Back to Question Center
0

Υπάρχουν χαμηλού κόστους υπηρεσίες SEO για μικρές επιχειρήσεις ασφαλείς;

1 answers:

Ενώ η "χαμηλή τιμή SEO = κίνδυνος" είναι μάλλον μύθος από μια πραγματική δήλωση, περιπτώσεις κακής SEO για μια φθηνή τιμή δεν είναι ασυνήθιστο. Οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να σχετίζονται ιδιαίτερα με αυτό το πρόβλημα καθώς πολλοί οργανισμοί SEO χαμηλού κόστους συνήθως στοχεύουν σε αυτές και στις τοπικές επιχειρήσεις και πολλές από τις προσφορές τους είναι πολύ ελκυστικές για τα ηλεκτρονικά καταστήματα και τους ιστότοπους που προσπαθούν να προωθήσουν σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές θέσεις.

low cost seo services for small business

Μετά από αυτές τις χαμηλές προσφορές SEO προσφέρει τυφλά μπορεί να οδηγήσει σε αυτές τις συνέπειες:

  • Ποινή λόγω Black Hat SEO. Πολλοί οργανισμοί SEO που συνειδητά σπάσουν τις οδηγίες της Google με λέξεις-κλειδιά spamming, κρυφά κείμενα, πόρτες και άλλες κακές πρακτικές προσφέρουν συνήθως χαμηλές τιμές για τις υπηρεσίες τους. Αυτό είναι το μέρος της παγίδας τους: υπόσχονται μια ισχυρή ώθηση με ένα ελκυστικό κόστος και να επιτύχουν την υποσχόμενη ώθηση - configurar dns local. Αυτή η πολιτική τους φέρνει πολλούς άπειρους ιδιοκτήτες ιστοτόπων που δεν γνωρίζουν ότι η αύξηση της κατάταξης που επιτυγχάνεται μέσω του Black Hat SEO είναι προσωρινή και η μεγάλη πτώση είναι αναπόφευκτη.
  • Στασιμότητα. Μερικές φορές, μπορείτε να βρείτε χαμηλού κόστους υπηρεσίες SEO για μικρές επιχειρήσεις ή μεγάλες εταιρείες που δεν είναι Black Hat. Αντ 'αυτού, είναι περιορισμένες στις επιλογές προώθησης και όλα τα βήματα εκτελούνται από μια άπειρη ομάδα. Ως εκ τούτου, αφού επιτευχθεί ένα συγκεκριμένο σημείο, η καμπάνια σας απλά παγώνει εκεί καθώς οι SEO επιμελητές σας δεν ξέρουν από πού να πάνε από εδώ. Επίσης, απλά μπορεί να μην έχουν τα μέσα για να προχωρήσουν, καθώς η χαμηλή τιμή = χαμηλός μισθός.
  • Χαμηλή ποιότητα περιεχομένου. Το περιεχόμενο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών, τη δημιουργία συνδέσμων και την αύξηση του ποσοστού μετατροπής. Ωστόσο, εάν το περιεχόμενό σας δεν είναι σχετικό, μοναδικό ή ενδιαφέρον για ανάγνωση, η εισαγωγή λέξεων-κλειδιών και συνδέσμων δεν θα αυξήσει τις βαθμολογίες σας. Δυστυχώς, η copywriting που περιλαμβάνεται σε χαμηλού κόστους υπηρεσίες SEO για επιχειρήσεις σπάνια υπονοεί την έρευνα και την επεξεργασία όπως αυτή η ομάδα συνήθως στερείται έμπειρους συγγραφείς. Επομένως, μην περιμένετε εξαιρετικά αποτελέσματα από το περιεχόμενο που πληρώσατε 10 $ για.

