Back to Question Center
0

Πώς να προσθέσετε πολύγλωσσο SEO στην ιστοσελίδα;

1 answers:

Σήμερα, σχεδόν όλοι οι χρήστες που χρησιμοποιούν ένα εμπορικό ιστότοπο μπορούν να επιτύχουν τη λειτουργία ενός καταστήματος προϊόντων ή ενός παρόχου υπηρεσιών στο Διαδίκτυο. Αυτό κατέστη δυνατό χάρη στην υψηλή δύναμη του Ιστού, επιτρέποντας ενδεχομένως σε οποιονδήποτε διαδικτυακό επιχειρηματία να εμπλακεί σε εκατομμύρια δυνητικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο. Και η αντιμετώπιση του πολύγλωσσου κοινού πέρα ​​από τα σύνορα θα χρειαστεί φυσικά να προσθέσετε πολύγλωσσο SEO στον ιστότοπο (διαφορετικά το διεθνές SEO).

add seo to website

Με αυτόν τον τρόπο, η εκτέλεση κατάλληλης βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης σε πολύγλωσσο (διεθνές) επίπεδο μπορεί γρήγορα να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματική από μια ακριβή στοχευμένη τοπική SEO. Για να μην πούμε ότι όταν προσθέτετε διεθνή SEO στην ιστοσελίδα, απλά ανοίγετε την πόρτα των αμέτρητων μυριάδων διαφορετικών ευκαιριών για το online έργο σας (ιδιαίτερα σε σύγκριση με τα συμβατικά εμπορικά πράγματα τούβλων και κονιάματος). Λαμβάνοντας το δεδομένο - η ανάγκη να προστεθεί SEO στον ιστότοπο που θα του επιτρέπει να ξεχωρίζει και να απευθύνεται στο παγκόσμιο ακροατήριο έχει γίνει πλέον ΠΡΕΠΕΙ για ενδεχομένως οποιονδήποτε ιδιοκτήτη επιχείρησης στο διαδίκτυο, πρόθυμο και έτοιμο για μια πραγματικά τεράστια επιτυχία - business disaster recovery plan in portland.

Πριν ξεκινήσετε

Πρώτα απ 'όλα, πριν να λάβετε μια καλά διαμορφωμένη απόφαση για την προσθήκη SEO στο δικτυακό τόπο σε διεθνές επίπεδο, ως ηγέτης που κυριαρχεί σε μια συγκεκριμένη αγορά. Μόλις η νέα επιχείρησή σας ολοκληρώσει αυτόν τον πρωταρχικό στόχο σε μία γλώσσα, το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να απευθυνθείτε σε ορισμένα ακριβώς στοχοθετημένα ακροατήρια σε ορισμένες άλλες χώρες. Προφανώς, αυτή η διαδικασία ξεκινά με τη μετάφραση των ιστοσελίδων σας σε μια δεύτερη και τρίτη γλώσσα, διατηρώντας παράλληλα υπόψη μια άσχημη ανάγκη να προσθέσετε SEO στην ιστοσελίδα σε κάθε επόμενο πολυγλωσσικό επίπεδο. Λοιπόν, ας εξετάσουμε τελικά το θέμα βήμα προς βήμα.

Ένα πράγμα κάθε φορά

Πολύ συχνά οι εταιρείες σπεύδουν να ξεκινήσουν τις ιστοσελίδες τους σε πολλές γλώσσες από την αρχή. Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχετε έναν πολύ μεγάλο προϋπολογισμό για την περίοδο εκκίνησης, η ιδέα μπορεί να φανεί υγιής. Αλλά εδώ έρχεται μια προσοχή. Φανταστείτε ότι ξεκινήσαμε επιτυχώς ένα κατάστημα web που εμφανίζεται στην κορυφή των σελίδων αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης (SERP), για παράδειγμα στα αγγλικά. Και υπάρχει κάποια εγγύηση ότι οι ξένες εκδόσεις μας, για παράδειγμα, μεταφράστηκαν στα ισπανικά ή στα γερμανικά, για να εκτελέσουν επίσης; Νομίζω πως όχι. Επομένως, πότε πρέπει να ξεκινήσουμε αυτή την πολυγλωσσική επέκταση; Πιστεύω ότι ο καλύτερος χρόνος είναι μόλις έχετε ήδη ξεκινήσει και έχετε κατορθώσει να διατηρήσετε μια επιτυχημένη ιστοσελίδα στα αγγλικά:

