Back to Question Center
0

Ποια είναι τα πιο κοινά ερωτήματα και απαντήσεις SEO που παίρνετε;

1 answers:

Εάν αρχίζετε ακριβώς να βυθιστείτε στον κόσμο του SEO, όλα μπορεί να φαίνεται ότι σας προκαλούν σύγχυση. Παρόλο που υπάρχουν εκατοντάδες άρθρα στον ιστό που δίνουν συστάσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα οδηγηθεί περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, μερικά από αυτά είναι απολύτως άχρηστα, ενώ άλλα δεν δίνουν σαφή εικόνα για το τι είναι ακριβώς η βελτιστοποίηση αναζήτησης.

Οι εμπειρογνώμονες Semalt καταλάβουν πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για αρχάριους να εξερευνήσουν τον κόσμο του SEO από το μηδέν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε να μην πάμε πολύ βαθιά στα τεχνικά στοιχεία της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης αλλά αντ 'αυτού να διευκρινίσουμε τον πρωταρχικό σκοπό και τις βασικές ιδιότητες της στρατηγικής της SEO.

seo questions and answers

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις πιο συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με SEO - prezzo montaggio faretti. Κάθε θέμα συνοδεύεται από τη σαφή και συνοπτική απάντηση. Διαβάστε τους όλους για να κατανοήσουν τη σημασία της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης.

6 Top SEO Ερωτήσεις και απαντήσεις


1. Πόσο κοστίζει SEO κόστος;

Αυτό εξαρτάται έντονα από την προσέγγισή σας και τον τελικό στόχο. Για εκείνους τους ανθρώπους που μόλις αρχίζουν με τα βασικά, θα χρειαστούν περίπου 10-20 ώρες την εβδομάδα για να κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς τους. Αν διεξαχθεί σωστά, μια καμπάνια σε οποιοδήποτε επίπεδο προϋπολογισμού θα πρέπει να καταλήξει να επιστρέψει περισσότερο από ό, τι αρχικά επένδυσε. Και πάλι, όλα εξαρτώνται από τη θέση σας και το αποτέλεσμα που περιμένετε.

2. Πόσο χρόνο παίρνει;

Αυτός επίσης ποικίλλει ευρέως με βάση την προσέγγιση του ιδιοκτήτη του ιστότοπου. Σε περίπτωση που δημιουργείτε μόνο φρέσκο ​​περιεχόμενο μία φορά την εβδομάδα και δεν επενδύετε ούτε πολλά χρήματα ούτε αρκετό χρόνο, θα μπορούσε να διαρκέσει έως και ένα έτος πριν αρχίσετε να βλέπετε αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Αντίθετα, τα πολλαπλάσια άρθρα εβδομαδιαίως, η φυσική οικοδόμηση συνδέσεων και η ενεργός προώθηση περιεχομένου είναι εκείνοι οι παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να δείτε σημαντικά αποτελέσματα μέσα σε λίγους μήνες. Συνοψίζοντας, όσο περισσότερο συνεχίζετε μια καμπάνια, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα δείτε. Τόσο απλό.

3. Χρειάζομαι να ξέρω την κωδικοποίηση για SEO;

Αυτό είναι δύσκολο. Η απάντηση είναι ναι και όχι. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε: δεν χρειάζεστε κωδικοποίηση για να ξεκινήσετε με SEO. Ωστόσο, μερικά τεχνικά στοιχεία απαιτούν λίγη γνώση ιστοτόπου backend. Τώρα, μιλάμε κυρίως για μετα-περιγραφές και ρομπότ. txt αρχείο. Ευτυχώς, σήμερα είναι πολύ πιο εύκολο από πριν από λίγα χρόνια να περάσετε με τα βασικά προγραμματισμού μόνοι σας ακολουθώντας βήμα προς βήμα οδηγούς και οδηγίες στο διαδίκτυο.


4. Εάν η Google δεν δημοσιεύει τον αλγόριθμό της, πώς μπορώ να μάθω πώς να κατατάξω;

Είναι όλα σχετικά με δοκιμές και σφάλματα ή με άλλα λόγια πειράματα. Η σημερινή κοινότητα SEO είναι πολύ δραστήρια στην ανταλλαγή αποτελεσμάτων των δοκιμών και των διακυμάνσεων της κατάταξης. Οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι συλλογικά μπορούν να αντλήσουν πιο ακριβή συμπεράσματα σχετικά με τους παράγοντες που επηρεάζουν τις βαθμολογίες από εκεί, κάτι που είναι σπουδαίο.


5. Πώς να επιλέξετε καλές λέξεις-κλειδιά για να στοχεύσετε;

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το 2017 οι αλγόριθμοι αναζήτησης βασίζονται περισσότερο στη σημασιολογική αναζήτηση απ 'ότι στην αντιστοίχιση φράσεων-κλειδιών σε ίδιες φράσεις στον ιστό. Ωστόσο, είναι πιθανό να επιλέξετε τις σωστές λέξεις-κλειδιά για τα θέματα περιεχομένου σας. Μπορείτε εύκολα να το κάνετε αυτό με την αναζήτηση κοινών ερωτήσεων χρηστών στον επιχειρηματικό σας τομέα, τα θέματα που σχετίζονται με την τάση και τους συναφείς τομείς δραστηριότητας που παρατηρείτε ότι οι ανταγωνιστές σας δεν καλύπτουν.

seo questions

6. Τι είναι το "Λήξη λέξεων-κλειδιών";

Λέξη-κλειδί γέμιση είναι η διαδικασία που περιλαμβάνει πάρα πολλές λέξεις-κλειδιά ή φράσεις κλειδιά σε μια σελίδα ή ιστοσελίδα. Εάν εισάγετε μια λέξη-κλειδί σε κάθε μία πρόταση του κειμένου, γεμίζετε. Εάν διαβάσετε το άρθρο δυνατά και μερικές φράσεις εμφανίζονται πολύ συχνά στο κείμενο, γεμίζετε. Η λύση είναι προφανής - μην τα πράγματα. Είναι κακό για το SEO και την εμπειρία των χρηστών σας.

Ελπίζουμε να βρείτε αυτές τις λίστες ερωτήσεων και απαντήσεων SEO χρήσιμες. Καλή διασκέδαση εξερεύνηση των βασικών του SEO!

December 22, 2017