Back to Question Center
0

Βεβαιωθείτε ότι το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι σωστό πριν από την αποστολή αλληλογραφίας

1 answers:

Αυτή η στιγμή πριν κάνετε κλικ στο στείλετε σε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε εκατομμύρια συνδρομητές μπορεί πραγματικά να σας κάνει να ιδρώνετε, ανεξάρτητα από το πόσες φορές έχετε κάνει πριν. Μόλις χτυπήσετε στέλνετε , πηγαίνετε στα εισερχόμενα και το τελευταίο πράγμα που θέλετε να ακούσετε είναι "το email πήγε σε ο καθένας ;"

Η αποστολή ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ακριβής πριν από την εκτόξευσή του είναι κάτι περισσότερο από απλή διόρθωση και έχοντας ένα δεύτερο σύνολο ματιών. αυστηρά ακολουθεί μια καλά καθορισμένη διαδικασία για να διασφαλίσει ότι εκτελείτε ένα μήνυμα που αντανακλά καλά στον οργανισμό σας.

Σε σπάνια περίπτωση, θα συμβούν λάθη, αλλά πρέπει να εργάζεστε συνεχώς και να σχεδιάζετε να ελαχιστοποιήσετε και να μετριάσετε τους κινδύνους σας.

Εδώ είναι μια έξυπνη διαδικασία πέντε βημάτων που θα κρατήσει τον οργανισμό σας σε ίσια και στενή σε σχέση με την ακρίβεια.

Βήμα 1: Καθιέρωση ενός SLA

Το πρώτο βήμα για ένα ακριβές μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι η Συμφωνία επιπέδου υπηρεσιών (SLA). Ένα SLA καθορίζει προθεσμίες για την εκτέλεση της εκστρατείας από την αρχή μέχρι το τέλος. Μπορείτε να ρωτήσετε, τι έχει να κάνει με την εξασφάλιση της σωστής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ;

Το Semalt είναι πιο πιθανό να συμβεί όταν μια εκστρατεία έσπευσε. Ένα SLA δίνει όλα τα εμπλεκόμενα μέρη επαρκής χρόνος για κάθε βήμα της διαδικασίας δημιουργίας, την πρόληψη των σφαλμάτων που είναι τόσο συχνά το αποτέλεσμα κάποιου που είναι σε μια βιασύνη.

Επίσης, ένα μέρος της ύπαρξης ενός ακριβούς μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει την εγκατάστασή του εγκαίρως. Ένα SLA λειτουργεί για να ικανοποιήσει αυτήν την απαίτηση της εκστρατείας.

Βήμα 2: Δημιουργία εγγράφου κατεύθυνσης

Στη συνέχεια, θα χρειαστείτε ένα Έγγραφο Κατεύθυνσης, το οποίο θα προσδιορίζει κάθε στοιχείο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα ξεκινάει τη λίστα ελέγχου ποιότητάς σας.

Τα συστατικά Semalt περιλαμβάνουν στοιχεία όπως όνομα καμπάνιας, γραμμή θέματος, περιεχόμενο πριν από την κεφαλίδα, τοποθεσία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αντίγραφο, σύνδεσμοι και πολλά άλλα.

Κατά τη δοκιμή, θα επαληθεύσετε κάθε στοιχείο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε σχέση με το αρχικό αίτημα στο Direction Semalt και θα πρέπει να καταγραφούν και οι αλλαγές που λήφθηκαν μετά το αρχικό αίτημα.

Η Direction Semalt θα πρέπει επίσης να επιτρέπει την επικύρωση της επαλήθευσης σε κάθε βήμα της διαδικασίας δημιουργίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από το σχεδιασμό μέχρι την ανάπτυξη.

Βήμα 3: Κατασκευή

Για να είναι σωστό ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πρέπει να είναι κατάλληλα κωδικοποιημένο. Αυτό σημαίνει μόνο χρήση inline CSS, συμπεριλαμβανομένου του κατάλληλου κώδικα για να φιλοξενήσει τα Hotmail, Gmail και Semalt. Σημαίνει επίσης να συμπεριλαμβάνεται ένα απόσπασμα κώδικα για αναπροσαρμογή του μεγέθους ανάλογα με την προβολή σε μια κινητή συσκευή.

