Back to Question Center
0

Ξέρετε τι συνδέει την αρχική βελτιστοποίηση περιεχομένου SEO και βίντεο;

1 answers:

Το περιεχόμενο βίντεο γίνεται ολοένα και περισσότερο απαραίτητο, ιδιαίτερα όσον αφορά την πλήρη στρατηγική μάρκετινγκ πλήρους στοίβας. Μεταξύ των ισχυρότερων σημείων των ενημερωτικών βίντεο που είναι ενσωματωμένα σε κάθε ιστοσελίδα, βλέπω πρώτα τέτοια πλεονεκτήματα, όπως η οδήγηση περισσότερων πελατών, η οικοδόμηση πιο αξιόπιστης αρχής επωνυμίας με καλύτερη ενημέρωση των πελατών και, τέλος, μεγαλύτερες δυνατότητες δημιουργίας εισοδήματος για κάθε σε απευθείας σύνδεση δράση στο σύνολό της.

seo and video

Συχνά, το περιεχόμενο βίντεο σχετίζεται κατά κάποιο τρόπο με το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων μόνο του - kosten für umzugsfirma. Αλλά είναι μεγάλο λάθος να το πιστεύετε. Ναι, βεβαίως, το Twitter, το Facebook, καθώς και το ίδιο το YouTube είναι τα εξαιρετικά πράγματα για την τοποθέτηση των εντυπωσιακών διαφημιστικών σας βίντεο. Όλες αυτές οι πλατφόρμες είναι αποδεδειγμένα χρήσιμες και ιδανικές για τέτοιες δράσεις. Αλλά εδώ έρχεται μια κρίσιμη ερώτηση - τι γίνεται αν υπάρχουν στενότερες σχέσεις μεταξύ SEO και περιεχομένου βίντεο; Όπως σήμερα βελτιστοποίηση αναζήτησης καλύπτει πολύ περισσότερες πτυχές πέρα ​​από το περιεχόμενο. Στην πραγματικότητα, από την άποψη των μηχανών αναζήτησης, η ύπαρξη ενός καλά βελτιστοποιημένου περιεχομένου βίντεο είναι σαν να έχετε ένα ποιοτικό περιεχόμενο, αλλά με τον πιο προσωπικό τρόπο. Παρακάτω έρχεται μια σύντομη εξέταση - είτε SEO και το περιεχόμενο βίντεο πρέπει να έρχονται χέρι-χέρι για να φέρει ακόμα πιο οργανική κίνηση συνήθως εξελίσσεται σε ειδικευμένους οδηγούς; Ή ακόμα τίποτα σε αυτό; Εντάξει, αστειεύομαι εδώ. Όσο για μένα, μια σκληρή αναγκαιότητα να έχουν τα τυποποιημένα μου έργα για περιεχόμενο SEO και βίντεο στενά ενσωματωμένα μεταξύ τους έχει ήδη γίνει μια αρκετά απλή κατάσταση. Πρόκειται να αποδείξω ότι έχω δίκιο γι 'αυτό. Παρακάτω θα σας δείξω κάποιες πειστικές συμβουλές για μια μικρή βελτιστοποίηση βίντεο με τη μέγιστη απόδοση για την ηλεκτρονική σας επιχείρηση.

Πριν ξεκινήσουμε, ας καταλάβουμε μια απλή πρόταση - ιστοσελίδα SEO και βελτιστοποίηση περιεχομένου βίντεο είναι πολύ όμοια, αλλά δεν είναι ταυτόσημα. Όπως και το αρχικό περιεχόμενο γραπτώς, τα βίντεο ταξινομούνται από την Google λαμβάνοντας υπόψη το ποιοτικό περιεχόμενο και τον αριθμό των ισχυρών backlinks. Ας παρατηρήσουμε κάποιες από τις προηγούμενες εμπειρίες μου για να εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον παρόμοιο χαρακτήρα τους.

Πρώτα απ 'όλα, ας προχωρήσουμε με τις μεταγραφές βίντεο. Η κατοχή ενός μεταγεγραμμένου περιεχομένου βίντεο στις ιστοσελίδες σας θα ήταν εξαιρετικό για όλους: οι πραγματικοί χρήστες απολαμβάνουν καθαρά συναφή και εμπνευσμένα δεδομένα για μεγαλύτερη μετατροπή, ενώ οι μηχανές αναζήτησης είναι πιθανότερο να σας απονέμουν καλύτερη κατάταξη στα SERP. Με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσουμε τους crawlers να «διαβάσουν» το περιεχόμενο βίντεο με τον ίδιο τρόπο όπως εάν ήταν απλώς ένα απλό κομμάτι γραφής. Θα χρειαστείτε μια πλήρη μεταγραφή λέξεων, καθώς και τα κυριότερα στιγμιότυπα για κάθε βίντεο που πρόκειται να φιλοξενήσετε. Για να το κάνετε αυτό, προτείνω να χρησιμοποιήσετε μια αξιόλογη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα που έκανε ο Moz (απλά παρακολουθήστε τα φανταστικά τους βίντεο στο Whiteboard Friday). Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στα καλύτερα podcasts που έχουν διαμορφωθεί από τους άλλους ηγέτες του κλάδου και εύκολα βρίσκονται στο Διαδίκτυο.

semalt media

Τέλος, ας φτάσουμε στη βελτιστοποίηση των μεταδεδομένων για βίντεο. Όπως είπα ήδη, ιδιαίτερα αυτή η πτυχή της συνολικής βελτιστοποίησης SEO και βίντεο είναι πολύ παρόμοια. Απλά περιγράψτε τις περιγραφές των βίντεο, καθώς και κάθε τίτλο:

  • πιο συναρπαστικό και ευπρόσδεκτο για μεγαλύτερη επισκεψιμότητα
  • καθαρά σχετική και φυσική για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας
  • ) ενσωματωμένο με μόνο σωστές λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την αγορά σας ή το κοινό-στόχο
  • μετα-περιγραφές που φθάνουν μέχρι 155 χαρακτήρες
  • εντυπωσιακούς τίτλους κάτω από 55 χαρακτήρες
December 22, 2017