Back to Question Center
0

Τι να κάνετε και τι να αποφύγετε τη στρατηγική βελτιστοποίησης λέξεων-κλειδιών SEO;

1 answers:

Το περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς. Αντιμετωπίζω μια τέτοια πρόταση πολύ συχνά κατά την περιήγηση στο Web. Και είναι λογικό, πρέπει να παραδεχτώ. Έχοντας ένα ποιοτικό περιεχόμενο πλούσιο σε σχετικές φράσεις-κλειδιά είναι η ραχοκοκαλιά για την πιθανή προβολή όλων των ιστότοπων στην λίστα των SERP (οι σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης) της Google,. Δεδομένου ότι το μερίδιο του λέοντος των διαδικτυακών επιχειρηματιών κατανοεί το βασικό ζήτημα να εμφανίζονται οι σελίδες τους μεταξύ των τριών πρώτων αποτελεσμάτων αναζήτησης, τώρα η μεγαλύτερη ανάγκη εφαρμογής μιας σωστής τακτικής βελτιστοποίησης λέξεων-κλειδιών SEO αναγνωρίζεται ευλόγως από όλους που ασχολούνται με κάποιο επιχειρηματικό έργο στο Διαδίκτυο.

seo keyword optimization

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης έρχεται πρώτα

Έτσι, πώς να διαμορφώσει τη σωστή στρατηγική για SEO βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών πράγματα; Λοιπόν, πιστεύω ότι εξαρτάται κυρίως από την έννοια της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης ίδια, πώς λειτουργεί, για να είμαι ακριβής - ενυδατικη κρεμα προσωπου με χρωμα frezyderm. Γι 'αυτό, πριν από όλα, πρέπει να κατανοήσουμε ακριβώς με ποιο τρόπο εμφανίζονται τα πιο κοινά αποτελέσματα αναζήτησης από την Google, ιδίως από την άποψη της συνάφειας και της ανταγωνιστικής αξίας των φράσεων-κλειδιών. Λοιπόν, ας πάμε!

Σκεφτείτε τις λέξεις κλειδιά εκτός από την τεράστια SEO

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε - ναι, η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι μια πλήρως ολοκληρωμένη ιδέα που καλύπτει πάρα πολλούς τομείς την εμπειρογνωμοσύνη που χρειάζονται συνήθως περισσότερο από επίμονα και χρονοβόρα έργα. Αλλά τώρα μπορούμε να χαλαρώσουμε, καθώς κομμάτι ένα συγκεκριμένο τμήμα για να χειριστεί μια σωστή SEO λέξη στρατηγική βελτιστοποίησης είναι ένα αρκετά διαχειρίσιμο έργο. Όσο για μένα, προτείνω να υποχωρήσουμε στο θέμα των λέξεων-κλειδιών που ενεργούν με λογικά τολμηρό τρόπο. Θέλω να πω τουλάχιστον να προσπαθήσετε να το κάνετε μόνοι σας χωρίς βοήθεια. Μπορείτε να το διαχειριστείτε σίγουρα. Απλά να έχετε κατά νου ότι SEO βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών δεν είναι καθόλου δύσκολο. Φυσικά, ας μην δώσουμε προσοχή σε εκείνους τους "γκουρού" που κρέμονται στο διαδίκτυο προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν κάθε πιθανό πελάτη. Συνεχίστε να αγνοείτε οποιεσδήποτε φωνητικές ομιλίες που ταιριάζουν με τα πρόσφατα εφευρεθέντα κόλπα τους, για παράδειγμα, σε σύντομο χρονικό διάστημα από την τελευταία ενημέρωση του αλγόριθμου αναζήτησης που μόλις έδωσε η Google.

