Back to Question Center
0

Είναι η μελέτη περίπτωσης SEO ένα καλό εργαλείο μάρκετινγκ;

1 answers:

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, περισσότερο από το 90% των πελατών προτιμούν το μήνυμα μέσων να ακούγεται σαν ιστορία. Αποδείχθηκε ότι μια πειστική ιστορία βοηθά τους ανθρώπους να κατανοήσουν καλύτερα ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ακόμη και οι ενήλικες αισθάνονται τη βιασύνη της ανακούφισης όταν όλοι ζουν ευτυχισμένοι ποτέ μετά.

Μελέτη περίπτωσης SEO είναι ένα μεγάλο εργαλείο μάρκετινγκ. Σήμερα, οι εμπειρογνώμονες του Semalt θα σας ενημερώσουν για την ακόλουθη λύση - ques es un dominion. Αφού διαβάσετε το άρθρο, θα μάθετε πώς μπορείτε να εφαρμόσετε μελέτες περιπτώσεων για να εμπορευτείτε την επιχείρησή σας.

Μια μελέτη περίπτωσης είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να επεκτείνετε το πρόβλημα ενός πελάτη εξηγώντας πώς η επιχείρησή σας μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του πελάτη σας. Μια μελέτη περίπτωσης είναι μια τέλεια επιλογή για τους ιδιοκτήτες ιστοτόπων, των οποίων ο πρωταρχικός στόχος είναι να κάνουν τους ανθρώπους να αγοράζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Αυτό που κάνει τις μελέτες περιπτώσεων τόσο ξεχωριστές είναι ο τρόπος με τον οποίο συνδυάζουν την αφήγηση με ενημερωτικό περιεχόμενο για την επιχείρησή σας.

Ποιος είναι ο βασικός λόγος για να χρησιμοποιήσετε την μελέτη περίπτωσης σε SEO;

SEO Case Study είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τη δημοσιότητα

Οι περισσότεροι διαδικτυακοί έμποροι προτείνουν δημοσίευση περιπτωσιολογικών μελετών στους δικτυακούς τόπους. Ωστόσο, μπορείτε να προχωρήσετε περισσότερο και να υποβάλετε σε μια τοπική εφημερίδα ή περιοδικό για να προσελκύσετε ακόμα περισσότερους πελάτες. Μια άλλη μεγάλη επιλογή για να φτιάξετε τη φήμη σας είναι να παρουσιάσετε την περίπτωσή σας σε ορισμένους πόρους που είναι αφιερωμένοι στον κλάδο σας.

Επίσης, εξετάστε τις ομάδες LinkedIn για συγκεκριμένες βιομηχανίες. Είναι τέλεια για να μοιραστείτε την εμπειρία σας με άλλους ανθρώπους. Όπως λέει η παροιμία, η κοινή χρήση φροντίζει. Κάνετε τους ανθρώπους να νιώθουν ξεχωριστοί παρέχοντάς τους δωρεάν και χρήσιμες πληροφορίες.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε ελεύθερα τις περιπτωσιολογικές μελέτες σας στο LinkedIn Pulse. Η πλατφόρμα αυτού του ιστότοπου επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν άρθρα που μπορούν να μοιραστούν. Μια ακόμη μεγάλη ιδέα για το SEO σας είναι να αναδιαμορφώσετε την υπάρχουσα μελέτη περίπτωσης σε μια παρουσίαση διαφανειών ή σε ένα infographic για να μοιραστείτε. Αφού τελειώσετε, μπορείτε να το μοιραστείτε στους λογαριασμούς των κοινωνικών μέσων σας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την περίπτωσή σας ως ενημερωτικό υλικό για να στείλετε σε δυνητικούς και τρέχοντες πελάτες.

Η Δομή μιας Μελέτης Περίπτωσης SEO

Ιδανικά, η περίπτωσή σας θα πρέπει να έχει αρχή, μέση και τέλος. Λάβετε υπόψη ότι οι μελέτες περιπτώσεων είναι συνήθως μεγαλύτερες και πιο σε βάθος από τις μέσες διασκεδαστικές ιστορίες. Επομένως, ο σωστός σχεδιασμός είναι το κλειδί. Την επόμενη φορά που καταρτίζετε μελέτη περίπτωσης, βεβαιωθείτε ότι περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία:

  1. Σύντομο και πιασάρικο τίτλο.
  2. Μια εις βάθος εξέταση του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο υποψήφιος πελάτης.
  3. Μια εξήγηση για τον τρόπο με τον οποίο η επιχείρησή σας αντιμετωπίζει τα ζητήματα του πελάτη.
  4. Στοιχεία που δείχνουν πώς η υπηρεσία ή το προϊόν σας βοήθησε τον πελάτη.
  5. Πρόσκληση για δράση που σχετίζεται με το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Εξαρτάται από εσάς ποιο στυλ θα επιλέξει κατά τη δημιουργία μιας μελέτης περίπτωσης. Αυτό που είναι σημαντικό να θυμάστε είναι ότι η περίπτωσή σας θα πρέπει να δημιουργήσει μια ιστορία γύρω από το ζήτημα που θα επιλυθεί μέχρι το τέλος.

seo case

Συνοψίζοντας, η μελέτη περίπτωσης είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να βελτιώσει την SEO σας με διάφορους τρόπους. Οι περιπτωσιολογικές μελέτες συμβάλλουν στην προσέλκυση περισσότερων υποψήφιων πελατών παρέχοντας μια σε βάθος ματιά σε αυτό που είναι σαν να δουλεύετε με την υπηρεσία ή το προϊόν σας.

Συγχαρητήρια! Τώρα γνωρίζετε τα βασικά στοιχεία της δημιουργίας μιας αναγκαστικής μελέτης περιπτώσεων. Ίσως είναι καιρός να μιλήσετε για μια δική σας ιστορία.

December 22, 2017