Back to Question Center
0

Υπάρχουν αποτελεσματικές υπηρεσίες βελτιστοποίησης αναζήτησης;

1 answers:

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε κατά την εκκίνηση της εκστρατείας SEO είναι να εστιάσετε στη δημιουργία πολύτιμων περιεχομένων μεγάλης διάρκειας. Πριν δημοσιεύσετε τα άρθρα σας, τις αναρτήσεις ιστολογίου, τις λευκές βίβλους ή τις περιπτωσιολογικές μελέτες βεβαιωθείτε ότι έχουν περάσει από το σήμα 500 λέξεων. Θυμηθείτε ότι με την παραγωγή μεγαλύτερων άρθρων είναι πολύ πιο εύκολο για εσάς να ασχοληθείτε με τους αναγνώστες και να τους προσφέρετε πραγματική αξία και εμπειρία επιβράβευσης. Η εμπλοκή των προοπτικών σας με το ενημερωτικό, συναρπαστικό και σχετικό περιεχόμενο από το οποίο μπορούν να επωφεληθούν είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενισχύσετε την επισκεψιμότητά σας και να προσελκύσετε νέους αναγνώστες. Ως εκ τούτου, εάν θέλετε ο ιστότοπός σας να κατατάσσεται στην Google, τότε καλύτερα να δημιουργήσετε σε βάθος περιεχόμενο που απευθύνεται στους χρήστες συγκεκριμένων θέσεων και αναγκών - auto auto info.

affordable search engine optimization services

Λάβετε υπόψη ότι το κοινό σας πιθανόν να κάνει κλικ μακριά αν τα άρθρα σας δεν είναι σχετικά με αυτά. Οι στατιστικές δείχνουν ότι περισσότερο από το 70% των αναγνωστών απογοητεύονται όταν οι ιστότοποι παρέχουν περιεχόμενο, διαφημίσεις, προσφορές, προσφορές που δεν σχετίζονται με αυτές. Αντίθετα, το περιεχόμενο που απαντά στις συχνές ερωτήσεις των αναγνωστών έχει περισσότερες πιθανότητες να διαβάσει. Με την παραγωγή τέτοιου περιεχομένου, δείχνετε στους αναγνώστες σας ότι έχετε κάτι σημαντικό να πείτε και να μοιραστείτε μαζί τους. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζετε την εμπιστοσύνη των αναγνωστών και τους παροτρύνετε να γίνετε πελάτες σας.

Να θυμάστε ότι μπορείτε πάντα να ελέγξετε πόσο καλά βελτιστοποιήθηκε το περιεχόμενο του ιστότοπού σας εφαρμόζοντας τον SEO Web Page Analyzer. Αυτή η χρήσιμη υπηρεσία SEO είναι μια τέλεια επιλογή για όσους προσπαθούν να ελέγξουν την ποιότητα του περιεχομένου του ιστότοπού τους από άποψη χρηστικότητας, προσβασιμότητας και μηχανής αναζήτησης.

Βελτιστοποίηση μεμονωμένων ιστοσελίδων

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εξωτερικοί παράγοντες όπως οι σύνδεσμοι και τα κοινωνικά μέσα συχνά λαμβάνουν το επίκεντρο όταν οι άνθρωποι μιλούν για SEO. Ακόμα κι αν off-σελίδα SEO είναι ένα ζωτικό μέρος της ανάπτυξης ιστοσελίδων, δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει τη σημασία της βελτιστοποίησης on-σελίδα.

Η μακρά ιστορία είναι μια διαδεδομένη πρακτική βελτιστοποίησης των επιμέρους ιστοσελίδων (ειδικά του κώδικα HTML και του περιεχομένου τους) για να κατατάσσονται υψηλότερα και να κερδίζουν περισσότερη σχετική επισκεψιμότητα στις μηχανές αναζήτησης. Εάν αυτό ακούγεται πολύ συντριπτικό και περίπλοκο σε σας, φοβηθείτε. Το on-page SEO δεν είναι πυρηνική φυσική και οι αρχάριοι SEO μπορούν να καλύψουν αμέσως τις βάσεις τους με τις χρήσιμες συμβουλές παρακάτω:

 • Τίτλος ετικέτας: Η ετικέτα τίτλου μιας ιστοσελίδας πρέπει να είναι σαφής και συνοπτική περιγραφή του περιεχομένου της τρέχουσας σελίδας. Για καλύτερα αποτελέσματα, εισαγάγετε τη λέξη-κλειδί στόχου στον τίτλο σας και κρατήστε το με όχι περισσότερα από 70 σύμβολα.
 • Περιγραφή: Περιγραφές σελίδων έχουν σημασία. Μια αναγνώσιμη, συναρπαστική περιγραφή είναι κρίσιμη για την απόκτηση του κλικ του χρήστη από τα SERP. Διατηρήστε έως 160 χαρακτήρες ή λιγότερους.
 • Βελτιστοποιημένες διευθύνσεις URL: Οι διευθύνσεις URL του ιστότοπού σας πρέπει να είναι σύντομες και συναφείς. Βεβαιωθείτε ότι είναι εύκολο για τους ανθρώπους να το διαβάσουν. Η προσθήκη της κύριας σας λέξης-κλειδιού σε διευθύνσεις URL είναι μια εξαιρετική ιδέα, δεδομένου ότι μια τέτοια πρακτική βοηθάει τους αναγνώστες να κατανοούν ταχύτερα τι υπάρχει στη σελίδα πριν κάνουν κλικ.
 • Συχνότητα λέξεων-κλειδιών: Η Google εξετάζει τον αριθμό των φορών που εμφανίζεται μια βασική φράση στην ιστοσελίδα. Η χρήση της λέξης-στόχου μερικές φορές στο σώμα της ανάρτησής σας είναι μια βέλτιστη λύση. Το εργαλείο ανάλυσης πυκνότητας λέξεων-κλειδιών είναι μια δωρεάν υπηρεσία SEO που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τη διανομή λέξεων-κλειδιών στο επιλεγμένο κομμάτι περιεχομένου.

