Back to Question Center
0

Γιατί πρέπει να υποστηρίξω τη βελτιστοποίηση αναζήτησης ιστότοπου με το μάρκετινγκ βίντεο SEO;

1 answers:

Πολύ συχνά χρειάζεται πολύς χρόνος και εργασία για να δείτε ακόμη και τα πρώτα σημάδια της SEO που παρέχουν τα πρώτα αποτελέσματα. Πώς να δημιουργήσετε μια ισχυρότερη ανάπτυξη; Πρέπει να εμπλουτίσετε τη στρατηγική βελτιστοποίησης της διαρκούς αναζήτησης με κάποια σχέδια δράσης για να προσελκύσετε το πραγματικό κοινό και τους ανιχνευτές αναζήτησης. Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσετε κάποια συστήματα SEO μάρκετινγκ βίντεο; Φαίνεται σαν ένας τέλειος συνδυασμός για να απευθυνθείτε σε περισσότερους δυνητικούς πελάτες διατηρώντας ταυτόχρονα και αναπτύσσοντας τους υπάρχοντες οπαδούς ή αναγνώστες σας, έτσι δεν είναι; Εν πάση περιπτώσει, πιστεύω ότι οι ακόλουθες δηλώσεις σχετικά με τη χρήση του SEO και του μάρκετινγκ βίντεο θα είναι χρήσιμες για μια λογική εξέταση.

seo video marketing

Κερδίστε μεγαλύτερο ποσοστό μετατροπής

Εκπληκτικά, αλλά τώρα YouTUbe έχει γίνει η δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο, ακολουθώντας το Google αφήνοντας πολύ πίσω τις κοινές προσπάθειες του Bing και του Yahoo - трансформирующаяся мебель диван. Τι σημαίνει? Τίποτα, εκτός από το γεγονός ότι οι άνθρωποι απλά αρέσουν να παρακολουθούν βίντεο. Λοιπόν, γιατί δεν πρέπει να είναι μια εξαιρετική ιδέα να ενσωματώσετε τις ιστοσελίδες σας με κάποιο χρήσιμο ή διασκεδαστικό περιεχόμενο βίντεο; Όχι μόνο για μια υγιή εμπειρία χρήστη, αλλά για μεγαλύτερη μετατροπή. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες εκτιμήσεις της έρευνας, ο χειρισμός μιας κατάλληλης καμπάνιας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που υποστηρίζεται με το μάρκετινγκ βίντεο SEO, μπορεί να αυξήσει το πιθανό κοινό σας που έρχεται μέσω ηλεκτρονικής εγγραφής κατά 51%. Οι άνθρωποι λένε ότι η ενσωμάτωση της σελίδας προορισμού σας με ένα ποιοτικό βίντεο φαίνεται ακόμα πιο ελπιδοφόρο, έχοντας σχεδόν 2 φορές αύξηση στη μετατροπή. Όπως ήδη αναφέρθηκε, ο κύριος στόχος της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης είναι να συνεχίσει να αντλεί περισσότερη μετατροπή, ενώ παράλληλα λαμβάνει ποιοτικά αποτελέσματα. Αυτός είναι ο λόγος που αισθάνομαι ελεύθερος να υποβάλω αίτηση, τουλάχιστον πρωτογενή μέσα SEO video μάρκετινγκ για δύο χρόνια ήδη, και σίγουρα δεν λυπάμαι ποτέ κάνει.

Δημιουργήστε ισχυρότερη παρουσία στο διαδίκτυο

Μεταξύ των σημαντικότερων μακροπρόθεσμων στόχων του SEO είναι η διατήρηση και ενίσχυση της εμπορικής σας επωνυμίας. Διαδίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο, ασχολείται με το μάρκετινγκ βίντεο SEO μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση των σημερινών θέσεων σας για ακόμη περισσότερα. Έχοντας ένα εξαιρετικό περιεχόμενο βίντεο ελκυστικό για το κοινό-στόχο σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας γίνεται ηγέτης στην αγορά σας, παρέχοντας πιο χρήσιμες και πάντα σχετικές πληροφορίες, καθώς και απαντώντας στις συχνότερες ερωτήσεις των χρηστών. Όλα αυτά θα μετατρέψουν τους περιστασιακούς επισκέπτες σας τουλάχιστον σε αφοσιωμένους οπαδούς, για να μην πούμε τους πραγματικούς πελάτες.

video marketing

Αφήστε τους αντιπάλους σας πίσω, οδηγείτε τον ιστοχώρο σας με SEO video marketing

Ο σύγχρονος διαδικτυακός ανταγωνισμός είναι συνήθως σφιχτός, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παλεύουν για τις ίδιες κόγχες ή στο κοινό-στόχο, στοιχηματίζοντας έτσι πολύ, δεν λένε παρόμοιες λέξεις-κλειδιά και φράσεις-κλειδιά. Αλλά τώρα η αυξανόμενη επιρροή του περιεχομένου βίντεο το καθιστά εμφανές στην κορυφή των SERP, σε συνδυασμό με το αρχικό περιεχόμενο κειμένου. Γι 'αυτό μην χάσετε ποτέ αυτή την εξαιρετική ευκαιρία να κερδίσετε αμέσως τους αντιπάλους σας, τουλάχιστον εκείνους που εξακολουθούν να παίρνουν χωρίς SEO μάρκετινγκ βίντεο. Απλώς πληρώστε λίγο χρόνο και προσπάθειες για ένα συναρπαστικό και πολύτιμο περιεχόμενο βίντεο, όχι για εκείνο το blog ή το infographic που επρόκειτο να παραδώσετε αυτήν την εβδομάδα, για παράδειγμα.

December 22, 2017