 • Έχετε ένα επιχειρηματικό μοντέλο ιστότοπου που λειτουργεί καλά στα αγγλικά
 • Βάλτε το δικαίωμα επικεντρωθείτε σε μια λογική δομή του CMS και της ιστοσελίδας
 • Να είστε έξυπνοι για να ξεκινήσετε μόνο μία νέα γλώσσα κάθε φορά (με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε αρκετό χρόνο για να προσθέσετε SEO στην ιστοσελίδα σε αυτή τη γλώσσα και, συνεπώς,
 • Χειριστείτε μια σωστή έρευνα λέξης-κλειδιού για κάθε γλώσσα στόχου που σχεδιάζετε να προσθέσετε (με αυτό τον τρόπο, επιλέξτε μόνο σχετικές λέξεις-κλειδιά με υψηλή επισκεψιμότητα αναζήτησης, αλλά αδύναμο οργανικό ανταγωνισμό)
 • Κάθε νέα έκδοση του ιστότοπού σας πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο σελίδες του ιστολογίου σας ή οποιοδήποτε άλλο κοινόχρηστο περιεχόμενο (κάντε το συντομότερο δυνατόν, προωθώντας παράλληλα τις ιστοσελίδες σας μέσω μιας καμπάνιας πολυγλωσσικής οικοδόμησης συνδέσμων)

add seo

Διπλός έλεγχος contr ol over everything

Πηγαίνοντας πολύγλωσσο, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο λήψης ενός μοναδικού πολυ-γλωσσικού συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS). Δεν χρειάζεται να χειρίζεστε πολλές διαφορετικές βάσεις δεδομένων κάθε φορά, καθώς σας συνιστώ να διατηρείτε το ίδιο CMS για να μεταφράσετε ξανά και ξανά το γραπτό σας περιεχόμενο. Υπάρχουν πολλά σύγχρονα Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε πολυάριθμες ιστοσελίδες σε διαφορετικές γλώσσες που μοιράζονται μια ενιαία βάση δεδομένων. Μεταξύ των άλλων, προτείνω να χρησιμοποιήσετε ένα από τα ακόλουθα: Joomla, Magento, WordPress ή Drupal. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να έχετε μερικά καλά πλεονεκτήματα ως εξής:

 • μείωση του χώρου φιλοξενίας, με πολύ φθηνότερα έξοδα φιλοξενίας (θυμηθείτε, η Google δεν κάνει καμία διαφορά για τη θέση του κεντρικού υπολογιστή σας, καθώς η μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιεί άλλα σήματα
 • αποτελεσματικός έλεγχος αποθεμάτων σε διαφορετικές εκδόσεις ή πολλαπλές ιστοσελίδες
 • χονδρική ενημέρωση για όλους τους ιστοτόπους σας ταυτόχρονα, θα πρέπει να χειριστείτε έναν επανασχεδιασμό ή ανάπτυξη για ένα μόνο

Σας συνιστώ να εξετάσετε τις ακόλουθες πιθανές επιλογές για τη δημιουργία της δομής του ιστότοπού σας:

 • Top-level και country coded domains.
 • Κάθε τομέας παγκόσμιας εμβέλειας θα πρέπει να διαθέτει υποτομείς
 • Υπο-φάκελοι για κάθε τομέα παγκόσμιου επιπέδου
 • ) Ελέγξτε τη γλώσσα με τα cookies

