Back to Question Center
0

Πώς να βελτιώσετε την κατάταξη με την βελτιστοποίηση αναζήτησης ιστού σε τοπικό επίπεδο;

1 answers:

Ας ξεκινήσουμε με να μάθετε ποια είναι η τοπική βελτιστοποίηση αναζήτησης ιστού στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύει (διαφορετικά τοπική SEO). Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι γνωστή για τις εργασίες βελτιστοποίησης για κάθε πληροφορία που δημοσιεύτηκε στις ιστοσελίδες σας, για να γίνει πιο ελκυστική για τους ανιχνευτές αναζήτησης της Google για καλύτερη ορατότητα στο διαδίκτυο στον κατάλογο των SERPs. Λαμβάνοντας υπόψη τη βελτιστοποίηση αναζήτησης ιστού σε τοπικό επίπεδο, αντιπροσωπεύει τη διαδικασία για την προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο μεταξύ των πρώτων αποτελεσμάτων για τα τοπικά αιτήματα αναζήτησης. Πιο συχνά, τέτοιες προσπάθειες βελτιστοποίησης αναζήτησης ιστού απευθύνονται στην εργασία σε καταλόγους καταλόγων και εντοπισμένο περιεχόμενο μάρκετινγκ για την επίτευξη μιας γρήγορης online κατάταξης ώθηση για το εμπορικό σας κάνει. Παρακάτω θα αναφερθώ σύντομα σε κάθε τομέα που ασχολείται με τις εργασίες βελτιστοποίησης αναζήτησης ιστού σε τοπικό επίπεδο - high pr backlinks sites.

web search optimization

Βήμα 1

Μεταξύ των πιο σημαντικών ζητημάτων είναι η σελίδα Google My Business και η βελτιστοποίηση αναζήτησης ιστού που χρειάζεται. Γιατί θα πρέπει πρώτα να έρθει; Ακριβώς επειδή πιστεύεται ότι είναι ο τομέας της online παρουσίας σας, η οποία έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να εμφανιστεί απευθείας μεταξύ των πρώτων αιτημάτων αναζήτησης για τις περιφερειακές επιχειρήσεις. Σε περίπτωση που δεν έχετε επισκεφθεί ποτέ την προσωπική σας σελίδα στο Google My Business, εντοπίστε την ή ξεκινήστε να συμπληρώσετε την ήδη υπάρχουσα. Ακολουθεί η λίστα των στοιχείων που σας προτείνουμε να καλύψετε στη φόρμα βελτιστοποίησης αναζήτησης Ιστού: καθορίστε το όνομα της επιχείρησής σας στο σύνολό της, την συνοπτική περιγραφή του με ένα πρόγραμμα εργασίας και τους αριθμούς τηλεφώνου, τον σύνδεσμο της σελίδας προορισμού και ορισμένες πειστικές φωτογραφίες του εμπορικού σας έργου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Google Posts, να συμμετάσχετε στο Google Plus και σε μερικές σύγχρονες κοινότητες μέσα σε αυτό. Και μην ξεχάσετε να ενθαρρύνετε περισσότερους χρήστες να αφήνουν κάποιες αναθεωρήσεις στην ιστοσελίδα της επιχείρησής σας, τοποθετώντας ταυτόχρονα νέο περιεχόμενο και επικαιροποιώντας τα υπάρχοντα γραπτά εγκαίρως.

Βήμα 2

Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι η καμπάνια βελτιστοποίησης αναζήτησης Ιστού στοιχηματίζει καλά στις αναφορές του καταλόγου. Προτείνω να κάνετε μια επιταγή επιλέγοντας ένα από τα εργαλεία σάρωσης καταλόγου ανοικτής πρόσβασης. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να δείτε πόσο καλά και σε ποιες αναφορές επιχειρηματικών καταλόγων εμφανίζεται ο ιστότοπός σας. Οι περισσότερες από αυτές τις λίστες απαιτούν τα ίδια βήματα και ενέργειες, όπως αυτές που έχουμε ήδη καλύψει στη σελίδα Google My Business. Σας συνιστώ να κάνετε διπλό έλεγχο επειδή οι μηχανές αναζήτησης προτιμούν να δείχνουν μόνο ακριβή αποτελέσματα, οπότε πρέπει να απαλλαγείτε από τυχόν ανακριβή ή ακατάλληλα δεδομένα σχετικά με την επιχείρησή σας. Δεν χρειάζεται να σπαταλάτε το χρόνο και τις προσπάθειές σας, καθώς η εργασία με αυτά τα λίγα πράγματα είναι πολύ πιθανό να σας δώσει σχεδόν άμεση θετική επίδραση στην τοπική βελτιστοποίηση αναζήτησης ιστού σας, και έτσι να δώσετε μια γρήγορη ώθηση στην κατάταξή σας.

search optimization

Βήμα 3

Επιτέλους, σας συμβουλεύω να έχετε την κατάλληλη μέριμνα για τα κοινωνικά προφίλ. Θυμηθείτε, έχουν σημασία, ειδικά όσον αφορά την τοπική βελτιστοποίηση αναζήτησης ιστού. Μην διστάσετε να κάνετε καταχωρίσεις σε ορισμένα κοινωνικά προφίλ όπως το Facebook ή το Twitter, λαμβάνοντας υπόψη τους κύριους καταλόγους και τους συνδέσμους που οδηγούν στον κύριο ιστότοπό σας. Με αυτόν τον τρόπο, φροντίστε να διατηρήσετε την επαναληπτικότητα για τη δραστηριότητα απόσπασης και να δώσετε αρκετή προσοχή στο ποιοτικό περιεχόμενο. Εξερευνήστε τις τεράστιες επιλογές του κοινωνικού μάρκετινγκ, καθώς αναγνωρίζονται από την Google και τους άλλους κινητήρες, οι προσπάθειές σας εδώ θα έχουν πραγματικά υγιές αποτέλεσμα στην βελτιστοποίηση αναζήτησης ιστού σας πλήρως.

December 22, 2017