Πριν ξεκινήσετε

Αλλά δεν υπάρχει λόγος να κρατήσουμε τίποτα στην πίστα, τουλάχιστον όταν είμαστε συγκεντρωμένοι στον τομέα της βελτιστοποίησης λέξεων-κλειδιών SEO. Στην πραγματικότητα, μπορούμε να έχουμε σχεδόν έναν πλήρη τρόπο εδώ, οδηγούμενος από μερικά απλά σχέδια δράσης. Και το λέω αυτό σίγουρα, καθώς είναι ένα καλά αποδεδειγμένο μοντέλο ακολουθούμενο από τους περισσότερους νέους ιδιοκτήτες ιστοτόπων και αρχάριους webmasters - το μόνο που χρειάζονται είναι μια ισχυρή επιμονή να ακολουθούν αυστηρά τα ίδια τα βασικά. Έτσι, εάν αισθάνεστε ότι είστε πολύ ανταγωνιστικοί και υπάρχει αρκετός χρόνος στη διάθεσή σας - μπορείτε να το κάνετε πολύ καλά. Εννοώ εδώ μπορείτε εύκολα να κάνετε μια σωστή βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών SEO, μόνο καθοδηγείται από τις βασικές αρχές της. Έτσι, τώρα θα θέσουμε το έδαφος για τις κύριες μας ενέργειες. Πριν από οτιδήποτε άλλο, ας είμαστε προληπτικοί και να κάνουμε τα ακόλουθα πράγματα:

  • Σκεφτείτε καλά τους πελάτες-στόχους σας και τις πραγματικές προθέσεις τους. Προσπαθήστε να καταλάβετε ποια προϊόντα ή υπηρεσίες προσφέρουν οι άνθρωποι στο πλαίσιο της πιθανής αγοράς σας.
  • Κατασκευάστε μια πλήρη λίστα ελέγχου των προτιμητέων λέξεων-κλειδιών και των φράσεων-κλειδιών που είναι πιθανότερο να ληφθούν από τους πραγματικούς χρήστες που συμπληρώνουν τα ερωτήματα αναζήτησης. Στη συνέχεια, κάντε μια άλλη λίστα με παραπομπές απλά γράφοντας κάθε φράση ή ιδέα που σχετίζεται με τη βιομηχανία τυχαία. Μόλις ολοκληρωθεί, πάρτε και τους δύο καταλόγους ελέγχου για μια καταιγίδα ιδεών.
  • Με αυτόν τον τρόπο, θα δείτε κάθε περίεργο έξω, οπότε η τελική λίστα των λέξεων-κλειδιών είναι αρκετά αριθμημένη σε τελική ανάλυση. Μετά από αυτό, θα πρέπει να έχετε διπλό έλεγχο για κάθε λέξη-κλειδί που το ζητάει στο Google για να βεβαιωθείτε ότι κάθε όρος αναζήτησης έχει τέλεια αντιστοιχία.
  • Στη συνέχεια, θα πρέπει να δώσετε το σωστό σήμα στις μηχανές αναζήτησης, όπως λέγοντας "καλωσορίσατε" τους σκάλες που σέρνουν.
  • Επιτέλους, θα πρέπει να βοηθήσουμε την Google να βρει τη σωστή σύνδεση μεταξύ των ιστοσελίδων και των πιο συναφών λέξεων-κλειδιών.

seo keywords

Έχετε έναν τριπλό έλεγχο σε κάθε λέξη-κλειδί στην τελική λίστα ελέγχου

-για να ξεκινήσουμε με την στρατηγική βελτιστοποίησης λέξεων-κλειδιών SEO, μπορούμε τελικά να επιστρέψουμε στο σημείο των λέξεων-κλειδιών σας. Ποτέ μην σκουπίζετε το χρόνο και την προσπάθειά σας για να ελέγξετε ξανά τη λίστα των λέξεων-κλειδιών σας. Το περιεχόμενο του ιστότοπού σας χρειάζεται μόνο τις πιο σχετικές, αλλά όχι πολύ ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά για να επιτύχει πραγματική επιτυχία. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι από τη στιγμή που άρχισε να φέρει τη βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών SEO σε δράση, δεν θα υπήρχε κανένα περιθώριο να υποχωρήσουμε και να κάνουμε μια αλλαγή για τις περισσότερες από τις φράσεις-κλειδιά, για να μην πούμε ότι ολόκληρη η αναθεώρηση της λίστας δεν θα σας κάνει ποτέ κανένα νόημα.