Αυτές οι πληροφορίες δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγετε "οικονομικά προσιτές" και "φτηνές" SEO με οποιοδήποτε κόστος. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να γνωρίζετε τους κινδύνους που συνεπάγεται η αναζήτηση χαμηλού κόστους υπηρεσιών SEO για τις μικρές επιχειρήσεις σας. Προσιτό δεν είναι πάντα ίσο φθηνό, και η υγιής τιμολογιακή πολιτική δεν είναι το συνώνυμο της απάτης. Ενώ υπάρχουν κακές υπηρεσίες, που καταστρέφουν τη φήμη των επιχειρήσεων SEO, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τις διακρίσεις.

low cost seo for small business

Φτηνές και προσιτές: ποια είναι η διαφορά;

Είναι δυνατόν να βρεθεί καλό SEO για μια επαρκή τιμή από μυριάδες των υπηρεσιών χαμηλής ποιότητας. Δεν χρειάζεται να είστε γκουρού SEO ή να έχετε έναν ανιχνευτή ψεύδους στο χέρι. Μια διεξοδική έρευνα είναι περισσότερο από αρκετή.

  • Σύνταξη ενός καταλόγου των οργανισμών SEO, οι οποίοι προσφέρουν επαγγελματική βοήθεια σε χαμηλές τιμές για μικρές επιχειρήσεις στο διαδίκτυο.
  • Συγκρίνετε το κόστος και το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρουν για την τιμή αυτή.
  • Εξετάστε τον τρόπο με τον οποίο προωθούνται οι ίδιοι: αν υποσχεθούν τα γρήγορα αποτελέσματα και υπερεκτιμούν, οι υποσχέσεις τους είναι πιθανόν να μην είναι καθόλου καλές.
  • Δείτε εάν όλοι οι οργανισμοί έχουν χαρτοφυλάκιο. Διαχωρίστε τις εταιρείες χωρίς ένα. Στη συνέχεια, μελετήστε τα έργα που εργάστηκαν οι επιχειρήσεις για να αξιολογήσουν την εμπειρία τους. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες που οι οργανισμοί έκαναν SEO για να δουν πόσο καλά ταιριάζουν με τους ανταγωνιστές τους.
  • Επικοινωνήστε με τους εμπειρογνώμονες κάθε οργανισμού και δείτε τι είδους εντύπωση κάνουν, είτε είναι αυτοπεποίθηση και φιλική ή μυστική, διφορούμενη και βιάζεται να σας κάνει να αγοράσετε τα προϊόντα τους. Ζητήστε τους ερωτήσεις που θα αποκαλύπτουν τις γνώσεις τους σχετικά με τις οδηγίες της Google, τη διαδικασία προώθησης και τις τεχνικές SEO. Γρήγορα σας υπόσχονται αποτελέσματα χωρίς καν να ζητήσετε περισσότερα για τον ιστότοπό σας; Δίνουν έμφαση στην ποσότητα και τα βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα;
  • Μελετήστε το υπόβαθρο και το βιογραφικό σημείωμα της εταιρείας. Ενώ οι οργανισμοί με 5ετή εμπειρία είναι προτιμότεροι, μην βιαστείτε να βγάζετε εταιρίες 1-3 ετών. Πολλές νέες εταιρείες ιδρύονται από τους εμπειρογνώμονες που εργάζονται εδώ και 10 χρόνια. Αυτό το σημείο θα πρέπει επίσης να αναφερθεί στο βιογραφικό σημείωμα της εταιρείας και στο blog εάν υπάρχει.
  • Ελέγξτε τις κριτικές. Συνήθως, όλες οι αξιόπιστες εταιρείες υποβάλλουν τις αναθεωρήσεις τους στον ιστότοπό τους ή έχουν λογαριασμό στους ιστότοπους αναθεώρησης για να επιτρέψουν στους χρήστες να αφήσουν σχόλια και να απαντήσουν σε αυτές. Εάν ένας οργανισμός, ο οποίος προσφέρει χαμηλού κόστους υπηρεσίες SEO για τις μικρές επιχειρήσεις στο διαδίκτυο, αποφεύγει να αλληλεπιδρά με σχόλια, πιθανώς δεν είναι ασφαλές να αντιμετωπίσουμε.

Σήμερα, οι εταιρείες SEO έρχονται σε μια μεγάλη ποικιλία και προσεγγίζουν την τιμολογιακή τους πολιτική διαφορετικά. Ως εκ τούτου, αντί να στραφούν αμέσως από τις ομάδες SEO, οι οποίες σας προσφέρουν ανέξοδες λύσεις, κάντε την έρευνά σας και δείτε την πραγματική ισορροπία τιμής και ποιότητας. Αλλιώς μπορεί να σας λείπουν μερικές καταπληκτικές προσφορές!

December 22, 2017