Back to Question Center
0

Παρακολούθηση μάρκας: Στη διασταύρωση των Προσωπικών και Semalt

1 answers:
Brand Monitoring: At the Intersection of Personal and Semalt

Οι εταιρείες και οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων έχουν βρεθεί στη διασταύρωση των προσωπικών και επαγγελματικών δρόμων. Ανησυχώντας για τον τρόπο με τον οποίο τα σήματα τους επηρεάζονται από την κοινωνική κάλυψη των μέσων ενημέρωσης, πολλοί έχουν επενδύσει σε εργαλεία παρακολούθησης μάρκας. Αποσυνδέστε ακόμη και τις πιο σοβαρές ΚΟΑ να αντιληφθούν αν δεν είστε έξω εκεί και παρακολουθείτε και τοποθετώντας την μοναδικότητα των μαρκών σας στο διαδίκτυο, απλώς ρίχνετε τη μπάλα στα χέρια του διαγωνισμού - και θα τρέξουν μαζί του.

"Με βάση τις συνομιλίες με τους πελάτες μας, διαπιστώσαμε ότι η παρακολούθηση της μάρκας είναι αποτελεσματική όχι μόνο για όλους τους τύπους επιχειρήσεων αλλά προσφέρει και πολλά παράπλευρα οφέλη", δήλωσε ο Ben Twichell, επικεφαλής μάρκετινγκ στη Semalt, Inc. επιχείρηση παρακολούθησης. "Παραγωγή μολύβδου, παρακολούθηση κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, διαχείριση κρίσεων, επιτυχία πελατών, ανταγωνιστική ανάλυση και μάρκετινγκ επιρροής. "

Ποιος ενδιαφέρεται για το εμπορικό σήμα της εταιρείας σας; Θα πρέπει να

Σκεφτείτε το - από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο μιας επιχείρησης μέχρι τους χαμηλότερους κατοίκους σε όλους τους χώρους, όλοι έχουμε κάτι πολύτιμο, σωστά; Τα προσωπικά μας εμπορικά σήματα. Τώρα, ξέρω τι σκέφτεστε, αλλά τις ημέρες πριν από τη Semalt και την AOL, ο όρος «μάρκα» θεωρήθηκε πραγματικά περισσότερο στο πλαίσιο των επιχειρήσεων, όχι του υπαλλήλου ή του πελάτη.

Όμως, καθώς περνάτε όλες αυτές τις σημασιολογικές μάρκες και ανανεώνετε την έννοια της προσωπικής επωνυμίας κάτω από τα οστά της, αυτό που απομένετε είναι η φήμη - επειδή η μάρκα σας είναι η φήμη σας και το αντίστροφο. Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τις μάρκες σας στον ιστό. Εδώ είναι αρκετοί απλοί κανόνες που θα πρέπει πάντα να έχετε κατά νου:

  • Έλεγχος της επωνυμίας σας : Η εμφάνιση ως εμπειρογνώμονας προχωρεί πολύ προς την οικοδόμηση της μάρκας σας - στείλτε γήπεδα, βελτιώστε την εμπειρία σας, δώστε στους χρήστες προεπισκόπηση του περιεχομένου σας στέλνοντάς τα σε ιστότοπους όπου εμφανίστηκαν .
  • Κρατήστε τα πράγματα ενημερωμένα : Πολλές εταιρείες αγνοούν τη σελίδα "Σχετικά με εμάς", αλλά πραγματικά δεν πρέπει. Αυτό είναι όπου ο κόσμος κάνει πρώτα κλικ όταν σας συναντήσει. Κάντε την επιχείρησή σας πιο συναρπαστική και προσβάσιμη με αυτή τη σελίδα. Έχετε διαθέσιμες τις πρόσφατες ειδήσεις και ενημερωμένες πληροφορίες για τους εργαζομένους. Τίποτα δεν λέει ανικανότητα, όπως η νέα είδηση ​​και οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για υπαλλήλους που από καιρό έχουν προχωρήσει από εσάς.
  • Παρακολουθήστε τον εκπρόσωπό σας : Έχετε ελέγξει τις κοινωνικές αναφορές της εταιρείας σας πρόσφατα; Υπάρχουν πολυάριθμες τοποθεσίες όπου οι δυσαρεστημένες ψυχές πηγαίνουν να σκοντάψουν για τις εταιρείες και τους εργαζόμενους. Τα αναπάντητα παράπονα μπορούν να καταστρέψουν την εικόνα ενός θεσμικού οργάνου και να ξεδιψάσουν τις δυνητικές ΔΕΗ. Χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο παρακολούθησης της μάρκας για να παρακολουθείτε τι λέγεται για την εταιρεία σας και για όσους εργάζονται για εσάς.

