Back to Question Center
0

Πώς να βελτιώσω την ιστοσελίδα μου για διεθνή SEO;

1 answers:

Σήμερα, ο σύγχρονος ψηφιακός κόσμος του Διαδικτύου γίνεται όλο και πιο παγκοσμιοποιημένος. Ξεκινώντας από την Ευρωπαϊκή Ένωση που καλύπτεται με την πρόσβαση στο Διαδίκτυο κατά περισσότερο από 80%, σε ορισμένες ακόμα πιο προηγμένες χώρες που την κατέχουν στο 90% περίπου της επικράτειας. Οι πραγματικοί αριθμοί μπορούν να είναι ακόμα πιο πειστικοί στην Κίνα, με περίπου 731 εκατομμύρια μόνιμους χρήστες, ωστόσο, αντιπροσωπεύοντας μόνο το ήμισυ του συνολικού πληθυσμού. Το Διαδίκτυο προσφέρει τις μυριάδες διαφορετικών ευκαιριών σε αυτούς τους ιδιοκτήτες ιστοτόπων που είναι πρόθυμοι να αντιμετωπιστούν πέρα ​​από τα σύνορα χωρίς πολιτιστικά εμπόδια. Για να πετύχει όμως αυτό, οποιοσδήποτε διαδικτυακός επιχειρηματίας πρέπει να έχει μια ευρεία αντίληψη των διαφορετικών αναγκών των πελατών να τους προσφέρει μόνο τα πιο απαιτημένα προϊόντα ή υπηρεσίες - high pr sites for sale.

international seo

Την ίδια στιγμή, η δημιουργία ενός κατάλληλου περιεχομένου γίνεται επίσης ένα ζήτημα που πρέπει να εξεταστεί. Πιο συνηθισμένα, μπορεί να σκεφτείτε ότι η διεθνής SEO σημαίνει μόνο ένα ενοποιημένο περιεχόμενο που έρχεται στην καθημερινή αγγλική γλώσσα. Αλλά η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται στην αρχή. Το γεγονός είναι ότι η χρήση των βασικών αρχών της διεθνούς SEO σημαίνει να έχουμε κατά νου και να κάνουμε τη σωστή χρήση διαφορετικών τεχνικών σχετικότητας και εντοπισμού, υποστηριζόμενη από πολλές τεχνικές πτυχές της βελτιστοποίησης αναζήτησης. Επιπλέον, από την άποψη της παγκόσμιας στρατηγικής μάρκετινγκ, η διαχείριση ενός κατάλληλου διεθνούς SEO της πλήρους κλίμακας μπορεί να γίνει ένα πραγματικά ολοκληρωμένο και χρονοβόρο καθήκον. Παρακάτω θα δίνω μια σύντομη ματιά στα κεντρικά συστήματα για να αποκτήσετε την εξουσία με πιο αποτελεσματική διεθνή SEO και να μεγιστοποιήσετε τις εμπορικές δυνατότητες σχεδόν κάθε online έργου.

Σκέφτεστε σε παγκόσμιο επίπεδο, θα διαπιστώσετε ότι ακόμα και το Google έχει διαφορετικούς τύπους περιεχομένου και διάφορες διατάξεις που εμφανίζονται στις σελίδες αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης (SERP) για μεμονωμένες καταστάσεις. Εννοώ ότι ένα μεμονωμένο ερώτημα λέξης-κλειδιού μπορεί να φέρει διαφορετική απάντηση από χώρα σε χώρα. Στην πραγματικότητα, η Google έχει τα SERP της που έχουν σχεδιαστεί από τα περιφερειακά ενδιαφέροντα και κάνει καλύτερα να ακολουθήσει τις ισχυρότερες τοπικές τάσεις για καλύτερη εμπειρία χρήστη σε κάθε χώρα. Όσον αφορά τις λέξεις-κλειδιά και τα ποσοστά κυκλοφορίας, κάτω από ορισμένους περιορισμούς που αναδύονται σε διαφορετικές γλώσσες και τοπικά λεξιλόγια. Ένα σημαντικό μέρος των γενικών λέξεων-κλειδιών μπορεί συχνά να μην έχει μια καθαρά επαρκή μετάφραση. Αυτό θα πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά πρώτο και κύριο λόγο, λαμβάνοντας υπόψη, φυσικά, τον τοπικό πληθυσμό, τα πολιτιστικά συμφέροντα και πολλές άλλες ιδιαιτερότητες που δεν είναι ακόμα σαφείς ακόμη και στους πιο έμπειρους webmasters. Αυτό σημαίνει ότι διαφορετικές χώρες μπορούν συχνά να έχουν πολλές ασύγκριτες προσδοκίες, ακόμη και εντός του ίδιου κλάδου. Για να μην αναφέρουμε τα διεθνή εμπορικά σήματα, ιδιαίτερα όσον αφορά το τι ακριβώς θέλουν να δουν οι άνθρωποι προτού φθάσουν τελικά σε μια απόφαση αγοράς.

Αναπτύξτε τη στρατηγική σας για διεθνή SEO

Πρώτα απ 'όλα, αναπτύσσοντας μια διεθνή στρατηγική SEO, ας το θεωρήσουμε δεδομένο - κατάταξη καλά για μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί, για παράδειγμα στην Κίνα, το ίδιο όμορφο αποτέλεσμα σε άλλα μέρη του κόσμου. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να ξεκινήσετε με την τοπική βελτιστοποίηση SEO, ξεκινώντας μια δημιουργία περιεχομένου ακριβώς για το κοινό που επιλέξατε σε μια μόνο χώρα. Κάνοντας αυτό, θα κατανοήσετε τις κύριες περιφερειακές τάσεις κυκλοφορίας, καθώς και τις ιδιαιτερότητες στις πιο απαιτητικές λέξεις-κλειδιά. Επίσης, θα πρέπει να υποβάλλετε αίτηση για ορισμένες τεχνικές πτυχές του SEO σε ακόμη πιο παγκόσμιο επίπεδο. Θέλω να πω ότι θα χρειαστεί να ενσωματώσετε τις ιστοσελίδες σας με ετικέτες hreflang.

