Back to Question Center
0

Πώς να γίνετε ενεργός ειδικός σε απευθείας σύνδεση μάρκετινγκ;

1 answers:

Ο σημερινός σύγχρονος κόσμος έχει γίνει ακόμα πιο ψηφιοποιημένος από ποτέ, καθώς οι συνηθέστερες εκτιμήσεις μας λένε ότι πάνω από το ήμισυ του παγκόσμιου πληθυσμού είναι μόνιμοι χρήστες, η περιήγηση στο Διαδίκτυο σχεδόν κάθε μέρα. Τώρα, πάνω από 3 δισεκατομμύρια χρήστες στο διαδίκτυο οδηγούν τη βιομηχανία του ψηφιακού μάρκετινγκ για μεγαλύτερη επιρροή στην πραγματική μας ζωή. Ως αποτέλεσμα, τέτοιοι ψηφιακοί τομείς απασχόλησης, όπως ο ειδικός σε απευθείας σύνδεση μάρκετινγκ, ο διαχειριστής πωλήσεων, ο ερευνητής στο Διαδίκτυο, ο υπεύθυνος CRM ή ο ειδικός στον τομέα της ανάπτυξης προϊόντων, απαιτούνται έντονα από τον αυξανόμενο αριθμό εταιρειών που σχετίζονται με τη βιομηχανία.

online marketing specialist

Πριν ξεκινήσουμε, ας το καταλάβουμε για άλλη μια φορά - konditsioneeri tã¤itmine. Όταν λέμε ειδικός σε απευθείας σύνδεση μάρκετινγκ, συνηθισμένα γίνεται αναφορά στην προώθηση μάρκας ή προϊόντος σε ψηφιακά μέσα. Αυτός ο τομέας πρώην μάρκετινγκ ασχολείται με διαδικτυακές διαφημιστικές εκστρατείες μέσω ψηφιακών καναλιών βασισμένες στα πιο σημαντικά μέσα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κοινωνικών μέσων. Ένας σύγχρονος ειδικός σε απευθείας σύνδεση μάρκετινγκ επικεντρώνεται στην οικοδόμηση ισχυρότερης αρχής επωνυμίας, ενισχύοντας την ηλεκτρονική ευαισθητοποίηση των περισσότερων δυνητικών πελατών για μεγαλύτερη μετατροπή τους οδηγώντας τους πραγματικούς αγοραστές μετά από όλα. Οι κορυφαίοι παίκτες εδώ χρησιμοποιούνται ήδη για να επενδύσουν σε διάφορες εκστρατείες ψηφιακού μάρκετινγκ όπως η μεγάλη έρευνα δεδομένων, το μάρκετινγκ περιεχομένου και ούτω καθεξής. Και ο πρωταρχικός στόχος σχεδόν όλων των ειδικών μάρκετινγκ στο διαδίκτυο είναι να αυξήσουν την εμπιστοσύνη των πελατών είτε μέσω της αύξησης της επισκεψιμότητας σε οργανικές είτε μέσω αμειβόμενης αναζήτησης.


Έτσι, γιατί το ψηφιακό μάρκετινγκ έχει γίνει τόσο δημοφιλές σε όλο τον κόσμο; Και, επομένως, γιατί ο ειδικός σε απευθείας σύνδεση μάρκετινγκ που ζητήθηκε τώρα για μίσθωση; Πρώτα απ 'όλα, το σύγχρονο ψηφιακό μάρκετινγκ μπορεί εύκολα να προσφέρει μια στοχευμένη ακρίβεια, συχνά ικανή να προσφέρει πολύ γρήγορα αποτελέσματα. Είναι πολύ φθηνότερο και σίγουρα πιο αποτελεσματικό έναντι του αρχικού. Ακόμη και τα πλεονεκτήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω είναι αρκετά πειστικά, πρέπει να ομολογήσω. Ποιες είναι οι πιο πρακτικές δεξιότητες που πρέπει να κατακτηθούν τώρα από κάθε ειδικό σε απευθείας σύνδεση μάρκετινγκ που μετακινεί το δρόμο στην επαγγελματική επιτυχία;


Ας προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε το σύνολο δεξιοτήτων που απαιτείται για να γίνει υποψήφιος του τομέα. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν τεράστιες μυριάδες διαφορετικών μαθημάτων που προσφέρονται στο Διαδίκτυο. Έτσι, είναι πολύ δύσκολο να κάνετε τη σωστή διαφορά και να δώσετε ακριβείς συμβουλές. Παρ 'όλα αυτά, αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι κάθε ειδικός σε απευθείας σύνδεση μάρκετινγκ πρέπει να έχει μια βαθιά γνώση σε web analytics, να αισθάνεται σίγουρος για τη βασική ορολογία του ψηφιακού μάρκετινγκ, να κατανοεί τις βασικές έννοιες της αρχικής μελέτης, τα γενικά πεδία και τις σταθερές σφαίρες του σύγχρονου ψηφιακού μάρκετινγκ.

seo specialist

Αλλά πώς να βρεθεί η σωστή πορεία για να γίνει εξειδικευμένος ειδικός σε απευθείας σύνδεση μάρκετινγκ; Πιστεύω ότι αυτά τα μαθήματα πρέπει να είναι καθαρά πλήρη και λεπτομερή, βεβαιωθείτε ότι καλύπτουν τουλάχιστον τις ακόλουθες πτυχές κατά τη λήψη της σωστής επιλογής:

  • βασικές έννοιες (Μηχανή Αναζήτησης και Βελτιστοποίηση Μετατροπής, Social Media και Το Marketing Μάρκετινγκ, το Web Analytics, η στρατηγική ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κινητών μάρκετινγκ, το μάρκετινγκ αναζήτησης με πληρωμή κλπ. )
  • κύρια εργαλεία και πλαίσια (Pay Per Click Ads, AdWords, Google Analytics, YouTube, Facebook, Twitter, κ.λπ.)
December 22, 2017