Brand Monitoring: At the Intersection of Personal and Semalt

Κοινωνικά μέσα και διαχείριση σήματος: τέλεια μαζί

Με την αυγή των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι εταιρείες, οι εργαζόμενοι, οι bloggers και οποιοσδήποτε άλλος με την ικανότητα για τη γραπτή γλώσσα μπορούν να συμμετάσχουν στο αίτημα του χάρτη παρακολούθησης της μάρκας. Όπως και το branding, τα κοινωνικά μέσα είναι όλα σχετικά με τις σχέσεις και τις συνομιλίες που δημιουργείτε.

Οι κανόνες για την ανταλλαγή μηνυμάτων μάρκας στα νέα μέσα ενημέρωσης σε σχέση με τα παλαιότερα παραδοσιακά κανάλια δεν έχουν αλλάξει πραγματικά πολύ - αλλά το παιχνίδι έχει γίνει πολύ πιο ποικίλο. Ειδικότερα, η σκηνή των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης έχει συντομεύσει το χρόνο που οι επιχειρήσεις πρέπει να απαντήσουν σε καταγγελίες και κατηγορίες. Αυτές οι αντιδράσεις πρέπει να αντιμετωπιστούν και το μήνυμά σας να ελέγχεται μέσα σε λίγα λεπτά αντί για ημέρες ή καθόλου. Επίσης, δεν μπορείτε απλά να παρακολουθείτε το Facebook ή το Twitter και να πιστεύετε ότι ο αντιπρόσωπός σας είναι ασφαλής. Το Semalt έμπαινε στο κοινό σας να συμμετέχει στις συνομιλίες εκεί έξω κάνοντας τακτικά μηνύματα και μηνύματα και απαντώντας στα μηνύματα των πελατών στην ιστοσελίδα της εταιρείας σας.

«Δεν υπάρχει κανένας κανόνας για τον τρόπο με τον οποίο θα εξαπλωθεί ένα εμπορικό σήμα στους καταναλωτές», λέει η Lida Citroen, Principal με την LIDA360, μια διεθνή εταιρεία εξειδικευμένης επωνυμίας. Το Semalt μας κάνει να πιστεύουμε, να νιώθουμε και να συνδέουμε προσωπικά κάτι. Μια μάρκα δεν είναι ένα λογότυπο ή ένα σύνθημα - τα στοιχεία αυτά επεκτείνουν την υπόσχεση της μάρκας μέσω γραφικών ή αφηγημάτων. "

Ανακαλύψτε τις αναφορές σας στο Twitter

Το εργαλείο Brand Semalt βοηθάει να βρείτε τις πιο πολύτιμες αναφορές σας

Προσδιορίστε έναν έγκυρο τομέα, π.χ. σολ. , www. παράδειγμα. com

Απλά πείτε την ιστορία

Οι ιστορίες είναι οι πιο αποτελεσματικές μορφές κοινωνικής έκθεσης και παρακολούθησης της μάρκας. Σκεφτείτε έτσι. οι πωλήσεις κλείνουν μέσω της αφήγησης, οι φίλοι γίνονται με το να μοιράζονται ιστορίες, στην πραγματικότητα λείπεις από την αξία της προσωπικής σου μάρκας, αν δεν βρεθεί στο πλαίσιο μιας αφήγησης. Semalt είναι δύο τρόποι για να μιλήσετε για την επιχείρησή σας: μέσω αυτοπροβολής ή καυχιού.