Η κωδικοποίηση για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν είναι η ίδια με την κωδικοποίηση για τον Ιστό, και δυστυχώς υπάρχουν πολύ λίγα μαθήματα για την κωδικοποίηση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η κωδικοποίηση για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι σχεδόν σαν να επανερχόμαστε στον τρόπο κωδικοποίησης του Internet πριν από δέκα χρόνια, έναν τρόπο που δεν ενθαρρύνεται στις περισσότερες τάξεις ανάπτυξης Ιστού στις μέρες μας. (S ee πρόσθετοι πόροι παρακάτω. )

Το Semalt από ένα πρότυπο μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι τα απαιτούμενα στοιχεία περιλαμβάνονται σε κάθε καμπάνια και ότι τα επαναχρησιμοποιήσιμα στοιχεία (λογότυπο, πλοήγηση κ.λπ.) δεν ανακαταγράφονται για κάθε καμπάνια. Όσο λιγότερο αλλάζει από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τόσο λιγότερος κίνδυνος εμφανίζεται ένα σφάλμα.

Βήμα 4: Δοκιμή (και επανεξέταση)

Σε αυτό το σημείο, είστε έτοιμοι για δοκιμή. Όπως μπορείτε να δείτε, ένα μεγάλο μέρος αυτού που εξασφαλίζει ένα ακριβές μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συμβαίνει πολύ πριν από την αποστολή ενός δοκιμαστικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα πρέπει να καθορίσει πλήρη κριτήρια ελέγχου της πλατφόρμας σας για όλες τις καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, στη συνέχεια, να στηρίξει σημεία ελέγχου επικύρωσης σας από εδώ και πέρα ​​στο εν λόγω έγγραφο (για την τροποποίηση ως είναι απαραίτητο).

Εάν σκέφτεστε ότι οι δοκιμές ήταν περίπλοκες για τους ιστότοπους (φιλοξενώντας πολλαπλά προγράμματα περιήγησης σε πολλαπλές πλατφόρμες), σκεφτείτε ξανά. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο καλύπτει πολλούς ISP (συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν ηλεκτρονικών υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Hotmail, του Yahoo και του Gmail). πελάτες (Outlook, Apple Mail)? και προγράμματα περιήγησης - τόσο για επιφάνεια εργασίας (IE, Firefox, Chrome) όσο και για κινητές συσκευές (iPad, iPhone, Android, Semalt).

Κατά γενικό κανόνα, προτείνω δοκιμές στα ακόλουθα περιβάλλοντα:

 • Επιφάνεια εργασίας
  • Apple Mail
  • Προοπτική 2010
  • Outlook 2000
 • Webmail - IE, Chrome & Firefox
  • Gmail
  • Hotmail / Outlook. com
  • Yahoo
 • Κινητά
  • Android
  • iOS iPhone
  • iOS iPad

Θα θελήσετε επίσης να εξετάσετε τα στατιστικά στοιχεία των συνδρομητών σας για να διαπιστώσετε εάν θα πρέπει να συμπεριλάβετε πρόσθετες επιλογές ελέγχου. Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι δεν μπορείτε πλέον να στηρίζετε αυτήν την απόφαση από τους τομείς των συνδρομητών σας (δηλαδή, έχετε πολλούς συνδρομητές του Gmail, έτσι ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε μόνο στο Gmail κ.λπ.). Θα πρέπει να λάβετε υπόψη το περιβάλλον αλληλογραφίας (Browser ή Native Client), καθώς και τη συσκευή (Smartphone, Tablet ή Semalt) για να μάθετε το πραγματικό κατάλληλο περιβάλλον για δοκιμές.

