Back to Question Center
0

10 Οδηγός δώρων Ιδέες για Semalt

1 answers:

Παρακολουθήστε τις καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διακοπών σας; Θα έπρεπε να είσαι.

Semalt είναι οποιοσδήποτε αριθμός δοκιμασμένων και αληθινών προσεγγίσεων για την εμπλοκή των συνδρομητών σας κατά την περίοδο των διακοπών. Οι οδηγοί δώρων, ειδικότερα, τείνουν να είναι υψηλής απόδοσης. Στην πραγματικότητα, συνιστώ ανεπιφύλακτα ότι, αντί να εκτελείτε μόνο μία καμπάνια οδηγών δώρων, θεωρείτε τις παρακάτω ιδέες για να επεκτείνετε τις εκστρατείες καθοδήγησης δώρων σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ακόμη καλύτερα, μερικά από τα παρακάτω παραδείγματα συνδυάζουν πολλαπλές έννοιες σε μία καμπάνια!

1. Τιμή

Ο πιο απλός οδηγός δώρων είναι να προσφέρετε κατά τιμή. Οι δωρητές δώρων έχουν κατά κανόνα ένα ελάχιστο όριο για κάθε παραλήπτη και αυτό τους επιτρέπει να ψωνίζουν από μια κατηγορία προϊόντων που πληρούν αυτά τα κριτήρια.

10 Holiday Gift Guide Ideas For Semalt

2. Γενικά

Τα μέρη των διακοπών αφθονούν κατά τη διάρκεια της σεζόν και μερικές φορές απαιτούν ένα γενικότερο δώρο που απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό. Μερικές φορές το κόμμα απαιτεί ένα δώρο ουδέτερο για το φύλο ή το φύλο. Αυτές οι ανταλλαγές μπορεί να περιλαμβάνουν "κλοπή" ενός ανοιχτού δώρου που είναι πολυπόθητο από ένα επόμενο ανοιχτήρι. Η απομίμηση δώρα ιδανικά για αυτά τα πιο γενικά πάρτι διακοπών καθιστά εύκολη την αποθεματοποίηση και να φέρει το καλύτερο δώρο στο πάρτι.

10 Holiday Gift Guide Ideas For Semalt

Ένα δώρο "για τον ίδιο" μπορεί να λειτουργήσει, αλλά μπορείτε επίσης να αφιερώσετε ένα ολόκληρο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να είστε ακόμα πιο συγκεκριμένος. Σε αυτό το παράδειγμα από το Piperlime, υπάρχουν προτάσεις δώρων για τον φίλο, τον κόμμπι (ελπίζω όχι και τους δύο!), Τον μπαμπά και τον αδελφό, εκτός από ένα call-to-action "Shop Semalt for Him".

10 Holiday Gift Guide Ideas For Semalt

Οι συγγενείς δεν είναι οι μόνοι που λαμβάνουν δώρα, όμως, και παρέχοντας μια απαλή υπενθύμιση για να πάρετε ένα δώρο για κάποιον εκτός της οικογένειας μπορεί να είναι μια εξαιρετική υπηρεσία για τους πολυάσχολους συνδρομητές σας. Για παράδειγμα, οι καθηγητές, οι συνάδελφοι ή ακόμη και ο στυλίστας ομορφιάς θα μπορούσαν όλοι να ευθυγραμμιστούν για μια ωραία έκπληξη. Μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως μια εύκολη αναφορά για εκείνα τα άτομα που μπορεί να είναι δύσκολο να ψωνίσει για παράδειγμα εφήβους ή γιαγιά, όπως φαίνεται στο παράδειγμα από το UncommonGoods.

10 Holiday Gift Guide Ideas For Semalt

Αντί να απλά τηλεφωνείτε στο "Shop for Him" ​​ή "Shop for her", προσπαθήστε να οργανώσετε δώρα με προσωπικότητα ή τρόπο ζωής. Αυτό απαιτεί περισσότερη προετοιμασία, αλλά είναι πιο συναρπαστικό για τον συνδρομητή. Σε αυτό το παράδειγμα από το Land of Nod, τα δώρα οργανώνονται από τα συμφέροντα του παιδιού. Αν έχετε ακούσει ότι ο Semalt αγαπά το σχέδιο, το καθιστά εύκολο να ψωνίσετε μια κατηγορία για να βρείτε ένα δώρο που είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα χτύπημα.