  Μια εσωτερική σύνδεση είναι μια ζωτικής σημασίας τακτική SEO που δεν πρέπει να υποτιμάται. Με απλά λόγια, οι εσωτερικοί σύνδεσμοι είναι εκείνοι οι σύνδεσμοι που δείχνουν σε άλλες σελίδες στον ίδιο πόρο. Ένας εσωτερικός σύνδεσμος είναι ένας σύνδεσμος που πηγαίνει από μια σελίδα σε έναν τομέα σε μια άλλη σελίδα στον ίδιο τομέα. Ελπίζω ότι το πήρατε.

  Οι σύνδεσμοι αυτοί χρησιμοποιούνται συνήθως στην κύρια πλοήγηση. Επίσης, είναι εξαιρετικά επωφελής για τους ιδιοκτήτες ιστοτόπων που προσπαθούν να δημιουργήσουν μια ιεραρχία πληροφοριών για τον ιστότοπο. Επιπλέον, οι εσωτερικοί σύνδεσμοι βοηθούν στην εξάπλωση του χυμού συνδέσμων γύρω από τους ιστότοπους, γεγονός που είναι επωφελές για την κατάταξή σας. Μέσα από την εσωτερική σύνδεση, μπορείτε να επιστήσετε την προσοχή και των δύο: των μηχανών αναζήτησης και των χρηστών σε μια συγκεκριμένη σελίδα στην ιστοσελίδα σας, αυτό που φέρνει μια σειρά από οφέλη για SEO.

  Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, σήμερα, πάνω από το 70% των χρηστών της Google προτιμούν την αναζήτηση κινητής τηλεφωνίας σε αναζήτηση επιφάνειας εργασίας. Επειδή στις μέρες μας οι περισσότερες αναζητήσεις πραγματοποιούνται σε κινητές συσκευές και η ανταπόκριση των χρηστών είναι ένας κρίσιμος παράγοντας κατάταξης στον αλγόριθμο Google, είναι καιρός να σκεφτούμε την εμπειρία και την ικανοποίηση των χρηστών του κινητού.

  Αναρωτιέστε τι είναι ανταποκριτικός σχεδιασμός ιστοσελίδων; Λοιπόν, ο ευέλικτος σχεδιασμός της ιστοσελίδας έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του χρήστη και το περιβάλλον. Καθώς ο χρήστης μεταβαίνει από το smartphone σε φορητό υπολογιστή, ο ιστότοπος θα πρέπει να αλλάζει αυτόματα για να φιλοξενήσει ανάλυση, μέγεθος εικόνας και δυνατότητες δέσμης ενεργειών.

  Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε φύλλα στυλ CSS, ρυθμιζόμενες εικόνες και πλέγματα βάσει αναλογίας για να προσαρμόσετε το περιεχόμενο και τη διάταξη ενός ιστότοπου ανάλογα με τη συσκευή. Θυμηθείτε, ο απώτερος στόχος σας είναι μια ομαλή εμπειρία περιήγησης και ανάγνωσης τόσο για χρήστες κινητών όσο και για υπολογιστές γραφείου.

  search engine optimization services

  Επιταχύνετε τον ιστοχώρο σας

  Κανείς δεν αρέσει να περιμένει. Και οι δύο: οι μηχανές αναζήτησης και οι χρήστες αγαπούν τους ιστότοπους που φορτώνουν γρήγορα. Έχει αποδειχθεί ότι όταν ένας χώρος αποκρίνεται αργά, οι χρήστες θα το αφήσουν σε περίπου 10 δευτερόλεπτα.

  Επομένως, την επόμενη φορά που θα εκτελέσετε έναν πλήρη έλεγχο ιστοτόπου, αναζητήστε ευκαιρίες για να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας. Εάν χρησιμοποιείτε πολλές εικόνες στα άρθρα και τις ιστοσελίδες σας, τις συμπιέζετε. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε μια πλατφόρμα όπως το WordPress, να απαλλαγείτε από τα πρόσθετα και να εξαλείφετε περιττές προσθήκες. Αυτό είναι το λιγότερο από αυτό που μπορείτε να κάνετε για να επιταχύνετε τον ιστότοπό μας.

  Αν και η αποτελεσματική SEO δεν είναι φθηνή, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να εγκαταλείψετε το δικό σας SEO. Αντί να ψάχνετε οικονομικά προσιτές υπηρεσίες βελτιστοποίησης αναζήτησης, ακολουθήστε τις οδηγίες που αναφέρονται παραπάνω. Δεν θα σας κοστίσει μια δεκάρα. Μην περιμένετε πια - ξεκινήστε την εκστρατεία SEO σας τώρα!

December 22, 2017