Back to Question Center
0

Πώς να προετοιμάσετε έναν ιστότοπο για βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης;

1 answers:

Φανταστείτε την κατάσταση που έχετε μεταφράσει το όνειρό σας στην πραγματικότητα και ξεκίνησε τη δική σας ιστοσελίδα. Τώρα, ήρθε η ώρα να βελτιώσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο και να προσελκύσετε τους πιθανούς πελάτες σας στον νέο τομέα σας. Φυσικά, η προβολή του ιστότοπού σας δεν μπορεί να γίνει σε μια μέρα, καθώς χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να ανιχνεύσουν οι τομείς ανίχνευσης οι ανιχνευτές αναζήτησης - tappeto antitrauma esterni. Ωστόσο, μπορείτε να επηρεάσετε αυτή τη διαδικασία χρησιμοποιώντας βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Καθώς η SEO είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, δεν θα λάβετε άμεσα αποτελέσματα. Παρ 'όλα αυτά, οι πρώτες βελτιώσεις βελτιστοποίησης που κάνετε μετά την εκτόξευση του ιστοτόπου σας μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στο ηλεκτρονικό επιχειρησιακό δυναμικό σας. Για παράδειγμα, η σωστή επιλογή λέξεων-κλειδιών έχει μεγάλη επίδραση στη μελλοντική σας online παρουσία καθώς οι δυνητικοί πελάτες σας θα βρουν τον ιστότοπό σας με αυτούς τους όρους αναζήτησης. Πρέπει να δημιουργήσετε μια καλή καμπάνια βελτιστοποίησης ταυτόχρονα για να εξοικονομήσετε χρόνο στο μέλλον και να μειώσετε την ανάγκη να διορθώσετε τυχόν σφάλματα ιστότοπου.

how to search engine optimization

Σε αυτόν τον οδηγό, θα έχετε μερικές συμβουλές για τους ιδιοκτήτες ιστότοπων που μόλις κυκλοφόρησαν οι πηγές ιστού. Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε μια καλή στρατηγική βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης κάθε φορά που θα ξεκινήσετε μια νέα ιστοσελίδα για να βεβαιωθείτε ότι σχεδιάστηκε από την αρχή για να προσελκύσει ποιοτική κίνηση από τις μηχανές αναζήτησης.

Πώς μπορώ να SEO SEO μου ιστοσελίδα που ξεκίνησε πρόσφατα;

  • Στοχευμένες λέξεις-κλειδιά

. Κάθε σελίδα του ιστότοπού σας θα πρέπει να στοχεύει στο δικό της σύνολο συναφών λέξεων-κλειδιών μεγάλου όγκου για να βοηθήσει τα ρομπότ αναζήτησης να αναλύσουν το περιεχόμενό σας. Πρέπει να καταρρεύσετε τη δομή του ιστότοπού σας σε διάφορες κατηγορίες. Κάθε τύπος πρέπει να στοχεύει σε έναν διαφορετικό όρο αναζήτησης για να αυξήσει την πιθανότητα να φτάσετε στο Google TOP από διάφορα σχετικά ερωτήματα. Η δομή της ιστοσελίδας έχει πολλά οφέλη. Πρώτα απ 'όλα, δημιουργεί ένα σαφές θέμα και όρο αναζήτησης στόχων για κάθε ιστοσελίδα, αντί να έχει ως στόχο την κύρια σελίδα πολλές λέξεις-κλειδιά. Αυτού του είδους η στόχευση προσφέρει τη μέγιστη συνάφεια του ιστότοπου.

Επί του παρόντος, το σχετικό και ποιοτικό περιεχόμενο αποτελεί σημαντικό παράγοντα κατάταξης της Google. Η βελτιστοποιημένη δημιουργία περιεχομένου αποτελεί μέρος της βελτιστοποίησης στις εγκαταστάσεις. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων μπορούν να ελέγξουν πλήρως αυτό το μέρος του SEO. Έτσι, προτού ξεκινήσετε οποιαδήποτε αποτελεσματική προσπάθεια SEO, βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας είναι καλά δομημένο και σχετικό με τη βιομηχανία σας και την εμπλοκή σας. Επιπλέον, θα πρέπει να συμπεριλάβετε σχετικές λέξεις-κλειδιά στο περιεχόμενό σας για να το κάνετε ορατό για αναζήτηση bots. Σας συμβουλεύω να τοποθετήσετε τις λέξεις-κλειδιά με τις μεγαλύτερες ποσότητες και την αύξηση της κυκλοφορίας στους τίτλους και στην αρχή της παραγράφου. Επιπλέον, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε περιγραφές και ALT.

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, η Google κατατάσσεται υψηλότερα σε εκείνες τις σελίδες που περιέχουν περισσότερες από 2.000+ λέξεις και στη συνέχεια σε σελίδες με σύντομο και ελαφρύ περιεχόμενο, καθώς συνήθως δεν φέρνουν χρήσιμες πληροφορίες για τους μέσους χρήστες 'πληροφορίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας συμβουλεύω να γράφετε 2-3 σελίδες άρθρα με μια αυστηρή διάρθρωση, για παράδειγμα, βήμα προς βήμα οδηγούς, tutorials ή συμβουλές. Η έρευνα δείχνει επίσης ότι το μακρύ και μεσαίο περιεχόμενο είναι πιο πιθανό να πάρει συνδέσμους παρά σύντομα κείμενα. Τελικά, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μεγαλύτερο αριθμό εισερχόμενων συνδέσεων σε κάθε σελίδα.

December 22, 2017