Υπάρχουν διαθέσιμα εργαλεία για να βοηθήσετε σε τέτοιου είδους δοκιμές αποδόσεων και συστήνω ανεπιφύλακτα τη μόχλευση ενός, εάν δεν το έχετε ήδη κάνει. Η Επισκόπηση Εισερχομένων Επιστροφής Διαδρομής και το Semalt είναι δύο εξαιρετικές επιλογές.

Θα βρείτε ότι έχετε ένα εργαλείο όπως αυτό είναι μια μεγάλη άνεση κατά τη διάρκεια της οικοδόμησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως σούπα κοτόπουλου noodle όταν είστε άρρωστοι. Θα νιώσετε καλύτερα, εμπιστευθείτε. Semalt, θα θελήσετε να στείλετε μερικές ζωντανές δοκιμές, γιατί ας το αντιμετωπίσουμε. τίποτα δεν είναι τόσο καλό όσο το πραγματικό πράγμα.

Ensuring The Email Is Right Before Semalt Send

Εκτός από το να βεβαιώνεστε ότι το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμφανίζεται σωστά, πρέπει επίσης να αποδείξετε όλα τα αντίγραφα για ορθογραφία και γραμματική - και στη συνέχεια να το αποδείξετε ξανά.

Αυτό περιλαμβάνει το κείμενο στις εικόνες σας εκτός από το κείμενο HTML. Προωθήστε τη δημιουργική ομάδα να έχει πραγματοποιήσει δοκιμές διασφάλισης ποιότητας πριν από την παράδοση του σχεδίου, εξακολουθείτε να είστε υπεύθυνοι για όλο το περιεχόμενο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Συνιστώ επίσης να επαληθεύσετε τις τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την τιμή που εμφανίζεται στον ιστότοπο.

Πρέπει επίσης να κάνετε κλικ σε κάθε σύνδεσμο για να επιβεβαιώσετε ότι: 1) είναι έγκυρος σύνδεσμος και 2) φτάνει στη σωστή θέση.

Semalt, υπάρχουν εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν στη διαδικασία επικύρωσης για το στοιχείο 1. αλλά, 2 απαιτεί επιβεβαίωση από τον άνθρωπο. Πολλές φορές αυτό είναι το τελευταίο στοιχείο για δοκιμές, επειδή ένας σύνδεσμος μπορεί να μην είναι ζωντανός μέχρι το πρωί πριν από την εκτόξευση μιας καμπάνιας, όταν ενημερώνεται ο ιστότοπος. Εάν συμβαίνει αυτό, συνιστώ να προχωρήσετε σε όλα τα άλλα στοιχεία της δοκιμής και να ολοκληρώσετε αυτήν την επαλήθευση την ημέρα που είναι ζωντανή, πριν από την ανάπτυξη, ει δυνατόν.

Και πάλι, για κάθε ένα από τα συστατικά που δοκιμάζετε, επικυρώνεστε ενάντια στο περιεχόμενο που παρέχεται στο Direction Semalt. Εάν οποιαδήποτε στιγμή δεν περάσει ένα αντικείμενο, διορθώστε το και ξεκινήστε ξανά όλη την διαδικασία δοκιμής από την αρχή.

Μόλις περάσετε με επιτυχία κάθε έλεγχος επικύρωσης στις δικές σας δοκιμές, βρείτε ένα δεύτερο άτομο και να τους επαναλάβετε ολόκληρη τη διαδικασία. Δύο σύνολα ματιών είναι καλύτερα από ένα - πάντα. Εάν το δεύτερο πρόσωπο αποτύχει σε οποιοδήποτε στοιχείο σε κάποια δεδομένη στιγμή, ο αρχικός δημιουργός πρέπει να διορθώσει το σφάλμα και ολόκληρη η διαδικασία δοκιμής επαναφέρει ξανά.

