Back to Question Center
0

Είναι δυνατόν να γίνετε ειδικός μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης με το blogging;

1 answers:

Σήμερα, είναι μια διαδεδομένη άποψη ότι κάθε επιτυχημένος blogger μπορεί να αναπτύξει μια μεγαλύτερη ικανότητα για να γίνει ένας εμπειρογνώμονας μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης. Και πόσο ρεαλιστική είναι αυτή η ιδέα; Εξάλλου, έχει νόημα; Αλλά είμαι βέβαιος ότι ναι, το κάνει. Το πράγμα είναι ότι ως πολύ ενεργός blogger, ποτέ δεν έχω σκεφτεί τον εαυτό μου σαν ειδικός μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης. Παρ 'όλα αυτά, το blogging και ο κατάλογος των κτιρίων φαίνεται να έρχονται χέρι-χέρι, δεδομένου ότι ένας εξειδικευμένος blogger έχει μια προληπτική απόφαση να θέσει τη σωστή εστίαση στο έργο - camouflage passport buy. Ας δούμε λοιπόν ολόκληρη την ιστορία.

search engine marketing expert

Περίπου επτά χρόνια πριν, κυκλοφόρησα το πρώτο μου blog. Το blogging μου ήταν αφιερωμένο στις μοτοσικλέτες και τώρα μπορώ να αισθάνομαι σίγουρος για τουλάχιστον ένα πράγμα - το έκανε, ήμουν τυχερός να κάνω την καλύτερη απόφαση σταδιοδρομίας ποτέ. Εκείνη την εποχή περάσαμε και δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα ειδικό, εκτός από το αίσθημα μου που βαριόταν μέχρι θανάτου, καθώς απλώς περιμένονταν να περιμένω με τον πρώην αφεντικό μου, για κάποιους περίεργους λόγους που έβαζαν την ημερομηνία της επίσημης τοποθέτησής μου σε αναμονή. Αλλά τώρα είμαι ευτυχής να αντιμετωπίσει αυτό το κομμάτι της αμήχανη εμπειρία. Μετά από όλα, σήμερα εργάζομαι σε πολλές μεγάλες νεοσύστατες επιχειρήσεις και δεν έχω σχεδόν κανένα χρόνο να ξεκουραστώ. Υπενθυμίζοντας αυτές τις μέρες, καταλαβαίνω ότι κυρίως το blogging έχει γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της τρέχουσας προόδου μου ως ειδικός ψηφιακού μάρκετινγκ. Μερικές φορές δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έγινε πραγματικότητα, καθώς για τα τελευταία δύο χρόνια ασχολήθηκα με πάρα πολλά τμήματα ψηφιακού μάρκετινγκ, όπως το περιεχόμενο, τα κοινωνικά μέσα και το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, την ενσωματωμένη ψηφιακή διαφήμιση και ορισμένες άλλες διαλειτουργικές πράγματα που δεν μπορούσα να μπω ούτε στα απλά αγγλικά.

Ήμουν απλά να ενεργώ για την προώθηση υψηλής ποιότητας σε απευθείας σύνδεση εκστρατείες μάρκετινγκ για τους μεμονωμένους πελάτες που ήθελαν να έχουν τα νέα τους εμπορικά σήματα ενημερώνονται και αναπτύσσονται μόλις αρχίζει από το get-go περίοδο. Δεν είχα κανένα προσωπικό ενδιαφέρον να γίνω ειδικός σε κάποια από αυτά, αλλά μια μέρα συνειδητοποίησα ξαφνικά ότι απλώς ρίχνω για μια βαθιά κατάδυση στα θέματα, είχα καταλάβει το μερίδιο του λιονταριού από αυτά, πληρώνοντας σχεδόν καμία επιπλέον προσπάθεια για το σκοπό αυτό.

seo expert

Και εδώ τελικά φτάνουμε στο σημείο. Πώς να γίνετε ειδικός μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης χωρίς να παίρνετε μια ζωή; Και μισώ τις παραδοσιακές μεθόδους, καθώς συνήθως καταναλώνουν πάρα πολλές προσπάθειες με μηδενική επιστροφή μετρητών για την περίοδο μάθησης. Πιστεύω ότι μπορείτε να μάθετε μόνο το θέμα όταν εφαρμόζετε τη νέα γνώση και να συνεχίζετε την επιτυχία σας βήμα προς βήμα. Και λαμβάνοντας υπόψη τη συνεχώς μεταβαλλόμενη φύση τους, ας δούμε όλες τις ικανότητες που μπορούν να σας βοηθήσουν να γίνετε ειδικός μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης, ξεκινώντας από το blog σας. Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά δεν μπορείτε πλέον να ποντάρετε στην οργανική κίνηση.

Έτσι, δεν χρειάζεται να περιμένετε έως ότου λάβετε το νέο σας blog posts. Τώρα μπορείτε να πάρετε την πρόσφυση σχεδόν αμέσως, χρησιμοποιώντας μόνο το Google Adwords (ή Bing Ads, για παράδειγμα) για ένα μέτριο κόστος, δεδομένου ότι πληρώνετε κυρίως για την ευαισθητοποίησή σας ή την επίμονη έρευνα λέξης κλειδιού. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη σωστή πορεία για να γίνετε ειδικός μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης. Φυσικά, εκτός από τη χρήση αυτής της τακτικής, θα έχετε ακόμα πολλά πράγματα να κάνετε, όπως η δημιουργία διαφημιστικών καμπανιών και διαφημίσεων, καθώς και η αξιολόγηση και η βελτιστοποίηση για ό, τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, πρόκειται να κατακτήσετε σταδιακά το θέμα για να γίνει τελικά ένας σκληρός εμπειρογνώμονας μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης.

December 22, 2017