Συνηθέστερα, η ετικέτα hreflang αντιπροσωπεύει μέρος του κώδικα που χρησιμοποιείται από την Google για τον προσδιορισμό της χώρας προορισμού και ως εκ τούτου της γλώσσας για το περιεχόμενο του ιστότοπού σας. Θα σας βοηθήσει να είστε βέβαιοι ότι το σωστό περιεχόμενο εμφανίζεται σωστά στη σωστή περιοχή. Για παράδειγμα, ακόμη και στην ισπανική γλώσσα, θα υπήρχαν μάλλον σημαντικές ιδιαιτερότητες λεξιλογίου κατά την προσαρμογή του περιεχομένου σας στην ίδια την Ισπανία και για παράδειγμα την εμφάνισή της σε χρήστες της Αργεντινής. Η χρήση ετικετών hreflang θα ενισχύσει το περιεχόμενό σας με την καλύτερη εμπειρία χρήστη, προσθέτοντας περισσότερη συνάφεια στα γραπτά σας.

Ταυτόχρονα, η χρήση ετικετών hreflang συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση της δυνητικής απειλής διπλού περιεχομένου, λέγοντας στην Google ότι το συγκεκριμένο περιεχόμενο έχει γραφτεί για διαφορετικούς τοπικούς κοινούς σκοπούς. Ξεκινώντας με τη σήμανση του περιεχομένου σας, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μορφή ISO 639-1 για κάθε γλώσσα, σύμφωνα με το να έχετε όλους τους χάρτες ιστότοπού σας να μην υπερβαίνουν τις 10.000 διευθύνσεις URL ή να τις χωρίσετε σε πολλά μέρη. Παρακάτω υπάρχουν 3 βασικά σχήματα για να βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας είναι ενσωματωμένο με τις ετικέτες hreflang σωστά:

  • Πάρτε το HTTP Header σας υποστηριζόμενο με ετικέτα hreflang για να βεβαιωθείτε ότι έρχεται με κάθε ιστοσελίδα

seo difficulties

Πάρτε τις στρατηγικές σας εντοπισμένες και ενοποιημένες

Βάλτε την ίδια την ιστοσελίδα με την ετικέτα )

Ας θεωρήσουμε δεδομένο - καθιστώντας τον εντοπισμό για το διεθνές SEO δεν σημαίνει μια απλή μετάφραση περιεχομένου για τις συγκεκριμένες περιοχές της περιοχής. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε - δημιουργώντας ένα αξιόπιστο μέσο εντοπισμού σημαίνει τη δημιουργία κειμένων περιεχομένου που θα είναι πιο συναφή με αυτά τα τοπικά ενδιαφέροντα και τις τάσεις αναζήτησης. Εννοώ ότι θα πρέπει να χειριστείτε μια συγκεκριμένη έρευνα λέξεων-κλειδιών για κάθε χώρα στην οποία απευθύνεστε. μι. σολ. , εάν πρόκειται να καλύψετε πολλαπλές τοποθεσίες με την επιχείρησή σας, προτείνω να έχετε διαφορετικές σελίδες προορισμού και, φυσικά, διαφορετικό περιεχόμενο για να έχετε καλύτερη προβολή σε τοπικές σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης.

Ποτέ μην παραλείψετε να πληρώσετε το χρόνο και τις προσπάθειές σας για να συγκεντρώσετε τα παγκόσμια, τοπικά και κινητά σας προγράμματα βελτιστοποίησης για μια πραγματικά αποτελεσματική διεθνή στρατηγική SEO. Προτείνω να συντάξετε μια λίστα προτεραιότητας, ξεκινώντας από εκείνες τις χώρες που είναι πιο πιθανό να προσφέρουν περισσότερους πιθανούς πελάτες που αναζητάτε μέσα στην αγορά σας. Για παράδειγμα, εάν στοχεύετε σε Κινέζους χρήστες, θα πρέπει να θεωρήσετε ότι πάνω από το 95% των τοπικών χρηστών του διαδικτύου κάνουν online περιήγηση μέσω φορητών συσκευών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα σήματα που θέλουν να κερδίσουν τον ανταγωνισμό θα πρέπει να έχουν το περιεχόμενό τους καλά προσαρμοσμένα όσον αφορά την ανταπόκριση των κινητών.

Επιτέλους, μην ξεχνάτε ποτέ να μετρήσετε τα αποτελέσματα της διεθνούς στρατηγικής SEO, λαμβάνοντας προσεκτικές μετρήσεις της τρέχουσας απόδοσής σας. Πραγματοποιήστε διπλό έλεγχο για όλες τις μετρήσεις σας σε κάθε στοχευμένη περιοχή όσο πιο συχνά γίνεται. Να θυμάστε πάντα να παρακολουθείτε τις κατατάξεις σας, καθώς και να βεβαιώνεστε ότι οι ιστοσελίδες σας κατατάσσονται σωστά για κάθε χώρα ή περιοχή. Μετά από όλα, μην αισθάνεστε ντροπαλός να χρησιμοποιήσετε ένα υψηλό δυναμικό της ΔΕΗ να επεκταθεί στις νέες αγορές. Η σωστή χρήση της ΔΕΗ στη διεθνή στρατηγική SEO θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα την τοπική συμπεριφορά, τις τάσεις μετατροπής, καθώς και να βελτιώσετε την έλξη στη νέα χώρα.

December 22, 2017