Back to Question Center
0

Πώς να βρείτε τους αρμόδιους εμπειρογνώμονες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης;

1 answers:

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, webmasters ή αρχάριοι επιχειρηματίες - όλοι συγκεντρώνονται γύρω από ένα μόνο στόχο. Ο πρωταρχικός τους στόχος είναι να γίνει ο ιστότοπος ορατός στην κορυφή της σελίδας αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης (SERP). Δυστυχώς, ο καθένας δεν μπορεί να αισθάνεται αρκετά καλά για μια πραγματικά εξελιγμένη σφαίρα της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO), για να μην πω εκείνους που προσφέρουν υπηρεσίες επαγγελματικού κλάδου ή που εργάζονται σε μια ομάδα ή ένα full-stack ψηφιακό πρακτορείο εμπειρογνωμόνων βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι από εμάς είναι πιο πιθανό να προσπαθήσουν να κυριαρχήσουν το ίδιο το θέμα, αν και είναι γνωστό ότι είναι υπερβολικά μεγάλης έντασης εργασίας και χρονοβόρα για τις περισσότερες από τις λύσεις do-it-yourself. Έτσι, τελικά έρχομαι στο σημείο - λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη να έχουμε μόνο αποτελεσματικές υπηρεσίες SEO με μια σαφή πρόοδο κατάταξης, εδώ ανακύπτει μια έντονη ανάγκη να προσλάβει κάποιον έμπειρο εμπειρογνώμονα βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης - sfp lr4. Αλλά πώς να βρεθεί ένας αξιόπιστος ειδικός ή εταιρεία σε αυτό το άφθονο σχετικές προσφορές στο Διαδίκτυο; Πώς να κάνετε τη διαφορά μεταξύ ενός πραγματικού pro, ενός αδύναμου παρόχου SEO, ή ακόμα και απατεώνες που προσποιούνται απλά ότι είναι οι εμπειρογνώμονες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης; Πιστεύω ότι θέτοντας τις ακόλουθες ερωτήσεις και παρατηρώντας τις απαντήσεις που έδωσαν οι υποψήφιοι μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος να καταλάβετε ποιος είναι ποιος. Λοιπόν, ας δούμε.

search engine optimization experts

  • Ρωτήστε ελπιδοφόρους συμβούλους SEO για να σας δείξουν τις μαρτυρίες τους, i. μι. , μια λίστα των πρώην και μόνιμων πελατών τους. Οι πραγματικοί εμπειρογνώμονες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης δεν θα διστάσουν ποτέ να σας παράσχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με πληροφορίες επικοινωνίας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε γρήγορα να καταλάβετε εάν ένας τέτοιος πάροχος υπηρεσιών SEO είναι άξιος ή τίποτα σε αυτό. Μπορείτε να ελέγξετε μόνο κάποια από τα προηγούμενα έργα τους για οποιαδήποτε πραγματικά θετικά αποτελέσματα σε καλύτερη κατάταξη αναζήτησης.
  • Ρωτήστε τους πώς ακριβώς θα δράσουν για την καλύτερη κατάταξη της ιστοσελίδας σας στα SERPs. Μια αρμόδια αρχή SEO δεν θα απορρίψει ποτέ καμία, ακόμα και τη βαθύτερη, συζήτηση ή έρευνα. Πρέπει να παρουσιάζετε άμεσα ένα ακριβές χρονοδιάγραμμα με τις προσπάθειές τους SEO να έρχονται με την κατάταξή σας κατά βήμα βήμα προς βήμα, ενώ παράλληλα να ικανοποιείτε τους γενικούς στόχους σας στο τέλος.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει μια τεχνική έρευνα στην πρόταση της εταιρείας που σας προσφέρουν. Μια τέτοια έκθεση θα πρέπει να καλύπτει ένα σχόλιο για κάθε τεχνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ιστότοπός σας προς το παρόν. Θέλω να πω ότι πρέπει να επιδεικνύετε αμέσως ποια θέματα, ειδικότερα, εμποδίζουν τον ιστότοπό σας να κατατάξει την προώθηση.
  • Ελέγξτε με ποιον τρόπο οι εμπειρογνώμονες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης πρόκειται να παρακολουθήσουν τα στατιστικά στοιχεία του ιστότοπού σας. Ταυτόχρονα, βεβαιωθείτε ότι παρέχουν σε κάθε πελάτη άμεση πρόσβαση ή τουλάχιστον προγραμματισμένη κοινή χρήση των ευρημάτων τους, υποστηριζόμενη από τα πιο ακριβή δεδομένα από το Google Analytics.

seo experts

Και εδώ ερχόμαστε στην πιο αποφασιστική ερώτηση. Απλώς τους ρωτήστε εάν μπορούν να σας δώσουν μια εγγύηση που θα εμφανιστεί στην κορυφή του SERPS, εννοώ τη λήψη της θέσης ένα στη λίστα των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Σε περίπτωση που σας δοθεί μια καταφατική απάντηση, μην διστάσετε να αφήσετε ένα τέτοιο "επαγγελματικό" σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι πραγματικοί εμπειρογνώμονες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης δεν θα πει ποτέ στον πελάτη τέτοιες ανοησίες. Μόνο οι αδίστακτοι, ή ακόμα χειρότερα, οι απατεώνες μπορούν να ενεργούν έτσι ώστε να εξαπατήσουν τους απλούς και άπειρους πελάτες.

December 22, 2017