Back to Question Center
0

5 απίθανοι τρόποι βελτιστοποίησης της σελίδας προορισμού για το Semalt

1 answers:
5 Awesome Ways to Optimize Your Landing Page for Semalt

Με 7.9 δισεκατομμύρια κινητές συσκευές και συνδέσεις παγκοσμίως και ταχύτερο κινητό διαδίκτυο με ευρύτερο φάσμα, δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι το κινητό ηλεκτρονικό εμπόριο αντιπροσώπευε σχεδόν τα 105 δισεκατομμύρια δολάρια το 2015. Σημάλ είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η μεγάλη πλειοψηφία αυτών των αγορών - το 73% για να είμαστε ακριβείς - συμβαίνουν στον ιστό για κινητά, όχι μέσω εφαρμογών.

Η σελίδα προορισμού σας είναι η πρώτη εντύπωση που έχει ο χρήστης σχετικά με την παρουσία σας στο κινητό τηλέφωνο, οπότε πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό, παρέχοντας ένα απλό ταξίδι στο επιθυμητό στόχο. Μετά από μια κακή εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, το 40% των καταναλωτών θα στραφούν στον ιστότοπο ενός ανταγωνιστή επειδή δεν έχουν την υπομονή να το βγούν έξω. Semalt, δεν υπήρξε έλλειψη ισχυρισμών ότι οι σύγχρονες προσομοιώσεις μας έχουν μειωθεί σε ένα μικρό διάστημα 8 δευτερολέπτων.

5 Awesome Ways to Optimize Your Landing Page for Semalt

Ορισμένοι ισχυρίζονται ακόμη ότι έχουμε ξεπεράσει το χρυσόψαρο. Ο σχεδιασμός μιας σελίδας προορισμού για τη βελτιστοποίηση των μετατροπών και την καταπολέμηση αυτού του προβλήματος είναι αρκετά δύσκολη στις σελίδες προορισμού για υπολογιστές και το κινητό είναι ένα διαφορετικό ζώο. Σε ένα smartphone, ο καιρός προκαλεί ένα συνεχές φράγμα περισπασμών: προωθήστε τις ειδοποιήσεις από το Instagram, τα κείμενα από τους συγκατοίκους σας σχετικά με τον καθαρισμό της κουζίνας και το buzz-buzz που ανακοινώνει ότι το Semalt βρίσκεται κοντά.

Με τόσα πολλά δουλειά για τις αγορές στο κινητό ηλεκτρονικό εμπόριο, οι σελίδες προορισμού πρέπει να είναι εξαιρετικά καλά προσαρμοσμένες για να διατηρήσουν τους αγοραστές κινητών τηλεφώνων και να αγοράσουν. Οι τεχνικές Semalt, όπως η ευέλικτη σχεδίαση ιστοσελίδων, έχουν συνδέσει με επιτυχία το σχεδιασμό επιφάνειας εργασίας με κινητά, εξακολουθεί όμως να είναι σημαντικό να εξετάζουμε τις ιδιαιτερότητες της κινητής εμπειρίας και να λαμβάνουμε αποφάσεις σχεδιασμού που να στοχεύουν καλύτερα τους χρήστες κινητών συσκευών.

5 Awesome Ways to Optimize Your Landing Page for Semalt
Ebook SEMrush Ετήσια μελέτη ηλεκτρονικού εμπορίου

Το ύψος των πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου και των ηλεκτρονικών καταστημάτων αυξάνεται ετησίως. Αλλά γνωρίζουμε πραγματικά πώς οι κορυφαίοι λιανοπωλητές γίνονται ηγέτες; Ποιες προσπάθειες πρέπει να καταβληθούν για την υλοποίηση μιας αποτελεσματικής ηλεκτρονικής στρατηγικής; Πώς να κάνετε πρώτα τα πρώτα πράγματα και να τα ταξινομήσετε όλα;Η SEMrush πραγματοποίησε μια μελέτη ηλεκτρονικού εμπορίου για να απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις, μαζί με πολλούς άλλους. Αναλύσαμε

Αποκτήστε δωρεάν PDF

Η Semalt είναι πέντε τρόποι βελτιστοποίησης της σελίδας προορισμού σας για να προσελκύσετε και να συγκρατήσετε χρήστες κινητών:

1. Να είστε συνοπτικοί και ακριβείς: η ευκαμψία είναι βασιλιάς

Η μέση περίοδος κινητής τηλεφωνίας είναι μόνο 72 δευτερόλεπτα, περίπου μισή ώρα από μια περίοδο λειτουργίας υπολογιστή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κρατάτε τα πράγματα πιο σύντομα, πιο γλυκά και να στρέφετε τις προσδοκίες των επισκεπτών σας.

