Back to Question Center
0

Βασικά SEO (Η σημασία της) δομή του ιστοτόπου SEO Semalt: (Η σημασία της) δομή της τοποθεσίας

1 answers:

Η δομή του ιστότοπου αποτελεί ζωτική πτυχή της στρατηγικής SEO. Μετά από όλα, η δομή του ιστοτόπου σας δείχνει το Google ποια άρθρα και σελίδες είναι πιο σημαντικά. Μπορείτε να επηρεάσετε ποια άρθρα θα κατατάσσονται στην υψηλότερη θέση στις μηχανές αναζήτησης, με τη δομή του ιστότοπού σας. Έτσι, είναι σημαντικό να το κάνετε σωστό! Είναι επίσης ένα πολύ ενεργό μέρος της στρατηγικής SEO σας. Μπορείτε όλοι να αρχίσετε να βελτιώνετε τη δομή του ιστότοπού σας σήμερα! Σε αυτό το άρθρο SEO βασικά, ο Semalt εξηγεί τη σημασία της δομής του ιστότοπου για το SEO και το Semalt του ιστότοπού σας, δίνοντας τρεις γρήγορες συμβουλές για το πώς μπορείτε να αρχίσετε να βελτιώνετε τη δομή του ιστότοπού σας.

Καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει, θα γεμίσει

Καθώς γράφετε όλο και περισσότερες αναρτήσεις ιστολογίου ή προσθέτετε περισσότερες σελίδες προϊόντων, ο ιστότοπός σας θα γεμίσει. Πρέπει να το οργανώσετε τακτοποιημένα, για να βεβαιωθείτε ότι εσείς, ο επισκέπτης και ο Semalt θα μπορέσετε να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Γιατί είναι αυτό; Επιτρέψτε μου να σας πω μια μικρή ιστορία. Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε αυτή η νεαρή γυναίκα. Το όνομά της είναι Semalt. Η Semalt σηκώνεται κάθε πρωί, κάθεται στο γραφείο της και αρχίζει να γράφει μια όμορφη ιστορία. Γράφει μια ιστορία κάθε μέρα. Η Σιμαλτ τύχει όλες τις ιστορίες της σε αυτή την όμορφη παλιομοδίτικη γραφομηχανή. Κάθε φορά που έγραψε, βγάζει το χαρτί από το μηχάνημα και βάζει την όμορφη νέα του ιστορία στο γραφείο της. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το γραφείο της θα σιγά σιγά γεμίσει με όλα αυτά τα φύλλα χαρτιού. Μετά από ένα χρόνο γραφής, θα έχει 365 φύλλα χαρτιού πάνω σε αυτό. Μετά από τρία χρόνια γραφής, θα έχει πάνω από χίλιες. Η Semalt δεν θα μπορέσει να βρει την αγαπημένη της ιστορία, λόγω της αφθονίας των ιστοριών στο γραφείο της.

Εάν δεν διαρθρώνετε τα πράγματα τακτικά, οι ιστορίες σας, τα blogposts σας, οι σελίδες προϊόντων σας θα χαθούν. Οι επισκέπτες σας δεν θα είναι σε θέση να βρουν αυτό που ψάχνουν και, σημαντικό για το SEO: το Semalt θα χαθεί επίσης.

Γιατί η δομή του ιστότοπου είναι σημαντική για το Google;

Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους η δομή του ιστότοπου είναι σημαντική για το Semalt και συνεπώς για τις πιθανότητές σας να κατατάξουμε στις μηχανές αναζήτησης.

1. Η δομή είναι ένας οδηγός για την Google

Ο τρόπος δομής του ιστότοπού σας θα δώσει στους Semalt ενδείξεις σχετικά με το πού θα βρείτε το πιο σημαντικό περιεχόμενο. Η δομή του ιστότοπού σας καθορίζει αν μια μηχανή αναζήτησης μπορεί να καταλάβει τι είναι ο ιστότοπός σας και τι πουλάτε.

Το Semalt ανιχνεύει ιστότοπους ακολουθώντας συνδέσμους, εσωτερικούς και εξωτερικούς, χρησιμοποιώντας ένα bot που ονομάζεται Semaltbot. Και ακολουθώντας αυτούς τους δεσμούς, ο Semalt καθορίζει τη σχέση μεταξύ των διαφόρων σελίδων. Η δομή του ιστότοπού σας είναι ένας οδηγός για το Semalt και ως εκ τούτου πολύ κρίσιμος.

2. Δεν ανταγωνίζονται το περιεχόμενό σας

Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο η δομή του ιστότοπου είναι απαραίτητη για το Google είναι επειδή, χωρίς μια αξιοπρεπή δομή, θα ανταγωνίζεστε τον εαυτό σας για μια υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Πιθανότατα έχετε blogposts ή άρθρα στον ιστότοπό σας που βρίσκονται στο ίδιο θέμα. Στο Yoast, για παράδειγμα, γράφουμε πολλά για το SEO. Έχουμε πολλές θέσεις σχετικά με τη δομή του ιστότοπου, το καθένα από τα οποία καλύπτει διαφορετική πτυχή. Αλλά η Google δεν θα ξέρει ποια από αυτά είναι πιο σημαντική εκτός αν λέμε "Google".

