Back to Question Center
0

Ποια είναι τα πιο πρόσφατα πρότυπα SEO;

1 answers:

Σήμερα, η Google παρουσιάζει τα αποτελέσματα αναζήτησης, τα οποία απέχουν πολύ από τα πιο παραδοσιακά (εννοώ μόνο αγώνες βιολογικής τοποθεσίας) που είχαμε παρατηρήσει μερικά χρόνια πριν. Οι αλγόριθμοι αναζήτησης της Google, καθώς και τα πρωταρχικά πρότυπα SEO, συνεχίζουν να εξελίσσονται. Τώρα οι μηχανές αναζήτησης εμφανίζουν περισσότερα από ό, τι ζητάτε - καθώς τα SERPs στο Google, καθώς και στο Yahoo και το Bing καλύπτουν τώρα τις σχετικές εικόνες, τα βίντεο, τα κοινωνικά μέσα και φυσικά τους τοπικούς χάρτες. Έτσι, εάν στοιχηματίζετε σε περισσότερη επισκεψιμότητα και πωλήσεις ως ιδιοκτήτης επιχείρησης στο διαδίκτυο, φροντίστε να ελέγξετε μερικά από τα πιο σημαντικά πρότυπα SEO του σήμερα. Η ιστοσελίδα σας χρειάζεται καλύτερη προβολή στο διαδίκτυο και περισσότερα κλικ; Στη συνέχεια, ας δούμε μερικές από τις καλύτερες σύγχρονες πρακτικές της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης:

seo standards

Το τοπικό SEO είναι η βασική περιοχή για εσάς αν η επιχείρησή σας στοιχηματίζει σε τοπικά καταχωρίστε και συγκεντρώστε για να σημειώσετε ένα σήμα σύμφωνα με τους Χάρτες Google, για παράδειγμα. Σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα SEO στην τοπική βελτιστοποίηση, σας συνιστώ:

  • Αναφορές. Έχετε διπλό έλεγχο για να έχετε ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας που περιλαμβάνονται σε όσες αξιόπιστες καταχωρίσεις στο διαδίκτυο είναι δυνατόν. Απλά ξεκινήστε με την ίδια την καταχώριση της Google. Το βασικό σημείο εδώ είναι η συνοχή σας, εννοώ ότι κάθε λίστα σας πρέπει να είναι ενωμένη, ε. σολ. , εάν αποφασίσατε να χρησιμοποιήσετε κάτι σαν το "Str. "Για μια συντομότερη ερμηνεία του" Street "στη σελίδα σας στο Google Places, φροντίστε να εμφανίζονται ομοίως οι υπόλοιπες λίστες.
  • Google Places. Διατηρώντας SEO για τον ιστότοπό σας, μπορείτε εύκολα να κάνετε τα ίδια πράγματα για τη σελίδα σας στο Google Places. Να το βελτιστοποιήσετε καλά, συμπεριλαμβάνοντας κατηγορίες που ταιριάζουν ακριβώς. Επίσης, εάν χρειάζεται, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει τη σωστή σύνδεση μεταξύ της σελίδας σας και μιας ιστοσελίδας προορισμού συγκεκριμένης πόλης.
  • Ισχυρότερη παρουσία στο διαδίκτυο. Συχνά υπάρχουν μόνο σχόλια της Google που εμφανίζονται στη λίστα των SERP. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ισχυρότερη παρουσία στο διαδίκτυο για την επιχείρησή σας, έχοντας περισσότερες κριτικές από άλλες πηγές, όπως το Superpages, το Trip Advisor, το Yelp κ.ο.κ.

basic seo

Το επόμενο πράγμα είναι να ταιριάζει απόλυτα με τα σύγχρονα πρότυπα SEO εργάζεται στον τομέα των Κοινωνικών Μέσων. Ας το παραδεχτούμε - εκείνοι οι καιροί που η ίδια η αναζήτηση και τα μέσα των κοινωνικών μέσων έρχονταν χωριστά έχουν περάσει εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα, η κατάταξη σε απευθείας σύνδεση κάθε ιστότοπου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από διαφορετικά κοινωνικά μηνύματα, όπως τις αρέσει στο Facebook, τις μετοχές στο Twitter κ.λπ.Επιπλέον, τώρα τα αποτελέσματα αναζήτησης έχουν γίνει ακόμα πιο εξατομικευμένα για κάθε χρήστη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εργάζονται στο Social Media Marketing είναι ένα MUST.

Μετά από όλα, κάνοντας βελτιστοποίηση για τις λέξεις-κλειδιά και τις φράσεις-κλειδιά σας, προσπαθήστε να σκεφτείτε περισσότερο τους ζωντανούς ανθρώπους και όχι τους ανιχνευτές αναζήτησης. Θυμηθείτε, η σωστή έρευνα λέξη-κλειδί ήταν πάντα μια ραχοκοκαλιά των γενικών προτύπων SEO. Όσον αφορά τη σύγχρονη πραγματικότητα, ωστόσο, το περιεχόμενο και οι λέξεις-κλειδιά του ιστότοπού σας θα πρέπει να ανταποκρίνονται ακόμη περισσότερο στους πραγματικούς χρήστες από ποτέ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να σταματήσετε να σκέφτεστε τις λέξεις-κλειδιά ακριβώς ως τεχνικά δεδομένα. Κάνοντας μια κουραστική έρευνα, λάβετε υπόψη τις προθέσεις των ζωντανών ανθρώπων που θα χρησιμοποιήσουν τις σχετικές λέξεις-κλειδιά σας για τις πιο συχνές αιτήσεις αναζήτησης Source .

December 22, 2017