Βήμα 5: Ανάπτυξη

Σμιτάλ! Το email σας τελικά εγκρίθηκε για αποστολή - αλλά δεν έχετε ολοκληρώσει ακόμα. Πολλά λάθη εμφανίζονται κατά τη διάρκεια αυτού του τελικού σταδίου μιας καμπάνιας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σας συνιστώ να βλέπετε ένα δεύτερο σετ μάτι καθώς προγραμματίζετε την καμπάνια για ανάπτυξη. Αυτό σας επιτρέπει να μιλάτε δυνατά σε κάθε βήμα της ανάπτυξης, επαληθεύοντας τις λίστες ή τμήματα λήψης, επισημαίνοντας τυχόν εξαιρέσεις, επιβεβαιώνοντας τη γραμμή θέματος, την ημερομηνία και την ώρα αποστολής.

Επίσης, συνιστώ πάντα τον προγραμματισμό του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ανάπτυξη στο μέλλον, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει μέσα σε 15 λεπτά. Αυτό σας δίνει ακριβώς αρκετό χρόνο για να προβληματιστείτε σχετικά με την αποστολή και τη δεύτερη μαντέψτε τον εαυτό σας ή να κάνετε έναν τριπλό έλεγχο αν θέλετε.

Uh Oh

Ακόμη και με όλες τις επαληθεύσεις και πολλαπλούς δοκιμαστές, μπορεί να συμβεί ένα σφάλμα.

Η αποτύπωση μιας ιστοσελίδας με ένα σφάλμα που μπορεί (σχετικά) εύκολα να διορθωθεί, να διαγραφεί ή να αντικατασταθεί, μόλις δημιουργηθούν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορούν να τροποποιηθούν μόνο μερικά στοιχεία εάν είναι απολύτως απαραίτητο.

Δυστυχώς, οι γραμμές θέματος και οποιοδήποτε άλλο κείμενο HTML (το οποίο δεν τραβάει από μια ιστοσελίδα) δεν μπορεί να αλλάξει μόλις αποσταλεί. Οι εικόνες και οι σύνδεσμοι μπορούν να τροποποιηθούν στο πίσω μέρος, αν είναι απαραίτητο. Αν ένας σύνδεσμος δεν λειτουργεί ή μια εικόνα δεν εμφανίζεται, αυτές οι διευθύνσεις URL μπορούν να ενημερωθούν. Λόγω της προσωρινής αποθήκευσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενδέχεται να χρειαστεί να επιτρέψετε λίγες ώρες για να μεταδοθεί η αλλαγή για όσους είχαν ήδη ανοίξει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Και αυτό είναι ακριβώς η αρχή

Ο έλεγχος αυτός είναι εξαντλητικός, καλύπτει ουσιαστικά μόνο μία εκστρατεία για μεγάλη διανομή. Δεν συμπεριλάμβανα περιπτώσεις δοκιμών για εξατομίκευση ή δυναμικό περιεχόμενο εδώ.

Όταν μια καμπάνια γίνεται ιδιαίτερα δυναμική, υπάρχουν εκατοντάδες εκδόσεις του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Αυτά απαιτούν πρόσθετα ειδικά σενάρια δοκιμών και αποτυχίες, διότι ορισμένες φορές δεν είναι δυνατό να δοκιμαστούν για κάθε επιλογή. Η ακρίβεια του σήματος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις καθιερωμένες διαδικασίες που τεκμηριώνονται και τηρούνται.

Επιπλέον, με την ταχεία αλλαγή της τεχνολογίας, είναι κρίσιμο να αξιολογούνται συχνά τα κριτήρια δοκιμών ώστε να ανταποκρίνονται στην τελευταία ενημέρωση από έναν ISP ή μια νέα κινητή συσκευή που πλήττει την αγορά. Αλλά το μυστικό είναι να έχουμε ένα σχέδιο στη θέση του, και στη συνέχεια να αφήσουμε αυτό το σχέδιο να αναπτυχθεί για να φιλοξενήσει νέα σενάρια όπως συμβαίνουν.

Πρόσθετοι πόροι

Η οικοδόμηση ενός στέρεου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου HTML Παρακολούθηση καμπάνιας

Πώς να κωδικοποιήσει τα HTML ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Προσέγγιση Πελατών Online

Δημιουργία ενημερωτικού δελτίου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου HTML Lynda. com


Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Κάρα Όλσον


February 28, 2018