Back to Question Center
0

Ποιες είναι οι πιο πρόσφατες συμβουλές SEO για να ανεβείτε στην κορυφή της Google;

1 answers:

Υπάρχει ένα μεγάλο σύνολο αλλαγών και ενημερώσεων που έχει παραδώσει η Google μέχρι στιγμής φέτος. Και υπάρχουν τεράστιες μάζες των τελευταίων συμβουλών SEO για το 2017 που διατίθενται στην ανοιχτή πρόσβαση παντού στον Παγκόσμιο Ιστό. Λοιπόν, ποιες πιο έξυπνες λύσεις πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτή τη μεγάλη ποικιλία διαφορετικών τεχνών, οδηγιών και προτάσεων; Θυμηθείτε, οι πιο τρέχουσες στρατηγικές βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης που έχετε, τα περισσότερα οφέλη στην κατάταξη που παίρνετε - www certificados gratis. Ας ρίξουμε μια σύντομη επισκόπηση και να δούμε ποιες τάσεις εξακολουθούν να κυριαρχούν, ποιοι από αυτούς πιθανότατα χάνουν ατμό και αν υπάρχουν κάποια προηγούμενα πράγματα που δεν λειτουργούν πια, ή ακόμα χειρότερα, θα μπορούσαν επίσης να γίνουν τα σχέδια παραβιάσεων που θα έπαιρναν αναπόφευκτα με τις κυρώσεις της Google.

latest seo tips

Κοινωνικά Μέσα

Σήμερα, όλο το περιεχόμενο των κοινωνικών μέσων γίνεται ακόμη πιο εκκρεμές στον κατάλογο των σελίδων αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP). Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, οι εμπειρογνώμονες στον κλάδο δείχνουν ότι έχουν σχετικούς και ποιοτικούς δεσμούς με τις κορυφαίες κοινωνικές πλατφόρμες (όπως το Google+. YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn κ.λπ.) θα συνεχίσουν να κερδίζουν τη δύναμή τους, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.

Ποιότητα βίντεο περιεχομένου

Δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι το περιεχόμενο βίντεο είναι πλέον μια λαμπρή λύση για ισχυρότερη δημόσια εμπλοκή και καλύτερη εμπειρία των χρηστών. Επιπλέον, αυτή η τάση είναι ακόμα πιο λογική από ό, τι στο 2016. Τώρα, οι περισσότερες από τις τελευταίες συμβουλές SEO πήραν την αναφορά σε βίντεο πλήρως ικανά να βελτιώσουν τη συνολική κατάταξη σελίδων σας. Και μερικές στατιστικές παρουσίαζαν ακόμα πιο εκπληκτικές προτάσεις, καθώς σύμφωνα με τις πιο δημοφιλείς πηγές της βιομηχανίας, το περιεχόμενο βίντεο εκτιμάται ότι παρέχει σήμερα πάνω από 40% αύξηση του ποσοστού click-through (σε σύγκριση με τα πρωτότυπα καθημερινά γραπτά).

Τάση βελτιστοποίησης κινητής τηλεφωνίας

Εδώ είναι μια από τις πιο σημαντικές τελευταίες συμβουλές SEO. Απλά αναρωτηθείτε αν ο εμπορικός σας ιστότοπος είναι φιλικός προς το κινητό. Ας το παραδεχτούμε - έχετε ένα στενό χρονικό πλαίσιο διαθέσιμο μέχρι το Mobile-First Index να τεθεί τελικά σε δράση (η Google πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι θα έρθει το 2018). Έτσι, πολύ σύντομα η βελτιστοποίηση της κινητής τηλεφωνίας θα αλλάξει την πραγματικότητα, θα γίνει μια συνηθισμένη κατάσταση υποθέσεων. Γι 'αυτό είναι καιρός να βγείτε έξω για να ξανασκεφτείτε και να αναπτύξετε τις στρατηγικές βελτιστοποίησης που βασίζονται κυρίως στον συντριπτικό κανόνα της αναζήτησης κινητής τηλεφωνίας.

Επιλογή φωνητικής αναζήτησης

Όπως η σημερινή τάση για τη βελτιστοποίηση των κινητών, η φωνητική αναζήτηση φαίνεται να ακολουθεί το παράδειγμα! Και πολύ σύντομα η επιλογή φωνητικής αναζήτησης αναμένεται να γίνει ο νέος κανόνας, και όχι η εξαίρεση. Εκτός από το γεγονός ότι η φωνητική αναζήτηση ευλόγως συμβάλλει στην ασφάλεια στην οδήγηση, το αναπτυξιακό δυναμικό της τροφοδοτήθηκε από τους γίγαντες της βιομηχανίας, ξεκινώντας από τις δικές τους εκδοχές των πλαισίων αναζήτησης που βασίζονται σε φωνή. σολ. "Cortana" της Microsoft, "Google Now" από τον γίγαντα της παγκόσμιας αναζήτησης και "Siri" από την Apple).

seo tips

Μεγαλύτερη Συγκέντρωση Περιεχομένου

Εδώ είναι η τελευταία μου πρόταση. Μεταξύ των υπόλοιπων τελευταίων συμβουλών SEO, υπάρχει μια καλή εικόνα για τη συσσώρευση περιεχομένου, η οποία γίνεται τώρα πιο ουσιαστική και καλύτερη. Εννοώ εδώ ότι η συνάθροιση περιεχομένου είναι ένας πρακτικός τρόπος για να μοιραστείτε τις μάζες του προκαθορισμένου περιεχομένου από ένα τεράστιο αριθμό διαφορετικών πηγών για να προσελκύσετε το κοινό-στόχο. Στην απλή αγγλική γλώσσα, αυτό σημαίνει μια ζωντανή αποθήκη που εδραιώνει το περιεχόμενο των πηγών υψηλής εξουσίας για σωρευτικό αποτέλεσμα στην υψηλότερη κατάταξη. Αυτό ίσως φαίνεται παράξενο για εμάς, αλλά κάποιοι έξυπνοι τύποι στο Moz και το Hubspot, για παράδειγμα, έχουν τρέξει ένα τέτοιο έργο για αρκετό καιρό (ελέγξτε το για Inbound. org). Επομένως, είναι πλέον καιρός να εξετάσετε τη συνέχεια αυτής της νέας τάσης περιεχομένου και να ξεκινήσετε τη συλλογή και την αποκατάσταση από τις άλλες πηγές της πιο ανώτερης αρχής που σχετίζονται με το θέμα σας.

December 22, 2017