Back to Question Center
0

Πώς μπορώ να κυριαρχήσω την τοπική αναζήτηση SEO με το Google;

1 answers:

Θυμηθείτε εκείνες τις παλιές καλές μέρες, όταν κάνατε σχεδόν κάθε τοπική επιχείρηση στην κορυφή των τοπικών σελίδων αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης Google (SERPs) που αποτελούσαν κομμάτι κέικ; Ναι, σοβαρά, θα μπορούσαμε να ανεβούμε χωρίς αυτές τις ολοένα και πιο εξελιγμένες και πολύπλοκες στρατηγικές, τις οποίες αναγκάζουμε σήμερα να αντιμετωπίσουμε. Οι περισσότεροι από τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σε απευθείας σύνδεση θα μπορούσαν να κυριαρχήσουν τις τοπικές θέσεις αναζήτησης τους στον κατάλογο αποτελεσμάτων της Google μόνο μετά από μερικά γρήγορα και εύκολα βήματα. Το μόνο που χρειάζονται για να παραμείνουν στην κορυφή της τοπικής αναζήτησης SEO ήταν μια απίστευτα εύκολη διαδικασία - company name maker free. Μόλις είχατε μια καλά δομημένη δομή ιστότοπου, πήρατε τις σελίδες σας αναγραφόμενες στον κατάλογο της Google, καθώς και σε μερικές άλλες λίστες αναφορών - το τελευταίο βήμα για να εκπληρώσετε την τέλεια τοπική αναζήτηση καμπάνιας SEO σας διεκδίκησε τη σελίδα σας γνωστή ως Google My Business. Με αυτόν τον τρόπο, όλοι θα μπορούσαν να σκάσουν με υψηλότερη κατάταξη σε κάθε μεμονωμένο αίτημα που ανταποκρίνεται στα τοπικά αποτελέσματα Google για τοπικό ερώτημα λέξεων-κλειδιών, για παράδειγμα, κάτι σαν "ανοίγοντας εργολάβο στο Τέξας. "

local search seo

Σήμερα είναι ακόμα απογοητευτικό για μένα ότι μια τόσο ευρεία και εύχρηστη τοπική αναζήτηση SEO δεν είναι πλέον μια κοινή πρακτική. Ας το παραδεχτούμε - τώρα έχουμε να κάνουμε με ένα πιο δύσκολο και συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπικό περιβάλλον αναζήτησης. Λοιπόν, τι μπορούμε να κάνουμε? Τίποτα, αλλά προσπαθούν να προσαρμοστούν σε αυτή τη νέα πραγματικότητα, που χρειάζεται τώρα κάθε πτυχή της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, εκτός από την ήδη αναφερθείσα σφαίρα της τοπικής αναζήτησης SEO. Έτσι, ας προσπαθήσουμε να προσαρμοστούν στους νέους κανόνες του παιχνιδιού και να κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε τον αγώνα. Πρώτα απ 'όλα, προτείνω να εξετάσουμε ποιες συνθήκες έχουν προσαρμοστεί περισσότερο και χρειάζονται την ακριβή μας προσοχή πριν από οτιδήποτε άλλο.

Εξαιρετικά στενός τοπικός ανταγωνισμός

Δεν χρειάζεται να πούμε πόσο γρήγορα κινείται προς μια πραγματική μάχη σε κάθε τοπική αγορά. Και η τρέχουσα κατάσταση δεν πρέπει να είναι εκπληκτική ούτως ή άλλως, καθώς το μερίδιο του λέοντος των σε απευθείας σύνδεση επιχειρηματιών συνειδητοποιούν τη σημασία της τοπικής αναζήτησης SEO για να ολοκληρώσουν τα βασικά στοιχεία και να προχωρήσουν σε μια λειτουργία σε κλίμακα χώρας ή ακόμα και διεθνή διασυνοριακή επιτυχία.

Το Google My Business έχει σημασία, όπως πάντα

Διατηρώντας την αρχική της ισχύ, το Google My Business έδωσε πρόσφατα ακόμη μεγαλύτερη έμφαση. Οι αρχικές καταχωρίσεις του γίγαντα αναζήτησης δεν κέρδισαν μόνο μεγαλύτερο βάρος κατάταξης, αλλά τώρα βρίσκονται σε στενή συνεργασία με τις υπόλοιπες καταχωρίσεις και αναφορές που έγιναν πιο περιεκτικές και ενημερωτικές. Τώρα θέλουν να εργάζεστε πιο επίμονα για να παρακολουθείτε προσεκτικά κάθε αποκοπή των δεδομένων σας, τα οποία θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ενιαία, καθώς και να ταιριάζουν καθαρά μεταξύ τους.

local seo

Μην ξεχάσετε να έχετε περισσότερες online κριτικές

Η σύγχρονη τοπική αναζήτηση SEO μεταβιβάζει ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στο ποιοτικό σετ online σχόλια. Όχι μόνο επειδή τα καλά ηλεκτρονικά σχόλια σας δείχνουν μια πολύ ενεργή προοπτική για να οδηγήσουν τον ιστότοπό σας στην κορυφή της τοπικής αναζήτησης SEO, αλλά επειδή μόνο ένας κρύος αριθμός - οι θετικές κριτικές εκτιμούν ότι θα δώσουν αύξηση έως και 22% στο CTR. Μετά από όλα, οι διαδικτυακές αναθεωρήσεις εξακολουθούν να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να εμπλακούν περισσότεροι νέοι δυνητικοί πελάτες για την επιχείρησή σας και μπορούν ακόμα να χρησιμεύσουν καλά για την ανάπτυξη των σημερινών οπαδών σας κάθε φορά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα ποιοτικά online σχόλια είναι πλέον ακόμα πιο μοναδικά, οπότε δεν πρέπει ποτέ να τα αγνοήσετε.

December 22, 2017