Back to Question Center
0

Πόσο σημαντικές είναι οι κοινές σχέσεις μεταξύ ονόματος τομέα και SEO;

1 answers:

Σύμφωνα με τους τρεις βασικούς παράγοντες κατάταξης της Google, η χρηστικότητα του ιστοτόπου, η ποιότητα του περιεχομένου και η επανασύνδεση του χαρτοφυλακίου είναι τα πιο σημαντικά πράγματα για να καθοριστεί αν θα τοποθετηθεί στην κορυφή των SERP ή όχι. Και αυτό είναι αλήθεια, λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη το μερίδιο του λέοντος των δυνητικών πελατών σας είναι πιθανότερο να έχουν την πρώτη επίσκεψή τους στις ιστοσελίδες σας που προέρχονται από τη λίστα κορυφαίων αποτελεσμάτων αναζήτησης.

domain name and seo

Ως εκ τούτου, ένα καλό όνομα τομέα και SEO συντήρησης μπορεί να ονομαστεί τα flagships πιθανώς κάθε ιστοσελίδα. Λαμβάνοντας υπόψη κάθε συνηθισμένο όνομα τομέα ξεχωριστά, κατασκευάζεται συνήθως από το εμπορικό σήμα της εταιρείας, συνοδευόμενο από τις πιο σχετικές και συναρπαστικές λέξεις-κλειδιά και φράσεις-κλειδιά. Αλλά το ερώτημα σχετικά με την αλληλεπίδραση μεταξύ ενός ονόματος τομέα και SEO επίδραση στην κατάταξη της Google ήταν πάντα ένα πολύ συζητήσιμο θέμα. Εξάλλου, υπάρχει κάποια καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων για μια εντελώς άμεση αλληλεξάρτηση μεταξύ του ονόματος τομέα και του SEO; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να συνοψίσω την κύρια συλλογιστική και να υποστηρίξω με κάποια κρύα γεγονότα παρακάτω - actualizar certificado de seguridad gratis.

Δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες

Στην πραγματικότητα, οι παράγοντες κατάταξης της Google δεν είχαν ποτέ αυστηρές οδηγίες ή επίσημες απαιτήσεις που θα συνειδητοποιούσαμε βήμα προς βήμα. Προφανώς, ο γίγαντας της βιομηχανίας κάνει τα καλύτερα για να αποτρέψει οποιαδήποτε κακοποίηση ή χειραγώγηση εξαπάτησης, Αλλά ένα πράγμα μπορεί να είναι βέβαιο - σύμφωνα με τις περισσότερες από τις πρακτικές δοκιμές, υπάρχουν περίπου διακόσια διαφορετικοί παράγοντες που εμπλέκονται στον τελικό αλγόριθμο για τον προσδιορισμό της κατάταξης ιστοτόπου λίστα των αποτελεσμάτων της σελίδας της μηχανής αναζήτησης. Λαμβάνοντας υπόψη μερικές πολύτιμες ιδέες από τους πρώην υπαλλήλους, καθώς και τις υπόλοιπες θεωρίες και λογικές ιδέες, υπάρχουν μερικά αρκετά πιθανά αποτελέσματα από τη συλλογή ενός ονόματος τομέα και SEO συντήρησης έρχονται μαζί του.

Σίγουρα, η σωστή επιλογή τομέα είναι ένα κρίσιμο βήμα ανοίγοντας το δρόμο για την επιτυχία σας στο διαδίκτυο σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Και συστήνω εδώ για να πάρετε ένα φιλικό προς το χρήστη domain name πρώτα και κύρια. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να προσαρμόσετε αυστηρά τις προτιμήσεις της μηχανής αναζήτησης. Είναι πιο λογικό να σκεφτόμαστε τους πραγματικούς χρήστες, γι 'αυτό προτείνουμε να έχουμε ένα συνοπτικό, εντυπωσιακό και αξέχαστο όνομα, το οποίο θα ήταν εντελώς σχετικό και αναγνωρίσιμο εδώ. Διστάσετε να την ενσωματώσετε με το εμπορικό σήμα της επιχείρησής σας, καθώς και τις σωστές λέξεις-κλειδιά και τους συνδυασμούς τους.

domain name

Κοιτάζοντας πίσω, αυτά τα ονόματα χώρου, συμπεριλαμβανομένης της σωστής λέξης κλειδιού, ανταγωνιστές στα αποτελέσματα αναζήτησης Google. Αυτοί οι καιροί πέρασαν πολύ καιρό πριν, και η συνολική κυριαρχία των τομέων των λέξεων-κλειδιών τώρα φθείρεται. Τώρα οι μηχανές αναζήτησης τείνουν να εκτιμούν εκείνες τις ιστοσελίδες που προσφέρουν περισσότερη αξία στον χρήστη, δηλ. μι. , έχοντας περισσότερο σχετικό ποιοτικό περιεχόμενο. Αλλά η προηγούμενη λογική των τομέων λέξεων-κλειδιών εξακολουθεί να ισχύει, καθώς οι αντίστοιχες φράσεις-κλειδιά στο όνομα τομέα είναι πιο φιλικές προς το χρήστη, επιτρέποντας στους επισκέπτες να δημιουργήσουν μια σύνδεση μεταξύ ενός μεμονωμένου ερωτήματος αναζήτησης και του ίδιου του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Για να μην πούμε ότι τέτοιες διευθύνσεις URL θα ήταν πιο χρήσιμες για την κοινή χρήση, με αποτέλεσμα να έχουν θετικό αντίκτυπο στην αναλογία κλικ / εμφανίσεων. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσατε επίσης να ενθαρρύνετε την Google να απονείμει τον ιστότοπό σας με υψηλότερη κατάταξη. Έτσι, ποτέ δεν σκουπίστε για να κάνετε μια ενεργητική έρευνα λέξη-κλειδί κατά τη διαμόρφωση του νέου σας domain name. Δεν θα μετανιώσετε, είμαι σίγουρος.

December 22, 2017