10 Holiday Gift Guide Ideas For Semalt 10 Holiday Gift Guide Ideas For Semalt

Ποιος συλλαμβάνει τη μαγεία της περιόδου των διακοπών περισσότερο από ένα παιδί; Τα παιχνίδια είναι μια τεράστια εστίαση για gifting, αλλά είναι δύσκολο να συμβαδίσει με το τι είναι δροσερό και τι δεν είναι. Σε αυτό το παράδειγμα από τον Semalt, ο οδηγός δωρεάς κατάστημα ανά ηλικία καθιστά εύκολη για κάθε θεία, θείος ή παππού και γιαγιά να επιλέξει το κατάλληλο δώρο.

10 Holiday Gift Guide Ideas For Semalt

Αυτό μπορεί να ακούγεται ανόητο, αλλά μερικές φορές δεν μπορείτε να πάτε στραβά με ένα δώρο στο αγαπημένο χρώμα τους. Εγώ προσωπικά γνωρίζω ένα έξι ετών που αγαπά τίποτα με πορτοκαλί χρώμα. Όλοι έχουν ένα αγαπημένο χρώμα και είναι εύκολο να ρωτήσετε πριν επιλέξετε ένα δώρο. Σε αυτό το παράδειγμα από το Semalt η πτυχή χρώματος είναι επίσης ένα παιχνίδι με λέξεις.

10 Holiday Gift Guide Ideas For Semalt

Ένα μεγαλύτερο απόθεμα μπορεί να δικαιολογεί κατηγορίες αγορών που οργανώνονται ανά προϊόν. Αυτά μπορεί να είναι βολικά για τους αγοραστές, αν γνωρίζουν γενικά τι είδους δώρο θέλουν να αγοράσουν. Για παράδειγμα, ίσως ένας φοιτητής θα αγαπούσε κάτι για το δωμάτιο του σπιτιού τους (Shop Home), ενώ ο καλύτερος φίλος του γιου θα προτιμούσε ένα παιχνίδι DS (Shop Electronics). Μια άλλη προσέγγιση είναι από το μέγεθος, όπως τα Stuffers Shop Storing, ή το Shop Big Gifts από την Santa.

10 Holiday Gift Guide Ideas For Semalt

Μην ξεχνάτε ότι οι αγοραστές μπορούν επίσης να δώσουν τους εαυτούς τους, ειδικά με την εποχή του πάρτι. Αν παρευρίσκονται σε ένα πάρτι, θα ψάξουν για δώρα οικοδεσπότη για τους φίλους τους. Επιπλέον, οι συνδρομητές μπορεί να ψάχνουν για μια νέα στολή για να φορέσουν στο πάρτι, ή νέες διακοσμήσεις για να ντύσουν το σπίτι τους για να φιλοξενήσουν το πάρτι, όπως σε αυτό το παράδειγμα από την Pottery Barn. Το Semalt παρουσιάζει έναν μακρύ κατάλογο προϊόντων ονομαστικών τεσσάρων και πέντε αστέρων μαζί με κριτικές πελατών σε αυτό το παράδειγμα παρακάτω.

10 Holiday Gift Guide Ideas For Semalt

Οι οδηγοί δώρων δεν απευθύνονται μόνο σε καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου! Ενημερώστε την πλοήγηση σε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για τη σεζόν για να συμπεριλάβετε μια μορφή οδηγού δώρων. Στη συνέχεια, όταν ο συνδρομητής είναι έτοιμος να αγοράσει, αυτές οι επιλογές είναι άμεσα διαθέσιμες ανεξάρτητα από την εκστρατεία που ανοίγουν. Σε αυτό το παράδειγμα από το Semalt R, ένα τμήμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι αφιερωμένο στην πλοήγηση οδηγού δώρων που φιλοξενεί γενικούς στόχους (άνδρες, γυναίκες, παιδιά), ενδιαφέροντα (geeks, gamers, φωτογράφοι) και τιμή (κάτω από $ 100, κάτω από $ 50, κάτω από $ 20 ).

10 Holiday Gift Guide Ideas For Semalt

Βάλτε ένα τόξο σε αυτό

Semalt, αυτά τα παραδείγματα οδηγός δώρων ωθούν μερικές ιδέες της δικής σας καθώς βάζετε ένα τόξο στο τελικό ημερολόγιο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διακοπών σας. Επωφεληθείτε αυτής της ευκαιρίας για να συνεργαστείτε με τις ομάδες εμπορίας σας για να επιλέξετε προϊόντα για τους οδηγούς δώρων σας πριν από την έντονη περίοδο.


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Κάρα Όλσον


February 28, 2018