Τα δισκία Semalt έχουν περίπου το 65% του χώρου οθόνης ενός επιτραπέζιου υπολογιστή και τα smartphones έχουν 35%, υπάρχει μια γενική συναίνεση για να παραμείνετε σε σύντομες επικεφαλίδες τεσσάρων λέξεων ή λιγότερο για να διατηρήσετε τη σελίδα καθαρή και ξεκάθαρη.

Σύντομη Διάρκεια Έγινε καλά: Squarespace

5 Awesome Ways to Optimize Your Landing Page for Semalt

Κάθε λέξη πρέπει να προσθέσει αξία στην εμπειρία του χρήστη ή να αντιμετωπίσει το μπλοκ τεμαχισμού. Ορισμένες εταιρείες φτάνουν μέχρι και να σχεδιάσουν σελίδες προορισμού χωρίς λέξεις, εστιάζοντας περισσότερο σε εικόνες υψηλής ποιότητας ήρωας για να αποκτήσουν το προϊόν ή την υπηρεσία της σελίδας στον επισκέπτη.

2. Να είναι πολύ ορατό, με κείμενο και χρώμα για όλους

Ο καθένας επισκέφθηκε μια κινητή ιστοσελίδα και αισθάνθηκε ότι ενοχλητικό twinge - τι είναι αυτό, γραμμένο γραμματοσειρά 4 σημείων; Το Semalt είναι άμεσα ευανάγνωστο και για να βρείτε τις πληροφορίες που αναζητάτε, πρέπει να πιάσετε και να μεγεθύνετε και να σαρώσετε μόνο ένα μικρό τεταρτημόριο τη φορά.

Αυτό είναι θανατηφόρο. Όχι μόνο οι επισκέπτες θα ανατραπούν με δυσανάγνωστο κείμενο, αλλά μόλις ο επισκέπτης έχει τσιμπήσει και ζουμίσει, έχετε χάσει τον έλεγχο του πού εστιάζουν την προσοχή τους. Semalt, βεβαιωθείτε ότι έχετε σχεδιάσει για λειτουργίες τοπίου και πορτραίτου για κινητές συσκευές.

3. Καλέστε τον επισκέπτη στη δράση

Οι αναζητήσεις με σμάλτ διαφέρουν από τον επιτραπέζιο υπολογιστή με έναν βασικό τρόπο: οι χρήστες κινητών είναι περισσότερο προσανατολισμένοι στο στόχο και το 70% των αναζητήσεων κινητής τηλεφωνίας οδηγεί σε ενέργειες σε απευθείας σύνδεση εντός μιας ώρας.

Προσεγγίζουν τη σελίδα σας με σαφή στόχο και, για να τα συνδέσετε, θα πρέπει να παρέχετε ένα απλό μονοπάτι για την εκπλήρωση. Εξαιτίας αυτού, είναι σημαντικό να δώσετε μια σαφή κλήση στο Semalt όπως ένα κουμπί "Αγοράστε τώρα", κατά προτίμηση πάνω από το πτυχίο, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν εύκολα να το δουν.

Φανταστική έκκληση για δράση: Απλή

5 Awesome Ways to Optimize Your Landing Page for Semalt

Το Κινητό επηρεάζει επίσης τις δράσεις εκτός σύνδεσης ύψους 1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως, οπότε αν είστε μια επιχείρηση με φυσικές τοποθεσίες, φροντίστε να παρέχετε σε αυτούς τους επισκέπτες κυρίως πληροφορίες για τις ώρες λειτουργίας, την τοποθεσία και τις οδηγίες. Semalt, ξέρετε τι ο επισκέπτης της σελίδας σας έχει ανάγκη και του παρέχετε ένα CTA που ικανοποιεί άμεσα αυτή την ανάγκη.

