Back to Question Center
0

Είναι αλήθεια ότι υπάρχει επίδραση HTTPS και SEO στις βαθμολογίες σας;

1 answers:

Ας θεωρήσουμε δεδομένο - στις μέρες μας, εξαρτάται έντονα από το HTTPS και το SEO κάθε κατάταξη των ιστότοπων στον κατάλογο των σελίδων αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης, χωρίς σχεδόν αποκλεισμό. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να αλλάξετε τον ιστότοπο από HTTP σε HTTPS, λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα παγκόσμια τάση για την καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία χρήστη. Από την άποψη της εκτέλεσης ενός εμπορικού πράγματος, για παράδειγμα, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα web, το HTTPS και ο αντίκτυπος του SEO γίνεται απολύτως σαφές - tonalin 80 active cla. Πρέπει απλώς να το αντιμετωπίσουμε - είναι πάντοτε πολύ καλύτερα να ενεργούμε ενεργά. Και η σύγχρονη πραγματικότητα του Ιστού μας χρειάζεται να κάνουμε το καλύτερο για να κρατήσουμε κάθε επιτυχημένο online έργο μπροστά σε τέτοιες αλλαγές.

https seo impact

Επιπλέον, η ίδια η Google ανακοίνωσε πρόσφατα τη δική της κορυφαία προτεραιότητα, ιδιαίτερα όσον αφορά το καλύτερο επίπεδο ασφάλειας. Και ίσως έχετε παρατηρήσει ότι όλες οι υπηρεσίες που υποστηρίζει ο giant αναζήτησης παρέχουν τώρα αυτόματη ασφαλή σύνδεση (όπως η ίδια η Αναζήτηση Google, το Gmail, το Google Drive, κ.λπ.),. Λοιπόν, βλέπουμε ότι η ομάδα της Google εργάζεται τώρα για να κάνει το Διαδίκτυο ασφαλέστερο μέρος για την περιήγηση και ασφαλείς χρηματοπιστωτικές συναλλαγές, ακόμα πιο δύσκολο από ποτέ!

Για να μην αναφέρουμε ότι οι μεγαλύτεροι παίκτες στην ηλεκτρονική αγορά πάντοτε κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν να παρέχουν μόνο προϊόντα ή υπηρεσίες κατηγορίας A-1. Στην πραγματικότητα, ένα προηγούμενο απίστευτο επίπεδο ασφάλειας μέσω ασφαλών διαδικασιών κρυπτογράφησης HTTPS έχει ήδη γίνει μια τυπική κατάσταση λειτουργίας των επιχειρήσεων τους. Θέλω να πω ότι οι πιο έμπειροι πελάτες σε απευθείας σύνδεση αναμένουν να ασχοληθούν μόνο με τις ιστοσελίδες που προσφέρουν ένα καλό επίπεδο ασφάλειας με το HTTPS. Απλώς αναμένουμε μια τέτοια ασφαλή εμπειρία χρήστη από προεπιλογή, απλά παρακάμπτοντας αυτές τις ξεπερασμένες πλατφόρμες που εξακολουθούν να παίρνουν χωρίς πιστοποιητικά SSL.

Ακόμα διστάζουν να επηρεάσουν το HTTPS και το SEO στην προώθηση της επιχείρησής σας στον κατάλογο SERP της Google; Μπορείτε επίσης να βρείτε όλες τις απαντήσεις στις επίσημες ιστοσελίδες από την Google, που αποτελούνται κυρίως από όσους εξακολουθούν να είναι αβέβαιοι για να πάρουν την τελική απόφαση για μεταφορά από HTTP σε HTTPS. Αντί να σας πείσω για ορισμένα άμεσα πλεονεκτήματα σε απευθείας σύνδεση προώθησης, τα οποία προέρχονται από την κοινή επίδραση HTTPS SEO, πρόκειται να έχω μια σύντομη επισκόπηση της διαδικασίας της μετάβασης από HTTP σε HTTPS για τον ιστοχώρο σας.

 • Πραγματοποιήστε μια αγορά του πιστοποιητικού SSL
  • Κάντε την αγορά του πιστοποιητικού SSL
  • Να περάσετε από τη διαδικασία εγκατάστασης του πιστοποιητικού χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό φιλοξενίας του ιστότοπού σας
  • Είναι σημαντικό να έχετε διπλό έλεγχο σε όλους τους συνδέσμους σας, καθώς μόλις ολοκληρώσετε τη μετάβασή σας, κάθε διεύθυνση URL χωρίς πλήρη ενημέρωση στο HTTPS θα χάσει για πάντα

  https or http

  Μετά από όλα, μην ξεχάσετε να ενημερώσετε τις μηχανές αναζήτησης της ιστοσελίδας σας. Απλά ορίστε 301 ανακατευθύνσεις στο HTTPS, για να κάνετε κάθε χρήστης που έχει σελιδοδείκτη οποιαδήποτε ιστοσελίδα σας να καθοδηγείται αυτόματα στις πρόσφατα ενημερωμένες σας. Τέλος, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την Search Console της Google, συνιστούμε να δημιουργήσετε δύο μεμονωμένες ιδιότητες για να διαχωρίσετε σελίδες που βασίζονται σε HTTP και HTTPS, για να αποφευχθεί αυτή η αναστάτωση μια για πάντα.

December 22, 2017