Back to Question Center
0

Τι μέθοδοι βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης πρέπει να αποφεύγω;

1 answers:

Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για τις πιο συνήθεις πρακτικές SEO που κάθε ιδιοκτήτης επιχείρησης πρέπει να αποφύγει.

Η αύξηση του αριθμού των συνδέσμων στον ιστότοπο του χρήστη είναι μία από τις πιο κοινές πρακτικές επαγγελματικές εταιρείες SEO που αναφέρονται κατά τη δημιουργία μιας καμπάνιας SEO για έναν πελάτη. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι μια αξιόπιστη εταιρεία SEO θα προσπαθήσει μόνο να ενισχύσει την κατάταξη των τοποθεσιών σας μέσω μεθόδων "λευκών καπέλων" - cuenta de gmail para empresas. Για παράδειγμα, γράφοντας ένα δελτίο τύπου σχετικά με την υπηρεσία σας και διανέμοντάς το για δημοσίευση (με συνδέσμους που περιλαμβάνονται) σε πολλούς φημισμένους ιστότοπους. Η απάντηση σε μια δημοσίευση στο φόρουμ σε έναν πόρο που σχετίζεται με τον κλάδο σας με έναν σύνδεσμο προς μια σελίδα στον ιστότοπό σας, η οποία έχει πραγματική αξία για την αφίσα του φόρουμ που θέτει την ερώτηση, μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως τεχνική SEO "λευκού καπέλου". Και στα δύο παραδείγματα που δίνονται, η μεθοδολογία SEO εκτελείται σωστά και με προσοχή - δεν δημιουργεί ψευδή εντύπωση όταν οι μηχανές αναζήτησης προσπαθούν να ερμηνεύσουν τον ιστότοπό σας. Με απλά λόγια, όταν οι μέθοδοι βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης εφαρμόζονται σωστά και δεν βλάπτουν τις βαθμολογίες σας, μπορούν να θεωρηθούν ως τεχνικές SEO "λευκού καπέλου".

search engine optimization methods

Τι πρέπει να γνωρίζω για το "Black-Hat" Link Building;

Μαζί με αξιόπιστες εταιρίες SEO που εφαρμόζουν διαφανείς και τίμιες τακτικές για την προώθηση του ιστότοπού σας, ορισμένοι οργανισμοί προσπαθούν να αυξήσουν τον αριθμό των ιστότοπων που συνδέονται με τον ιστότοπό σας μέσω μεθόδων "μαύρου καπέλου". Ακόμα κι αν αυτές οι ύπουλες μέθοδοι μπορούν να ενισχύσουν τις μηχανές αναζήτησης πιο γρήγορα από τις μεθόδους "white-hat", υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι ο ιστότοπός σας θα τιμωρηθεί μόλις η Google λάβει γνώση της χρήσης τους.

Η δημοφιλέστερη μέθοδος "black-hat" SEO είναι η πληρωμή υψηλής ποιότητας ιστοσελίδων για σύνδεση με τον ιστότοπό σας. Η συμμετοχή σε "αγροκτήματα συνδέσμων" είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής μέθοδος "μαύρης καπέλου" στην οποία πολλές άσχετες τοποθεσίες συνδέονται μεταξύ τους.

Το 2017, οι ακόλουθες προσφορές "μαύρου καπέλου" είναι αρκετά εύκολες: προσφέρουν εγγυημένες θέσεις κατάταξης σε σύντομο χρονικό διάστημα και είναι συνήθως φθηνότερες από τις αξιόπιστες εταιρείες. Δυστυχώς, εκείνες οι επιχειρήσεις που μόλις δημιούργησαν έναν ιστότοπο και έχουν λίγη γνώση της βιομηχανίας μπορούν γρήγορα να πέσουν θύματα σε τέτοιες ελπιδοφόρες προσφορές.

Σήμερα, είναι εύκολο να βρεθούν εταιρείες και εμπειρογνώμονες SEO που ισχυρίζονται ότι είναι γκουρού κατά την αύξηση της κατάταξης μηχανών αναζήτησης

Πώς να μην πέσει στην "Black Hat" SEO Trap. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ορισμένοι από αυτούς είναι πραγματικοί εμπειρογνώμονες για να κάνουν τη δουλειά τους. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές οι λεγόμενοι επαγγελματίες που υπόσχονται γρήγορα αποτελέσματα δεν είναι ειδικοί στη βελτιστοποίηση της κατάταξης των ιστότοπων σας ολιστικά. Δεν ενδιαφέρονται για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία σας.

Θυμηθείτε, χρησιμοποιώντας τις διαφανείς τεχνικές για την κατάταξη είναι η καλύτερη επιλογή. Παρόλο που μπορείτε να ακούσετε μια οργανική κίνηση με τέτοιο τρόπο, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για την προώθηση του ιστοτόπου σας. Προσπαθήστε να μην πέσετε στην παγίδα ακολουθώντας τις τεχνικές SEO "μαύρου καπέλου": εάν η Google εντοπίσει τη δραστηριότητα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στον ιστότοπό σας, ο πόρος σας ενδέχεται να τιμωρηθεί.

black hat seo

Συσκευασία Up

Όταν σκέφτεστε να πληρώσετε για μια υπηρεσία SEO, αναρωτηθείτε πάντα: ; ". Εάν η επιχείρηση υπόσχεται να παράσχει απίστευτα αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα και για χαμηλό κόστος, τότε η επιχείρηση σχεδόν σίγουρα εφαρμόζει τεχνικές "μαύρου καπέλου".

Μην κάνετε τις ταξινομήσεις μηχανών αναζήτησης σας να υποφέρουν μακροπρόθεσμα - να προσλάβετε εκείνες τις εταιρείες των οποίων οι μέθοδοι βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης τόσο: ειλικρινείς και διαφανείς.

December 22, 2017