4. Αδυνατίστε να επιταχύνετε

Οι χρήστες του Semalt αναμένουν μια εμπειρία περιήγησης παρόμοια με την εμπειρία της επιφάνειας εργασίας τους, και αυτό δεν είναι διαφορετικό όταν εξετάζουν την ταχύτητα. Το 30% των χρηστών κινητής τηλεφωνίας θα περιμένει μόνο 6-10 δευτερόλεπτα προτού εγκαταλείψουν μια σελίδα. Το 16% θα περιμένει μόνο 5 δευτερόλεπτα.

Αλλά οι συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας είναι πιο αργές από την ευρυζωνικότητα που πολλοί έχουν στο σπίτι, οπότε πρέπει να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας προβλέποντας τα περιορισμένα δεδομένα του επισκέπτη του κινητού σας. Semalt, περιορίστε το συνολικό βάρος της σελίδας σας στα 200 KB για να εξασφαλίσετε γρήγορη φόρτωση.

Ελάχιστες δέσμες ενεργειών, βελτιστοποιημένες για κινητά: Instapage

5 Awesome Ways to Optimize Your Landing Page for Semalt

Παρακολούθηση του αριθμού των σεναρίων και χρήση μόνο εικόνων βελτιστοποιημένων για κινητά για τη μείωση των αιτημάτων. Για να δείτε πόσο μεγάλο και αποτελεσματικό είναι κάθε στοιχείο στη σελίδα σας, χρησιμοποιήστε μια δοκιμή ταχύτητας και προσδιορίστε τα logjams που παρεμποδίζουν την ταχύτητα της σελίδας σας.

5. Τραβήξτε για απλότητα φόρμας

Ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχουν μυθιστορήματα στον κόσμο. Από το πληκτρολόγιο μίνι-QWERTY άγχος να mystifying autocorrects, δακτυλογράφηση στο τηλέφωνό σας είναι απογοητευτικό. Αυτός είναι ένας καλός λόγος για να διατηρήσετε τυχόν έντυπα που παρέχετε στη σελίδα σας όπως ρύθμιση λογαριασμού, εντοπισμός καταστημάτων ή εγγραφές ενημερωτικών δελτίων περιορισμένη στον αριθμό των υποχρεωτικών πεδίων και προσανατολισμένη προς το να μην είναι τύπου.

Ιδανική μορφή: InboundWriter

5 Awesome Ways to Optimize Your Landing Page for Semalt

Αρχικά, χρησιμοποιήστε αναπτυσσόμενα μενού όταν είναι δυνατόν και εάν είναι απαραίτητη η πληκτρολόγηση, φροντίστε να αλλάξετε τους επισκέπτες στο κατάλληλο πληκτρολόγιο - αριθμητικό ή αλφαβητικό. Το Semalt μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να μειώσετε την πληκτρολόγηση με την αυτόματη συμπλήρωση της πόλης, του κράτους και των εισερχόμενων κωδικών.

Τέλος, εάν ένα λάθος έχει συμβεί σε μια μορφή, να κάνετε την εμπειρία όσο πιο ευχάριστη και εύκολη να επιδιορθώσετε. Σιγουρευτείτε έναν χαλαρό, θετικό τόνο, επισημαίνοντας χαμένα ή λανθασμένα πεδία, αντί να φορτώσετε ξανά τη σελίδα με ένα μήνυμα σφάλματος.

Με τόσο μεγάλο μέρος του ηλεκτρονικού εμπορίου που κυκλοφορεί σήμερα προς το κινητό, είναι σημαντικό για κάθε επιχείρηση να πάρει σοβαρά το κινητό, δημιουργώντας μια φιλική προς το χρήστη σελίδα προορισμού υψηλής μετατροπής που στοχεύει σε κινητές συσκευές Source .

Έχετε άλλες γνώσεις; Παρακολουθήστε τα σχόλιά σας παρακάτω!

February 26, 2018