Είστε ακόμα αβέβαιοι σχετικά με την επιλογή των σωστών λέξεων-κλειδιών για να λειτουργήσει καλά στο SEO στρατηγική βελτιστοποίησης λέξεων-κλειδιών σας; Εάν συμβεί να αντιμετωπίσετε τυχόν δυσκολίες στην επιλογή λέξεων-κλειδιών, σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω σύντομη λίστα προτάσεων (DO) με κάποιες συνήθεις προειδοποιήσεις (DON'ts):

Λίστα ΔΕ και ΔΕΝ (45

Έρευνα για λέξεις-κλειδιά

Όπως ήδη αναφέρθηκε, η σωστή αναζήτηση λέξεων-κλειδιών βάζει όλη τη στρατηγική βελτιστοποίησης λέξεων-κλειδιών SEO στο σωστό δρόμο. Και για άλλη μια φορά - τα λάθη ή τα λάθη είναι απαράδεκτα εδώ, καθώς μπορούν απλά να σας εμποδίσουν να κάνετε κάπως μια στενή σχέση μεταξύ της εξειδικευμένης θέσης της αγοράς σας και της επωνυμίας της επιχείρησής σας. Εάν εξακολουθείτε να διστάζετε από πού να αρχίσετε να κάνετε έρευνα λέξης κλειδιού, μπορείτε να βρείτε χρήσιμη τη σύνταξη μιας λίστας με ορισμένα άλλα σχετικά με τη βιομηχανία θέματα. Ή ίσως και να χρησιμοποιούν τις σελίδες στέκεται στο blog σου

Να αξιολογήσει το Διαγωνισμό

Θέλω να πω εδώ είναι πάντα ελεύθεροι να κάνουν χρήση των κάποια πραγματική εμπειρία, απλά να πάρει ένα μερικούς από τους κορυφαίους αντιπάλους σας και να επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες τους για να έχετε μια λογική εικόνα για τα θέματα που έχουν και ποιες λέξεις-κλειδιά εμφανίζονται πιο συχνά. Με αυτόν τον τρόπο, ζητώντας μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί στο Google θα σας δώσει άμεσα όλη τη εικόνα της συνάφειας (ποιότητα λέξεων-κλειδιών) σε σχέση με τη δημοτικότητά της (ανταγωνιστικότητα). Θυμηθείτε, η πιο σχετική αλλά όχι πολύ συχνά εκμεταλλευόμενη λέξη-κλειδί είναι σίγουρα η πιο ισχυρή.

seo optimization

Μην επιλέγετε τις γενικές λέξεις-κλειδιά

Αποφύγετε να συμμετέχετε σε έναν ανηφορικό διαγωνισμό για να κατατάξετε υψηλότερα για κάθε μοντέρνα γενική λέξη. Θα προτιμούσατε να χρησιμοποιείτε φράσεις-κλειδιά, καθώς δεν έχει ποτέ επιβληθεί καθόλου μόνο μια λέξη. Εάν αισθάνεστε απογοητευμένοι, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε ορισμένους σχετικούς όρους λεξιλογίου αναζήτησης στο Google. Η κύλιση προς τα κάτω της πρώτης σελίδας και η προσθήκη της λήψης μιας σχετικής λέξης που θα μπερδευτεί στη λίστα λέξεων-κλειδιών σας θα γίνει η ιδανική λύση εδώ.

Μην χάσετε τοπικά οφέλη

Και μην ξεχάσετε να καλύψετε το υπόλοιπο δυνητικό κοινό σας. Κάντε την τοποθεσία της επιχείρησής σας γνωστή από την Google, προσθέστε μόνο μέρος της φυσικής σας θέσης (π.χ.σολ. , πόλη, πόλη ή περιοχή) στις καλύτερες επιλογές λέξεων-κλειδιών. Απευθυνόμενοι σε πελάτες με μεγαλύτερη ακρίβεια, η επιχείρησή σας θα ωφεληθεί σίγουρα από μια συγκεκριμένη βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών SEO ανά περιφέρεια. Και μην ξεχάσετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τις τοπικές καταχωρίσεις σας τόσο στο Google, όσο και οπουδήποτε αλλού, για να αποκτήσετε ακόμα υψηλότερη κατάταξη στα SERPs για να αρχίσετε να κυριαρχείτε στην εξειδικευμένη τοπική αγορά σας μια για πάντα.

December 22, 2017