Back to Question Center
0

Τι μπορείτε να μου πείτε για ένα SEO για μια εταιρεία διαχείρισης ακινήτων;

1 answers:

Αυτές τις μέρες, το SEO είναι ζωτικής σημασίας για όλους τους τύπους επιχειρήσεων στο διαδίκτυο, και ένας διαδικτυακός οργανισμός διαχείρισης ακινήτων δεν αποτελεί εξαίρεση. Εάν θέλετε να αναπτύξετε την εταιρεία διαχείρισης ακινήτων σας, τότε συνιστάται ιδιαίτερα να συμπεριλάβετε SEO στη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ.

Στην Semalt, εργαζόμαστε πάντα για καλύτερες ιδέες μάρκετινγκ στο διαδίκτυο για επιχειρήσεις διαχείρισης ακινήτων. Σήμερα, πρόκειται να μοιραστούμε τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές για την ενίσχυση του SEO σας. Αυτές οι συστάσεις θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας σε ισχυρούς πελάτες.

Το πρώτο πράγμα που θέλουμε να μιλήσουμε είναι η διάταξη της μπροστινής σελίδας σας ή με άλλα λόγια τα στοιχεία του μενού της ιστοσελίδας σας - como colocar curtir no facebook no meu site. Θυμηθείτε, πρέπει να είναι καθαρά, καθαρά και συνοπτικά. Ο καλύτερος τρόπος να οργανώσετε τη διάταξη της μπροστινής σελίδας σας είναι να την χωρίσετε σε τέσσερα βασικά στοιχεία μενού. Οι ειδικοί του Semalt προτείνουν να τοποθετηθούν τα ακόλουθα σε αυτή την πρώτη σελίδα:

  • Ιδιοκτήτες.
  • Ενοικιαστές.
  • Προσφορές ακινήτων.
  • Υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων.

Ο κύριος στόχος εδώ είναι να αυξήσετε την επισκεψιμότητά σας, μειώνοντας το ποσοστό εγκατάλειψης και αυξάνοντας το χρόνο που αφιερώνετε στον ιστότοπό σας. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι υπάρχουν δεκάδες άνθρωποι που επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας κάθε μέρα. Όλοι τους θέλουν να είναι ελκυστικοί και εύκολοι στην πλοήγηση. Γι 'αυτό είναι ζωτικής σημασίας να παρέχετε στους χρήστες εύκολες οδηγίες. Θυμηθείτε, εάν διοχετεύετε κάθε χρήστη στην απαιτούμενη περιοχή του ιστότοπου, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα ότι θα περάσουν περισσότερο χρόνο εκεί αντί να εγκαταλείψουν τον πόρο σας.

Αν θέλετε να συμπεριλάβετε άλλα στοιχεία μενού, όπως οι σχέσεις με τα μέσα ενημέρωσης, αυτό είναι εντάξει. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε: προσπαθήστε να κρατήσετε αυτά τα στοιχεία σε άλλα δευτερεύοντα μενού στον ιστότοπό σας. Όπως προαναφέρθηκε, η πρώτη σας σελίδα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν καθαρότερη και πιο εύκολη στην πλοήγηση.

Θέματα διάρθρωσης διεύθυνσης URL

Η ανάπτυξη στρατηγικής δομής διευθύνσεων URL για όλες τις ιστοσελίδες είναι πάντα μια μεγάλη απόφαση. Οι διευθύνσεις URL σας πρέπει να είναι περιληπτικές και περιγραφικές. Λάβετε υπόψη ότι όταν οι διευθύνσεις URL έχουν νόημα και αντανακλούν την αξία της εταιρείας σας, οι μηχανές αναζήτησης μπορούν να σας βρουν πιο γρήγορα και να έχετε μια εύκολη ώθηση SEO.

Εστίαση στη σελίδα προορισμού

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότερες από τις επιχειρηματικές σας ευκαιρίες πηγαίνουν κατευθείαν από αυτή τη σελίδα. Επομένως, πρέπει να το καταφέρετε υπέροχα. SEO εμπειρογνώμονες ορίζουν τρία στοιχεία που πρέπει να έχετε σε αυτή τη σελίδα για να κάνετε την εταιρεία ακινήτων σας να ξεχωρίζει από το πλήθος. Εδώ είναι:

Βελτιστοποιημένοι τίτλοι

Παρόλο που αυτό μπορεί να φανεί προφανές, θα εκπλαγείτε από το πόσες σελίδες προορισμού δεν έχουν τίτλους,. Ας υποθέσουμε ότι είστε εταιρεία διαχείρισης ακινήτων στη Φλόριντα, τότε ο τίτλος βελτιστοποιημένου SEO για τη σελίδα προορισμού σας θα πρέπει να είναι κάτι σαν το Florida Property Management Agency.

seo company

Ορατό τηλέφωνο

Οι υποψήφιοι πελάτες σας πρέπει να είναι σε θέση να σας φτάσουν αμέσως, ορατός. Μην το κρύβετε, τοποθετήστε το σωστά κάτω από τον τίτλο σας, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να έρχονται σε επαφή μαζί σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Είναι σημαντικό να δώσετε στους χρήστες κάποιο άλλο τρόπο εκτός από το τηλέφωνο στο οποίο μπορούν να συνδεθούν μαζί σας. Εξετάστε την φόρμα επικοινωνίας με 4-5 πεδία. Ρωτήστε τους επισκέπτες για βασικές πληροφορίες, οπότε είναι εύκολο για αυτούς να παρέχουν τις πληροφορίες τους.

Μπορείτε να ξεκινήσετε την ενίσχυση της ιστοσελίδας διαχείρισης της εταιρείας σας τώρα με αυτές τις τρεις συμβουλές SEO. Μόλις τελειώσετε μαζί τους, μπορείτε να προχωρήσετε περαιτέρω προσθέτοντας μαρτυρίες και εισάγοντας την αντιπροσωπεία σας στο επεξηγηματικό βίντεο.

December 22, 2017