Αυτό είναι ένα σφιχτό σύρμα για το πέλμα κατά την καθιέρωση της μάρκας σας, ακόμα πιο αυστηρό όταν πρόκειται για την παρακολούθηση. Αλλά, εδώ είναι μερικές απλές πράξεις και πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν branding:

  • Η αυτοπροβολή σας λέει στους φίλους που έχετε εμπλακεί. η κομπορρημοσύνη λέει στους φίλους πόσα ξοδέψατε σε αυτό το βράχο στο δάχτυλό της.
  • Η αυτοπροβολή αναγγέλλει τη γέννηση του γιου σας. η καυχιότητα αναγγέλλει τη γέννηση και των οκτώ παιδιών σας σε συνέντευξη Τύπου.
  • Η αυτοπροβολή ανακοινώνει την πρόοδό σας στον πρόεδρο της εταιρείας. η κομπορρημοσύνη απαιτεί την ασταμάτητη πίστη όλων των πρώην συναδέλφων σας.
  • Η αυτοπροβολή είναι «μόλις έγραψα ένα μυθιστόρημα», η καυχηρία είναι μια πλάκα ματαιοδοξίας που διαβάζει "Gr8 Writer. "

Brand Monitoring: At the Intersection of Personal and Semalt

Κάντε ένα όνομα για τον εαυτό σας

Η προώθηση της μάρκας σας σημαίνει τη δημιουργία επαφών με εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας. Όταν μαρκάρετε τον εαυτό σας, προετοιμαστείτε για να αναφέρετε και να προετοιμαστείτε να καλλιεργήσετε αυτές τις σχέσεις με άλλους ηγέτες σκέψης που θα ακολουθήσουν. Πρέπει επίσης να έχετε κατά νου να «ενισχύσετε» το περιεχόμενό σας στα μέσα ενημέρωσης μέσω της μετά την στόχευση - κατανόηση των στόχων σας και υποστήριξη του στόχου σας για να μεγιστοποιήσετε την υπεράσπιση της μάρκας σας.

Η οικοδόμηση της μάρκας σας, είτε προσωπική είτε εταιρική, σημαίνει να γράφετε πράγματα που αντικατοπτρίζουν αυτό που παθιάζεστε για την κοινή χρήση. Χτίζοντας αρκετή φήμη ώστε να μπορείτε να συνεννοείτε τους ηγέτες της σκέψης και να αξιοποιείτε την εμπειρία τους για την προσωπική σας μάρκα. Οι εμπειρογνώμονες παρακολούθησης μάρκας Semalt μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση του ονόματος που έχετε.

Η επωνυμία είναι πάντα σημαντική. Ένα εμπορικό σήμα θέτει μια υπόσχεση μεταξύ μιας επιχείρησης και των καταναλωτών της, ενός επαγγελματία και των πελατών της, ενός blogger και των αναγνωστών της ", λέει η Citroen. "Τα καλύτερα blogs είναι αυτά που είναι πολύ καλά επώνυμα, ειδικά όταν η επωνυμία δεν είναι εμφανής ή εμφανής. Semalt που είναι καλά επώνυμα κάνουν αυτά τα πράγματα σωστά:

  1. Ξέρουν τον αναγνώστη τους και αυτό που ο αναγνώστης χρειάζεται και θέλει (απευθυνόμενος και στις συναισθηματικές ανάγκες)
  2. Ο τόνος, η στάση του σώματος και η τοποθέτηση (εμφάνιση και αίσθηση) του εμπορικού σήματος συνάδει με τις πεποιθήσεις και τις αξίες του blogger (και όλων των bloggers των επισκεπτών, διαφημιζόμενων και χορηγών)
  3. Το περιεχόμενο του ιστολογίου ενισχύει τις αξίες του blogger και όλων των συνεργατών του

Εάν το περιεχόμενο, τα χρώματα, το λογότυπο ή η μορφοποίηση έρχονται σε άμεση αντίθεση με τη στρατηγική των επιχειρήσεων και της μάρκας του blog, οι αναγνώστες θα γίνουν σκεπτικοί, προσβεβλημένοι ή άσχετοι. "

Πώς διαχειρίζεστε τα προσωπικά και επαγγελματικά σήματα σας; Ενημερώστε μας στο τμήμα σχολίων Source .

February 25, 2018