Back to Question Center
0

Μπορείτε να μου πείτε τι είναι τα βασικά SEO γραφής;

1 answers:

Είναι αυτονόητο ότι το περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς. Θέλω να πω ότι τώρα κάθε γραφή ποιότητας πρέπει να επικεντρωθεί τώρα στο να πάρει περισσότερη προσοχή τόσο από τους ζωντανούς αναγνώστες, όσο και από τις μηχανές αναζήτησης. Ο συνδυασμός αυτών των δύο ιδιοτήτων θα οδηγήσει σε καλύτερη κατάταξη στη λίστα των σελίδων αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης της Google (SERPs). Έτσι πώς να κερδίσετε έναν πολύ σφιχτό online διαγωνισμό για μεγαλύτερη επισκεψιμότητα; Τι είναι τα βασικά SEO που ακολουθεί κάθε επαγγελματίας συγγραφέας περιεχομένου; Ας προσπαθήσουμε να βρούμε τις σωστές απαντήσεις.

what is seo writing

Τι είναι το SEO γραπτώς προτεραιότητα νούμερο ένα;

Η δημιουργία ενός ποιοτικού περιεχομένου ξεκινά πάντα με το χειρισμό μιας σωστής έρευνας λέξης κλειδιού - value of nyip certificate of deposit. Πρέπει να καταλάβετε ποιοι συνδυασμοί επιστρέφονται συνήθως από την αναζήτηση με τον πλέον κατάλληλο τρόπο για τη συγκεκριμένη περίπτωσή σας. Με αυτόν τον τρόπο, σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε δημοφιλές εργαλείο λέξεων-κλειδιών για να κατανοήσετε πόσο ανταγωνισμό και πόσες αναζητήσεις έρχονται με μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί ή μια φράση-κλειδί που σκέφτεστε να έχετε για το σημείο εκκίνησης του περιεχομένου σας.

Μόλις έχετε πλήρη λίστα των λέξεων-κλειδιών και των φράσεων-κλειδιών που πρόκειται να ασχοληθείτε, ρίξτε μια ματιά στα ακόλουθα στοιχεία της υψηλότερης προτεραιότητας περιεχομένου:

  • Τίτλοι σελίδας και κύριοι τίτλοι με υπότιτλους
  • Μεταδεδομένα, όπως μετα-τίτλοι, μετα-ετικέτες, κείμενο αγκύρωσης κ.λπ.
  • Οι ποιοτικοί σύνδεσμοι, που σχετίζονται αποκλειστικά με τη λέξη-κλειδί ή τη βασική φράση
  • Το υπόλοιπο του περιεχομένου σας ή το "φυσικό περιβάλλον".

Τι είναι το SEO γραπτώς προτεραιότητα αριθμός δύο;

Ας μιλήσουμε για την πυκνότητα λέξης-κλειδιού. Το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να σας προειδοποιήσω για: ποτέ δεν καταχράστε το κορεσμό του περιεχομένου σας με πάρα πολλές υπερβολικές λέξεις-κλειδιά και φράσεις-κλειδιά, έτσι ώστε ολόκληρο το γράψιμο να χάνει αναπόφευκτα στην ποιότητα. Επιπλέον, δεδομένου ότι πηγαίνετε πάρα πολύ μακριά με την απόρριψη του περιεχομένου σας, αυτό θα αναγνωριζόταν από τον αλγόριθμο της Google ως "stuffing λέξη-κλειδί", ακόμη και με μια πιθανή ποινή κατάταξης από τη μηχανή αναζήτησης.

Έτσι, υπάρχει σωστή λύση για να διατηρηθεί η καλύτερη δυνατή πυκνότητα λέξεων-κλειδιών; Μερικοί webmasters υποστηρίζουν ότι πρέπει να βρεθεί κάπου μεταξύ 3-7 τοις εκατό για κάθε σελίδα. Όσο για μένα, βρήκα το λόγο 2-3% το πιο προτιμητέο για να ικανοποιήσω τις απαιτήσεις της ευρετηρίασης αναζήτησης. Εάν εξακολουθείτε να είστε βέβαιοι για το πόσες λέξεις-κλειδιά θα χρησιμοποιήσετε, δοκιμάστε κάποιο λογισμικό online για ανάλυση και θα σας δοθεί μια προσωπική εκτίμηση για να προχωρήσετε.

seo writing

Τι είναι το SEO γραπτώς την τρίτη προτεραιότητα;

Η τελευταία προτεραιότητα, η οποία χρειάζεται την ακριβή σας προσοχή στη διατήρηση μιας εμπειρίας ανθρώπινης περιήγησης. Θέλω να πω ότι το περιεχόμενό σας δεν θα πρέπει να είναι τυχόν μηχανήματα που να μην περιέχουν junk. Σκεφτείτε να προσθέσετε μεγαλύτερη αξία στο ποιοτικό σας περιεχόμενο, να το κάνετε καθαρά σχετικό, πλήρως ολοκληρωμένο και φιλικό προς το χρήστη για συναρπαστική και εύχρηστη ανάγνωση. Το κύριο σημείο εδώ είναι να κάνουμε περισσότερους ανθρώπους να ανατρέχουν στις ιστοσελίδες σας, να το συνδέουν με αυτό, να το μοιράζονται και συχνά έχουν ως θέμα για δημόσια συζήτηση για blogs, φόρουμ κ.λπ.Συνολικά, σας συμβουλεύω να σκεφτείτε πάντα τους πιθανούς αναγνώστες σας πρώτα απ 'όλα. Μόλις τελειώσει, μπορείτε ακόμα να γυαλίσετε το γράψιμο περιεχομένου σας ώστε να αναγνωρίζεται καλύτερα από τις μηχανές αναζήτησης.

December 22, 2017