Back to Question Center
0

Πόσο χρήσιμη είναι η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης για επιχειρήσεις, ιδιαίτερα όσον αφορά το μικρό σας έργο αποστολής με καύσιμα;

1 answers:

Σήμερα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν τις αγορές τους χρησιμοποιώντας τη μεγάλη δύναμη και ευκολία του Διαδικτύου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι dropshippers έχουν γίνει τα πιο δημοφιλή μέρη για να κάνουν μια συμφωνία σε απευθείας σύνδεση και να αποκτήσουν σχεδόν οποιοδήποτε στοιχείο που ψάχνετε. Και τώρα οι περισσότερες από αυτές τις αγορές γίνονται ακόμη πιο απλές, καθώς οι άνθρωποι χρησιμοποιούν μόνο τις μηχανές αναζήτησης για να εισάγουν ένα ερώτημα λέξης-κλειδιού και τέλος βρίσκουν αυτό που χρειάζονται. Και εδώ έρχεται η σφαίρα του SEO! Αλλά πώς να χρησιμοποιήσετε αυτές τις σχεδόν τεράστιες ευκαιρίες της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης για τις επιχειρήσεις που εκτελείτε σε λειτουργία drop-shipping; Σας συνιστώ να κοιτάξετε σύντομα αυτές τις βασικές προτάσεις παρακάτω. Ελπίζω ότι θα βοηθήσουν πολλά αρχάριους ναυαγοσωστικές επιχειρήσεις να επιβιώσουν στον κόσμο του βίαιου ανταγωνισμού στην αγορά από την αρχή. Εδώ είναι!

search engine optimization business

Κάντε τη σωστή λέξη-κλειδί έρευνα με μακρά ουρά Λέξεις-κλειδιά

να διεξάγει τη σωστή έρευνα λέξεων-κλειδιών. Θέλω να πω εδώ θα πρέπει να σκεφτείτε συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις που είναι οι πλέον κατάλληλες για την επιχείρησή σας, καθώς και οι πιθανότερες χρήσεις των χρηστών για ένα ερώτημα αναζήτησης κατά την αναζήτηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών. Το τέχνασμα είναι να βρεθεί η πιο υγιής ισορροπία μεταξύ της δημοτικότητας και της ίδιας της ανταγωνιστικότητας στην εξειδικευμένη αγορά. Εννοώ ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν οι μυριάδες αιτημάτων αναζήτησης όπως το "macbook pro 13", αλλά πολύ λιγότερα από αυτά όπως η "καλύτερη τιμή για το μαύρο macbook pro 13 retina display". Απλά το έχετε κατά νου όταν επιλέγετε τις σωστές λέξεις-κλειδιά για το περιεχόμενο του ιστότοπού σας.

Έχετε ένα συμπαγές περιεχόμενο για αθροιστική επίδραση

Θυμηθείτε - το περιεχόμενό σας είναι ο βασιλιάς. Ποτέ μην σπαταλάτε το χρόνο σας στις προσπάθειες για τη δημιουργία ενός υψηλής ποιότητας περιεχομένου, πλούσιο σε λέξεις-κλειδιά long tail. Η ιδέα είναι πολύ απλή - πρέπει απλά να έχετε το περιεχόμενό σας ενημερωτικό (διαβάσετε - χρήσιμο) για τους επισκέπτες όσο το δυνατόν. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ενσωματώσετε το περιεχόμενο του ιστότοπού σας με διαφορετικές λειτουργίες πολυμέσων φιλικές προς το χρήστη, όπως τα βίντεο του YouTube. Αυτό θα δώσει στους επισκέπτες σας μια καλή συμβουλή, ένα σεμινάριο ή μια περιγραφή προϊόντων και κατευθυντήριες γραμμές, οδηγώντας σε υψηλότερα εμπορικά αποτελέσματα. Ταυτόχρονα, να παρακολουθείτε την ελκυστικότητα του περιεχομένου σας, ιδιαίτερα από την άποψη των μηχανών αναζήτησης. Αν το κάνετε αυτό, μην ξεχνάτε ότι θα χρειαστεί να εκτιμηθεί από τα προγράμματα ανίχνευσης αναζήτησης, να γίνει καλύτερη ευρετηρίαση από αυτά και επομένως να ταξινομηθεί υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης Google. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για απευθείας σύνδεση επιχείρηση drop-shipping, που βρίσκεται οπουδήποτε στον κόσμο.

seo in business

Τα κατάλληλα έργα για Link Building

Μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης για επιχειρήσεις είναι μια διαδικασία σύνδεσης. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε μια σειρά από ποιοτικά backlinks που συνδέουν τον ιστότοπό σας με τις άλλες πηγές στο διαδίκτυο για να αποκτήσετε περισσότερες επισκέψεις, αυξάνοντας έτσι την επισκεψιμότητά σας, αυξάνοντας την τρέχουσα θέση σας στα αποτελέσματα αναζήτησης Google και δίνοντας μεγαλύτερη ροή ανυπόμονων πελατών. μετατρέπονται σε πραγματικές. Μην σπαταλάτε τις προσπάθειες για τη δημιουργία θέσεων σε φόρουμ, πρόσφατα ανεβασμένα βίντεο YouTube και διάφορους συνδέσμους κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Θα μπορούσαν να γίνουν ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο εάν χρησιμοποιήθηκαν με σύνεση. Όσο για μένα, προτείνω να προσλάβετε τους εμπειρογνώμονες για να κάνετε αυτά τα έργα για εσάς, τουλάχιστον μέσα από τα πρώτα στάδια της ανάπτυξης της επιχείρησής σας. Όποια και αν είναι η αποστολή σας, δεν θα το μετανιώσετε, είμαι βέβαιος.

Τέλος, τα πραγματικά οφέλη της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης για επιχειρήσεις δεν μπορούν να χωρέσουν σε δύο ή τρεις παραγράφους Source . Αλλά ελπίζω ότι οι σύντομες κατευθυντήριες γραμμές μου θα βοηθήσουν αρκετά αρχάριους dropshippers αρκετά, οπότε πρόκειται να πω αντίο εδώ!

December 22, 2017