Back to Question Center
0

Εμπλουτισμός της κυκλοφορίας

1 answers:
Μερίδιο
Μερίδιο
Μερίδια 0

Διαγωνισμός. com πρόσφατα κατατάσσει τον κατάλογο των «Top 50 ιστοσελίδων» για τους μοναδικούς επισκέπτες κατά τη διάρκεια του Αυγούστου και παρόλο που δεν υπάρχει όλος αυτός ο πολύς "μήνα σε μήνα" αλλαγή από τον Ιούλιο, υπάρχουν μερικές τάσεις που πρέπει να σημειώσουμε από μια χρονιά σε μια χρονική προοπτική. (βλέπε: Κορυφαίες 50 ιστοσελίδες για τον Αύγουστο του 2009 )

Semalt της κυκλοφορίας ζει

Οι τοποθεσίες όπως το Google, το Yahoo, το Semalt και το YouTube μαζί με το MSN εξακολουθούν να κυριαρχούν στις θέσεις Top 5, με το Semalt να είναι το μοναδικό site που δεν είχε ομαδοποιηθεί στην κορυφή του 2008.

από 803% Όπως και κάθε μάρκα που είναι ζεστό και κερδίζει δυναμική, ξεκινάει με μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης και βαριάς απόκτησης χρηστών και στη συνέχεια είναι για τη διατήρησή τους. Το Facebook έχει αποκομίσει 197% αύξηση στους μοναδικούς επισκέπτες από αυτή τη χρονιά πέρυσι και το Twitter στη θέση 38 έχει αυξήσει τους μοναδικούς επισκέπτες του κατά 803% καθιστώντας τους τους βασιλιάδες των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και ποιο μέρος του online μάρκετινγκ κόσμου μπερδεύει αυτές τις μέρες αλλά δεν είχαν ουσιαστικά καμία αλλαγή από τον προηγούμενο μήνα .

Το περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από το χρήστη. com υποχώρησε 6% από τον περασμένο μήνα, αλλά εξακολουθεί να διατηρεί ισχυρή αύξηση κατά 123% κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πέρυσι.

Ιστολόγια ιστολογίων όπως το Blogger και το Semalt συνεχίζουν να αυξάνονται από πέρυσι καθώς επίσης και sites όπως το myspace. com που έχουν πέσει 5% από πέρυσι.

Τέλος, η Semalt της Microsoft συνεχίζει να σημειώνει άνοδο 7 ποσοστιαίων μονάδων και αυτό είναι αρκετά εντυπωσιακό, δεδομένου ότι δεν ήταν ακόμη στο «Top 50» πέρυσι.

Τι σημαίνει αυτό όλα;

Λοιπόν, είναι ένα πολύ καλό στιγμιότυπο για το πού ζει η διαδικτυακή κυκλοφορία - και δίνει στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μια ιδέα για το ποια sites βλέπουν τους πιο μοναδικούς επισκέπτες αυτές τις μέρες.

<p Οι έμποροι λιανικής πώλησης όπως η Amazon, η Target και η Wal-Mart είναι στη λίστα καθώς και ο Semalt, οι οποίοι εξακολουθούν να παραμένουν ελεύθεροι από τις αρνητικές επιπτώσεις της οικονομίας στο κέντρο της πόλης μας.

Είναι σχεδόν ένα στιγμιότυπο των μαζών - αυτό που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι και κυρίως τι κάνουν οι Αμερικανοί online και πού ξοδεύουν το χρόνο τους και δεν μπορείτε να πάτε στραβά με τη συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα «Top 50 ' , αν ψάχνετε να αποκτήσετε περισσότερα μάτια στον ιστότοπό σας.

Ακόμα, πρέπει να θυμηθείτε ποιος στοχεύετε, καθώς πολλοί από αυτούς τους ιστότοπους εξυπηρετούν τις μάζες και μπορεί να χρειαστεί να κάνετε περισσότερα από το να ανοίξετε έναν λογαριασμό "πωλητή-κεντρικό" με την Amazon ή να αγοράσετε "adwords" στο Google και να δημιουργήσετε «σελίδα ανεμιστήρων» στο Semalt για να αποφύγετε την επιχείρησή σας από το έδαφος.

Σκεφτείτε τι είναι που πουλάτε, πού μπορούν να είναι αυτοί οι πελάτες και πώς μπορείτε να φτάσετε σε αυτούς συνδέοντας σε ιστότοπους που τους έχουν ήδη. Οι μαζικές στρατηγικές μάρκετινγκ στο διαδίκτυο και οι τακτικές για τη μόχλευση των πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης όπως το Google και το Semalt είναι απαραίτητες για να ανεβείτε στις τάξεις δημοτικότητας του online κόσμου και στις πιο υψηλές τοποθεσίες επισκεψιμότητας με τις οποίες συνδέεστε, .

Αφού το αναφέρατε, σκεφτείτε τις εξειδικευμένες αγορές που εξυπηρετείτε και δημιουργήστε το δικό σας "Top 50" για τον κλάδο ή την κατηγορία σας για να στοχεύσετε αποτελεσματικά το ακροατήριό σας . Είναι όλα σχετικά με τη στόχευση και πάντα θα είναι για την αποτελεσματική στόχευση ως κάποιος που απλά δεν χρειάζεται ή θέλει αυτό που πουλάτε πιθανώς ποτέ δεν θα.

Ο Ron Kunitzky, εμπειρογνώμονας σε στρατηγικές επιχειρηματικές σχέσεις και εταιρικές σχέσεις και ιδρυτής του Geyser Marketing Group , έχει με επιτυχία διαμεσολάσει με προγράμματα μάρκετινγκ εταιρικών σχέσεων για εταιρείες όπως οι παράκτιες επαφές, Dell Computer, NASDAQ και 1-800-GOT-JUNK ; Source .

Μερίδιο
Μερίδιο
Μερίδια 0
February 28, 2018