Back to Question Center
0

Πού βρίσκεται η σωστή εξήγηση SEO, λαμβάνοντας υπόψη το μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης;

1 answers:

Μπορώ να ακούω συχνά αδέξια απαντήσεις από πολλούς ηγέτες των επιχειρήσεων και ακόμη και επιτυχημένους, ευφυείς και έξυπνους διαχειριστές. Όλοι τους παραπονούνται να συγχέονται με τους όρους του Search Engine Marketing (SEM) και την επαρκή εξήγηση SEO. Στην πραγματικότητα, και οι δύο έννοιες είναι τεράστιες και ως εκ τούτου συνήθως αναφέρονται εναλλακτικά από τους φορείς της βιομηχανίας. Ας το παραδεχτούμε - οι περισσότεροι από αυτούς είναι πολύ μακριά από το να είναι πραγματικά ακριβείς, φέρνοντας απλώς μια μεγάλη σύγχυση - felt cowboy hats australia.

Ας δούμε τελικά τα πράγματα. Ναι, η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) και η αναζήτηση μηχανών αναζήτησης (SEM) απευθύνονται πράγματι στις μηχανές αναζήτησης. Αλλά το κάνουν με 2 διαφορετικούς τρόπους, τουλάχιστον για τη χρήση μερικών διαφορετικών λέξεων. Εννοώ, το μάρκετινγκ και η βελτιστοποίηση έχουν πολύ εκτεταμένους και ευρείς ορισμούς, για να μην πω τη γενική εφαρμογή τους. Προτείνω να αναζητήσετε μια σύντομη λίστα με τις πιο θεμελιώδεις διαφορές μεταξύ τους, για να έχετε τη σωστή κατανόηση του SEM, που ολοκληρώνεται πλήρως με σαφή εξήγηση SEO.

 seo explanation

Ας πάρουμε μια ακατέργαστη αναλογία για να δούμε τη διαφορά με τη μία. Φανταστείτε ότι το ψηφιακό μάρκετινγκ σας είναι ένα αυτοκίνητο. Για σωστή λειτουργία, το όχημά σας πρέπει να έχει τη σωστή φροντίδα του κινητήρα του, σύμφωνα με τη διατήρηση, για παράδειγμα, της επαναλαμβανόμενης παροχής καυσίμου. Λαμβάνοντας αυτές τις πιθανές μεταφορές ως αφετηρία, μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια απλή σύγκριση. Ναι, η τολμηρή σύγκρισή μου απέχει πολύ από κάθε ακριβή παρατήρηση, αλλά πρέπει να το κάνουν, τουλάχιστον για τώρα.

Η διαχείριση της συντήρησης του κινητήρα θα είναι παράλληλη με τη διαδικασία βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης. Καλύπτει διάφορες πτυχές, όπως τον έλεγχο της πίεσης, το πετρέλαιο, τα επίπεδα νερού, καθώς και πολλά άλλα διαφορετικά έργα για να διατηρηθεί η λειτουργία του κινητήρα. Για καλύτερες επιδόσεις, μπορείτε να πάρετε πάντα κάποια επιπλέον μέρη ή να αντικαταστήσετε τα υπάρχοντα με νεότερα. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε την πιο αποτελεσματική οδηγική εμπειρία για κάθε μέρα. Αυτό πιστεύω ότι είναι η πιο απλή εξήγηση SEO. Για να καταστήσουμε αυτή την αναλογία ακόμη πιο πειστική, μπορούμε εύκολα να την συγκρίνουμε με αυτή την πραγματικά δυσάρεστη πτυχή της ιδιοκτησίας αυτοκινήτων που μοιράζεται το μερίδιο των οδηγών από το λιοντάρι, θα παραδεχτώ.

Από την άλλη πλευρά, το Search Engine Marketing μπορεί να συγκριθεί με μια αναπόφευκτη και επαναλαμβανόμενη ανάγκη να τοποθετηθεί φρέσκο ​​αέριο στη δεξαμενή καυσίμου του οχήματος. Λαμβάνοντας υπόψη την προηγούμενη αναφορά σε εξίσου δαπανηρές εργασίες συντήρησης για μια απλοποιημένη εξήγηση SEO, γίνεται φανερό ότι σχεδόν οποιαδήποτε εργασία συντήρησης και επισκευής μπορεί να ελαχιστοποιηθεί σε κάποιο βαθμό. Με αυτόν τον τρόπο (π.χ.σολ. , το χειρισμό του ιστότοπού σας μόνο με τις απόλυτες προσπάθειες SEO), θα είστε σε θέση να αναβάλλετε τα περισσότερα από τα υπερβολικά μεγάλα έξοδα για αρκετό καιρό, αλλά να διατηρείτε το όχημά σας σε λειτουργία, τουλάχιστον στο βράχο. Η ανανέωση του καυσίμου για την SMM, από την άλλη πλευρά, εξακολουθεί να είναι απαραίτητη, παραμένοντας έτσι ο μόνος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το μοτέρ σας, οδηγώντας το δρόμο σας όπου θέλετε και όταν χρειάζεστε για πάντα.

seo marketing

Συμπέρασμα

Η SEO και η SEM λειτουργούν στον ίδιο τομέα. Θέλω να φέρω περισσότερους επισκέπτες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σας. Για την ειλικρινή εξήγηση SEO, η λειτουργία ενός καλά βελτιστοποιημένου και συντηρημένου εμπορικού ιστότοπου θα σας φέρει πιο ποιοτική οργανική κίνηση. Είναι μια μακροπρόθεσμη και επίπονη επένδυση, η οποία διαβεβαιώνει τη σταθερή ροή πραγματικών πελατών σας και, συνεπώς, τα έσοδα. Το SEM που στοιχηματίζει στην πληρωμένη αναζήτηση, από την άλλη πλευρά, πρέπει συνεχώς να τροφοδοτείται με μετρητά. Οδηγεί την επισκεψιμότητά σας αμέσως, παρουσιάζοντας έτσι άμεσα αποτελέσματα, αλλά με τον τρόπο της.

December 22, 2017