Όσο για μένα, η επιλογή τομέων με κωδικό χώρας για να προσθέσετε SEO στην ιστοσελίδα έχει αρκετά πλεονεκτήματα. Έχοντας μια γεωγραφική στόχευση χώρας είναι ιδανική για την επωνυμία, καθώς κάθε χρήστης θα ενημερωθεί αμέσως, ότι η διεθνής σας επιχείρηση είναι αρκετά σοβαρή ώστε να επικεντρώνεται σε κάθε συγκεκριμένη κατάσταση μεμονωμένα. Μετά από όλα, ένα όνομα τομέα πλούσιο σε λέξεις-κλειδιά μπορεί εύκολα να μεταφραστεί για κάθε χώρα για να κάνει την προώθηση στο διαδίκτυο για το βασικό σας προϊόν ή υπηρεσία ακόμα πιο εστιασμένη (σημειώστε ότι αυτή η επιλογή δεν θα κάνει, αν πρόκειται για ορισμένες πολλαπλές σειρές, οι οποίες είναι ήδη επικεντρώθηκε σε μια ενιαία λέξη-κλειδί ή μια βασική φράση).

seo website

Το υπόλοιπο της παγκόσμιας βελτιστοποίησης πράγματα που χρησιμοποίησα για να προσθέσω SEO στην ιστοσελίδα της δικής μου.

Έχοντας μια ενιαία βάση δεδομένων CMS είναι μεγάλη. Αλλά αξίζει να ελέγξετε αν η συνολική διαμόρφωση είναι πλήρως σωστή. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ετικέτες hreflang λέγοντας στην Google τι ακριβώς γλώσσα (όχι χώρα) είναι κάθε ιστοσελίδα που γράφεται στην πραγματικότητα.

Λαμβάνοντας υπόψη ορισμένες ιδιαιτερότητες της μετάφρασης, ιδιαίτερα όσον αφορά την άψογη γραμματική που εκτιμάται από την Google, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο την πιο σωστή γραμματική γραφής για κάθε τμήμα της ιστοσελίδας σας. Όμως, βαθύτερα παρατηρούσα ότι οι κανόνες γραμματικής μπορεί μερικές φορές να παραμεληθούν, καθαρά υπέρ της τεχνικής βελτιστοποίησης. Εννοώ ότι πολλοί ιστότοποι με υψηλή κατάταξη συχνά χρησιμοποιούν πολλές φτωχές λέξεις-κλειδιά ή φράσεις γραμματικής, οι οποίες εξακολουθούν να αποδειχθούν πολύ συναφείς και κατάλληλες. Γι 'αυτό προτείνω να ακολουθείτε τους αυστηρούς κανόνες γραμματικής για τις πλήρεις παραγράφους του κειμένου και παντού. Απλά θυμηθείτε ότι για τα μηνύματά σας με μεταδεδομένα, διευθύνσεις URL και άγκυρα μπορείτε να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση αποκλειστικά στις φράσεις κλειδιά με δυνατότητα αναζήτησης, και όχι στη γραμματική τους.

Εν κατακλείδι, θα ήθελα να το επισημάνω ξανά - χρησιμοποιώντας μια τυποποιημένη μετάφραση συνήθως παρακάμπτοντας πολλά κρίσιμα στοιχεία είναι ο χειρότερος τρόπος για να προσθέσετε SEO στον ιστότοπο. Για να επιτευχθεί μια εξαιρετική διεθνής βελτιστοποίηση για δίγλωσση αναζήτηση, συνιστώ να έχουμε μόνο ακριβή μετάφραση ιστοσελίδων, η οποία ενσωματώνει μια λεπτομερή σύνδεση κτιρίου και μια σε βάθος έρευνα λέξης κλειδιού. Και ποτέ δεν σπεύδουν να προσπαθούν να καλύψουν πολλές γλώσσες ταυτόχρονα, δεδομένου ότι μια καθαρά επιτυχημένη διεθνής επιχείρηση σε απευθείας σύνδεση χρειάζεται να κάνει τα πάντα επίμονα, ένα πράγμα μετά το άλλο.

December 22, 2017