Back to Question Center
0

Ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι βελτιστοποίησης του σχεδιασμού ιστοσελίδων για SEO;

1 answers:

Ο σχεδιασμός ιστότοπου είναι το πιο σημαντικό μέρος της ηλεκτρονικής παρουσίας σας, καθώς είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι δυνητικοί πελάτες σας όταν ακολουθούν τον τομέα σας. Ο σχεδιασμός ενός ιστοτόπου χρησιμεύει ως επαγγελματική κάρτα για την επιχείρησή σας. Φανταστείτε ότι δίνετε στους επιχειρηματικούς εταίρους και στους πελάτες σας μια γεμάτη και άσχημη επαγγελματική κάρτα, η οποία δεν φέρει καμία ποιοτική πληροφορία.

Πώς θα σας αντιληφθούν;

Πιθανότατα θα ήθελαν να σταματήσουν μια συνεργασία μαζί σας. Η ίδια κατάσταση μπορεί να συμβεί και στον ηλεκτρονικό χώρο όπου οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας λαμβάνουν μια απόφαση με βάση την οπτική πλευρά του ιστότοπού σας και το περιεχόμενο που τους παρέχετε - oculus de sol ray ban baratos. Εάν θέλετε να κάνετε το σχεδιασμό του ιστότοπού σας ως την ισχυρότερη γεννήτρια μολύβδου, η ερώτηση "Πώς να βελτιστοποιήσετε έναν ιστότοπο για SEO;" πιθανότατα σας προειδοποιεί.

Αλήθεια, το θέμα δεν μπορεί να απαντηθεί από κανέναν εκτός από τους επισκέπτες σας και το κάνουν με διάφορους τρόπους. Για να κατανοήσετε τι επιθυμούν οι πιθανοί πελάτες σας, πρέπει να έχετε το σωστό εργαλείο ανάλυσης. Αυτό το εργαλείο θα σας παρέχει τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά δεδομένα σχετικά με την εμπειρία του επισκέπτη στο χώρο σας. Έτσι, για να βελτιώσετε τον σχεδιασμό του ιστότοπού σας και να το καταστήσετε φιλικό προς το χρήστη, είναι σημαντικό να καταλάβετε γιατί οι χρήστες έρχονται στον ιστότοπό σας στην πρώτη θέση.

how to optimize a website for seo

Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε μερικές χρήσιμες τακτικές βελτιστοποίησης σχεδιασμού και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ελέγξετε την αντίδραση του πιθανού πελάτη στον επανασχεδιασμό σας.

Αποτελεσματικές τεχνικές για τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας

Υπάρχει μια σχεδόν ατέλειωτη ποσότητα τεχνικών που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αναπτύσσετε την πηγή σας. Εντούτοις, μπορούμε να διακρίνουμε τρία βασικά στοιχεία που πρέπει να αποτελούν μέρος κάθε ιστοσελίδας:

  • Ισχυρές προσκλήσεις για δράση
  • Υποστήριξη πελατών

Όλα αυτά τα στοιχεία SEO μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την ευχρηστία του ιστοτόπου σας και να σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τους επιχειρηματικούς στόχους σας. Σε αυτήν την παράγραφο, θα βρείτε μερικά βασικά στοιχεία για τον τρόπο βελτιστοποίησης του σχεδιασμού του ιστότοπού σας για να προσελκύσετε περισσότερους πιθανούς πελάτες και να διπλασιάσετε τα έσοδά σας.

