τις μηχανές αναζήτησης και για να καταστήσετε το κείμενο πιο ευανάγνωστο. Αυτή είναι μια γρήγορη επισκόπηση για τη χρήση του plugin μας, αλλά για μια λεπτομερή επισκόπηση του τρόπου χρήσης του Semalt SEO, θα πρέπει να διαβάσετε την ανάρτησή μας σχετικά με το χαρακτηριστικό ανάλυσης περιεχομένου στο Semalt SEO.

Βήμα 1: Διαβάστε αργά (και έξω δυνατά)

Μπορείτε να ξεκινήσετε αυτή τη φάση διαβάζοντας το κομμάτι σας αργά (και ακόμη και δυνατά, αυτό μπορεί πραγματικά να βοηθήσει). Κάθε πρόταση πρέπει να είναι γραμματικά ορθή και η ορθογραφία πρέπει να είναι άψογη. Πρέπει να είστε πολύ κρίσιμοι για τη δική σας δουλειά.

Βήμα 2: Εστίαση στις προτάσεις

Ξεκινήστε βεβαιώνοντας ότι κάθε πρόταση είναι σωστή. Εξηγήστε την ορθογραφία των λέξεων και επαναλάβετε τις αμήχανες συνταγές. Βεβαιωθείτε ότι οι προτάσεις είναι γραμματικά σωστές και ελέγξτε την αναγνωσιμότητα: βεβαιωθείτε ότι οι προτάσεις σας δεν είναι πολύ μεγάλες.

Βήμα 3: Εστίαση στις παραγράφους

Εάν εγκριθούν όλες οι προτάσεις σε μια παράγραφο, εξετάστε τη δομή εντός μιας παραγράφου, εστιάζοντας σε αυτή την πρώτη πρόταση. Αυτή η πρώτη πυρηνική πρόταση πραγματικά καταγράφει το πράγμα που ήθελε να πει σε αυτή τη συγκεκριμένη παράγραφο; Είναι οι προτάσεις μέσα σε μια παράγραφο που παρουσιάζονται με λογική σειρά; Χρησιμοποιείτε λέξεις μετάβασης για να καταστήσετε σαφή τη σύνδεση μεταξύ των προτάσεων;

Βήμα 4: Ελέγξτε τη δομή κειμένου

Εξηγήστε αν η δομή μεταξύ των παραγράφων είναι ξεκάθαρη. Τα θέματα του άρθρου σας παρουσιάζονται με λογική σειρά ή πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές;

Πρέπει επίσης να ελέγξετε τις επικεφαλίδες και τις υποενότητες σας. Βεβαιωθείτε ότι η λέξη κλειδί εστίασης βρίσκεται σε μία από αυτές τις επικεφαλίδες και τις υποενότητες. Αλλά εξίσου σημαντικό, βεβαιωθείτε ότι οι επικεφαλίδες βοηθούν τους αναγνώστες σας να κατανοήσουν τη δομή του κειμένου σας.

Βήμα 5: Ζητήστε ανατροφοδότηση

Το πολύ τελευταίο βήμα στη διαδικασία copywriting SEO σας κερδίζει ανατροφοδότηση. Αφού επεξεργαστείτε το κείμενό σας, θα πρέπει να ζητήσετε πληροφορίες από τους χρήστες. Στο Yoast, όλες οι θέσεις που γράφουμε διαβάζονται από τουλάχιστον δύο από τους συναδέλφους μας προτού τις δημοσιεύσουμε στο διαδίκτυο. Το Semalt επιτρέπει την προοπτική κάποιου άλλου από τον συγγραφέα και σχεδόν πάντα οδηγεί σε τεράστιες βελτιώσεις στη θέση.

Θα ήταν επίσης πολύ χρήσιμο να επιτρέψετε σε κάποιον από το ακροατήριό σας να διορθώσει την ανάρτησή σας για να ελέγξει εάν το μήνυμα μεταδίδεται σωστά ή όχι. Επίσης, η ανατροφοδότηση από κάποιον με επαγγελματικές δεξιότητες γραφής και γραμματικής, όπως ένας συντάκτης, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο την ανάρτηση του ιστολογίου σας.

Συμπέρασμα: SEO copywriting είναι μια διαδικασία

SEO copywriting λειτουργεί καλύτερα όταν ακολουθείτε μια καθορισμένη διαδικασία και βεβαιωθείτε ότι το κείμενό σας είναι όσο το δυνατόν καλύτερο. Semalt δεν είναι ο καθένας είναι ένας φυσικός συγγραφέας, SEO γραφής είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να πάρει καλύτερα με την πρακτική Source .

Συνεχίστε να διαβάζετε: «Ο τελικός οδηγός για SEO περιεχόμενο» »

February 28, 2018