Back to Question Center
0

Ποιες είναι οι συχνότερες ερωτήσεις στις μηχανές αναζήτησης;

1 answers:

Οι ερωτήσεις ή τα ερωτήματα μηχανών αναζήτησης είναι οι λέξεις ή οι φράσεις που οι εμπλεκόμενοι χρήστες πληκτρολογούν σε ένα πλαίσιο αναζήτησης για να αποκτήσουν τα πιο συναφή με τα αποτελέσματα αναζήτησης ερωτημάτων τους. Τα ερωτήματα αναζήτησης μπορούν να χωριστούν σε τρεις κύριες κατηγορίες - πλοήγηση, πληροφόρηση και συναλλαγή. Αυτή η ποικιλία ερωτήσεων μας επιτρέπει να κατανοήσουμε τους πιθανούς πελάτες μας που αναζητούν συμπεριφορά και την πρόθεσή τους - curso de fotografia tripode cap 64. Ας δούμε πιο προσεκτικά αυτά τα είδη των ερωτήσεων της μηχανής αναζήτησης.

  • Πλοήγηση

Ένα ερωτηματολόγιο πλοήγησης αναφέρεται στο είδος του ερωτήματος όταν ένας χρήστης γνωρίζει ποια πηγή θα ήθελε να βρει. Απλώς βάζει σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση URL σε ένα πλαίσιο αναζήτησης και παίρνει ένα σχετικό αποτέλεσμα. Τα σωστά ερωτήματα πλοήγησης έχουν σαφή πρόθεση και εάν ο ιστότοπός σας δεν έχει κατά νου ένα χρήστη, ο ιστότοπός σας θα παραγνωριστεί.

Θα μπορούσε να είναι αρκετά περίπλοκο να χτιστεί μια στρατηγική με αυτό το είδος ερωτήματος. Ωστόσο, εάν εστιάσετε στη βελτίωση της αναγνώρισης της επωνυμίας σας, διπλασιάζετε τις πιθανότητές σας. Ο μέσος αριθμός αποτελεσμάτων που εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα του Google SERP όταν πρόκειται για ερώτηση πλοήγησης είναι επτά. Η Google έχει κάνει αυτό το βήμα καθώς φαίνεται άχρηστο να εμφανίζονται περισσότερα από επτά αποτελέσματα εάν οι χρήστες στις περισσότερες περιπτώσεις προσγειώνονται στο TOP ένα αποτέλεσμα. Ωστόσο, ορισμένα ερωτήματα που εμφανίζονται στην πλοήγηση ενδέχεται να μην είναι αυτού του τύπου. Για παράδειγμα, δεν είναι απαραίτητο όλοι οι χρήστες που αναζητούν ερώτημα "Instagram" να βρουν αυτή την εφαρμογή πολυμέσων. Ορισμένοι από αυτούς θα ήθελαν να διαβάσουν μερικά σχετικά άρθρα ή πληροφορίες σχετικά με ορισμένες ρυθμίσεις Instagram ή ενημερώσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να είστε σίγουροι ότι έχετε ένα σχετικό ερώτημα πλοήγησης το οποίο εμφανίζεται τόσο σε πληρωμένα όσο και σε οργανικά αποτελέσματα.

  • Ενημερωτικό

Ενημερωτικό ερώτημα είναι όταν ένας χρήστης θέλει απλά να βρει απάντηση στην ερώτησή του ή να λύσει κάποιο πρόβλημα. Δεν έχει σημασία γι 'αυτόν το είδος του ιστοτόπου που θα αντιμετωπίσει. Υπάρχει η μόνη προϋπόθεση ότι αυτή η πηγή ιστού θα είναι κατά το μέγιστο σχετικό με το ερώτημά του. Ένα πληροφοριακό ερώτημα είναι η ευρύτερη διάδοση και χρησιμοποιείται συνήθως από τους μέσους χρήστες. Ο πρωταρχικός σκοπός της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης είναι να προσελκύσει χρήστες που αναζητούν κάποιο ποιοτικό περιεχόμενο με τη βοήθεια ενημερωτικών ερωτημάτων. Εάν έχετε μοναδικό και αφοσιωμένο περιεχόμενο SEO που μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να λύσουν τα προβλήματά τους, τότε κατά πάσα πιθανότητα ο ιστότοπός σας θα λάβει πολλή ποιοτική επισκεψιμότητα που μπορεί να μετατραπεί σε πωλήσεις. Είναι δύσκολο να αποκτήσετε κάποιο κέρδος από ενημερωτικά ερωτήματα, καθώς οι πρώτες θέσεις SERP, σε αυτή την περίπτωση, συσσωρεύονται συνήθως στις απαντήσεις του Google Knowledge Graph και στα άρθρα της Wikipedia. Ωστόσο, πολλοί χρήστες θα ήθελαν να αποκτήσουν τις βαθύτερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα. Είναι η ευκαιρία σας να αυξήσετε την αναλογία κλικ / εμφανίσεων και τη μετατροπή. Για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στην πηγή του ιστού σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αναρτήσεις ιστολογίου με ποιοτικές πληροφορίες και συμβουλές. Επιπλέον, είναι έξυπνο να γράφετε λεπτομερείς οδηγούς βήμα προς βήμα και σχεδιαστικά περιγραφικά βίντεο.

search engine

  • Συναλλαγές

. Ακούγεται "να αγοράσει κάτι" ή "να παραγγείλει κάτι. "Επιπλέον, τα ερωτήματα συναλλαγών ενδέχεται να περιλαμβάνουν ακριβείς εμπορικές ονομασίες όπως" συσκευές Apple "ή" smartphones της Samsung ". "Πολλές τοπικές αναζητήσεις όπως το" πλησιέστερο ασιατικό εστιατόριο στο Σικάγο "είναι επίσης συναλλαγές. Ένα ερώτημα συναλλαγής είναι το πιο κερδοφόρο ερώτημα που κερδίζει το κέρδος που επιτρέπει στους ηλεκτρονικούς εμπόρους να αντλούν χρήματα online. Για να έχετε την υψηλότερη απόδοση επένδυσης (ROI), οι ιδιοκτήτες ιστότοπων αναφέρονται στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και στη διαφήμιση πληρωμής ανά κλικ.

December 22, 2017