Θα πρέπει να βελτιστοποιήσετε προφανώς τη δομή του ιστότοπού σας ώστε να είναι εύκολη στην πλοήγηση και ελκυστική. Ενώ βελτιώνετε το σχέδιό σας, εξετάστε πάντα τους επισκέπτες του ιστότοπού σας. Ως χρήστες, η εμπειρία είναι ένας σημαντικός παράγοντας κατάταξης της Google. Οι πιθανοί πελάτες θα πρέπει να είναι σε θέση να μετακινούνται αποτελεσματικά μέσω ιστοσελίδων για να λάβουν τις πληροφορίες που χρειάζονται. Θα αποτρέψει τους επισκέπτες σας από το να πάρει ανυπόμονος και να μειώσει το ποσοστό εγκατάλειψης του ιστότοπου. Επιπλέον, πρέπει να δημιουργηθεί λογικά μια φιλική προς το χρήστη και φιλική προς το χρήστη διάταξη, ώστε να διασφαλίζεται ότι το περιεχόμενο είναι εύκολα προσβάσιμο από τους επισκέπτες.

Σήμερα, οι διατάξεις του πλέγματος είναι δημοφιλείς μεταξύ των webmasters καθώς είναι μέγιστα ευέλικτες. Τα συγκεκριμένα συστήματα πλέγματος περιλαμβάνουν το απόκριτο σχήμα, το σύστημα 960 Grid, το Bootstrap 3 και άλλα εργαλεία ποιότητας. Αυτά τα συστήματα επιτρέπουν στους σχεδιαστές ιστοσελίδων να δημιουργήσουν ένα καλά δομημένο και εύκολο στην πλοήγηση σχέδιο ιστοσελίδας.

Δεδομένου ότι η Google εκτιμά τους ιστότοπους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των κινητών τηλεφώνων και τους παίρνει ως παράγοντα κατάταξης, πρέπει να έχετε ένα σχέδιο ιστοτόπου το οποίο να ανταποκρίνεται σε όλες τις κινητές συσκευές. Όλα τα σημαντικά περιεχόμενα του ιστότοπου πρέπει να είναι τέλεια διαρρυθμισμένα ώστε να ανταποκρίνονται στους περιορισμούς των οθονών κινητής τηλεφωνίας. Επιπλέον, πρέπει να αφήσετε ένα κενό μεταξύ κουμπιών και λειτουργιών στις λίστες για να επιτρέψετε στους επισκέπτες σας να περιηγηθούν εύκολα στον ιστότοπό σας από τα smartphones τους. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τυχόν ισχυρές κατασκευές σχεδιασμού και αναδυόμενα παράθυρα σε ανταποκρινόμενο σχεδιασμό, καθώς δεν μπορούν να αποτυπωθούν πλήρως στα κινητά τηλέφωνα.

Για να κάνετε τον σχεδιασμό του δικτυακού σας τόπου ελκυστικό και φιλικό προς το χρήστη, πρέπει να εφαρμόσετε τις σωστές γραμματοσειρές. Βεβαιωθείτε ότι οι γραμματοσειρές σας είναι φυσικές και κατάλληλες για οποιαδήποτε οθόνη. Διαφορετικά, το περιεχόμενό σας μπορεί να φαίνεται πολύ μικρό και δυσανάγνωστο. Για παράδειγμα, η πλάγια γράμματα σε μεγάλες προτάσεις συνθέτουν μια διαδικασία ανάγνωσης καθώς τα γράμματα συνδυάζονται μεταξύ τους. Επιπλέον, συμβουλεύω να αποφύγετε την επαιτεία πολλών κεφαλαίων, καθώς μπορεί να φαίνεται ακατανόητη για τους αναγνώστες.

Για να επισημάνετε την προσοχή των χρηστών σε σημαντικά στοιχεία στον ιστότοπό σας, εφαρμόστε λευκούς χώρους. Επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ένα διάλειμμα από όλες τις οπτικές και να προβάλλουν αποτελεσματικά το περιεχόμενό σας. Με την εφαρμογή λευκών χώρων, θα βελτιώσετε την οπτική σας όψη σελίδας. Επιπλέον, είναι μια καλή τεχνική για να κάνετε το περιεχόμενό σας ορατό σε διαφορετικές οθόνες μεγέθους.

