Back to Question Center
0

Ποιες είναι οι καλύτερες τακτικές SEO για μεγαλύτερη επισκεψιμότητα;

1 answers:

Εδώ είναι μερικές χρήσιμες-αποδεδειγμένες τακτικές SEO για πιο σημαντική κυκλοφορία και ποσοστό μετατροπής. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει αυτά τα έξι εύκολα βήματα που ακολουθούν:

  • Μελέτη δεδομένων χρήστη

Ξεχάστε τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης για μια κυρίως τεχνική έννοια. Ναι, ο πρωταρχικός στόχος του μεριδίου του λέοντος των τακτικών SEO είναι να επιτευχθεί καλύτερη αναγνώριση από τα ρομπότ μηχανών αναζήτησης. Ταυτόχρονα, η βελτιστοποίηση αναζήτησης αφορά στην κάλυψη των πραγματικών αναγκών του κοινού-στόχου σας - fontes epigrafica. Θέλω να πω απλά να ανακαλύψω τι αναζητούν οι άνθρωποι και να τους δίνουν το περιεχόμενο τους. Έτσι, όσο καλύτερα γνωρίζετε το κοινό σας, τόσο πιο ποιοτική εμπειρία χρήστη προσφέρετε. Και αυτό θα πρέπει να οδηγήσει σε υψηλότερη κατάταξη στα SERPs. Ο ευκολότερος τρόπος για να το αντιμετωπίσετε είναι να μιλήσετε απευθείας με τους επισκέπτες σας και προτείνω να απαντήσετε στις συχνότερες ερωτήσεις σχετικά με το σχετικό θέμα, υποστηριζόμενες από τους άλλους χρήστες που παρέχουν τις λύσεις τους επίσης. Επίσης, θα ήταν πολύ καλή ιδέα μόνο να αντιγράψετε-επικολλήσετε μερικές από τις βασικές ερωτήσεις για να τις χρησιμοποιήσετε απευθείας για τις κεφαλίδες των αναρτήσεων ιστολογίου σας.

seo tactics

  • Εργασία στις σελίδες προορισμού

Συνήθως, όταν οι σύνδεσμοί σας εμφανίζονται στη λίστα των SERPs , τα άτομα κατευθύνονται στην αρχική σελίδα του ιστοτόπου ή στο υποστηρικτικό ιστολόγιό σας. Αλλά αν πρόκειται για ένα εμπορικό πρόγραμμα, για παράδειγμα, ηλεκτρονικό κατάστημα, θα πρέπει να έχετε μια μοναδική και καλά βελτιστοποιημένη σελίδα προορισμού για να δημιουργήσετε καλύτερες πωλήσεις ή περισσότερους οπαδούς. Η δημιουργία μιας σελίδας προορισμού σημαίνει να έχετε μια αποκλειστική ιστοσελίδα που οδηγείται από ένα συγκεκριμένο θέμα. Όσον αφορά τις τακτικές SEO σελίδας προσγείωσης, συνιστώ εδώ να κάνουμε όλες τις εργασίες βελτιστοποίησης βήμα προς βήμα. Πρώτα απ 'όλα, πριν ξεκινήσετε να φτιάχνετε μια σελίδα προορισμού, θα χρειαστεί να επιλέξετε μια φράση-κλειδί μακριάς ουράς. Με αυτόν τον τρόπο, εργάζονται για τον τίτλο και τη μετα-περιγραφή. Έχετε τη σελίδα προορισμού σας κατασκευασμένη από τουλάχιστον 2.000 λέξεις, καθώς είναι ένα αποδεδειγμένο γλυκό σημείο για υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Μην παραλείψετε να επενδύσετε κάποιο δίκαιο ποσό σε ένα επαγγελματικό σχεδιασμό ιστοσελίδων. Επιτέλους, προσπαθήστε να έχετε μαρτυρίες για τη σελίδα προορισμού σας και απολαύστε τη διαμονή σας στο θρόνο.

Καλές τακτικές SEO για το περιεχόμενο βασίζονται σε μια απλή ιδέα - το περιεχόμενο είναι βασιλιάς. Ναι, είμαι σοβαρός εδώ, καθώς είναι μια πραγματικά λογική ιδέα να εργαστούμε σκληρά για το περιεχόμενό σας για να επιτύχουμε τα καλύτερα έργα ποιότητας με μια μεγάλη πρακτική εμπειρία χρήστη. Ωστόσο, θα μπορούσε να είναι μια εξαντλητική και χρονοβόρα εργασία. Αντί να το κάνετε αυτό, σας προτείνω να κάνετε κάποιες πιο έξυπνες τακτικές SEO για τα γραπτά σας. Απλά χρησιμοποιήστε το ίδιο περιεχόμενο που αναδιαμορφώθηκε σε διάφορες μορφές, για παράδειγμα, για να εμφανιστεί για πιο αποτελεσματική και πρακτική χρήση. Εννοώ ότι μπορείτε εύκολα να αναθεωρήσετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου σας (τουλάχιστον εν μέρει) σε πολύτιμα video tutorials, συναρπαστικές παρουσιάσεις, πρόστιμα podcasts και infographics ή κάποια υποστηρικτικά υλικά σε μορφή PDF. Για να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα, κάντε τέτοιου είδους χρήσιμα δεδομένα φιλικά προς το κοινό για να κερδίσετε περισσότερους δεσμούς και κυκλοφορία. Ποτέ δεν θα μετανιώσετε να ξοδέψετε χρόνο για αυτό.

December 22, 2017