Back to Question Center
0

Do Κοινωνικά Σήματα Βελτίωση SEO;

1 answers:

Οι δημιουργοί περιεχομένου και οι διαδικτυακοί έμποροι παρακολουθούν συνεχώς νέους τρόπους να οδηγούν την κατάταξή τους στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης. Το ενδιαφέρον είναι ότι ακόμη και όταν φτάσουν στην κορυφαία 10 της Google, πρέπει ακόμα να παράγουν φρέσκο ​​και πολύτιμο περιεχόμενο σε τακτική βάση για να διατηρήσουν τη θέση τους.

Ωστόσο, είναι ζωτικής σημασίας για τους κατόχους ιστοτόπων να κατανοήσουν ότι η παραγωγή εξαιρετικού περιεχομένου δεν αρκεί. Το καλό περιεχόμενο απαιτεί προληπτική προώθηση. Είναι σημαντικό να προωθήσετε το περιεχόμενό σας σε άλλα άτομα, προκειμένου να μεγιστοποιήσετε την κοινωνική έκταση.

social signals seo

Ας το παραδεχτούμε: όταν γράφουμε και δημοσιεύουμε τα άρθρα μας, τις αναρτήσεις ιστολογίου, τα ηλεκτρονικά βιβλία, τις χρήσιμες λευκές βιντεοκασέτες ή τα ενημερωτικά δελτία, ο καλύτερος τρόπος να τους φέρουμε μπροστά στο κοινό- μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης - application excel gestion ressources humaines.

Όπως λέει και η παροιμία, η κοινή χρήση φροντίζει. Είναι δύσκολο να αρνηθεί κανείς ότι τα κοινωνικά σήματα, καθώς και τα κοινωνικά μέσα, επηρεάζουν σημαντικά το SEO. Οι εμπειρογνώμονες του Semalt συμφωνούν πλήρως με τη δήλωση του γκουρού εισερχόμενου μάρκετινγκ Jay Baer, ​​ο οποίος είπε κάποτε ότι το περιεχόμενο είναι πυρκαγιά και ότι τα κοινωνικά μέσα είναι βενζίνη.

Πώς μπορώ να βοηθήσω τα κοινωνικά σήματα να αυξήσουν την κατάταξη SEO μου;

1. Απλοποιήστε τη διαδικασία της κοινής χρήσης περιεχομένου

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να αυξήσετε την κυκλοφορία στον ιστότοπό σας είναι να διευκολύνετε τους χρήστες να μοιράζονται το περιεχόμενό σας μέσω των κοινωνικών μέσων. Εάν είναι δυνατόν, μην αφήνετε τους επισκέπτες να αντιγράψουν και να επικολλήσουν τη διεύθυνση URL στις αναρτήσεις τους στο Facebook. Οι περισσότεροι αναγνώστες δεν έχουν ούτε το χρόνο ούτε την υπομονή να το κάνουν αυτό. Ως αποτέλεσμα, θα χάσετε την ευκαιρία να προωθήσετε το περιεχόμενό σας λόγω κακής εμπειρίας χρήστη.

Λάβετε υπόψη σας ότι, όταν ενδιαφέρεστε για τους επισκέπτες σας και σας διευκολύνουν να μοιραστούν το περιεχόμενό σας, είναι πιο πιθανό να μοιραστούν τις αναρτήσεις σας με τις κοινωνικές κοινότητες τους, δημιουργώντας περισσότερη επισκεψιμότητα παραπομπής στον ιστότοπό σας.

2. Διαφοροποιήστε τους Επιστροφής σας

Οι επανασυνδέσεις είναι εισερχόμενες συνδέσεις από άλλους πόρους στην ιστοσελίδα σας. Σχεδόν όλες οι μηχανές αναζήτησης, συμπεριλαμβανομένων των Google, του Yahoo και του Bing, εξετάζουν τόσο την ποσότητα όσο και την ποιότητα αυτών των συνδέσμων κατά την ταξινόμηση μιας σελίδας. Με απλά λόγια, μια σελίδα που περιλαμβάνει πολλά υψηλής ποιότητας backlinks τείνει να πάρει υψηλότερη κατάταξη αναζήτησης. Επιπλέον, εάν οι αναγνώστες κάνουν κλικ στον ιστότοπό σας από αξιόπιστους ιστότοπους, οι μηχανές αναζήτησης θα ακολουθήσουν τον σύνδεσμο, θα αναγράψουν το περιεχόμενο και θα ταξινομήσουν το περιεχόμενό σας ανάλογα.

3. Βελτιστοποιήστε τον ιστότοπό σας για την κοινή χρήση μέσω κινητού τηλεφώνου

Το 2017, ο συνδυασμός του κινητού, κοινωνικού και τοπικού μάρκετινγκ επηρεάζει το SEO όπως ποτέ άλλοτε. Αυτές τις μέρες, η πλειοψηφία των ανθρώπων που ψάχνουν στα κινητά τηλέφωνα από τα φορητά. Προτιμούν να ερευνούν και να αγοράζουν εν κινήσει. Οι μηχανές αναζήτησης εκτιμούν πόρους βελτιστοποιημένους για κινητά με υψηλότερη κατάταξη. Βεβαιωθείτε ότι η έκδοση για κινητά του ιστότοπού σας προσφέρει στους επισκέπτες έναν εύκολο τρόπο να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας.

seo

Οι ιδιοκτήτες ιστότοπων που έχουν πολλαπλές τοποθεσίες και τοπικές σελίδες προορισμού για το περιεχόμενό τους, πρέπει να σκεφτούν πώς να βελτιστοποιήσουν τα κλικ και τα κοινωνικά σήματα στον ιστότοπό τους. Είναι σημαντικό επειδή τα παραπάνω αποτελούν τις βασικές πτυχές που επηρεάζουν την κατάταξη της τοπικής αναζήτησης.

Το τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι η κοινωνική απόδειξη που προσθέτει την εξουσία στα άρθρα σας, στις αναρτήσεις ιστολογίου και στα βίντεο του YouTube, δείχνοντας ότι είναι πολύτιμα και αξιόπιστα. Ο όρος κοινωνική απόδειξη αναφέρεται στο περιεχόμενό σας όπως σχόλια, σχόλια και αποσπάσματα από ειδικούς του αντικειμένου. Η κοινωνική απόδειξη λειτουργεί ως εξής: αν κάποιος βλέπει ότι εκατοντάδες άνθρωποι μοιράζονται το περιεχόμενό σας, θα είναι διατεθειμένοι να το ελέγξουν και να το μοιραστούν.

December 22, 2017