Σκεφτείτε το σχέδιο χρωματικής διάταξης. Επειδή τα χρώματα ενδέχεται να επηρεάσουν τα συναισθήματα και τη διάθεσή σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αχνά χρώματα και να αποφύγετε πάρα πολλά λαμπερά στοιχεία. Φέρτε τους πελάτες σας χαρούμενα συναισθήματα εφαρμόζοντας ευχάριστα τα σχέδια χρωμάτων των ματιών. Επιπλέον, μην χρησιμοποιείτε πάρα πολλά χρώματα, καθώς μπορεί να αποσπάσει τον πελάτη από την αγορά.

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι η πιο σημαντική πτυχή της βελτίωσης της online παρουσίας των επιχειρήσεων καθώς παράγει μια στοχοθετημένη κυκλοφορία σε έναν ιστότοπο.

Το SEO βοηθά να καθορίσετε ποιες πληροφορίες πρέπει να εμφανίζονται για συγκεκριμένο κοινό. Για να βελτιώσετε την αναγνώριση της μάρκας και να αυξήσετε τη μετατροπή του ιστότοπου, πρέπει να εφαρμόσετε SEO. Περιλαμβάνει τη χρήση λέξεων-κλειδιών, επικεφαλίδων, υποδιαιρέσεων, εικόνων, πληροφοριών, προωθητικών βίντεο, εσωτερικών και εξωτερικών συνδέσεων, περιγραφής και περιεχομένου meta. Το περιεχόμενο είναι βασιλιά, και είναι η καλύτερη επιλογή πώς μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για SEO.

Για να καταστήσετε το περιεχόμενό σας ορατό τόσο για τα bots αναζήτησης όσο και για τους δυνητικούς πελάτες σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει τις πιο σχετικές με τους όρους αναζήτησης της βιομηχανίας σας. Οι χρήστες θα ήθελαν να βρουν τις απαιτούμενες πληροφορίες με την πρώτη ματιά, γι 'αυτό πρέπει να βρείτε το πιο σχετικό περιεχόμενο στη σελίδα σας εύκολο να βρείτε. Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι εύκολη στη σάρωση. Έτσι, θα πρέπει να αποφύγετε τη συμπλήρωση λέξεων-κλειδιών και τα μακρά κείμενα. Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας είναι καλά δομημένο και περιλαμβάνει λίστες κουκίδων και αριθμών, μικρές παραγράφους, τίτλους και υποτίτλους.

website seo

Επιπλέον, είναι σημαντικό να εστιάσετε στον πρωταρχικό σκοπό του ιστότοπού σας. Θα πρέπει να παρουσιάσετε την κύρια κατεύθυνση του ιστότοπού σας στην αρχική σελίδα για να ενημερώσετε τους επισκέπτες σχετικά με το τι εμφανίζεται ο ιστότοπός σας. Πρέπει να εστιάσετε σε ένα μάρκετινγκ αρχικής σελίδας για να προσελκύσετε την προσοχή των χρηστών και να τους εμπλακείτε στην παρακολούθηση άλλων σελίδων για να εμβαθύνετε στο θέμα.

Συνιστάται να διατηρείτε τον ιστότοπο απλό και συνεπές. Μια απλή δομή ιστοτόπου επιτρέπει στους επισκέπτες να περιηγούνται εύκολα στις σελίδες και στη συνέχεια να βελτιώνουν την εμπειρία τους. Στον σύγχρονο κόσμο, οι χρήστες απλά δεν θέλουν να χάσουν χρόνο αναζητώντας τις απαιτούμενες πληροφορίες. Θα ήθελαν να το πάρουν γρήγορα και εύκολα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το περιεχόμενό σας πρέπει να τοποθετείται στρατηγικά ώστε να είναι ορατό σε κάθε χρήστη. Πρέπει να αποφύγετε τυχόν περιττές πληροφορίες και να μειώσετε τον αριθμό των κειμένων στο ελάχιστο.

December 22, 2017