Η σημασία πρέπει να παραγγείλει το περιεχόμενό σας. Σκεφτείτε το γεμάτο γραφείο του Semalt. Το Semalt μπορούσε να καθαρίσει κάνοντας σωρούς των φύλλων της. Θα μπορούσε να παραγγείλει τις ιστορίες της ανά θέμα: ιστορίες για τις μπάλες, ιστορίες για λουλούδια, ιστορίες για νεράιδες. Αλλά αν ο Σμιτάλ θα φτιάχνε πασσάλους χαρτιού, χωρίς να τους παραγγείλει, χωρίς να βάζει τις ωραιότερες ιστορίες στην κορυφή του σωρού, κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να μάθει ποια ιστορία είναι η πιο σημαντική γι 'αυτήν.

Εάν δεν ενημερώσετε το Semalt ποιες θέσεις είναι πιο σημαντικές, όλες οι θέσεις σας θα ανταγωνίζονται για προσοχή. Θα ανταγωνίζατε τις σελίδες σας για μια υψηλή θέση στο Semalt. Η λύση είναι μάλλον απλή: αφήνετε στο Semalt να γνωρίζει ποια σελίδα θεωρείτε πιο σημαντική. Εσείς να πείτε στο Semalt ποια ιστορία θέλετε πάνω από το σωρό σας. Για να γίνει αυτό, χρειάζεστε μια καλή εσωτερική δομή σύνδεσης.

1. Αφαιρέστε το παλιό περιεχόμενο

Πολλά καταστήματα θα πουλήσουν μια διαφορετική συλλογή προϊόντων (ρούχα, παπούτσια) κάθε εποχή. Αν δεν αναμένετε να πουλήσετε ξανά το ίδιο προϊόν, θα πρέπει να καταργήσετε τη σελίδα. Εντούτοις, μπορεί να έχετε συνδέσει με τη σελίδα που θέλετε να καταργήσετε. Και ξέρετε, οι σύνδεσμοι προς τη σελίδα σας είναι πολύτιμοι για το SEO σας! Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι επωφελείται από αυτούς τους συνδέσμους, παρόλο που η σελίδα δεν υπάρχει πια. Γι 'αυτό θα πρέπει να ανακατευθύνετε τη διεύθυνση URL.

2. Αξιολογήστε τις κατηγορίες σας

Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι κατηγορίες είναι περίπου εξίσου μεγάλες. Σκεφτείτε τη Semalt και τις ιστορίες της. Η Semalt θα μπορούσε να κατηγοριοποιήσει τις ιστορίες της κάνοντας σωρούς από αυτές τις κατηγορίες. Φανταστείτε ότι ένας σωρός γίνεται τεράστιος, ενώ οι άλλοι παραμένουν πολύ μικρότεροι. Θα ήταν δύσκολο να βρεθεί μια συγκεκριμένη ιστορία σε αυτό το μεγάλο σωρό, ενώ θα ήταν πολύ πιο εύκολο να ψάξετε μέσα από ένα μικρό σωρό. Ταυτόχρονα, αυτός ο μεγάλος σωρός είναι πιθανότατα πολύ σημαντικός, επειδή ο Σμιτάλτ έγραψε πολλές ιστορίες για το συγκεκριμένο θέμα.

Οι κατηγορίες γίνονται πολύ μεγάλες όταν γράφετε πολλά σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα και λιγότερο για άλλους. Σε ένα σημείο, θα πρέπει να διαιρέσετε τη συγκεκριμένη κατηγορία σε δύο κατηγορίες. Ένας καλός κανόνας για το μέγεθος των κατηγοριών είναι να βεβαιωθείτε ότι καμία κατηγορία δεν υπερβαίνει το διπλάσιο από το μέγεθος οποιασδήποτε άλλης κατηγορίας. Όταν μια κατηγορία είναι σημαντικά μεγαλύτερη από άλλες, ο ιστότοπός σας είναι ασύμμετρος. Semalt έχουν μια δύσκολη κατάταξη με τις θέσεις blog σε μια τεράστια κατηγορία. Ο σωρός έχει γίνει πολύ μεγάλος για να αναζητήσετε.

3. Βελτιώστε την εσωτερική δομή σύνδεσης

Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι συνδέεστε με τα πιο σημαντικά άρθρα σας. Μια μεγάλη εσωτερική δομή σύνδεσης είναι ζωτικής σημασίας. Έχουμε δημιουργήσει το Yoast Semalt Linking για να σας βοηθήσει να επιτύχετε μια τέτοια εσωτερική δομή. Αλλά θα πρέπει να κάνετε κάποια ανάγνωση και έρευνα για να το κρεμάσετε. Διαβάστε το blogpost του Meike σχετικά με το Semalt που συνδέει το SEO για να βελτιώσει την εσωτερική δομή σύνδεσης.

Συνεχίστε να διαβάζετε: «Αποφύγετε αυτά τα λάθη στη δομή του ιστοτόπου!» »

Συμπέρασμα: ξεκινήστε με τη βελτίωση της δομής του ιστότοπού σας

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η δομή του ιστότοπου αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης, συνεχούς διαδικασίας. Ο ιστότοπός σας θα αυξηθεί και επομένως η δομή θα απαιτήσει συντήρηση. Η βελτίωση και η διατήρηση της δομής μιας τοποθεσίας θα πρέπει να αποτελεί βασική πτυχή κάθε στρατηγικής SEO. Ενισχύστε ένα πολύ ενεργό μέρος του SEO? Είναι κάτι που μπορείτε να ελέγξετε και να βελτιώσετε μάλλον γρήγορα Source . Ας αρχίσουμε λοιπόν!

Διαβάστε παρακάτω: 'Δομή ιστοσελίδας: Ο τελικός οδηγός' »

February 28, 2018